Neobično iskustvo na pecanju

61
Share
Copy the link

Imam jedno neobično iskustvo koje mi se dogodilo pre nekoliko godina, još sam išao u srednju školu. Nisam imao nikakvo seksualno iskustvo, ali zato se svakodnevno drkanje podrazumevalo. Eksperimentisao sam drkajući ovako ili onako i “taržio” najbolji način. Čak sam redovno brijao sve dlake oko kurca i na jajma, po ugledu na glumce iz porno filmova koje sam redovno gledao. Bio je raspust između trećeg i četvrtog razreda, sećam se da je bilo prilično toplo leto i uglavnom smo se dosađivali.
Moji drugovi Jovan i Dejan bili su nerazdvojni, kao što se kaže još od malih nogu. Gde je jedan tu negde mora biti i drugi. Jedne letnje večeri sam sedeo na jedinom svima poznatom mestu za druženje – kod fudbalskog tetena. Tu su naravno bili Jovan i Dejan. Sasvim slučajno sam se uključio u neobavezan razgovo*a njima dvoji*. U jednom momentu Jovan je predložio Dejanu da sutradan idu na pecanje. On je na to naravno pristao ali je napomenuo da odu na “njihovo” mesto.

-Idete sutra na pecanje? E, super! Mogu li i ja sa vama?
Upitao sam i ne sluteći šta me tamo čeka.

Njih dvojica su se značajno pogledali, ali su pristali da idem sa njima. Iako je mesto u kojem živimo u neposrednoj blizini jednog velikog jezera, rekli su mi da će mo ići biciklovima jer je to njihovo “mesto” malo udaljeno. Ubrzo je došlo veče i vreme da svako krene svojoj kući.

Našli smo se sutradan i krenuli. Svako je poneo po jedan štap za pecanje i malo starog hleba za “knedle” odnosno mamac. Dejan je vozio uskom i krivudavom stazom između raznog rastinja pored jezera, pratili smo ga Jovan i ja. Dosta smo se dugo tako vozili i stigli do mesta gde vrlo retko da neko prolazi. Spustili smo se sa staze i prošli kroz nekoliko metara gustog rastinja tako da ako bi neko i prošao tim putem ne bi nas mogao videti.
Bilo je to baš dobro mesto za pecanje, jer je bilo u stvari kao mala plaža sa prilazom u vodu bez mulja, trske i trave koja raste u vodi. Napravili smo mamce i zabacili udice. Bilo je vrlo toplo vreme, a ona dvojica su poskidali majice. Skinuo sam se i ja. Nakon vrlo kratkog vremena, naravno da niko ništa nije ulovio a i ja sam ubrzo shvatio da nismo ovde zbog pecanja.

-Jebo ja ovo pecanje!
Rekao je Jovan.

-E, baš! Mogli bi smo se malo okupati… dobra je voda.
Kaže Dejan.

-Odlična ideja, skidajte se.
Rekao je Jovan i skinuo je svoj šorc.

Ispod je imao običan donji veš.

-E, pa nemamo kupaće gače.
Rekao sam.

-Ne trebaju nam gaće… niko nas ovde neće videti. Kupati će mo se goli, ako ti to ne smeta… Ti ako hoćeš, ostani u gaćama.
Rekao je Dejan.

Dok je to govorio Jovan je skinuo gaće. Ostao je potpuo gol. Pogled mi se sam spustio na njegov kurac. Imao je kratke dlačice. Trenutak nakon toga skinuo se i Jovan, on je takođe imao vrlo kratke dlačice na genitalijma. Kurac mu je bio dignut, u maksimalnoj erekciji.

-Opa, već ti se digao, a?
Komentarisao je Dejan njegovu erekciju.

Na osnovu njegove rečenice shvatio sam da su ovo i pre radili. Nisam imao šta čekati, skinuo sam se i ja. Ugledali su moj glatko obrijani kurac. Glavić mi je obrezan što je njima dvojici bilo vrlo zanimljivo je*u oni bili sa koži* preko glavića.

-Vau, kako ti je lep kurac, obrijan! Glavić otkriven…
Bio je oduševljen Jovan, mahajući (kao slučajno) sa svojim dignutim kurcem.

-U jebote i velik ti je. Koliki ti je kada se digne?
Upita me Dejan.

-Pa i nije nešto mnogo velik, 18cm.
Odgovorio sam.

-Kao nije velik? Super ti je kita. Meni je samo 16 a Dejanu 16.5.
Rekao je Joca.

Lep mi je bio osećaj dok su mi gledali kurac i komentarisali ga. Počeo je da mi se diže…

-Hajdemo u vodu!
Rekao sam i krenuo.

Ušao sam u vodu u nadi da će mi se spustiti. Jovan je utrčao u vodu mahajući dignutim kurcem. Za njim je ušao i Dejan, i njemu se počeo dizati. Nismo išli daleko od obale a njih dvojica su verovatno namerno plivali leđno tako da su isticali svoje dignute kurčeve. Bilo mi je zanimljivo, uradio sam i ja isto. Kurac mi se maksimalno digao i bilo mi je super što mi ga oni vide.

-U jebote, koji jarbol imaš!
Rekao je Jovan.

Ubrzo smo izašli na obalu. Sva trojica goli i napaljeni. Sa dignutim kurčevima. Njih dvojica su stali jedan ispred drugog i počeli drkati. Na moje veliko iznenađenje Dejan je kleknuo ispred Joce, a on mu je postavio kurac ispred lica. Dejan je rukom uhvatio njegov tvrdi kurac i stavio ga u usta, pomerao ga je unutra-van sa pripijenim usnama na njegovom nabreklom glaviću. Uh, jebote pa to Dejan Joci dudla kurac! Nisam mogao verovati šta vidim. Malo ga je izvukao a onda je jezikom oblizivao njegov glavić. Jovan, kao i svaki napaljeni pubertetlija je brzo dolazio do vrhunca.

-Uh, super mi to radiš… ajde još malo… ah, svršit ću, evo, ah…
Govorio je kroz uzdahe Joca.

Nekoliko trenutaka nakon toga Joca je uhvatio svoj kurac i “prodrkao” ga je dva-tri puta. Sperma mu je štrcnula u nekoliko mlazeva u vis. Svršavao je zatvorenih očiju. Dok sam ih posmatrao, nesvesno sam masturbirao, mazeći svoj kurac. Kada je Joca iscedio i posldnje kapi sperme, okrenuo se prema meni, drkao sam i dalje. Bez reči mi je prišao i kleknuo ispred mene, a ja sam drkao i dalje, baš mi je bio dobar filing… “uh, jebote, popušit će mi ga!” pomislio sam. Kada sam osetio njegove tople usne na mom glaviću, kroz telo mi je prostrujala nekakva energija, od glavića do mozga… osećao sam dubinu njegovih usta i njegov vešti jezik u unutrašnjosti. On ga je izvukao isto kao što je njemu uradio Dejan. Jezikom je oblizivao moj nabubreli glavić, a meni je kurac počeo poskakivati u nadolazećem *azmu, neverovatno lep osećaj, predivan. Dejan je stajao pored nas i posmatrao Jocin “rad”, drkao je. Pomislio sam kako sam ja “na redu” da njemu izmuzem kurčinu i radovao sam se tome. Meni je Joca to predivno radio. Vrlo brzo sam svršio, uhvatio sam ga u ruku a nekoliko mlazeva sperme mi je špricnulo u vis.
Sa oduševljenjem sam prihvatio Dejanov nabrekli kurac. Potpuno novo iskustvo, osetio sam ga u ustima. Topao, tvrd i pulsirajući. Usnama sam obuhvatao njegov glavić, oblizivao sam ga jezikom kopirajući njih dvojicu. Bio je jako napaljen, toliko da mu je bistra sluzava tečnost već iskapljavala iz glavića. Samo što nije svršio… naglo ga je uhvatio u ruku i malo ga je prodrkao. Svršio je brzo i efikasno. Izbacio je nekoliko obilnih mlazeva sperme.

xGonzales