174. Ispovest jednog bisexualca – Krupni Željko

43
Share
Copy the link

Iz Vrnjačke Banje sam se vozio nekih sat vremena i stigao u Kragujevac. Uz put sam osetio neko čudno lupkanje na motoru i nakon provere sam shvatio da mi se lanac malo olabavio. Nije bilo opasno, ali je moglo da mi napravi velike probleme, te sam rešio da u Kragujevcu nađem nekog mehaničara i to sredim. Ubrzo sam naleteo na jedan veliki servis. Parkirao sam motor i veoma brzo se dogovorio sa majstorom da mi pozajmi alat kako bih sam pritegao lanac na motoru. Intervencija je trajala 20-tak minuta i nakon što sam se zahvalio i vratio alat, krenuo sam ka motoru. Odjednom, između gomile parkiranih auta izađe jedan ogroman čovek i priđe mi. Kada kažem ogroman, onda i stvarno tako mislim. Ja sam visok 190 cm i težak 95 kg, a za njega kažem da je ogroman. Bio je bar za pola glave višlji od mene i teži sigurno nekih 30 kg. Ali ne deblji. Čovek je bio skladne građe, ali izuzetno krupan.
– Zdravo zemljače… – obratio mi se grubim muškim glasom.
– Zdravo… – pogledao sam ga začuđeno.
– Jesi li završio?
– Sa čime?
– Pa sa opravkom…
– Jesam…
– Ja još čekam, pa ugledao sam tvoje tablice. I ja sam iz Novog Sada – reče on i pokaza na svoj auto sa NS tablicama.
– Eee… – tek sam sada shvatio razlog njegovog prilaska – pa koja je muka tebe naterala ovde.
– Pa na proputovanju sam, poslom. Počeo je nešto auto da me zeza, pa sam stao da proverim. Kaže majstor da će biti gotov za nekih sat vremena. Inače ja sam Željko…
– Dule, drago mi je… Kažeš sat vremena…
– Da…
– Pa ja ne žurim nešto… Mogli bi na piće…
– Odlično…
Seli smo u obližnji kafić na nekih stotinak metara od servisa i uz pivo se detaljije upoznali. Željko je inače bio Crnogorac rođen u Novom Sadu i radio je sa mobilnim telefonima. Imao je par svojih prodavnica i servis za mobilne, kao i još nekoliko lokala u Crnoj Gori. Taman kada smo završili piće, njemu zazvoni mobilni. Zvao ga je majstor da mu kaže kako mu je auto gotov. Rastali smo se uz obećanje da ćemo se videti u Novom Sadu, jer sam ja inače i pre toga razmišljao da zamenim svoj stari mobilni za novi. Željko mi je obećao povoljnu cenu.

Prošla je već cela sedmica od praznika i mog putešstvija po Srbiji i pošto je bio lep dan rešio sam da se provozam malo motorom po gradu i vidim šta se dešava. Nakon vožnje rešio sam da svratim do Željka u njegov lokal u centru grada. Veoma se je obradovao kada me je video. Brzo smo odradili kupoprodaju mobilnog telefona na obostrano zadovoljstvo i mislim da mi je Željko prodao telefon po veoma povoljnoj ceni. Nakon toga smo otišli na piće u obližnji kafić i još više produbili naše prijateljstvo.

Toplo junsko veče. Prošlo je oko mesec dana od kada sam se video i čuo sa Željkom. Sedeo sam na terasi i ispijao pivo kada mi je zazvonio mobilni. Iznenadio sam se kada sam na displeju video da me zove Željko.
– Molim…
– Ej matori, šta radiš?
– Ništa, evo kuliram kod kuće…
– Čuj trebaš mi nešto…
– Reci…
– Ne bih preko telefona. Da li možeš da svratiš do mene u lokal?
– Kada?
– Pa recimo večeras. Oko osmice…
– Mogu.
– Ok vidimo se…
Imao sam još nekih dva sata vremena pa sam otišao pod tuš. Tuširanje mi je prijalo, a po navici sam se i očistio. Ne zbog Željka, u tom trenutku nisam ni slutio da će sa njim biti nešto, nego jednostavno iz navike.
Došlo je vreme da krenem. Pošto je bilo toplo, a i mrzelo me da se nešto oblačim, krenuo sam samo u pamučnim trenericama i patikama. Seo sam na motor i otišao do Željka. Kasnio sam nekih petnaestak minuta.
Ušao sam u lokal. Bio je prazan. Na policama po zidovima su u staklenim vitrinama bili mobilni telefoni i sva prateća oprema. Lokal je bio nekih 4 sa 4 metara, a iza tezge je vodio prolaz u zadnji deo. Tamo nikada nisam zalazio, ali sam znao da je tamo servis za opravku telefona.
– Dule, jesi li to ti? – Začuo sam Željkov glas iz zadnje prostorije.
– Jesam…
– Hajde molim te zaključaj lokal i okreni tablu na ”Zatvoreno” i dođi ovamo.
Zaključao sam lokal, okrenuo tablu i provukao se pored pulta da zađem u zadnji deo. Na moje iznenađenje zadnji deo je bio mnogo manji nego što sam mislio. Bio je širine možda metar i po i dužine kao ceo lokal. Svuda okolo su bili mobilni telefoni i delovi za njih razbacani po stolovima i policama. Na kraju prostorije je sedeo Željko okrenut leđima ka meni i nešto sagnut radio. Njegova moćna pleća su zauzimala skoro celu širinu prostorije.
– Zdravo… Šta se radi?
– Evo nešto čačkam… Samo minut… Izvini…
– Mogu da zapalim…
– Naravno… – reče Željko ne okrećući se ka meni.
Stajao sam tako pušeći cigaretu na nekih par metara od Željka koji je okrenut leđima i dalje nešto popravljao.
– Ako možeš da govoriš, rado bih te saslušao da čujem šta je to tako hitno… – rekao sam nestrpljiv da saznam zašto me je pozvao.
– Evo samo sekund… – reče Željko i polako se je zarotirao na stolici ka meni. Na sebi je nosio dugački plavi radni mantil koji mu je padao do poda. Ispod se je nazirala bela košulja i kravata. Inače Željko je voleo da se oblači u stilu poslovnih ljudi. Okrenuo se je tako podgrbavljen jer je oslonio svoje laktove na kolena, a šake prineo licu i sklopio ih u piramidu. Prodorno me je gledao u oči nekoliko trenutaka. Seo sam na stolicu preko puta njega i čekao da počne.
– Vidi Dule… – krenuo je nekako tajanstveno, što u meni izazva još više radoznalosti. – Ovo o čemu ćemo govoriti večeras hteo bih da ostane tajna.
– U jebo te, ti kao neki Džems Bond… – našalio sam se.
– Meni je ovo jako ozbiljno, a ubrzo ćeš shvatiti zašto.
– Ok… – uozbiljio sam se.
– Prošlog leta sam upoznao jednog tipa i skoro kada smo se videli, ispostavilo se da te on poznaje.
– Moguće… O kome je reč?
– Polako… Sve ću ti reći. Saslušaj me dva minuta pa onda govori. Ionako mi je sve ovo teško da kažem.
– Ok…
– Znači, taj tip i tebe poznaje… i to dobro. Od njega sam saznao za neke stvari koje sada hoću da razjasnimo…
– Ok… – već sam slutio kuda ovo ide. Odmah sam znao da Željko želi nešto sa mnom, ali se jako boji. Plašio se je moje reakcije, kao i da ne bude otkriven. Ipak je imao porodicu i troje dece. Rešio sam da mu olakšam, naročito što mi se sviđao kao muškarac, ali sam odlučio da ga pustim da on vodi igru.
– Ono što sam siguran… – nastavio je Željko svoj govor – je to da, kako da kažem, voliš muškarce… Mislim, to mi je rekao on…
– Ko?
– Ivan…
U mom životu je bilo Ivana, ali se ja u tom trenutku stvarno nisam mogao setiti nijednog, ali rešio sam da pomognem Željku da se otvori.
– Dobro… to je tačno…
– Uh… odlično… Vidi. Ti si se meni odmah dopao. Još tamo u Kragujevcu kada smo se sreli. Tada ni slutio nisam ko si, ali sam skoro u razgovoru sa Ivanom pomenuo tebe i on mi je rekao da te poznaje i da si ok.
– Dobro, a šta je sada tu problem?
– Pa nema problema. U stvari i ima… Ti se meni jako sviđaš i ja bih hteo da budem sa tobom…
– Vidi… ni ti nisi tako loš frajer, tako da mi to ne bi smetalo, naprotiv…
– Da, ali… Ivan nije znao da mi kaže da li si aktiv ili pasiv. Znaš, ja sam isključivo aktiv i ako si i ti aktiv, želeo bih da makar večeras ovde zajedno izdrkamo…
– Odgovara mi… – rekao sam držeći ga i dalje u neizvesnosti. Ustao sam sa stolice i počeo da svlačim garderobu sa sebe. – Da vidim čime raspolažeš…
Tada je Željko raširio mantil i ispravio se u naslon stolice. Ispod mantila je imao samo košulju i kravatu. Dole nije imao ništa. Pred moje oči se pokaza njegova krupna, tvrda nadignuta kurčina. Željko je bio krupan čovek, ali mu je takav bio i kurac. Krupan. Malo je falilo da zabalavim.
– Kako ti se sviđa?
– Dobar ti je… – stajao sam skroz go ispred njega, a od pogleda na njegov kurac moj poče izdajnički da se diže. – A tebi moj?
– I tebi je dobar… samo što to mene ne pali… Ja volim guze… ali, rekao sam, ako ne bar da izdrkamo zajedno… mnogo mi se sviđaš…
– Znaš… – rekao sam mu polako mu prilazeći – Šteta bi bilo da se ovako dobar kurac ne iskoristi…
Na trenutak sam video njeogovo zaprepašćeno lice dok sam se spustao u klečeći položaj između njegovih nogu. Spustio sam ruke na njegove moćne butine i prineo njegov glavić ustima. Željko tiho uzdahnu i nežno spusti svoje ogromne šake na moju glavu. Onjušio sam mu kurac i lagano uzeo njegov glavić u usta. Poznata, mesnata, slankasta lopta mi ispuni cela usta. Oblizivao sam ga jezikom i usisavao. Željko je samo dahtao u tišini i rukama na mojoj glavi mi davao ritam pušenja. Uživao sam u njegovom ogromnom kurcu. Čim sam ga dobro ovlažio pljuvačkom i njegovim sokovima koji su obilno cureli iz njegovog glavića, počeo sam da mu ga gutam. Debljina njegovog kurca mi je predstavljala problem i ja sam uspevao samo do pola da ga progutam.
– Tooo… tooo… ahhh… kako si dobar…. – uživao je Željko. Ja sam samo mumlao od zadovoljstva i uživao u ukusu njegovog moćnog kurca.
– Ohhh… ne mogu da verujem da ovo radim sa tobom… Čekaj da se skinem… – reče Željko i ja sam ispustio njegovu kurčinu iz usta. Ustao je sa stolice i za čas skinuo mantil i košulju.
Ispravio sam se ispred njega i stajali smo tako na dvadesetak centimetara jedan od drugog gledajući se u oči. Kurčevi su nam pulsirali od uzbuđenja i gotovo se dodirivali glavićima.
– Znaš… – reče on tiho kao da se bojao da će nas neko čuti – … voleo bih da ovo veče protekne lepo. Ja sam ti rekao za sebe, a sada je red na tebe da kažeš šta voliš u sexu…
– Neću ti ništa reći… – sada je proradila ona kurva u meni – … nego samo posmatraj i čini što misliš da trebaš činiti…
Odmakao sam se par koraka od njega i stao na sred sobe. Željko me je začuđeno posmatrao dok mu je kurac pulsirao.
Okrenuos sam mu leđa i spustio svoje šake na moje guzove. Snažno sam stisnuo svoje polulopte i malo ih razmaknuo. Osetio sam kako mi hladan vazduh miluje čmar. Počeo sam da milujem i masiram svoje guzove, povremeno ih šireći kako bi Željko video šta mu nudim. Okrenuo sam se ka njemu i video ga kako balavi lagano nadrkavajući svoju kurčinu. Gledao sam ga pravo u oči i izazovno prineo srednji prst ustima. Usisao sam svoj srednjak i počeo da ga pušim dok sam levom rukom i dalje širio svoje guzove. Čim sam dovoljno navlažio svoj srednjak, spustio sam ruku dole i polako ga zavukao sebi u čmar. Vrh mog srednjaka mi raširi rupicu i lep osećaj preplavi moje telo. Počeo sam da drkam. Ne kurac, već čmar. Levom rukom sam gnječio svoj guz, dok sam srednjakom nadrkavao svoj čmar zavlačeći ga do kraja u guzu. Više nisam ni obraćao pažnju na Željka znajući da ga ovo pali, već sam se prepustio uživanju.
Pošto su mi tako stojeći guzovi smetali da dublje gurnem prst u čmar, savio sam telo u struku. Guzovi su mi se raširili i sada sam mogao da dublje gurnem prst u guzu. Odjednom se je Željko stvorio tik iza mene. Lagano me je uhvatio za ruku, i izvukao prst iz mog dupeta. Osetio sam kada je prislonio svoju moćnu kurčinu na moj guzni procep i odlučno me uhvatio za kukove. Ispod mojih muda, između nogu sam ugledao njegova moćna jaja, tik uz moja. Napalio sam se kao majmun i kurac mi poskoči.
Željko je trljao svoj kurac duž mog guznog procepa, a ja sam refleksno počeo da vrckam i mešam guzom, oponašajući jebanje. Obojica smo dahtali u tišini i uživali u toj predigri.
Hooop… Iznenađenjeeee…
Željko mi ga je odjednom sjurio do jaja u guzicu kao brzi voz. Ne nije bilo bola, naprotiv… Primio sam ga sa uživanjem i zadovoljstvom, samo što nisam očekivao tako odjednom. Zahvaljujući tome što smo bili dobro podmazani i napaljeni njegova mi je kurčina sa lakoćom uletela u guzicu do jaja. Izvio sam glavu unazad od zadovoljstva, proboden tom moćnom kurčinom.
– Ahhhh…. toooo…. kako si dobar… – dahtao sam.
– Uhhh… kako si vreo… čoveče…
– Nabij mi ga do jaja… uživaaaam…
Željko me je tada uhvatio za moje nadlaktice i povukao mi ruke unazad. Ja sam i dalje stajao presavijen u struku. Sada su mu moje ruke služile kao ručke kako bi lakše rukovao sa mnom. Počeo je snažno da mi vuče ruke unazad što me je još više nabijalo na njegov kurac. Zatim bi moje ruke gurnuo lagano od sebe što je vadilo njegov kurac do pola iz mog dupeta. Tada je ponavljanjem tih pokreta krenula jebačina. Željko me je držeći za ruke navlačio i nabijao na svoj ogromni kurac. Jebao me je kao kozu. Njegov moćni kurac, iako pozamašne debljine sa lakoćom je pronalazio sebi prolaz u moje guzno crevo. Primao sam ga sa uživanjem. Sada sam već krenuo uveliko da mešam guzom kao bludna kurva i da mu kurac muzem svojim svinterom. To je Željka izludelo.
– Uhhh… čovečeee… kako ga dobro primaššš….
– Voooliiim kurac…. ahhhh… naročito kada je ovako dobar…
– Ahhh… nikada za tebe ne bih rekao da toliko voliš kurac….
– Obožavaaaam… jebi me…
– Hoću… uhhhh…. rasturiću ti tu bulju kao pičku…
– Rasturi me… razvali meee… hoću još… ahhh…
Željko me je rasturao. Njegova znojava jaja su se lepila za moja muda svaki put kada bi ga nabio do kraja u moje dupe. Uživao sam u prodiranju tog krupnog čoveka sa ogromnom kurčinom u moje dupe. Tada se Željko prope na prste i nabi mi ga do jaja. Taj pokret učini da njegov glavić u mojoj utrobi izvrši pritisak na moju prostatu i ja sam počeo da prskam po pločicama na podu. Svršavao sam.
– Ahhhh…. tooo… jebi meee….
– Uhhh… čoveče… pa ti svršavaš…
– Da… daj mi gaaa…. ohhhh… još… još… još… – ponavljao sam u ritmu njegovog prodiranja u moje dupe. Iz kurca mi je curila ogromna količina sperme. Željko nije prestajao da me jebe što me je još više dovodilo do ludila. Konačno sam svršio i celo moje telo protrese snažna drhtavica.
Tada Željko izvadi kurac iz mog dupeta. Naglo, kao što mi ga je i nabio. Osetio sam hladan vazduh kako mi prolazi kroz čmar i iznenađeno se okrenuo da ga pogledam.
– Šta je bilo? – upitao sam pomalo razočarano.
– Pa svršio si… – reče on zadihan.
– Kakve to ima veze? Sedi… – rekao sam mu zapovedničkim tonom i on poslušno sede u stolicu. Kurac mu je i dalje pulsirao dignut do pucanja. Sav se presijavao od naših sokova. Prišao sam mu, okrenuo leđa i opkoračio ga.
Nestrpljivo sam se nasadio na njegovu kurčinu. Naseo sam mu do jaja i on samo tiho uzdahnu hvatajući me rukama za struk.
– Sada me napuni… – rekao sam i počeo da se odižem sa njegovog kurca.
– Sa zadovoljstvom… – reče Željko i još jače me steže za struk. Rukama je držeći me snažno za struk davao ritam nabijanja na njegovu kurčinu. Bio je dovoljno snažan da može da me odiže i nabija na svoj kurac. Ja sam sa osmehom na licu i uživanjem u dupetu primao to moćno meso. Osećao sam se kao prava kurva koja uživa u kurcu. Željko je sve snažnije i sve brže počeo da me nabija na svoj kurac. Sada smo to radili tako brzo da je moj dignuti kurac od mojih pokreta gore-dole, udarao čas o moj stomak, čas o njegove butine. Radio je kao klatno dok mi je njegov kurac rovario po crevu.
BAM…
Željko me stegnu za struk i tako snažno nabi na svoj kurac da nisam mogao da se pomerim. Osetio sam pulsiranje njegovog kurca u mom crevu.
TOPLINA… toplina mi ispuni utrobu i ja sam osetio prvi mlaz njegove vrele sperme u dupetu. Malo me je odigao pa ponovo nabio nazad do jaja i izbacio drugi mlaz svog semena u moje dupe. Tada je i meni krenulo. Iz mog kurca izlete prvi mlaz sperme visoko u vazduh i pade po podu. Sada me je Željko kratkim trzajima tucao. Odizao me je samo koji centimetar i nabijao nazad na svoj kurac do jaja, praznivši se u meni. Guzica mi je bila sve punija i punija njegovog vrelog semena.
Ispraznili smo se i klonuli. Još uvek sam mu sedeo u krilu sa njegovim kurcem u dupetu. Osećao sam kako se polako ispumpava i lagano klizi iz mog dupeta. Ustao sam lagano dok su mi kolena drhtala, a ogromna količina njegove sperme mi ispade iz dupeta. Kurac mu je bio tako debeo da nisam uspeo da je zadržim u sebi. Željko se samo nasmeši i reče:
– Ne brini, počistiću to posle… Čoveče… kako mi prijaš…
– Boga mi dobro si me izjebao…
– Uhhh… da mi je neko rekao da ću ovo raditi sa tobom… ne bih mu verovao… Nego, ne bih voleo da se na ovome završi…
– Ne brini… i meni se jako dopalo, a i frajer kao ti i sa takvom kurčinom me može jebati kad god poželi…

I dan danas se sa Željkom viđam povremeno koliko nam to vreme i obaveze dozvoljavaju. Uvek nam je sex odličan kao da nam je prvi put.