Nataša

37
Share
Copy the link

Natašu sam upoznao zahvaljujući jednom projektu u koji sam bio uključen prije nekoliko godina. Ona je tada imala 25 godina, a ja 38. Znala je da sam oženjen, ali je ipak došlo do situacije u kojoj nije bilo mogućnosti za korak nazad.
Naša komunikacija je bila uglavnom preko interneta. U početku je to bilo samo na profesionalnoj osnovi, da bi kasnije ti razgovori prešli u malo intimniju sferu. Nije to bilo ništa spektakularno bezobrazno, ali za tu fazu poznanstva ipak malo slobodno.
Inače, ja sam se uvijek ložio na inteligentne žene. Imao sam u životu i “lutkice” ali jednostavno nemam živaca za njih. Nataša je bila prilično inteligentna, mada ne nešto posebna riba u fizičkom smislu. Barem sa moje tačke gledišta, jer sam uvijek preferirao sitnije cure, sa naglašenim oblinama. Ona je bila sušta suprotnost tome. Visoka oko 175, prilično krupna, čak moglo bi se reći i bucka. Grudi skoro nikakve, guza prosječna. Međutim, imala je nešto u sebi, neki x-factor :).
U okviru projekta na kojem smo radili imali smo sastanke jednom mjesečno i nakon prvog sastanka na kojem smo se i formalno upoznali “face-to-face”, ona je predložila da spavam kod nje, jer sam trebao voziti do kuće tri sata. Nisam znao kako da to protumačim, jer sagledavši stvari na objektivan način nisam sebe vidio kao nekoga ko njoj može biti interesantan. Stariji sam dosta od nje, oženjen, porodičan, ona ima navodno nekog momka…
Taj prvi put nisam otišao kod nje, jer sam imao neke planirane obaveze, ali nakon sedam dana sam bio u njenom gradu, i odlučim da joj se javim. Kada je čula moj glas, a bilo je već oko 21,00, prilično se obradovala i insistirala je da dođem kod nje na spavanje.
To stvarno nisam mogao odbiti, i za 15 minuta sam bio kod nje u stanu.
Stvarno se obradovala kada me je vidjela. Malo smo sjedili pretresali neke priče u vezi projekta na kojem smo radili i došlo je vrijeme da se istuširam i idem u krevet. Ona je za mene pripremila jednu slobodnu sobu sa bračnim krevetom. Kada sam izašao iz kupatila upitao sam je: “A, gdje ćeš ti spavati ? ”
“Ja ću u maloj sobi”, odgovorila je.
“Ali, ja se bojim sam spavati” odgovorio sam sa osmjehom, i zagrlio je.
Kao da joj je bilo malo neprijatno, sklonila je pogled i odgovorila “Pa ne znam da li smijemo zajedno, možda to nije u redu”
“Meni je u redu, ali ako tebi smeta ja neću insistirati” odgovorih, aludirajući na to da nisam krio svoj bračni status i da još jednom dajem do znanja da to ne namjeravam kvariti zbog avanture ili neke kraće veze.
“Ne smeta mi” reče
Poljubio sam je i obgrlio na sred dnevnog boravka. Tako je imala jebozovan poljubac da mi se odmah digao. Počela je dublje disati i uhvatio sam je za ruku te povukao u spavaću sobu.
Nismo puno pričali, skinuli smo sve sa sebe. Legao sam pored nje, dok je ona bila na leđima, i prvo sam je milovao po sisama i pomalo spuštao usta na bradavice. Uzdisala je ali ne preglasno.
Ruka mi je sišla u njeno međunožje, i već je bila prilično vlažna. Mazio sam joj pičkicu, a disanje joj je postajalo sve brže. U jednom momentu sam pustio da srednji prst klizne unutar njene mačkice, na šta se samo čulo : “Oooohh”
Nisam više mogao izdržati pa sam stavio kondom, i ušao u nju. Ona je još jače uzdahnula sa “Oooooooohhh” i zabacila glavu unazad kao da sam joj utjerao kurac od 30 cm.
Inače, moja kita nije nešto posebno, dužina je prosječna, doduše u obimu je prilično debeo.
Ona je bila tijesna kao cipela, 2 broja manja :), i znao sam da neću dugo izdržati a da ne svršim. Zato sam nakon par minuta seksa u misionarskoj pozi prebacio je na sebe. Kasnije sam uvidio da je to bila greška, jer se ona baš i nije snalazila u toj poziciji kada ona treba da vodi igru.
Nakon par minuta sam svršio. Jednostavno nisam mogao izdržati duže u njenoj pičkici koja je moj kurac obuhvatila kao najsavršenija rukavica. Tako je bila uska da sam je osjećao na svakom milimetru kurca.

Znao sam da nisam ispunio njene želje, a kurac mi je stajao ukrućen kao i prije 10-ak minuta, što je inače kod mene uobičajena stvar.
“Ja mogu još jednom ako si za” rekoh, na šta ona samo klimnu glavom uz radostan osmjeh.
Promijenio sam kondom, i krenuo opet misionarski. Ovaj put je moj kurac bio malo manje osjetljiv i mogao sam karati bez problema duže vremena.
Bila je ispod mene i uzdisala duboko i glasno. Mislio sam da će komšije čuti, pogotovo što je krevet prilično škripao. Na tu moju opasku samo je rekla: “Šta me briga, neka čuju. Samo nastavi.”
Jebavao sam je nekih 15-20 minuta i u jednom trenutku sam joj podigao noge. Kako sam to uradio počela je da se trese i izvija tako da sam se prepao da niije dobila neki napad. Naravno, ta pomisao mi je bila samo sekund u glavi dok nisam shvatio da je doživjela vrlo buran orgazam, što je i mene odmah natjeralo da svršim po drugi put to veče.
Bilo je već kasno, ja umoran i zaspao sam. Ne znam da li je i koliko ona spavala, ali smo ujutro bili budni oko 7,30. Ona je djelovalo prilično uplašeno, kao da smo radili nešto za šta se ide u zatvor. Počela je da se pravda kako ju je sramota što smo to uradili, kako to nije u redu je sam ja u braku te ona ne želi da pravi probleme.
Zaustavio sam je i pitao: “Je li ti bilo lijepo?”
“Jeste” odgovorila je
“Onda nismo uradili ništa što nismo trebali” odgovorio sam i poljubio je.
Prihvatila je poljubac dok sam je grlio. Naravno, kurac mi se opet digao što je i ona osjetila kroz tanku spavaćicu.
Nismo puno gubili vrijeme, već smo se našli na trosjedu u dnevnom boravku. Seks nije bio nešto spektakularan, ali sam je sada mogao vidjeti mnogo bolje na dnevnom svjetlu. Nije bila ljepotica, niti zgodna ali je bila umiljata i mazna kao japanska gejša.
To jutro smo se rastali i dogovorili da se čujemo naveče kao i obično on-line.

To je bila prva epizoda ovog istinitog doživljaja. Nastavak slijedi.