156. Ispovest jednog bisexualca – Debeli Đura

44
Share
Copy the link

Đura je bio simpatični buca koji je radio kao noćni čuvar u kafiću u kome sam često zalazio. Njegov posao je bio da uveče kada svi gosti napuste lokal, preuzme čuvanje inventara, a naročito stolova i stolica u bašti ispred kafića.
On je često znao i da preko dana dođe u kafič i tu ostane po ceo dan. Mi ostali smo to shvatili kao njegovo stanje da je sam i nema nikoga. Jednostavno, taj posao i taj kafić su mu bili sve u životu. Kući bi verovatno odlazio samo da prespava i odmori se.
Svi mi koji smo bili česti gosti kafića smo poznavali Đuru, kao i on nas. To nam je omogućavalo da ponekada u kasne sate kada ništa ne radi svratimo do Đure. On bi nam otvorio kafić i mi bi smo tako u mraku popili još po koje piće. Nama dobro zbog provoda, Đuri još bolje jer bi se i on ogrebao za neko piće i pri tom bi mu dežurstvo brže prošlo u našem društvu. Naravno novce bi ostavljali njemu, a on ih je predava prvoj smeni. Sam vlasnik kafića, naš prjatelj, je to znao, šta više i on je u nekoliko navrata bio sa nama uveče kasno na po još koju turu pića.
Te tople večeri sam bio na nekoj zabavi. Već posle drugog piva sam shvatio da je zabava pravi shit. Pre svega muzika je bila neka bez veze, muškaraca mnogo više nego ženski i svi su se nekako snebivali. Kao da su se prvi put upoznali tu na zabavi, a mnogi su se znali od ranije. Pošto nije bilo reprezentativnih prilika da oprobam svoje zavodničke veštine i privedem nešto, rešio sam da već posle drugog piva odem.
Upalio sam motor i krenuo. Osećao sam se kao polujeban. Znate ono, kada vam neko nabije kurac u dupe par puta, izvadi ga i ode. Šatro vas je kao pojebao, a vi ostali nedojebani. Tako sam se i ja osećao. Zabava je propala, a ja sam hteo provod. Problem je bio što je bilo jako kasno i nisam imao gde da odem, osim kući u svojoj samoći uz pivo. Put me je vodio pored kafića i ja ugledah Đuru kako premešta stolice i vezuje ih sajlom da ih neko ne bi ukrao. Usporio sam, uradio polukružno i rešio da svratim na piće i malo se ispričam sa Đurom.
Parkirao sam motor ispred lokala i Đura dokotrlja svoje bucmasto telo da vidi ko je.
– Ćao… – pozdravio sam ga skidajući kacigu.
– E ćao matori… Otkud ti?
– Evo sa neke propale zabave, pa rekoh ako ne smetam da popijemo po koju…
– Naravno da ne smetaš. Hajde uđi.
Ušli smo u lokal i Đura zaključa vrata kako nam ne bi upali nepoželjni gosti. Seo sam u * i zavalio se.
– Pivo kao i obično? – upita me Đura.
– Naravno i za tebe šta želiš…
– Ja ću Pelinkovac… – reče Đura i prinese piće.
Sedeli smo tako i ispijali piće uz razgovor. Ko zna koje po redu. Da me je dobrano uhvatilo saznao sam po tome što mi kroz glavu prođe pomisao kako bih se mogao pojebati sa Đurom. Treznog me on nikada ne bi privukao. Ne zato što je bio buca ili nosio naočare, već jednostavno je bio bezličan, nije imao nikakvu harizmu ili nešto što bi te privuklo. Dobra količina piva u meni me natera da ga startujem.
– Je li Đuro, mogu li nešto da te pitam privatno?
– Reci…
– Kako to da se nikada nisi ženio?
– Pa nisi ni ti…
– Jesam, nešto kratko, ali sam se razveo… ali ti brate nemaš ni devojku ili te ja bar nisam video sa njom…
– Pa eto… – reče on stidljivo i sagnu glavu na dole.
– Izvini, ali ti eto imaš koliko? 30 godina… mislim…
– Dule… Nemoj to je osetljiva tema…
– Ne razumem…
– Pa koja će hteti mene ovako debelog i ružnog… Svestan sam ja svog izgleda…
– Daj ne seri… Sigurno postoji neka… Pa ja znam bar 5-6 osoba koje su još deblje od tebe i ružnije što ti kažeš pa imaju devojke ili žene…
– Ne znam… Ja takvu nisam sreo… a kažem ti svestan sam svog izgleda…
– Ma daj… naći ćem neku koja će hteti sa tobom…
– Daj sada ti ne seri… Pa koja će sa mnom u krevetu? Pa mene ni muškarac ne bi jebao, a kamo li…
– Evo ja ću te jebati… – izletelo mi je neplanirano od alkohola. Nastao je kratki tajac i tišina. Đura otpi Pelinkovac iz čaše i pogleda me u oči.
– Da li ti znaš šta si upravo sada rekao?
– Znam…
– I?
– Šta i?
– Možda bih ja tako nešto i hteo… – izgovorio je to tako obazrivo i bojažljivo kao da se bojao da ću ga posle te izjave napičkati.
– A zašto misliš da ja ne bih hteo? – ohrabrio sam ga, osećajući kako mi se kurac već diže u gaćama od same pomisli na sex.
– Pa znaš… ja… mislim…
Rešio sam da skratim ovo mučenje.
– Daj Đuro, već smo rekli šta imamo… Ako si za, skidaj gaće…
Đura još uvek nesiguran u sve ustade lagano i ode do sredine prostorije. Pošao sam za njim. Počeo je polako da skida stvari sa sebe sve vreme me gledajući u oči, kao da ne veruje da nije neka zajebancija. Pobacao je stvari na pod i tako go kleknuo kolenima na njih. Ja sam još uvek stajao obučen ispred njega držeći poluispijeno pivo u rukama. Još uvek sa strahom u očima je drhtavim rukama dohvatio toku mog kaiša i počeo polako da je otkopčava. Ja bezobrazno nategog pivo i ostavih ga da radi svoj posao.
Đura mi je zadivljujuće nežno i lagano skinuo farke i gaće i moj macan iskoči pred njegove oči. Kao opčinjen je gledao u njega. Uhvatio ga je nežno jednom rukom i prineo glavić usnama. Prvo ga je par puta liznuo jezikom kao da je želeo da se uveri u njegov ukus, pritom me gledajuću sve vreme u oči.
– Uzmi ga u usta… – rekao sam mu skoro zapovedničkim tonom.
On sam ćuteći otvori svoja usta i obuhvati ceo moj glavić. Sklopio sam oči uživajući u toploti njegovih ustiju. Tada je Đura krenuo lagano da mi fafa što sam ja iskoristio da skinem sve sa sebe. Naravno pivo nisam ispuštao iz ruku. Povremeno sam cugao dok mi je Đura sada sve opuštenije i sa sve većim uživanjem pušio kurac. Prvo lagano i nežno, kao da se bojao da će ga polomiti, a onda sve brže i žešće gutajući ga celog u grlo. Kurac mi je postao kao granit tvrd od njegovog vrhunskog dudlanja.
– Daj da te jebem… – rekao sam spuštajući praznu kriglu na susedni sto.
– Kako hoćeš?
– Kako god. Samo daj da ti ga smestim. Jako sam napaljen…
– Ohhh – je je bilo jedino što je izgovorio i namestio se bočno na pod preko svojih bačenih stvari. Legao sam iza njega i na leđima osetio hladnoću pločica sa poda.
Đura, tako postrance odiže jednu svoju nogu i obuhvati je rukom ispod kolena. Uhvatio sam se za kurac i prislonio glavić na njegov čmar.
– Samo polako… Suvi smo… – molećivo reče Đura dok mu je telo drhtalo od isčekivanja.
– Nećemo biti – rekao sam i dohvatio praznu kriglu koju sam ostavio na stolu. Izvrnuo sam je prosuo malu preostalu količinu piva sa dna krigle po mom kurcu i njegovoj guzi. Hladnoća piva me napali još više, a Đura samo instiktivno trznu svojim telom.
Ostavio sam kriglu i rukom razmazao pivo po mom kurcu i njegovom čmaru na šta Đuro uzdrhta celim telom.
– Stavi mi ga… – zavapio je.
Uhvatio sam ga jednom rukom za kuk i krvnički mu ga nabio do jaja.
– Oohhhhh – kriknuo je od bola i zadovoljstva. Tačno sam znao šta mu nanosim. Đura obuhvati svoju nogu i još više je odiže u vazduh kako bi se što više otvorio da me primi. Nabio sam mu ga jače do jaja i ostao tako na trenutak da mu se guza privikne na veličinu moje kite. Prijala mi je toplota njegovog creva oko mog kurca. Počeo sam polako da ga vadim skoro da kraja. Tek sam tada osetio koliko mu je šupak tesan. Đura, iako tako krupan i debeo imao je veoma tesnu guzu. Šupak mu je tako bio tesan da sam imao utisak da ako izvadim kurac iz njegovog dupeta neću moći ponovo da mu ga nabijem.
Zato ga i nisam vadio do kraja. Ostavljao bi samo da moj glavić pulsira u njegovoj guzi, da bi ga potom ponovo nabijao do jaja. Krenuo sam da ga jebem. Momački. Nabijao sam mu ga do jaja cepajući njegov uski šupak.
– Tooo… ohhh…. prijaš mi… tucaj meee… – tiho je dahtao Đura i uživao u svakom ubodu mog kurca u njegovo debelo dupe.
– Ne mogu ovako… namesti se bolje… – rekao sam već umoran od nezgodnog bočnog položaja.
Đura bez reči ustade i odvoji se od mog kurca. Na trenutak sam zapazio kako mu čmar zjapi razvaljen od mog kurca. Namestio se je četvoronoške nudeći mi guzu. Okrenuo je glavu ka meni i uz osmeh rekao:
– Nabij mi ga sada… Hoću da te osetim do jaja… Rasturi me…
Ništa nisam rekao. Uhvatio sam ga za njegovo debelo dupe i nabio mu ga krvnički do jaja. Osetio sam kako su se njegova znojava muda zalepila uz moja.
– Tooo…. ohhh…. još… još… još… – tiho je dahtao Đura.
Ja sam samo ćutao i nabijao mu svoju debelu kurčinu. Celo njegovo telo i salo su se tresli pri svakom sudaru mojih kukova sa njegovom guzom. Đura je samo stenja i udarao mi kontru, nabijajući se na moj kurac dok je guzom mešao kao prava muška kurvica. Više nisam mogao da izdržim.
Uhvatio sam ga rukama za ramena i navukao ga na kurac još jače. Počeo sam da svršavam.
– Toooo…. ohhhh…. – vrištao je Đura – Nabij ga… Napuni me…. Osećam te…
Zadavao sam mu završne udarce i punio mu crevo svojom vrelom spermom. Đurin čmar je pulsirao kako neka sisaljka u nameri da mi iscedi i poslednju kap sperme i zadrži za sebe.
Polako sam izvukao svoj kurac iz njegove guzice. Zapahnu me smrad govana. Očigledno Đura nije očekivao sex pa se nije ni očistio. Kurac mi je bio umazan od sperme i njegovih govana. Đura se skoro postiđen zbog toga brzo okrete ka meni i poskoči.
– Sada ću ja… – reče i otrča do šanka.
Brzo se je vratio sa pakovanjem vlažnih maramica u rukama. Ja sam i dalje klečao na kolenima kao dok sam ga jebao.
– Daj i još jedno pivo – rekoh, na šta se on povrati do šanka i natoči.
Prišao mi je i dodao kriglu sa pivom. Dok sam ja žedan od sexa natezao pivo, Đura mi je sa velikom pažnjom čistio kurac vlažnom marami*. Svlačio mi je i navlačio kožicu kako bi svaki milimetar mog kurca lepo očistio. Nakon nekoliko vlažnih maramica kurac mi je bio čist kao suza.
Đura se sagnu i nežno ga poljubi u glavić.
– Jako mi je prijalo… Kad god poželiš da ponovimo ovo znaš gde me možeš naći… – zadovoljno je preo.
– Dogovoreno…

Možda fizički neprivlačan, Đura je ipak bio dobar u krevetu. Prava kurvica. I dan danas kada nam se ukaže prilika mi se pojebemo… Onako svojski…