154. Ispovest jednog bisexualca – Babojebac

69
Share
Copy the link

Nikada se u životu nisam palio niti pomišljao da startujem starije osobe. Jednostavno me to nije palilo, a i pretpostavljam da mi se ne bi digao na neko staro mlohavo telo. Da nisam u pravu, pobrinula se jedna moja komšinica. U stvari, bila mi je komšinica iz kvarta.
Bila je to jedna dama, po mojoj proceni nekih 60-tak godina. Uvek doterana, dobrodržeća za svoje godine, i uredno očešljane i ofarbane plave kose. Na sebi je nosila uvek lepu ženstvenu garderobu i kad god je prolazila izazivala je obilato balavljenje kod penzionera koji su igrali šah na klupi u hladu. Meni je delovala kao jedna fina gospođa i naša komunikacija se odvijala na kurtoazno:
– Dobar dan komšinice…
– Dobar dan komšija…
– Kako ste?
– Odlično hvala, a vi?
– Odlično…
I tu bi bio kraj. Međutim, najlepše na njoj je bio njen osmeh. Uvek kada bi mi se javila, njeno lice bi se razvuklo u prelep osmeh pokazujući negovane zube, ili protezu. Sve u svemu jedna veoma lepa i držeća žena za svoje godine, kako sam već rekao, ali ni jednog trenutka nisam pomišljao na druženje sa njom, a kamo li na sex. Jednostavno Ana, kako sam kasnije saznao da se zove, nije mi odgovarala.
Ipak, sve se promenilo jednog dana. Vraćao sam se pešice kući i lagano šetao kroz pešačku zonu između zgrada. Ispred jednog od ulaza stajao je parkiran dostavni kombi za tehničku robu. „Opa, neko se je podnovio…“ pomislio sam i tada iz ulaza izađe ona. Bila je u nekom kućnom mantilu, ali i dalje uredna i doterana kao da se spremala za neki prijem. Prilazio sam lagano dok se ona nešto raspravljala sa momcima koji su vršili dostavu. Kada sam prišao bliže, čuo sam o čemu se radi.
– Ali molim vas… – govorila je Ana tugaljivim glasom – ja ovo niti mogu od*i u stan, a tek priključenje…
– Gospođo… – reče jedan od momaka – Mi samo dovozimo robu do ulaza, ostalo je vaš problem. Žao mi je…
– Pa kako ću sada ja ovo da odnesem u stan? – govorila je Ana pokazujući na veliku kutiju u kojoj se nalazio televizor.
– Stvarno ne znam. Nađite nekoga ko će vam pomoći…
– Ali molim vas, platiću vam… – vapila je Ana, ali momci bezobzirno uđoše u kombi i odoše ostavljajući je samu sa kutijom ispred ulaza.
Prišao sam rešen da joj pomognem.
– Dobar dan komšinice… – rekao sam sa namerom da joj pomognem. Nije bilo nekog razloga, osim što će mi posle ponuditi kafu, da ne pijem sam, a možda padne i koje hladno pivo.
– Dobar dan komšija… – reče ona pomalo iznenađeno, jer me je tek tada primetila.
– Vidim da vam treba pomoć.
– Sam Bog vas je poslao komšija. Rekli su mi besplatna dostava, a evo šta su uradili. Mogli su ga tako ostaviti i ispred prodavnice. Prevaranti… – govorila je skoro besno.
– Nemojte se nervirati. Evo ja ću vam pomoći, vi mi samo otvorite vrata od ulaza i lifta.
Ubrzo smo bili u njenom stanu. Spustio sam kutiju sa televizorom na sred sobe.
– Komšija za kafu vas neću ni pitati, to se podrazumeva.
– Rado, hvala… – seo sam na drvenoj stolici za stolom.
– A šta kažete za jedno hladno pivo, znate ja ne pijem, pa nemam neki izbor pića.
– Pivo je odlično.
Uskoro smo sedeli za stolom, pijuckali kafu, ja naravno i pivo i ćaskali o bezveznim stvarima. Uglavnom se je žalila na uslugu prodavca i kako je u njeno vreme sve to bilo drugačije. Tokom razgovora sam primetio da je Ana ipak lepa i držeća žena, a povremeno kada bi joj se kućni mantil pomerio, otkrivao mi je čari njenog staračkog tela, koje je nekada verovatno bilo izvrsno. Tog trenutka sam počeo da se osećam čudno. Da li zato što dugo nisam imao sex ili zbog nečeg drugog, nalazio sam u njoj neku sexualnu privlačnost. Mada moram da priznam, nije me palila ko zna kako, ali je ipak bila privlačna na neki svoj ženstveni način. Ne želeći da ulazim u neku priču sa njom, privršavao sam svoje pivo i rekao joj:
– OK, vreme je da polako krenem.
– Komšija… Bože, pa ja vam ni ime ne znam…
– Dule.
– Drago mi je Dule, ja sam Ana i molim te bez persiranja.
– OK, ipak mislim da je vreme da krenem.
– Da li se možda žuriš. Mislim da li imaš nekih obaveza sada?
– U principu ne… nego…
– Htela sam još nešto da te zamolim, ako ti to nije problem.
– Recite…
– Pored novog TV-a, uplatila sam i kablovsku, a ja se baš nešto ne razumem u tehniku, pa sam mislila ako bi hteo da mi prikopčaš televizor i namestiš programe. Mislim ako imaš vremena.
– Pa…
– Odužiću vam se… – reče ona iskreno, pa onda shvativši dvosmislenost tih reči blago pocrvene u obrazima.
– Nema potrebe da mi se na bilo koji način odužite. Sredićemo to za desetak minuta.
– Onda može još jedno pivo – više je konstatovala nego što je pitala.
– Naravno…
Dok je Ana odlazila ka kuhinji po pivo, ja nabrzaka otvorih kutiju i sa lakoćom postavih TV prvo na nogicu, a zatim na komodu. Brzo sam prikopčao sve kablove koji su već bili dovedeni do iza komode, uzeo daljinac u ruke i seo u fotelju preko puta. Tada je prišla i Ana, dodala mi pivo i sela u fotelju pored moje.
– Nadam se da se razumete u ovakve stvari?
– Iskreno, ako je kao moj TV ili sličan neće biti problema, u suprotnom… Pa valjda ću se snaći…
– Znate – pravdala se je ona – Ja već kao udovica dugo živim sama, pa sam sebi priuštila bar ovo zadovoljstvo. Mislim da sam zaslužila da gledam kvalitetan progra, umesto da tračam sa onim mojim babama u klubu.
– U pravu ste – rekoh pokušavajući da se snađem sa dugmadima na daljincu.
Ubrzo su na TV-u počeli da se pojavljuju programi i ja sam ih jedan po jedan memorisao kako bi Ana kasnije mogla lakše da ih bira. Za relativno kratko vreme, uz pivo i razgovor ja sam složio sve moguće programe. Tada me ona upita:
– A šta je sa ostalim kanalima?
– Kojim ostalim?
– Pa uplatila sam sve pakete, mislim Holmark i slično…
– Uh ne znam. Imate li neko uputstvo ili ugovor…
– Sada ću do*i.
Vratila se je brzo noseći gomilu papira koje mi dodade. Otvorio sam i video da je Ana uplatila sve moguće pakete. Zahvaljujući uputstvu brzo sam joj aktivirao pakete osim… Naravno, tu je bio i paket za odrasle.
– Uzeli ste i paket za odrasle? – upitao sam je.
– Momče, ja jesam u godinama, ali još uvek volim takve stvari… – reče ona prekorno.
– Ne nego mi treba kod da aktiviram paket.
– Kod… nemam pojma…
– Ne nisi me razumela. Ja ću aktivirati paket, ali treba da odlučiš koji će kod biti kada želiš da ga aktiviraš. Znaš, to je zaštita od dece…
– Aha, pa nemam pojma, reci ti…
– Najbolje je datum rođenja jer tako nećeš zaboraviti koji je kod.
– Ok, 25. Avgust.
– Onda kod je 2508 i tražiće ti ga stalno da ga aktiviraš.
– Super.
Ukucao sam kod i istog trenutka se na TV pojavi slika. Sitna prelepa plavuša je ludački dudlala ogromnu kručinu jednom crncu. Ana i ja kao omađijani zastadosmo i u tišini smo gledali scenu. Plavuša je gutala ogromni crnački kurac do jaja i u slast lizala obrijana jaja. Osetio sam kako mi se diže kurac u pantalonama i krajičkom oka pogledao Anu. Ona je sedela poluotvorenih usta i oblizivala se ne skidajući pogled sa TV-a. Tada crnac izvuče svoju dugačku batinu iz plavušinih usta i poče da je zaliva spermom. Jebote, crnac je svršavao kao konj. Tako je poprskao plavušu spermom da joj se lice nije videlo od bele palačinke semena. Plavuša svojom rukom obrisa lice u ugura ostatke sperme u svoja pohotno otvorena usta. Baš sam se dobrano napalio da sam čak i zaboravio na Anu, kad reče:
– Tebi se ovo momče sviđa?
– A kome ne bi? A tebi?
– Uhhh… jako, samo što sam zaboravila i kako to izgleda…
– Ja te mogu podsetiti – stvarno ne znam što sam to izgovorio, ali pretpostavljam još uvek pod utiskom pornića i napaljenosti od scene. Tada na TV-u poče novi film, ali mi više nismo gledali.
Ana se spusti sa svoje fotelje na pod ispred mojih nogu i lagano otvori kućni mantil. Moj pogled pade na njene bujne sise u belom čipkastom brusu. Nežno je prstima otkopčala moj kaiš i šlic i lagano zavukla ruku. Osetio sam njene hladne prste na mom već dobrano dignutom i tvrdom kurcu.
– Oho, izgleda da ovde imamo dobar materijal… – reče ona i izvuče moju karu koja iskoči iz gaća.
– Nadam se da ti se sviđa…
Ana nije ništa rekla. Samo je tiho zamumlala i strpala moj glavić u usta.
Oh Bože kako je ta žena volela kurac. Prvo mi ga je znalački dudlala. Klečala je na kolenima između mojih nogu dok sam ja još uvek sedeo zavaljen u fotelji. Moj joj je kurac glatko ulazio do jaja u grlo dok je ona svojim rukama mesila sebi sise preko brusa. Tako ih je snažno stiskala da sam se bojao da će explodirati i iz bradavica joj poteći mleko. Njena savršena tehnika dubokog grla i toplota njenih ustiju mi ne dozvoli da dugo izdržim. Uhvatio sam je rukama za glavu, nabio do jaja na kurac, na šta se ona zagrcnu i počeo sam da svršavam. Punio sam joj usta i grlo ogromnim količinama sperme. Iako se je gušila i grcala za vazduhom, ona u slast proguta svu moju spermu.
– Uhhh…. sladak si… mada nisam očekivala da ćeš ovako brzo….
– Ništa ti ne brini…
Ustao sam iz fotelje, uhvatio je za ramena i odigao sa poda. Razgrnuo sam joj kućni mantil i pustio ga da padne na pod. Stajala je preda mnom samo u brusu i čipkastim belim gaćama. Spustio sam usne na njene i podario joj sočan poljubac. Ana se istopi u mom zagrljaju. Počela je ludački da me skida ne odvajajući se od polju*a. Ubrzo smo oboje stajali na sred sobe samo u gaćama.
– Dođi… – reče mazno, uhvati me za kurac i povede u spavaću sobu.
Ušli smo u polumračnu sobu sa velikim bračnim krevetom. Ana pade nauznak i pozva me rukom da joj se pridružim. Legao sam pored nje i nastavio da je ljubim. Ponavaljam, Ana je obožavala kurac. U svim pozama i svim rupama. Kao da se bojala da joj je ovo poslednje jebanje u životu.
Dok sam ležao na leđima, Ana me opkorači i nasadi se na moju batinu. Rukam je odigla sebi kosu iznad glave i počela vrhunski da meša.
– Ohhh… dragi… od kada nisam osetila tvrdi kurac u sebi…
– Samo se ti nabijaj i uživaj…
– Nego šta ću… – govorila je dahćući i stručno vrtela i mešala kukovima.
Moj kurac joj je upadao glatko i bez otpora do jaja. Ana se je nabijala svom snagom i vrtela guzom kao neka profesionalna kurva. Uhvatio sam je za mlohave sise i snažno ih stegao. Ana vrisnu od zadovoljstva
– Tooo…. pastuve… stegni me jako za sise…. to voliiiim…
Snažno sam joj mesio sise, a to je bio okidač da Ana počne da svršava. Svršavala je kao kobila. Ni mnogo mlađe pičke nisu prosipale toliko sokova kao ona prilikom svršavanja. Muda i butine su mi bile mokre od njenog svrša. Stresla se celim telom i nastavila da sada nežnije i maznije meša kukovima na mom još uvek tvrdom kurcu.
– E sada je vreme da i ja zadovoljim tebe momče… – reče Ana, poskoči sa mog kurca i namesti se četvoronoške. Nisam časio ni časa već se uspravih i na kolenima priđoh njenoj guzi. Uhvatio sam je rukama za kukove i oslonio kurac o njene guzove. Počeo sam da ga trljam tako imitirajući jebanje kako bi se malo više napalili.
– Šta čekaš? Nabij mi ga i rasturi me … – reče Ana dok joj je telo drhtalo od uzbuđenja.
– Evo ti ga… – rekao sam i snažno joj ga nabio do jaja u podmazanu pičkicu.
– Neee…. Šta to radiš? – reče ona zbunjeno uz extazu.
– Ah… – bio sam zbunjen.
– Hoću ga u guzu budalo. Nabij mi ga u dupe. Zar vi mladi to danas ne radite?
– Čuj ne radimo…
Lagano sam ga izvukao iz njenog pičića i prislonio glavić na njen ružičasti otvor. Ana isturi guzu još više i ja sam joj lagano zavukao glavić u čmar.
– Ahhhh…. to, to, to…. Hoću ga do jaja srećo…
Uhvatio sam je snažno rukama za guzove i sjurio joj kurac do jaja u dupe. Ana vrisnu kao kaučka i još jače se nabi na moj kurac. Jebo te ova matorka je primala kurac u dupe bolje nego iko, i pri tom jako uživala. Napaljen celom ovom situacijom nastavio sam da je trpam u ludom ritmu. Udarao sam kao pomahnitao i zabijao joj kurac do jaja u dupe. Ana, osetivši da sam blizu, zavuče svoju ruku sebi između nogu i poče da trlja svoj pičić. Tim pokretom je noktima ovlaš dodirivala moja muda svaki put kada bih joj ga nabio do kraja što me je dovodilo do ludila. Više nisam mogao da izdržim i ubrzao sam ritam. Ana to oseti i naglo se odvoji od mene.
Brzo je sela ispred mene raširenih nogu i dalje drkajući svoju pičku i otvorenih usta čekala da joj izdrkam svoje seme. Vrisnuo sam i počeo da je prskam po licu. Tek tada sam primetio male žute tragove na kurcu kao uspomenu na posetu njene guze do malo pre. Ana se uopšte nije osvrtala na te male tragove izmeta već je halapljivo otvorenih ustiju gutala moju spermu. Kada sam svršio, uzela je moj kurac rukom i strpala ga sebi u usta. Gurnuo sam joj ga u grlo i ona tada svrši još jednom drkajući svoju pičkicu.
Polako sam ga izvukao iz njenih usta. Bio je čist kao da sam ga malo pre oprao. Ana samo coknu jezikom i nasmeši se.
– Volim da se nagutam dobre sperme kada me neko tako dobro izjebe kao ti…
– Odlična si bila…
– Valjda iskustvo… – reče, na šta se oboje nasmejasmo.

Sa komšini* Anom smo se pojebali još nekoliko puta i mogu vam reći da je bilo odlično. Možda i bolje nego sa nekom mlađom ribom. Onda sam je jednom sreo kako šeta sa nekim gospodinom njenih godina. Nikada mi ništa nije rekla, ali sam shvatio da je želela nekoga pored sebe. Od tada smo i dalje ostali samo na „Dobar dan komšija…“