4. Ispovest jedne drolje – Gubljenje nevinosti

66
Share
Copy the link

Nevinost sam izgubila tačno na moj 17. rođendan. Tu „čast“ je imao moj školski drug Igor. Bio je omiljeni lik iz moje škole. Napucani maturant za kojim su mnoge ženske uzdisale. Ja ga nešto nisam gotivila, jer jednostavno nije bio moj tip. Međutim, splet okolnosti je učinio svoje.
Igor je bio jedan od gostiju na zabavi za moj rođendan. Zabava, društvo, opuštena atmosfera i naravno alkohol su učinili svoje. Neprimetno smo se povukli u moju sobu i desilo se.
Moje „fizičko“ gubljenje nevinosti je bilo jedno grubo, bolno i neprijatno iskustvo. Igor je bio prava muška svinja koja je gledala samo da zadovolji svoje životinjske nagone. O meni nije mislio ni najmanje i ja vam neću opisati taj događaj, jer jednostavno želim da ga zaboravim. Još je na kraju imao smelosti da me pita: „Jesam li bio dobar?“ Ja sam samo tiho izgovorila: „Odličan…“ i poželela da pobegnem na neku drugu planetu.
Svoje neprijatno iskustvo sam rekla mami, koja me je prvo iznenađeno, a zatim i sažaljivo primila u krilo gde sam se sita isplakala. Što od fizičkog, a što i zbog duševnog bola. Kako sam mogla sebi da dozvolim da takvoj svinji dam svoju nevinost. Čak sam u jednom trenutku zbog bolova rekla sama sebi da se nikada više u životu neću pojebati sa muškarcem. Zgadili su mi se.
Koliko nisam u pravu pokazao je moj sledeći doživljaj, koji ujedno smatram svojim pravim gubljenjem nevinosti. Događaj u kome sam uživala i telom i dušom i koji je iz korena promenio moje mišljenje o muškom svetu.
Sve je počelo nekih šest meseci nakon mog rođendana. Bila sam pozvana od strane moje drugarice Line da odem na rođendan kod njene starije sestre. Linina starija sestra je bila student treće godine i nas dve smo već balavile na dobar provod i momke studente.
Zabava je bila prava ludnica. Super muzika, cuga, grickalice i extra momci. Međutim, kako je vreme odmicalo Lina i ja smo bile sve razočaranije jer nam niko od momaka nije prilazio. I pored toga što smo bile skockane za medalju, i što smo bile zgodne, valjda su momci namirisali da smo klinke i uglavnom su startovali svoje vršnjakinje. Razočarano sam prišla stolu sa pićem kako bih natočila novo. Ljuljala sam telo u ritmu muzike i tada začula kako mi se neko obraća. U stvari više sam naslutila nego čula, jer je muzika bila preglasna. Nasmešila sam mu se, a on me je uhvatio za nadlakticu i poveo kroz gužvu. Izveo me je na terasu i hladan noćni vazduh razbudi sva moja čula. Počeli smo da čavrljamo uz piće.
Ivan, kako se je zvao i nije bio neki frajer. Mislim fizički. Bio je truli prosek. Ali njegov miris… Mirisao je divno. Imao je neki diskretni miris na sebi koji mi je svakim prolaskom kroz moje nozdrve izazivao onaj osećaj u stomaku. Osim toga, Ivan je zračio nekom surovom muževnošću za kojom mi žene htele to da priznamo ili ne uvek čeznemo. Na momente je podsećao na neotesanog drvoseču, da bi odmah zatim bio nežno romantičan. Neka čudna kombinacija koja mi je u tom momentu odgovarala i ujedno me privlačila.
Ne bih da razglabam kako smo se smuvali, ali Ivan je bio pravi mag što se tiče spike i ubeđivanja. Naravno, tu je dosta pomoglo i to što sam ja duboko u duši bila drolja i spremna da raširim noge maltene svakom iole boljem primerku.
Ubrzo smo bili u njegovoj sobi na studenjaku. Celo telo mi je drhtalo od uzbuđenja i straha. Uzbuđenje je raslo jer su moji hormoni vapili da ih neko malo prodrma, a u glavi mi je odzvanjalo: „Želim sex… odmah…“, dok je drugi deo mene bio u strahu da se ne ponovi priča kao sa Igorom, gde mi je uzeo nevinost kao neki majmun. Jednostavno me je rasturio bez imalo emocija, osećaja, a moje uživanje tom prilikom je bilo u minusu. Dubokom.
Sex sa Ivanom je bio sušta suprotnost. Ne, nisu tu bile neke bravure ili nešto slično. Nije bilo čak ni pušenja ni lizanja. Nikakve pornografije. Šta više imali smo sex u misionarskoj pozi. Ali Ivan je bio majstor predigre. Tako me je dugo mazio i ljubio da me je doveo u situaciju da ga molim da me pojebe. Njegovi poljupci koji su krenuli od mojih ustiju (a ljubio se je izvanredno) su ubrzo krenuli i počeli da me obasipaju po celom telu. Pri tom me je sve vreme milovao rukama izazivajući u meni vulkan strasti. U jednom trenutku sam pomislila da Ivan ima bar pet-šest ruku. Bio je svuda po meni, milovao me, štipkao, lizao, ljubio, grickao da sam u jednom trenutku osetila kako sam između nogu mokra kao da sam se upiškila.
I taman kada sam pomislila da uopšte nema nameru da me pojebe, osetila sam vrh njegovog glavića na ulazu u moju pičkicu. Ohhh…. kakav divan osećaj. Prodirao je odlučno, ali lagano u meni. Bio je istovremeno i grub i nežan, tako da nisam znala da objasnim da li me boli ili uživam. Možda sam uživala u bolu ili me je bolelo dok uživam. Ivan je to izvrsno radio. Iako sam na momente imala osećaj kako mi njegova debela kurčina cepa unutrašnjost mojih tesnih zidova, pohotno sam ga rukama pritiskala za guzove i još jače nabijala na sebe.
Tada sam osetila njegova mekana jaja kako mi se lepe za čmar. Topla i mekana. Od tog osećaja telo natera kukove da instiktivno zavrte svoj erotski ples. Ivanu je to bio znak da počne. Prvo ga je lagano izvadio iz mene skoro do kraja, pa onda isto tako lagano počeo da ga vraća. Klizanje njegovog kvrgavog tvrdog kurca duž moje pičkice me izbezumi. Nastavio je tako da ga vadi i nabija, a sa svakim nabijanjem je to radio brže i snažnije. Raširila sam svoje noge i odigla ih u vis koliko god sam mogla. Celo moje telo se pretvorilo u jednu veliku pičkicu i poželela sam da ga tog trenutka celog usisam u sebe. Sada sam već dobrano odigla guzu i otvorila se kao jama. Ivan je već besomično nabijao svoju kurčinu duboko u meni. Jebali smo se u tišini, a sobom su odzvanjali samo zvuci šljapkanja koje su proizvodila naša znojava tela.
Ivan je počeo sve više da ubrzava i znala sam da se bliži vrhuncu. I ja sam bila blizu. Isturila sam svoj venerin breg bliže njegovom telu i osetila kako njegove bruce draže moj klitoris. To mi je pomoglo da brže dođem vrhuncu. Tiho je kriknuo i naglo izvadio svoj kurac iz mene. Osetila sam se prazno dok mi je celo telo drhtalo u ritmu njegovih udaraca. Ispravio je svoje telo, prodrkao par puta i njegov kurac poče da prska spermu po mom telu. Osetila sam mlazeve njegovog vrelog semena kako mi padaju po dojkama i stomaku. Taj osećaj vreline izazva pravu seriju orgazama. Nesvesno sam spustila ruku između nogu i počela da nadrkavam klitoris dok mi se telo grčilo i treslo.
Sve vreme tokom sexa smo oboje bili tihi. Ni glasa. Tako je bilo i sada. Ivan se je samo tiho i zadihan spustio kraj mene dok sam ja rukom razmazivala ostatke njegovog semena po stomaku.
U tišini smo se i razišli. Nikada posle toga mi se više nije javio, niti me je potražio. Iskreno nisam ni htela. Bio je to samo sex za jedno veče, ali za mene predivan sex i kasnije sam smatrala da je to bilo pravo gubljenje nevinost za mene. Ono što mi je uradio Igor se je graničilo sa silovanjem. Srećom naletela sam na Ivana pa mi je vratio nadu u muški rod. O da, jebaću se i dalje, kako na svoje, tako i na zadovoljstvo mnogih muškaraca u mom životu, a o tome kasnije.