Jebači na 10 000 metara (GAY priča)

35
Share
Copy the link

-Našao sam se sa kolegini* na Aerodromu Nikola Tesla tog popodneva,imali smo poslovni sastanak u Parizu a zakazan let za 14 časova.
-Strašno sam se plašio aviona,svuda sam putovao kolima ili autobusom ali ovaj put je bio ne odložan,hitan trebalo je stići brzo u Pariz jer je sastanak bio jako važan za našu firmu.

,,Šta ti je Zorane,zašto se treseš,,-upitala me je moja koleginica Maja.
,,Ne volim avione,mrzim ih,,-tresao sam se od straha čim smo se smestili.
,,Šališ se,ajde ne budi dete,,
,,Lako je tebi da pričaš,stvarno sam u frci,,

Kada je avion počeo da poleće uhvatila me je panika,nisam mogao da se smirim i zadržim miran na svom sedištu,osetio sam da mi se smanjuje prostor,mutilo mi se u glavi,Maja me je sve vreme držala za ruku.

,,Moj Bože,srušićemo se,avion će pasti,srušićemo se,,-počeo sam panično da urlam,svi putnici su se okrenuli ka meni.
,,Zoki,koj ti je kurac,ponašaš se kao ludak,smiri se,,-trgla me je Maja za ruku.
,,Nešto sa avionom nije u redu,bojim se da ćemo pasti,,-oblivao me je hladan znoj.
,,Gospodine,u čemu je problem,,-došla je ubrzo i Stjuardesa po žalbi ostalih putnika.
,,Molim vas da se smirite,uznemiravate ostale putnike svojim ponašanjem,,
,,Osećam da nešto nije u redu sa ovim avionom,,-nastavio sam da paničim.
,,Sve je u redu sa avionom,letite najboljom Avio kompanijom,molim vas da se smirite,,
,,Biće sve u redu,smiriće se on,samo ima strah od letenja,,-lažnim osmehom Maja je uspela da je ubedi.

Malo sam došao sebi,pokušao sam da odspavam ali Avion je počeo blago da podrhtava i panika je ponovo bila jača od mene,pošto sam postao problem na letu i moje ponašanje je po Avio regulativama ugrožavalo bezbednost ostalih putnika,Stjuardesa je obavestila pilote,diskretno je Pilot došao do mog sedišta,kleknuo je pored mene i učtivo mi se obratio.

,,Dobro u čemu je problem,,-obratio se uz osmeh,bože bio je prelep,njegov šarm,učtivost,njegove lepe plave oči.
,,Bojim se ovog aviona,,-pokušavao sam da mu objasnim drhtavim glasom.
,,Ne bojiš se samo ovog aviona,boji se svega što ima više od 4 točka,verujte,,-dodala je Maja.
,,Avion je nov,kompanija popularna i poznata,nemate razloga za strah,,-obraćao se poslovnim jezikom.
,,Voleo bih da vam mogu verovati,,
,,Pođite samnom,bićete taj srećnik da lično upoznate ovu grdosiju,,

-Poveo me je sa sobom,putnicima je laknulo što napuštam putnički deo,krenuli smo ka Kokpitu,uveo me je i tada sam prvi put uživo video kako to sve izgleda i funkcioniše.

,,Ovo je Andre,Francuz srpskog porekla,,-upoznao me je sa svojim Kopilotom.
,,Ja sam Boris,,-pružio mi je ruku.
,,Ja sam Zoran,,-fino smo se upoznali,bio sam fasciniran svim onim lampicama i displejima koji su činili ovaj avion živim.
,,Vidiš,nije to ništa strašno,nemaš razloga za strah,,-Boris je prestao da mi persira.
,,Naša kompanija se trudi da putnika zadovolji na svaki mogući način,,-dodao je Andre sa seksi francuskim naglaskom pritiskajući dugme za aktivaciju Autopilota.

-Boris me je slatko poljubio a Andre prišao odpozadi,počeli smo da se trljamo jedni o druge dok je Avion sam leteo,ta slatka masaža telima je umanjivala strah i stres tako da sam ubrzo zaboravio na avion i strahove vezane za isti.
,,Andre,želim francuski poljubac,ti mi ga možeš najlepše dati,,-okrenuo sam se ka njemu dok mi je Boris otkopčavao pantalone,osetio sam njegove usne na svojoj guzi dok me je Andre ljubio,gurnuo mi je jezik u usta,jezici su nam se nežno preplitali a kurac mi je bio tvrd kao kamen,Boris je lizao moju sočnu guzu koja je sve više vlažila usled nežnih dodira slatkih pilota.
-Palio me je Francuski kurac,otkopčao sam mu šlic i izvadio ga napolje,bio je veliki i mesnat,kleknuo sam i stavio ga u svoja usta,lizao ga celom dužinom a naguzio se kako bi Boris uživao u mojoj velikoj guzi koja mu se očigledno dopala jer je mesio moje krupne guzove snažnim šakama a jezik nije vadio iz moje rupice koja se sve više širila od njegove pljuvačke.
-Andre je uživao dok sam mu sisao kitu,mrsio mi je kosu svojim rukama,njegova kravata službene uniforme mazila me je po obrazu.
-Boris je polako prodirao u moju guzu,njegov glavić širio je rupicu nežno i polako,bio mu je srednje veličine tako da je uskoro bio ceo u meni,osećao sam se kao na roštilju dok su me Piloti punili sa obe strane.
-Dok smo se karali,izgubio sam pojam o vremenu a na strah od letenja sam potpuno zaboravio,promenili smo strane,sada me je Andre tucao,kako su Francuzi dobri jebači pa to je za priču a Boris je zaista uživao u mom pušenju gde sam bio majstor pogotovo u lizanju jaja,mom jeziku je retko ko mogao da odoli.

-Dok je avion održavao visinu na 10 000 metara svršio sam kao nikada do sada a piloti su istresli svoju spermu na moj veliki stomak,bilo mi je zadovoljstvo dok sam uz osmeh i uživanje cedio njihova jaja jer im je to mnogo značilo pošto su imali malu pauzu na letu između Pariza i Beograda.
-Bio sam kao preporođen,pored održavanja aviona u letu bili su dobri i za održavanje putnika,ubrzo sam prestao svega da se bojim,valjda mi je usled mnogih stresova nedostajala dobra jebačina da bih se oslobodio i smirio.
-Vratio sam se na svoje sedište,svima je laknulo što sam smiren proveo ostatak leta.

,,Gde si do sada čoveče,pomislila sam da te je pilot izbacio iz aviona,,-čudila se Maja mojim odsustvom.
,,Nije,dali su mi aspirin i sada sam dobro,,- 😉

,,Poštovani putnici,sada je 17h,temperatura vazduha 28 stepeni,za koji minut slećemo na Pariski Aerodrom Šarl De Gol,hvala što ste leteli našim avionom,nadam se da vam je let bio ugodan,,-Oglasio se Pilot preko razglasa,posebno je bio zanimljiv akcenat reči ugodan,znam da je meni bilo posvećeno 🙂 .

-Prestao sam da se plašim aviona i svuda sam poslovno pa čak i privatno leteo ovom Avio kompanijom je*am imao baš duboko poverenje u njih pogotovo u njihove seksi pilote.