14. Ispovest jedne drolje – Bolničar Ditrih

51
Share
Copy the link

Mesec dana nakon orgija za Prvomajske praznike osećala sam sve kurčeve koji su bili u meni. I pičkica i guza su mi brideli razoreni od silnog jebanja, a u grlu sam osećala konstantno grebuckanje i peckanje od gutanja ogromne količine sperme. Međutim, to mi uopšte nije smetalo da i dalje tragam za novim avanturama. I pored svih tih posledica, ja sam već posle nekoliko dana razmišljala gde, kada i kako da se pojebem sa nekim. Onaj moj droljasti gen je radio 200 na sat. Kao neka bogomoljka, koketirala sam sa svima u svako vreme i samo čekala ko će mi pasti u kandže.
Problem. Tog dana mi se javio tata iz Stokholma. Tamo je na aerodromu na klizavim pločicama pao i polomio nogu. U prvom trenutku me je uhvatila panika, pa sam panično obavestila i mamu, međutim, ispostavilo se da sve to i nije tako strašno. Jeste povreda bila ozbiljna i izbaciće ga sa posla na nekih mesec dana koliko je trebao da nosi gips, ali je to ujedno bila i prilika da tata duži period bude kod kuće.
Pošto je mama bila zauzeta poslom, dogovorile smo se da ja otputujem za Stokholm, posetim tatu i ujedno mu pomognem da se zajedno vratimo kući. Tako je i bilo. Nakon nekoliko sati leta sletela sam na aerodrom u Stokholmu. Čim sam izašla iz aviona dočekala me je jedna stjuardesa u uniformi. Sa prelepim osmehom na licu mi je objanila da je ona tu ispred kompanije da me sačeka i olakša aerodromsku proceduru kako bih se što pre videla sa tatom. I zaista, već nakon 10-tak minuta sam sedela u taxiju koji me vozio ka bolnici.
Ušla sam u sobu. Tata je ležao u krevetu sa uzdignutom nogom u gipsu na nekoj sajli. Jedna guzata medicinska sestra mu je nameštala jastuk ispod glave dok je on držao neke novine u rukama.
– Oooo… pa tebi ovde i nije tako loše… – rekla sam umesto pozdrava.
– Anja… dete moje… – poskoči on radosno dok se sestra zbunjeno okretala da vidi ko je.
– Kako si ćale? – upitala sam ga bacajući mu se u zagrljaj.
– Nije loše, nije loše… samo što evo, vidiš… neću moći da radim…
– Ma daj prestani da misliš samo o poslu. Evo tebi prilike da se malo smiriš i odmoriš… i naravno družiš sa svojom ćerkom…
– Da… Šta ima novo?
– Ništa… život se kotrlja…

U Stokholmu sam ostala par dana dok lekari nisu odobrili mom tati da putuje. Ja sam to vreme iskoristila da što više budem sa njim, tako da se moj boravak sveo na kratke šetnje od hotela do bolnice i nazad. Jedan dan sam prošetala gradom, malo razgledala, popila kaficu u jednom kafiću i obavila manji šoping. Konačno je došao dan kada smo trebali da krenemo kući. Ponovo nam je tatina kompanija izašla u susret. Stvarno su znali da brinu o svojim radnicima, a pogotovo o mom tati jer je on ipak bio jedan od najboljih pilota i pilot sa najdužim stažem. Dobili smo mesta u prvoj klasi, stjuardesu koja je brinula samo o nama, a čak su nam dali i kompanijskog bolničara kao pratnju za mog tatu. Brzo smo se smestili u avion i čekali da poleti.
Moju pažnju je sve vreme privlačio mladi bolničar u našoj pratnji. Obučen u jednodelnu narandžastu uniformu sa karakterističnim belim krstovima delovao je nekako jebozovno. Kasnije sam shvatila da mi žene iz neobjašnjivih razloga padamo na muškarce u uniformi. Bilo kakvoj uniformi. A bolničar, koji se je zvao Ditrih, je pored uniforme imao božanstvenu guzu. Trtavu, tvrdu i malecku i svaki pogled na nju me je terao da balavim. Kako se je kretao da pomogne mom tati oko smeštaja uvek bi se nekako desilo da njegovo dupence na trenutak sevne pred mojim očima i ocrta se preko njegove jednodelne uniforme.
Moj tata, koji je bio iscrpljen pregledima tog dana u bolnici i verovatno pod dejstvom tableta je brzo zaspao. Avion još nije ni poleteo. Ditrih ustade sa stolice, pokrio je mog ćaleta ćebetom i seo u sedište pored mene. Stjuardesa nam donese po piće i počesmo razgovor o bezveznim temama. Šaputali smo kako ne bi probudili mog tatu.
Tada sam saznala da Ditrih ima 30 godina i nikako mu ne uspeva da završi fakultet. Naravno studirao je medicinu, ali od posla medicinskog tehničara nikako nije uspeo da nađe vremena. Bio je oženjen i sa ponosom mi je pokazao slike svoje žene i četvorogodišnje ćerkice iz novčanika. Tu sam se malo skenjala, jer mi se Ditrih dopao na prvi pogled i mislila sam da će nečega biti između nas. Međutim, kada sam ga čula sa kojim žarom govori o svojoj porodici, shvatila sam da ničega neće biti.
Koliko sam se prevarila pokazaće narednih par sati leta. Iako mi je decidno dao do znanja da je oženjen, ja sam i dalje sve vreme koketirala sa njim. Jednostavno mi je to bilo u prirodi. Iako smo pričali o sasvim bezveznim stvrima, ja sam svojim naizgled nevinim ponašanjem i pokretima sve vreme mu davala do znanja da mi se sviđa i šta želim. To se svodilo na one kao slučajne dodire, tipa da spustim svoj dlan na njegove butine dok mu nešto govorim, glasno se smejem njegovim šalama, ovlaš oslanjam svoju glavu na tren na njegovo rame i dozvoljavam da mu moja kosa svojim laganim dodirima i mirisom odvlači pažnju. Sve to je imalo dejstva i ja sam sve više primećivala u njegovom pogledu i ponašanju da polako pada na moj šarm. Onda sam bacila skriveni pogled na njegovo međunožje i sa radošću shvatila da mu se ponos diže kao i avion u kome smo sedeli.
Konačno je pao. Tokom razgovora o provodu i zabavi ja sam rešila da pokušam, jer ćemo ionako za par sati sleteti u Beograd. Značajno sam ga pogledala u oči kroz poluspuštene trepavice i rekla:
– … Da i ja sam za zabavu i prvod… Uvek i u svako vreme, pa čak i sada… – ustala sam sa sedišta, izazovno namestila svoj minić i dodala – … izvini moram do toaleta, a ako si za zabavu…
Tu nisam dovršila rečenicu jasno mu stavljajući do znanja šta želim. Iskoristila sam sve svoje umeće da što izazovnije hodam ka toaletu, omogućavajući Ditrihu pogled na moje besprekorno dupence.
Ušla sam u kabinu toaleta i ostavila otključana vrata. Raskopčala sam košulju, skinula brus i pustila malo vode da ohladim sise. Obrazi su mi bili rumeni jer sam bila napaljena kao kuja u teranju. Ditrih nije dolazio, ili nije shvatio moju poruku, a onda je ili konj, ili jednostavno nije hteo da ima nešto sa mnom. Taman kada sam počela da zakopčavam brus neko je lagano gurnuo vrata. Provirila sam kroz procep i ugledala Ditrihovo lice kako se smeši. Otvorila sam i on je ušao u tesnu kabinu WC-a. Stajali smo tik jedno uz drugo i šumno disali. Očigledno je bilo da je kabina bila prepuna hormona. Hormona koji su bili spremni da eksplodiraju u jedan žestoki sex. Ditrih nije ništa rekao, već me je uhvatio za ramena i privukao k sebi. Spustio mi je vatreni poljubac na usne i moje telo se opusti u njegovom naručju.
Tada je buknula vatra. Ljubili smo se kao ludi. Naše usne su se gužvale u strasti kao da smo pokušavali jedno drugome da nešto otmemo iz usta. Istovremeno smo se skidali, on mene, a ja njega. Grozničavo smo skidali stvari, a par dugmića puče i tiho zazvecka po podu toaleta. Za tren smo ostali goli na sred toaleta i ljubili se. Onda se je Ditrih odgvojio od mojih usana i spustio svoje vrele usne na moj vrat. Zabacila sam glavu unazad i uživala. Istovremeno je spustio svoje tople šake na moje jedre dojke i počeo da ih mesi. Osetila sam kako sam počela da curim između nogu. Spustila sam ruku između naših tela i napipala njegov kurac. Dobar primerak, ali pre svega tvrd kao granit. Svukla sam mu kožicu par puta i Ditrih šumno uzdahnu kroz nozdrve i dalje ljubeći mi vrat. Tada me je uhvatio za struk, odigao sa zemlje i spustio na pult sa lavaboom. Hladnoća pulta na mojoj guzi natera bradavice na mojim sisama da još više poskoče. Ditrih je to primetio i hladno je usisao jednu bradavicu u svoja usta.
Sedela sam tako na pultu raširenih nogu, dok je Ditrih stajao ispred mene. Osećala sam kako njegov kurac pulsira i svojim glavićem dodiruje i golica me u visini mog stomaka. Pripila sam se još više uz njega i primakla guzu bliže ivici. Tada mu je moj pičić bio na izvolte. Tačno u visini njegovog kurca. Ditrih je to osetio i kratkim trzajem kukovima unapred mi ga sjurio. Uleteo je glatko u mene. Poznata toplina mi obli telo. Prodiranje njegovog kurca na visini od 10.000 metara u avionu izazva moje telo da se odmah strese od prvog orgazma. Toliko sam bila napaljena. Ditrih me pogleda, nasmeši se i nastavi da me ljubi dok je njegov tvrdi kurac mirovao u mojoj pičkici.
Čim sam malo došla k sebi od orgazma, još uvek gladna kurca krenula sam da vrckam dupetom. Mešala sam i vrtela u krug i napred nazad nabijajući se na njegovu batinu. Ditrih me je samo ljubio i nabijao svoju kurčinu u moju pizdu. Jebao me je i ljubio tiho. Nismo pustali ni glasa, bojeći se da će nas neko čuti kroz tanke zidove kabine, mada bi smo vrištali na sav glas od zadovoljstva.
Onda je Ditrih podvukao svoje snažne ruke ispod moje guze i odigao me. Osetila sam kako lebdim u vazduhu. Ditrih me je držao svojim rukama za guzove odozdo, i nabijao na svoj moćni kurac. Obavila sam svoje noge oko njegovog struka i privukla ga još više u sebe. Želela sam ga duboko i snažno u svojoj pičkici. Nogama sam ga stegla kao kleštima i uživala u prodiranju njegovog kurca. Moja pičkica je pulsirala i muzla njegovu kurčinu kao da je htela da isisa sve iz njega.
Onda je puklo. Ditrih još jače steže moje guzove i poče još jače da me nabija na svoj kurac. Ja sam ga stegla svojim nogama oko struka i nabijala da mi što jače zabije. Želela sam da moja pičkica usisa čak i njegova muda. Ubrzao je ritam bližeći se vrhuncu, a ja sam osetila kako i meni dolazi. Sada me je tako brzo jebao da se celo moje telo neprestano treslo pod njegovim udarcima.
– Hmmmmm…. – zamumlala sam grizući svoje usne od zadovoljstva.
– Uhhhh…. – tiho je dahtao Ditrih.
– Divan si… – prošaputala sam mu na uvo i osetila kako mi orgazam kreće.
– Ti si još bolja…. – šapnuo mi je na uvo i njegov vreli dah u mom uvetu, kao i toplina njegove sperme koja je počela da se prosipa po mojoj utrobi me udariše kao malj. Počela sam da svršavam kad i on. Ditrih je praznio ogromnu količinu svog semena duboko u meni, dok je moja pičkica svojim grčenjem izmuzavala i upijala svaku kap.
Zadao mi je završni udarac i ja od zadovoljstva zabacih glavu unazad. Naša tela se malo odvojiše dok je njegov kurac i dalje bio u meni. Između naših tela čim smo se malo odvojili zapahnu me miris naše jebačine. Mirisalo je na spermu i moje sokove i ja se stresoh od tog prelepog mirisa.
Odvojili smo se i lagano sredili pred ogledalom. Izašli smo iz toaleta jedan po jedan kao da ništa nije bilo. Samo što smo se smestili na sedišta moj se je tata probudio.
– Ohhh… deco… Ja malo zadremao, verovatno od lekova. Mora da ste vas dvoje umirali od dosade… – reče tata protežući se u sedištu.
– Pa… onako… – rekla sam i zagonetno pogledala Ditriha.

Nakon nekih pola sata sleteli smo u Beograd. Tu nas je čekalo vozilo da nas prebaci kući, a sa Ditrihom smo se pozdravili na aerodromu. On je već za sat vremena imao let za nazad.