Merima

50
Share
Copy the link

Merima je službenica, četrdesetak godina, udata, zaposlena u jednoj sarajevskoj tvrtki. Nekad bila zgodna atraktivna crnka, sad jako poželjna srednjovječna žena bujnih oblina. U braku, onako… muž malo stariji i sve nezainteresovaniji. Na poslu otužno. Šef namrgođen a ona zapostavljena. Opet je ušao mrzovoljan.
Kolegice idete u Budvu na obuku za novi program.
Hvala.
Ništa se ne zahvaljuj nego nemoj da dođeš ovdje a da neznaš svima objasniti kako se radi.
Ko te jebe majmune (ovo nije bilo naglas, ali se moglo na licu pročitati)
Znala je da je ne šalje zato što je cijeni niti što je zaslužila nečim nego zato što je njen kolega a njegov daljni rođak na godišnjem a kolegica na bolovanju pa mu je ona u stvari jedini izbor.
Spremala se, muž ju je pitao trebali nešto da on pomogne kupiti i nije se ljutio mada će cijelu sedmicu biti bez nje. Spremila se na brzinu i sutra ujutro sjela na autobus i krenula na seminar.
Svi koji su bili na takvim okupljanjima znaju kako to izgleda. Upoznavanje sa ljudima iz nekoliko država bivše države koji se savršeno dobro razumiju i jezički a i problematikom. Polako su se kristalisala društva, stariji i stariji mlađi i mlađi… Kako to svugdje i biva. Sjedila je do uljudnog čovjeka njenih godina iz Beograda. Gledali su prezentacije, nešto je kontala a nešto baš i nije. U pauzi kafa i komentari pa opet.
Joj ja ništa ne kontam. Reče ona na dok su išli na ručak.
Pa imaš CD, instaliraj u sobi i pokušaj raditi.
Nisam ponijela laptop. Slagala je jer joj onaj konj od šefa nije ni dao da ponese.
Ma ok, dođi kod mene u sobu pa ćemo skupa. Reče Goran koji je baš bio susretljiv i pažljiv.
Idući sa večere u sobu odvažio se i upitao je.
Hoćeš doći.
Naravno.
Nije prošlo ni pola sata, pojavila se na njegovim vratima. Lijepo odjevena jer će poslije obuke otići do grada malo prošetati. On je bio u kučnom ogrtaču i namjestio joj je fotelju pored svoje.
Zašto ti je dvokrevetna soba.
Ma kolega, on uvijek zakasni dan dva, samo luftira. Doći će on sutra.
Lako je shvatala sve što joj je pokazivao, ali… nekako se osječala čudno. Sjedila je u sobi sa strancem i pomalo ju je obuhvatao neki čudan osječaj, osječaj koji je zaboravila još prije dvadesetak godina. Sviđao joj se ovaj slatkorječivi kolega a kako i ne bi kad je u zadnjih nekoliko mjeseci u nju ušao nekakav vrag a zahvaljujući njenom indolentnom mužu koji je baš nezainteresovan a ona sve uspaljenija. Gledala je njegovu golu nogu kako proviruje ispod ogrtača i zamišljala šta se tu još nalazi. Nije mu dugo trebalo da shvati da pored sebe ima uspaljenu damu i polako je razdvojio noge. Ispod ogrtača bio je potpuno gol. Gledala je u njegovo međunožje. Vidjela je opuštenu kitu malo drugačiju od muževe. Sasvim normalnih dimenzija ali neobrezanu. Iz nježne kožice samo malo je virio glavić, gladak i sočan i tako izazovan.
Prelijepo ti izgleda.
Stvarno.
Da, neobičan je.
Ma nije, samo malo drugačiji. Pogledaj izbliza.
Da znaš da i hoću.
Gledala ge je sa interesovanjem. Polako je krv ulazila u njega a glavić je sve više virio. Uzela ga je rukom i milovala. Prvo nježna jaja a onda i sad već sve čvršće stablo. Uzela ga je u ruku i svukla kožicu nadole a on je sjevnuo u svoj svojoj ljepoti, gladak i sočan. Uzela ga je u usta i cuclala uživajući. Pogledala ga je odozdo kurvanjski i izazovno. Sjedio je zavaljen u fotelji i uživao. Ustala je i skinula košulju. Suknja je u trenu bila na podu. Vidio je ogromne sise oklpoljene u crni grudnjak. Guza joj je bila perfektna. Velika, mesnata… Nije odugovlačila, niti gumila striptizetu. Grudnjak je u trenu bio na podu a onda se u prelijepom saginjanju oslobodila i gačica. Pred očima mu se ukazala prelijepa obrijana pička. Sjedio je i dalje polako mazeći nabreklu kitu. Prišla je i sjela mu na kurac. Mazio joj je ogromne sise dok se ona u nježnim pokretima polako i nježno nabijala na njegov kurac. Osjetila ga je cijelog u sebi. Nije se kretao, pustio ju je da uživa i uživala je. Bio je jako suzdržan i nije dozvolio da svrši na brzinu a ona je sve brže i brže kretala. Sam osječaj da se jebe sa nekim koga do sad nije znala ju je palio sve više i više. Iako ga je imala u sebi njegov neobrezani kurac joj je još uvijek bio pred očima. Miješala je sve jače i jače a onda u snažnim trzajima svršila i ostala sjedeči na njemu. Tek poslije nekog vremena došla je do daha. Gledala ga je u oči i čekala komentar.
Predobra si. Blago tvom mužu.
Pusti sad njega, uživajmo.
Spustila se prema njemu i počela ga ljubiti i šaputati mu najnježnije riječi.
Junače moj, želim da me jebeš svakoga dana. A on se smješkao i gledao je sa oduševljenjem.
Ponovo je počela da vrti guzom i jače i jače. Ponovo je to radila što je bolje znala i vidjela je da će ubrzo opet svršiti a on još uvije ne misli. Počela mu je glasno govoriti.
Jeli svi vi tamo jebete ovako. Kakav si ti jebač, možeš koliko hoćeš. Volim tvoj kurac. Volim tvoj neobrezani kurac. Mmmm kako me samo bušiš, jebaču moj. Ljubavi moja. Njene riječi su ipak djelovale. Bio je presretan, počeo se izvijati i zabijati u nje sve jače i jače a onda je počeo puniti vrelom spermom. Sjedila je još na njemu i dolazila do daha. Gledala ga je sa smiješkom a onda polako ustala. Ljubila ga je a onda se počela polako spuštati. Ljubila mu grudi, stomak a onda i njegov sad opušteni kurac. Opet onakav sa kožicom preko glavića ali sad sav balav od njegovih i njenih sokova.
Otišla je u sobu sretna i zadovoljna. Sutra ju je čekalo neugodno iznenađenje. Došao je Mladen, njegov kolega. Cijeli dan su pratili predavanja a onda naveče izašli u šetnju. Popili su po neku i kolega se malo otvorio.
Svidio ti se moj kolega.
Da, puno mi je pomogao.
Ma pusti to, rekao mi je da si bila oduševljena nečim drugim.
Šutila je ali se nekako nije postidila. Zatim je procijedila.
Svi ste vi isti, u vama baš ništa ne može ostati.
Ma daj, rekao mi je da si uživala. A da li bi željela takva dva?
Mrš, budalo.
Rekla je sa prezirom ali kad su došli do hotela rekla je.
Pa hoćemo li i večeras malo ponoviti gradivo.
Te noći a i ostalih imala ih je dvojicu. U isto vrijeme i naizmjenično i na sve načine. Uživala je kao nikad do tad.
Vratila se kući umorna i neispavana. Dočekao ju je njen muž.
I… kako je bilo tamo gdje je Budva.
Savršeno.