Zgodni komsija

71
Share
Copy the link

Bila je to suncana proljetna nedljelja poslije podnevnih sati dok sam se izlezavao u stanu dok su mi roditelji bili vani, slusao sam muziku kad je neko pozvonio na vrata i iz starta sam uzviknuo ‘Otvoreno je’. Vrata su se otvorila i cuo se muski glas ‘Ima li ovdje ikoga’.
Istrcao sam iz sobe i ugledao komsiju koji je odmah upitao ‘Je li vi ložite vatru’
Ne-odgovorio sam.
‘U nekoga se je udimio stan i dim je izasao u stubiste, pa sam mislio da vi lozite’ –komsija je rekao.
Bio je u bijeloj potkosulji, nisam ni primjetio da sam mu se zagledao u malo dlakava prsa, imao je slab smijesak na licu gledajuci u mene. Nasmijesio sam mu se velikim osmijehom i dlanom sam mu prosao preko prsa govoreci ‘Ne brini ti za mene, sve je ovdje u redu’.
On otprilike ima 32 godine, lijepo gladjen, malo nabildan.
Meni je 20, visok sam, prosjecne gradje.
Nekolio puta su nam se pogledi mimoisli prilikom ulaska u zgradu.
Dok je moja ruka ostala na njegovim prsima, on je polozio svoju i klizeci na mojoj, svojom rukom je dosao do moga vrata i palcem dirao moju doljnju usnu. Napalio sam se u sekundi.
Spustio sam ruku na njegovu ispupcinu u trenerci i krenuo sam je trljati. Krecuci se, usli smo unutra i zatvorili vrata, njegve usne su krenule ka mojima, jezici su nam se borili jedan sa drugim, uzdisaji su bili glasni. Pali smo na krevet, sjeo sam mu u glio, bili smo spojeni jedan za drugog, ljubeci se. Osjetio sam njegov nadignut kurac na svojoj guzi. Povukao sam se i svukao mu trenerku, iz nje je izletio veliki, mekan, obrijan kurac, koji je izgledao tako socno i lijepo, kao da je rukom izrezbaren, vrhom jezika sam polako presao od jaja do glavica, on je ispustio mali dah zadovoljstva, jezikom sam kruzio po njegovom glavicu.
Nisam mogao vjerovati da su se moja mastanja ostvarila, o mom zgonom komsiji i nekoliko puta masturbirajuci i misleci na njega.
Skinuo sam se i ja, ljubio me je po prsima i lizao bradavice, malo sam se nasmijao, pitao me je ‘Sta je smijesno, mangupe’. ‘Nista, samo mi je drago da mi se je ovo ispunilo s tobom’.
Odsmijehnuo se je i rekao da se preguzim na krevetu, sto sam odmah uradio.
Jezikom mi je poceo lizati čmar, ahh godilo je i osjecaj je nezaboravan, rasirivao bi mi guzove i vlazio čmar. ‘Hocemo li raditi ono’-slatko je upitao. ‘Daa, molim te’-odvatio sam.
‘Hmm opasan si ti momak,..jel imas kondoma’, ‘Tamo su u doljnjoj ladici ispod mog doljnjeg vesa.’ Okrenuo sam se na ledja i gledao ga kako se je preguzio pri traznji kondoma. Nasmijao sam se na glas,a i on je skontavsi na sto se smijem krenuo vrcati guzovima ispod kojih su se ljuljala fina, mekana muda. ‘Vec te volim’-izletjelo mi je.
Napravio je ‘Ou’ sa sexy facom i skocio na krevet. Kurac mu se je malo spustio, al sam to ja odmah popravio, stavio sam mu kondom, nakapao baby ulja, poljubio ga jos jednom i okrenuo sam se na stomak.Osjetio sam fin osjecaj izmedju guzova, gurnuo mi je prst u guzu i mumljao ‘Umm, daa, prija li’. Nastavio je tako raditi 2-3 min. I onda uguravsi mi kurac, polahko je izvlacio i uvlacio, godilo nam je obojici. Svoja prsa je polozio na moja ledja, ljubio me je po vratu, ruke su mu otisle ispod mojih prsa, onda ispod uhvatio sakama moja ramena, jako me je stisnuo i gurao i gurao sve do kraja, njegova mekana, opustena jaja sam mogao osjetiti na svojima.
Prevrnuo sam se na ledja i pogledi su na se susretali, gledao sam ga kako pravi sexy i slatke grimase na licu, smjeskao mi se je, tako je bio zgodan. Dirao sam mu prsa i stipkao bradavice.
Ubrzao je sa jebanjem, a ja sam drkao svoj kurac. Aahh, Ahh, Ughh- stenjao je.
Ja sam svrsio, on je u brzini izvukao kurac, skinuo kondom i poprskao me je toplom spermom koja mi je prsnula na usne. Sageo se je je i ljubio me je s vise strasti. Opustio se je na moja prsa i izgledao je kao da spava, nasmijali smo se obojica, okrenuo se je na ledja i rekao ‘E ovo je bilo za
pamcenje, pravo ludilo.’ Gledao sam njegov opusten kurac, izgledao je veliko. Ustao je i obojica smo otisli pod tus.
‘Hocemo li ovo ponoviti’-pitao je, ‘Naravno medu moj’-odgovorio sam.
Obukao se je i pri polasku namignuo i izasao. Ja sam ostao smjeskajuci se i malo pospremivsi sobu dok mi se roditelji nisu vratili. Tu noc sam pred spavanje mislio na njega i njegov prelijepi kurac.