Snovi jedne usamljene žene

32
Share
Copy the link

Tamna noć, hladna. Ležim sama, u krevetu pokrivena i sanjam o njemu. O zgodnom prelepom mladiću.
Prilazi mi on i pogleda me. Gledam njegove prelepe oči. Dodiruje me sa njegove jake i nežne ruke. Osećam jezu i požudu i prepuštam se njemu. Osećam njegov dah na mom obrazu nežno ljubeći me. Jezikom dodirujući moj jezik toplinom mi obuzima telo.
Nežno ljubeći mi bradu, vrat spuštajući se do mojih nabreklih grudi. Jezikom oblizuje mi bradavicu dok rukom prelazi preko druge. Bol i požuda se polako spajaju u jedno a toplina se pretvara u strastvenu vatru. Nastavlja da me ljubi dok ja sa obe moje ruke držim se za njegovo lice. Obuhvati me jeza. Dodirnuo me dole medju noge. Pogledoh ga. Pogled mu je mio i siguran, pokazajući mi da je on tu pored mene i da nemam čega da se bojim. Prepustih se njemu. Miluje me dole nežno svojim prstima dok moje srce kuca u ritmu njegovog milovanja. U jednom trenutku zgrabih njegovo telo sa mojim rukama grebeći ga po grudima od bola i od požude koje mi stvara jauknući od bola koje mi nanosi. Prijatnog bola ljubavi koje se stvara izmedju mene i njega.
Ohhh ……… kako je lepo osećati se živom i ženstvenom, prepuštena njemu i samo njemu.
Nežno mi ljubi grudi, bradavicu po bradavicu. Jednu pa drugu harmonično sa određenim skladom i ritmom. Zabacujem glavu pozadi dok mi kosa pada niz ledja. Zagrlih ga dok mi on jezikom ne prestajući oblizuje svaki delić moga tela. Nežnije i sve nežnije jezik mu dodiruje usmine mog medjunožja. Znoj je krenuo sa moga tela. Vatra se raširila na svaki deo mog tela. Prodirajući kroz mene jezikom, rukama mu mrsim njegovu gustu i bujnu kosu. Jecam od muke, od bola, od zadovoljstva koje mi on pruža. Osećam ceo njegov jezik u meni i hoću jos, još, još…….hoću da ne prestane nikad, da ceo moj život bude sa njim, da nikad ne ode iz mog života. U mislima mi prolazi sve ono što sam bila, što jesam, i šta ću biti. Dok me liže osećam da je ceo svet moj, da dominiram svetom i da je svet pokoran meni i samo meni.
Pokrenula se lavina tećnosti iz mog medjunožja okupajući njegovo prelepo lice i podizajući glavu prema meni njegovo lice je govorilo da on pripada meni i nikoj drugoj. Da sam ja njegova gospodarica a on moj muškarac. Kakav osećaj. Imati svog muškarca. Osećaj da si voljena, pažena, da te zavide druge osobe što ti imaš svog muškarca. Najzad i ja to imam. Imam svog muškarca.
Telo mi je blještalo od znoja. Oborila sam ga na zemlju i počeo ga strasno ljubiti. Nisam ga štedela. Ljubila sam gde god sam stigla, usne, vrat, grudi. Njegove bradavice na grudima se skameniše od naleta mog jezika. Sve niže i niže spuštajući se osećam medju mojim grudima nabreklo njegovu muškost do granice vrhunca. Grudima mu ga milujem izmedju moje dve bradavice, nežno, osećam kako sav drhti, kako se sav trese od uzdržanosti. Ohhhhh…….kako je hrabar. Ne želi da se ovo završi pre nego što treba. Još mu pružam zadovoljstvo mojih grudi kako se poželeti može. Neka vidi kako je to kad ja to radim. Neka vidi da sam ja žena, iskrena i verna svome muškarcu. Grudi mi se oznojiše, olakšajući i meni i njemu.
Došlo je red i na mene i mojim usnama. Pogledoh njega u lice, u njegove oči. Oči su mu sjajne i pijane. Skrenuh pogled na njegovu muškost. Njegova erekcija je dostigla vrhunac kako svaka žena poželeti može. Jezikom mojim oblizujem vrh njegove muškosti dok on sav u znoju čujem potajne jauke njegove duše u bolu svoje sopstvene požude.
Celim svojim usnama zgrabih njegovu muškost, usisajući svaki deo njegovog oštrog i tvrdog penisa. On je sad zaista moj i samo moj. U ritmu moga srca mu ližem, mazim i masiram dok polako iz njegove muškosti izlazi ali malo njegove tečnosti kao znak da je njegova požuda počela i da ne smem da stanem.
Nemogu da se zaustavim, nemogu da se obuzdam. Hoču jos njega. Ližem ga prepuna osećanja ljubavi. Iz mog medjunožja je krenula još veća lavina fluida koju jednostavno nemogu zaustaviti. Sva se topim.
Uhvatio me za moje znojavo telo, podigao me iznad sebe. I nežnim ali hitrim pokretom osetih kako njegov penis polako dodiruje moje medjunožje tražeći ulaz izmedju moje usmine. Dodirujući jednu a zatim i drugu usminu vrhovima penisa i kao sigurna strela…………. prodre u meni. Osetila sam se sva ispunjena. Najzad sam osvojila ceo svet. Bio je moj i samo moj.
I dok nežno izlazi i ulazi u meni svaki put prepuštam se njemu jer sam ga osvojila, jer je on moj muškarac a ja sam njegova žena. Osećam kako drhtimo i ja i on. Ja od uzbudjenja a on od nadolaska njegovog svršetka. Od jednom obuzela me bol, trenutna, kao da je ceo svet stao, vreme i prostor se spojilo u jedno. Toliko me obuzelo da nisam čula ni svoj sopstveni krik bola koje je trajalo čitavu večnost a sekunda je samo prošla. A on, moj muškarac hrabro otvorenih očiju u trenutku kad je sve stalo, vreme i prostor zasuo me sa izvorom njegovog života, mlazevima po licu, grudima, stomaku po svakom delu moga tela. Rukama predjoh preko mog tela noseći svaku kap njegovu, mazeći svaki kraj i svaki ugao moga tela a on nežno ljubeći me bol i požuda se polako razdvajaju, dajući nam na znanje da ceo svet polako ispuštamo iz naših ruku.

Tamna noć, hladna. Ja pokrivena, oznojena prelazim rukama preko mog tela. Osećam samo vlažnost moje mačkice, nabreklost mojih bradavica na mojim grudima i suze na mom licu koje se polako spuštaju niz mog obraza, klizeći prema vratu i završava na postelji.
Koliko još ovakvih noći, koliko još ovakvih snova?