181. Ispovest jednog bisexualca – Veseli Bosanac

31
Share
Copy the link

Tog proleća došlo je vreme da se rastanem od svog motora. Dugo i dobro me je služio, ali ga je vreme polako pregazilo. Rešio sam da ga prodam i nabavim sebi noviji. U stvari, na taj korak sam se odlučio, jer se je u međuvremenu pojavio novi model Yamahe Super Tenere koja je imala jaču i veću mašinu od mog zastarelog modela i bila je puno lepša. S obzirom da sam imao nešto ušteđevine rešio sam da se ponovim.
Digao sam pozajmicu u banci, kupio nov motor, a stari dao na prodaju preko oglasa. Računao sam kada ga prodam da ću sa lakoćom vratiti pozajmicu banci. Međutim, u početku je prodaja išla jako loše i ja sam razočaran počeo da se pribojavam kako ću pare vratiti banci. Razlog je bio taj što su kupci bili jako nerealni i 90% njih se uopšte nije razumelo u motore, a pravili su se kao da su u najmanju ruku mehaničari. Uglavnom sve ih je krasilo to što su hteli da postanu bajkeri i vlasnici motora za male pare. Tipično za ove prostore. Tada mi se na mobilni javio on. Drago iz Banja Luke. Preko telefona mi je delovao veoma zainteresovan za motor i ja sam mu dao detaljne podatke. Kada sam mu rekao da će uz motor dobiti i gomilu rezervnih delova koji su mi stajali u garaži, Drago reče da će doći za dva dana da pogleda motor.

Drago je bio tačan. Kada se pojavio ispred moje zgrade iznenadile su me dve stvari. Prva, što je bio mnogo mlađi nego što mi je delovao preko telefona, a druga što je došao pešice. Upoznali smo se i ušli u garažu da Drago vidi motor. Po izrazu njegovog lica shvatio sam da ću motor prodati. Gledao ga je pipkao, čučao pored njega i nešto zagledao, da bi konačno progovorio:
– Da li može probna vožnja?
– Naravno… – rekao sam i počeo da izguravam motor iz garaže.
Nakon 5 minuta, Drago dodade gas i ostavi me u oblaku prašine ispred zgrade. Vratio se je za par minuta. Skinuo je kacigu i pokazao nasmejano lice. Gotov je, pomislio sam. Jedino što mi se kod njega nije sviđalo, je to što je jako bio bezobrazan u govoru. Svaka druga rečenica mu je bila: ”Izeš’ mi kurac…”
– Sviđa mi se… – rekao je. – Hajde reci poslednju cenu i da se dogovaramo…
– Parkiraj motor i idemo na piće. Ostalo ćemo se dogovoriti uz pivo. Lakše je…
– Izeš’ mi kurac… U pravu si…
Ubrzo smo sedeli u hladovini bašte i ispijali pivo.
– Evo ovako dečko… 3.500 je moja poslednja cena i ništa manje…
– Hmmm… – zamislio se je malo i protrljao bradu rukom. – I rezervni delovi pride…
– Ja delove dajem uz motor u cenu. Meni ne trebaju jer mi ne odgovaraju za novi motor, tako da to ti je to… Hoćeš, nećeš…
– Ma, izeš mi kurac… Važi… – reče on i pruži mi ruku preko stola.
Rukovali smo se i nazdravili uspešnoj trgovini.
– Papire možemo srediti odmah danas, samo mi reci kada misliš da dođeš po motor… Vidim stigao si pešice…
– Mislio sam motor da vozim odmah, a za delove ćemo se dogovoriti.
– OK… Plati odmah i teraj… – rekao sam.
– Izeš mi kurac, dogovoreno…
– Nego, ti nešto često koristiš to: ”Izeš mi kurac…”
– Što? Jel smeta? Ja to tako…
– Jebi ga druže… Neko će te shvatiti ozbiljno…
– Pa jebeš ga… Pašće pušenje… – reče dvosmisleno i nasmeja se.

Brzo smo završili papirologiju i Drago je seo na motor i zapalio za Banja Luku. Ja sam zadovoljan trgovinom, odmah otrčao u banku i rešio dug prema njoj, čak mi je i ostalo malo para za provod.

Prošlo je više od mesec dana od kako je Drago pazario moj motor, a nije dolazio po delove. To me je već pomalo nerviralo, jer su mi delovi pravili nered u garaži, a Drago bi se uvek vadio kako nema vremena i da će čim stigne doći po njih.
Čak sam mu predložio da mu ih pošaljem kurirskom službom, međutim on nije hteo jer mu je to skupo. I zaista je bilo tako jer su delovi bili jako teški.
Tada mi se ukazala prilika da rešim problem. Jedan moj prijatelj se je spremao da ide za Prijedor kolima. Zamolio sam ga da natovari delove u kola i ostavi ih u Banja Luku što je on bez problema prihvatio. Onda sam rešio da i ja pođem sa njim. Motorom. Malo ću se provozati, dostaviti Dragu delove i vatiti se kući. To sam računao kao malo letovanje, s obzirom da već par godina nisam bio nigde.
Nakon malo jače od 3 sata putovanja, ušli smo u Banja Luku. Drugar je parkirao auto ispred kafića gde smo se dogovorili da se nađemo sa Dragom, a ja sam sa motorom stao iza njega. Kao po dogovoru, tada se je pojavio i Drago na mom bivšem motoru.
Seli smo u kafanu i naručili piće. Već nakon prve ture, drugar ustade i reče da mora da ide dalje za Prijedor. Pozdravili smo se i on ode, a Drago i ja naručismo drugu turu.
– I kako te služi motor?
– Izeš mi kurac, dobar je… Glavni sam baja u gradu…
– Nego, reci mi gde ima ovde dobar smeštaj, prvi put sam u gradu?
– Kakav smeštaj?
– Pa šta znam, neki hotel ili nešto slično. Hoću da ostanem koji dan…
– Izeš mi kurac… Kakav hotel… Ideš kod mene…
– Ne bih da smetam…
– Kome da smetaš? Pa ja živim sam. Ima mesta, moji su roditelji dole, a ja na spratu živim sam…
– Pa može…

Negde pred veče smo ušli u dvorište Dragove ogromne kuće. Za nama je došao neki Dragov drugar kolima i istovario delove, pa je odmah otišao jer ima obaveza. Vrata od kuće nam otvori stara majka.
– Dobro došli djeco… – viknu ona sa praga.
– Bolje vas našli majka… – rekoh silazeći sa motora.
– Majko, ovo je čovek od koga sam kupio motor. Noćiće ovde kod nas…
– Ako sinko, ako…
Nakon kratkog druženja i večere sa Dragovim roditeljima, predivnim ljudima, nas dvojica odosmo gore na sprat. Iznenadio sam se kako je gore bilo lepo sređeno. Što bi se reklo, samo još da dovede ženu. Iako je bio sam, Drago je sve to držao uredno i čisto, a bio je opremljen svime i svačim.
– U čoveče… – rekao sam iskreno. – Ti još samo da privedeš neku i oženiš se…
– Izeš mi kurac, govoriš isto kao moja majka… Ima vremena…
– Opet ti to tvoje: ”Izeš mi kurac…”
– Šta ću? Navika…
– Neko će ti ga jednog dana stvarno izesti…
– Pa šta? Što da nećeš ti..?
– Nikada se ne zna…
Ova naša konverzacija se je završila na tome. U jednu ruku je zvučala kao bezazlena šala dvojice strejt momaka, a sa druge strane mogla je značiti i kao poziv na sex. Ja sam bio dosta neodlučan po pitanju njegovih sklonosti, a pretpostavljam da ni on nije bio siguran, što se tiče mene. Tako sa tim mislima u glavi otišao sam da se istuširam.
Vratio sam se u dnevni boravak gde me je već čekao Drago sa hladnim pivom. Dogovorili smo se da se večeras odmorimo i malo bolje upoznamo, a da već sutra me Drago provede kroz grad i upozna sa drugarima. Seo sam preko puta njega i dohvatio se flaše. Na sebi sam imao samo bermude, dok sam gore bio go, kao i Drago.
– Čoveče, ala se ti držiš za svoje godine…
– Jebi ga… Vežbam…
– Svaka tebi čast…
– Boga mi i ti držiš do izgleda… – rekao sam znatiželjno gledajući Dragove definisane trbušnjake kako nestaju u široki šorc. Inače Drago je bio mladić kao odvaljen od brega. Širokih ramena, snažnih ruku i nogu, muških crta lica. Delovao je malo starije za svoje godine, ali je imao onu sirovu mušku snagu. Kao drvoseča. I sve što je radio, radio je nekako pregrubo, i presnažno. Čak i kada je uzimao flašu piva u ruci, imao sam osećaj da će mu se slomiti od njegovog snažnog stiska.
– Dobro, ali meni je tek dvadeset…
– Da, mada ja znam za neke tvoje vršnjake koji izgledaju kao bure…
– Jes, izeš mi kurac…
– Opet ti…
– Čuj, ja ne mogu bez toga, a ti ako hoćeš izedi ga, ako ne…
– Šta će biti ako hoću… – rešio sam da rizikujem. Pogotovo što sam pre toga primetio neke signale koje mi je Drago davao. To su oni signali kada vam intuicija kaže da pred sobom imate istomišljenika i da je potrebna samo iskrica kako bi se vatra zapalila i sve zavese pale dole.
– Pa onda posluži se… – reče on šeretski i još više raširi svoje noge. Primetio sam kako mu se budža na šorcu blago povećala. Izgleda da je i njega palila ova igra.
– Ja sam ozbiljan…
– I ja…
Odložio sam flašu i ustao iz fotelje. Još uvek sam mu nesigurno prilazio dok me je on gledao u oči i blago se smešio.
– Slobodno… Ja nemam šta da izgubim… Ili ću jebati, ili ću drkati… – reče Drago i značajno protrlja rukom svoje međunožje.
– Ne brini, ali da ti kažem da kada je sex u pitanju, ja se ne šalim… Nemoj posle da bude zezao sam se…
– Ja se ne zezam… slobodno se posluži… – sada već sigurnije reče Drago, osloni se o naslon fotelje i raširi ruke na naslon iza leđa.
Stajao sam tik ispred njega između njegovih nogu. Lagano sam kleknuo na kolena i rukama dohvatio lastiž njegovog šorca. Gledao sam ga u oči i počeo polako da mu svlačim šorc. Očekivao sam njegovu reakciju na sve to i malo se pribojavao da mi u jednom trenutku ne kaže nešto u fazonu: ”Šta to radiš budalo? Pa ja sam se samo zezao…” i da dođem u veoma neprijatnu situaciju. Međutim, Drago je ćutao i posmatrao me u oči bučno dišući kroz nozdrve. Povukao sam lastiž na dole i pred očima mi ispade njegov poludignuti kurac. Pravi primerak. Dostojan svog vlasnika. I kurac mu je bio kako dolikuje jednom drvoseči. Ogroman, debeo, prošaran plavičastim venama sa prelepim okruglim masivnim glavićem na vrhu. Spustio sam mu šorc do pola i produžio rukama da ga milujem po dlakavim butinama. Lagano sam krenuo licem ka njegovom međunožju, i Drago tada spusti svoju ruku na moje teme. Blago me je potiskivao na dole dajući mi do znanja da je sve u redu. Zavese su pale.
Halapljivo sam uzeo njegov glavić u usta i njegov kurac poče da se diže. Brzo je postigao punu snagu i u ustima mi je sada bio predivan primerak tvrdog kurca. Igrao sam se njegovim glavićem, oblizjući ga i sisajući istovremeno. Osećao sam slankasti ukus njegovih sokova koji su obilato cureli iz njegovog glavića.
– Uhhh… čoveče… pa ti stvarno voliš kurac… – dahtao je Drago.
Ja sam samo zadovoljno mumlao ustiju punih kurca. Onda sam jednim trzajem glavom unapred progutao celu njegovu kručinu. Drago tiho jeknu od zadovoljstva i uhvati me obema rukama za glavu. Nisam mogao da stanem. Napalio sam se čim sam osetio njegov moćni kurac u grlo i počeo sam sam sebe da tucam. Da, tucao sam se njegovim kurcem koji mi je parao krajnike i dopirao skoro do želuca. Uživao sam…
Tada me Drago uhvati rukama za glavu i povuče nagore. Njegov kurac mi ispade iz grla, ali mi je ostao glavić u ustima. Oppp… osetio sam toplu spermu u ustima. Jebi ga… konj je već počeo da svršava, pomislio sam razočarano, a ja se nisam ni zagrejao. Punio mi je usta ogromnim količinama ukusne sperme koju sam ja u slast gutao. Zvršni trzaji njegovog kurca u mojim ustima ispustiše i poslednje kapi njegovog svrša i ja sam se odvojio i seo na pod. Njegov ga kurac sav vlažan i umazan šljapi po stomaku.
– Uh… dobar si čoveče… – reče on sav zadihan.
– Rekao sam ti da ne govoriš ”Izeš mi kurac…” – rekao sam uz osmeh.
– Da… – nasmejao se i on.
– Nego ovo je bilo baš brzo… – rekao sam pomalo razočarano.
– Prvi put uvek tako… Nego nešto razmišljam…
– Šta?
– Šta bi uradio kada bih ti umesto ”Izeš mi kurac…” rekao ”Jebem te u dupe…”
– Pa rekao sam ti. Kada je sex u pitanju ja se ne šalim…
– Ozbiljno?
– Ozbiljno…
– Onda… – reče Drago i ustade iz fotelje. – Idemo ovamo…
Krenuo je ka drugoj sobi, a ja kao kerče za njim. Znao sam šta me čeka. Čeka me nagrada u vidu prelepe Dragove kurčine zabodene duboko u mojoj guzi. Ušli smo u sobi gde je bio veliki krevet. Drago se baci na leđa, lupi šakom o krevet i reče:
– Dođi macane… Sada će leteti perje… Razvaliću te…
– Kurca se ne bojim, a jebati se znam… – rekao sam i skočio na krevet pored njega.

Ležao sam na leđa. U misionarskoj pozi. Noge su mi bile uzdignute u vis i raširene koliko god je to moguće. Drago je svoje snažno telo položio preko mojeg dok je rovario svojom kurčinom duboko u meni. Njegova široka ramena su mi zaklanjala vidik. Osećao sam svu njegovu težinu skoncentrisanu oko njegovog kurca kako vrši pritisak na mene. Njegova kurčina je rovarila po mom guznom crevu i izazivala grčeve zadovoljstva u meni. Drago me je tucao lagano i studiozno. Njegova prodiranja su bila odlučna i snažna, ali ujedno i spora. Trebala mu je čitava večnost dok bi mi ga nabio do jaja. Isto tako, vađenje njegovog kurca iz mog dupeta je trajalo dugo, da bi ga zatim ponovo sporo nabijao do jaja. Uživao sam u tom sporom ritmu prcanja. Ovoga puta, Dragu je trebalo mnogo više vremena da svrši. Tucao me je dugo i lagano. Uživao sam u prodorima njegove debele kurčine koja je glatko uklizavala u meni. Kontrakcijama mog čmara sam mu izmuzavao sokove koji su vlažili moju unutrašnjost i činile jebanje vlažnijim i prijatnijim.
Tada je Drago podvukao svoje ruke ispod mojih kolena i odigao mi noge. Uradio je to tako snažno i jako da su me zaboleli kukovi. Natego me je skroz na pola. Onda je povukao svoju guzu unazad kao da uzima zalet i snažno i brzo mi nabio svoj kurac do jaja.
– Tooo… ahhhh… nabij mi ga jako… – vapio sam.
– Sada ću te razbiti… kao kurvu…. ohhhh…
– Razbi mee… hoću da budem kurva…. ohhh…
Onda je nastao zemljotres. Drago je počeo da mi ga nabija snažno i jako do jaja. Sobom su odzvanjali zvuci šljapkanja naših tela. Njegova moćna muda su kao dva crkvena zvona udarala u moju guzu svaki put kada bi mi ga nabio do jaja. Drago mi je odigao i savio noge tako da sam sada mogao nosem da dodirnem svoja kolena. Udarci su postajali sve jači i jači, tako da su mi se obrazi tresli od njegovih udaraca. Primao sam tu moćnu kurčinu u sebi kao bludna kurva. Po ritmu sam shvatio da mu se bliži vrhunac. Ni ja nisam bio daleko.
– Ohhhh…. blizu saaamm… – dahtao je Drago u ritmu tucanja.
– Nabij mi gaaaa… hoću ga do jajaaa… – vapio sam.
– Da li mogu unutra da svršim….
– Daaaa… hoću tvoj semeeee… napuni meeee…
– Aaaargghhhhh…. – Kriknuo je i zabio se u mene ceo.
Osetio sam vrelinu njegove sperme u guzi. Punio me je kao da je želeo da zatrudnim. Pulsirao sam čmarom i izmuzavao mu spermu, taj nektar koji me je podmlađivao puneći mi guzu. Tada je i meni krenulo. Moj je kurac krenuo da prska i prvi mlazevi moje sperme me poprskaše po grudima i stomaku. Drago nije prestajao da udara. Svaki njegov udarac je nabijao njegovu moćnu kurčinu u moje dupe i sa time još jedan mlaz njegvog vrelog semena.
– Evo ti gaaa… – reče Drago i zada završni udarac. Ostao je tako da leži na meni dahćući. Pustio mi je noge i ja sam konačno mogao da ih spustim. Njegov kurac je još uvek bio u mojoj guzi. Oboje smo drhtali od zadovoljstva.

Tih 4-5 dana u Banja Luci su bili nezaboravno druženje sa Dragom. Preko dana bi se vrzmali gradom i družili sa njegovim prijateljima. Uveče bi se povukli u njegovu kuću i tucali do zore. Drago me je razvaljivao od kurca tih nekoliko dana.
Potom sam krenuo za Novi Sad. Neko vreme smo Drago i ja bili u kontaktu telefonom, ali se više nikada nismo videli. Jednostavno nije nam se dalo.