169. Ispovest jednog bisexualca – Bludna doktorica

70
Share
Copy the link

Doživljaj sa poniznim robom Simom me je malo okuražio pa sam rešio da probam da spojim zadovoljstvo i posao. Naime, rešio sam da probam da se angažujem tako da zadovoljavam sexualne potrebe izvesnih osoba, a pri tome koliko je god to moguće i nešto zaradim. Da… znam šta će mnogi pomisliti. Pa naravno da sam bio svestan da u toj branši postoje mnogi koji su i lepši i mlađi od mene, da imaju veće i bolje kurčine ili guzice, da mogu više i bolje da jebu, ali jebi ga, pomislio sam, pa svaka roba ima svoga kupca. S toga sam rešio da dam oglas i oprobam svoju sreću. Oglas sam sročio tako da su se mnogi mogli pronaći u njemu, a naveo sam sve ono što bi meni u sexu pričinjavalo zadovoljstvo, a bilo je dosta toga. Diskretno sam stavio do znanja da dolaze u obzir i muške i ženske osobe i objavio ga u jednom specijalizovanom časopisu.
Ubrzo su mušterije počele da se javljaju. Bilo je tu svega i svačega, ali uglavnom nesigurnih i uplašenih osoba. Mnogi su se samo javljali kako bi hteli nešto, ali se plaše, onda neki su tražili feminizirane tetkice kako bi se iživljavali nad njima i slično. Svima sam decidno dao do znanja da je u pitanju muškarac, u svakom smislu te reči bez obzira da li su hteli biti jebani ili da jebu. Žene su tek bile problematične. Mislim da većina njih nije znala šta traži. I kada sam već počeo da gubim nadu da ću se ovajditi od ove vrste posla, kako sexualno, tako i materijalno, javila mi se ona.
Zvala se Vera i na moje iznenađenje odmah u prvoj poruci mi je rekla svoje ime, što se kasnije ispostavilo da joj je i pravo ime. Poruka je bila tipa: „Ciao, ovde Vera. Htela bih da se sretnemo i upoznamo povodom vašeg oglasa.“ Brzo smo se u par poruka dogovorili i ja sam zadovoljan otišao na spavanje.
Probudio sam se ranije nego inače. Uz kafu i doručak pokušavao sam da zamislim kako Vera izgleda. Nije vredelo, samo sam se bespotrebno opterećivao.
Popodne, pet sati. Sedim u kafiću i čekam da se Vera pojavi. Tada je u kafić ušla dobrodržeća gospođa, svojih 55 godina. Vitkog tela, uredne plave kose i aristokratskog držanja. Delovala je kao neka dama sa nekog dvora. Na sebi je imala poslovni sako i suknju. Pogledala je ka meni (pre toga sam joj telefonom rekao kako izgledam i kako ću biti obučen), diskretno mi mahnula rukom i krenula ka mom stolu. Iznenađeno sam shvatio da je to ona. Ustao sam sa stolice i ponudio joj da sedne. Naručio sam nam piće i započeli konvencionalni razgovor upoznavanja.
Vera je radila kao doktorica i bila veoma poznata i poštovana u svojim krugovima. Udovica već nekoliko godina, rešila je da proživi život dok može, a i imala je i svoje potrebe, kako je rekla. S obzirom na obaveze na poslu, kao i bojeći se rizika od ulaženja u neke veze, rešila je da preko oglasa zadovolji svoje potrebe. Međutim, Vera je za mene bila jedna prava zrela ženka. Iako su godine života načele njeno telo, ipak je to bila jedna zrela žena. Bujne grudi, aristokratski stas i njeno zrelo ponašanje su počele da me uzbuđuju. Pored toga, Vera je bila žena koja zna šta hoće u životu i jednostavno me je svojim ponašanjem opčinila, tako da sam u jednom trenutku bio spreman da sa njom radim šta god poželi, a da za to ne mora platiti. Konačno, posle drugog pića, Vera krenu konkretno na razlog našeg susreta.
– Dule, mislim da je vreme da popričamo o tome zašta smo se i sreli…
– Slažem se…
– Ovako. Sve ovo što sam do sada videla i čula mi odgovara, ali ipak imam neke uslove.
– Da čujem…
– Naći ćemo se kod mene, a za vreme ćemo se još dogovoriti. Ukoliko mi nešto ne bude odgovaralo prekidamo sve i ti napustaš kuću. U bilo kom trenutku, u bilo kojoj situaciji.
– U redu…
– I posle toga, ti mene ne kontaktiraš. Ako budem želela, ja ću te kontaktirati, ukoliko ti se ne javim više, to će značiti da nisam bila zadovoljna i da ne želim da te više vidim.
– Mislim da je to u redu – rekao sam, mada sam se tada osećao kao neka kurva.
– Ostale detalje ćemo u hodu i kada se budemo sreli.
– Važi.
– Ono što želim je to kada se budeš pojavio na vratima da budeš obučen tako kao sada. Htela bih da me poseti bajker.
– Nije problem, pa ja to i jesam. Doći ću motorom.
– Odlično. Onda, čućemo se…
Nakon par dana od našeg susreta, usledio je njen poziv telefonom i zakazivanje susreta. Takođe, utanačili smo i neke detalje u vezi moje posete.
Veče, osam sati. Parkirao sam motor ispred prelepe kuće. Oho, pomislio sam, pa gospođa Vera je bila dobrostojeća dama. Zazvonio sam i Vera mi je otvorila vrata u svilenom kućnom mantilu. Odmah sam pomislio kako ispod ne nosi ništa, obuhvatio je oko struka, privukao snažno uz moje telo i spustio joj sočan poljubac. Ona je opušteno i slasno prihvatila moj poljubac, dok je njeno meko, toplo i podatno telo uzburkavalo moju krv. Uvela me je dnevni boravak koji je mirisao na neki orijentalni miris sa mirišljavog štapića koji se je dimio u uglu.
– Šta ima novo mače? – upitao sam je milujući joj kosu.
– Ništa. Čekala sam te…
– Da li si me se uželela? – počeo sam nežno da joj svlačim kućni mantil, koji je klizio duž njenog tela.
– Naravno… – reče ona i poljubi me u vrat.
– Prelepa si… – Kućni mantil joj je pao do poda, a pogled na njeno telo mi natera vodu na usta. Čipkasti brus boje kože je jedva zadržavao njene bujne grudi koje su drhtale na svaki njen pokret. Dole nije imala gaćice i njen uredno ošišan žbun u obliku trougla mi je privlačio pažnju. Na nogama je imala samostojeće najlon čarape sa belim svilenim podvezicama i sve se to završavalao sa crvenim cipelicama na visokoj štikli. Iako nije bila u cvetu mladosti, Vera je odisala nekom erotikom i poželjnošću.
– Hvala… ali mislim da mi samo laskaš… – reče dok mi je skidala kožnju jaknu i nežno milovala grudi preko košulje.
– Ne… ozbiljno to mislim – rekao sam i stvarno sam tako mislio.
– Raskomoti se dok nam donesem po piće – reče ona i odvoji se od mene. Ja sam iskoristio priliku i skinuo se skroz. Ostao sam samo u boxericama i bajkerskim crnim čizmama. Zavalio sam se u fotelju i pripalio cigaretu.
– Lep si prizor – reče ona iskreno donoseći nam piće.
– Hvala… dođi do mene.
Vera sede u fotelju tik uz mene. Pola guzova joj je bilo na rukohvatu fotelje, a druga polovina meni u krilu. Spustila je glavu na moje rame i nežno provukla prste kroz dlačice na mojim grudima.
– Za lep provod – rekao sam i podigao piće ka njoj da nazdravimo.
– Pijem u to ime, mada osećam da će biti odličan provod – reče ona i mi nazdravismo.
Spustio sam svoje piće na stočić i uzeo njeno iz njenih ruku. Ona je već spustila glavu na moje grudi i počela nežno da mi ljubi bradavice. Po njenom šumnom disanju kroz nozdrve, shvatio sam da joj se sve to dopada. Moja bradavica poskoči u njenim ustima i stvrdnu se tako da sam mogao staklo seći njome.
Spustio sam ruku iza njenih leđa i dohvatio je za moćne guzove. Stisnuo sam kao da mesim testo i Vera zamumla od zadovoljstva. Drugom rukom sam dohvatio kopču na njenom brusu i ona puče. Brus joj je spao do stomaka i pred moje lice iskočiše najmoćnije dojke koje sam do tada video, a da nisu u pitanju bili silikoni. Extra. Velike, lepe, okrugle, sočne dojke. I pre svega mekane i tople. Njihova vrelina mi je palila grudi. Uhvatio sam je rukom ispod brade i odigao je ka mom licu. Poljubio sam je. Gladno je prihvatila moj polubac izvijajući svoje telo kao zmija i trljajući ga uz moje. Uhvatila je jednom rukom lastiž mojih boxerica i počela da ih svlači. Struganjem nogu sam joj pomogao u tome i moj kurac izlete kao granata. Ona spusti pogled na dole i ja sam video zadovoljstvo u njenim očima.
– Macane… pa ti si se već napalio… – izgovorila je promuklo, spuštajući svoju ruku na moja muda.
– Prijaš mi…
– Mmmmm… – zamumlala je ljubeći me po stomaku na dole, sve bliže i bliže mom macanu. Tada sam osetio njen dah na mom glaviću. Uzdrhtao sam. Usisala ga je i prijatna toplina mi obavi vrh mog kurca. Obgrlio sam je rukom iza leđa i snažno stisnuo njene guzove. Vera ciknu od zadovoljstva i proguta pola mog kurca. Odigao sam kukove od fotelje i ona poče da ga uvlači sve dublje u grlo. Zaustavila se tek kada je osetila moja muda kako joj dodiruju vrh nosa. Njeno bučno disanje iz nozdrva mi je golicalo jaja. Bio sam duboko da dublje ne može biti. Prevario sam se. Nekako je podvukla svoju ruku ispod moje guze i srednjim prstom napipala moj čmar. Grubo mi je zavukla srednjak u čmar što joj je omogućavala lagana znoj oko mog šupka. Tiho sam uzdahnuo i još više se propeo. Taj njen potez natera moj kurac da još više nabubri i ode još dublje u njeno grlo. Gutala ga je suznih očiju sa izrazitim zadovoljstvom na licu.
Ne mogavši više da dođe do daha, Vera ispusti moj kurac iz usta i uputi mi zadovoljan pogled bučno dahćući na usta.
– Ukusan si… – reče ona zadihano – Hoću sada da me jebeš…
– A ne… prvo podmazivanje… – rekao sam i ona poskoči iz fotelje omogućavajući mi da i ja ustanem.
Sela je na kauč, zabacila svoje telo unazad i odigla i raširila noge. Pred očima mi se pokaza njena prelepa pičkica. Bila je obrijana i ružičasta i sijala se od vlage. Iznad nje je bio lepo obrezan žbun dlačica u obliku trougla. Ispod nje… iznenađenje. Tek sam tada primetio kako joj iz guze viri nešto metalno. Kučka je već bila nabila sebi vibrator u guzi još pre da ja dođem. Nisam časio ni časa, već sam kleknuo na kolena između njenih nogu. Uhvatio sam je šakama za unutrašnje strane butina i nežno spustio jezik na njen klitoris. Vera još više raširi svoje noge i telo joj lagano zadrhta. Onjušio sam prelepi miris njene vagine i sjurio joj jezik duboko unutra. Vera tiho kriknu i spusti svoje ruke na moju glavu. Počela je da mi gura glavu ka sebi, tako da joj je moj jezik ulazio sve dublje i dublje u vlažnu toplu pičkicu. Stavio sam palac na njen vibrator koji joj je virio iz guze i osetio sam lagane besčujne vibracije. Počeo sam da vrtim vibrator u krug, nežno joj šireći čmar.
Vera je počela da se trese celim telom. Nežne vibracije dilda, moje kruženje istim i pohotno lizanje njene pičkice je dovedoše do orgazma.
– Ahhhh…. tooo… nemoj da prestaješ…. – ciktala je grcajući se u talasima orgazma.
Ja sam punih ustiju pičke samo zadovoljno mumlao i zadavao joj završne udarce. Konačno se je stresla i osetio sam kako joj iz pičkice curi obilni svrš. Halapljivo sam progutao njene sokove. Toliko je toga bilo da mi je lice bilo musavo, a ogromna količina se je slila duž njenog procepa sve do njene guze u kojoj je duboko bio zabiven vibrator.
– Odlično… – rekla je zadovoljno spuštajući svoje noge. – Sada je vreme da mi daš završni udarac…
Ustala je, okrenula se i namestila četvoronoške. Njena prelepa guza u kojoj je bio nabijen vibrator, razjapljena pičkica koja je čekala da bude poslužena i sexy noge u najlon čarapama me raspametiše. Prišao sam, prislonio glavić na njenu pičkicu i silovito ga zabio.
– Toooo…. ooohhhhh…. nabij mi gaaaa….
– Uhhh…. kako si vrela….
Uhvatio sam je snažno za bokove i počeo da je tucam. Bio sam napaljen kao vepar i počeo sam snažno da je jebem. Sobom su odzvanjali zvuci sudaranja naših tela u činu parenja.
– To… to… to… – dahtala je Vera u ritmu mog udaranja kurcem.
– Razvaliću te kao drolju… – dahtao sam ne prestajući da joj ga nabijam do jaja.
– Razvali meeee… hoću da budem drolja… ohhhh…
– Otkinuću teeee…
Jebao sam je kao da mi život zavisi od toga. Njena pičkica je gladno gutala moj kurac i na svaki moj udarac uzvraćala kontrom, nabijajući se sama na njega. Osetio sam kako mi se bliži vrhunac i ja sam prstima napipao vibrator. Počeo sam da ga cimam levo-desno i istovremeno ga vadim do pola iz dupeta i vraćam nazad. Ta kombinacija sa mojim kurcem u njenoj pičkici je nateraše da ponovo izludi.
– Tooooo… ohhhhh…. razvali meee….
– Ahhhh… evo meee…. gotov sam…. uhhh….
Prvi mlaz sperme izlete iz mog kurca duboko u njenoj pičkici.
– Ohhhh…. tooooo….. kako si vreo…. – vrištala je čim je osetila moju spermu u sebi.
Propeo sam se i nabio joj ga koliko god je to bilo moguće. Kurac mi je pulsirao u njenoj vreloj pičkici i prosipao ostatke mog svršavanja. Vera se je nabila svojom guzom na moj kurac i izmuzavala svojom pičkicom svaku kap mog semena. Celo njeno telo je drhtalo pod udarcima orgazma. Svršili smo kao ludi.

Vera je bila zadovoljna mojom uslugom i bogato me nagradila. Sa njom sam i dan danas u kontaktu i viđamo se povremeno kada ona to zatraži. Naravno, danas joj svoje usluge ne naplaćujem, ali ipak zna povremeno da me iznenadi nekim poklončićem.
Vera (iako se tako ne zoveš) ti ćeš se prepoznati u ovoj priči i ovom prilikom želim da te pozdravim. Do skorog viđenja.