Nisam više klinac (GAY priča)

120
Share
Copy the link

-Kada sam imao nekih 10 godina,u parku nedaleko od moje kuće maltretirao me je jedan Rom koji je bio gotovo duplo stariji od mene,jednom je iz mojih slatkih nevinih usta čuo reč ,,kurac,,koju sam ja čuo negde od starijih,njemu se to verovatno mnogo dopalo,znao je da me ščepa iznenada kada niko ne gleda i ne pušta dok ne izgovorim tu reč a on mi pokaže svoj srednji prst.
Bilo je dana kada nisam mogao to da izdržim,odlučio sam da se požalim starijim ljudima,dobio je čak i šamar zbog toga i više me nije dirao.
-Godine su prolazile,ja sam se čak i odselio iz tog kraja ali pubertet je učinio svoje a ja sam kasnije shvatio i prihvatio da sam gay i iznenada mi je kurac postao omiljen i realno a ne samo kao reč koju sam nekada mrsko izgovarao.
-Godinama kasnije vraćajući se sa rođendana mog drugara iz kraja,prošao sam kroz taj parkić i verovali ili ne naleteo sam na njega,pogledao me je pravo u oči i zastao na trenutak,osmehnuo sam mu se je*am ga odmah prepoznao,gotovo da se nije promenio a ja sam porastao ali zadržavajući detinjasto lice u izgledu.
,,Jel znaš šta je ovo,,-pokazao mi je srednji prst uz osmeh je*e i on svega setio iako je prošla čitava decenija.
,,Ovo,,-umesto reči koju je on voleo da čuje,osetio je dodir moje ruke na svom međunožju,impulsivno usled nežnog masiranja počeo je da mu se diže,bio je sve tvrđi.
,,Hoćeš li da ti pokažem šta sam naučio u međuvremenu,,-namignuo sam mu.
,,Ne znam da li bi trebalo,ja sam oženjen,,
,,Ma hajde,nisam više klinac,uživaćeš,,

-Otišli smo u mali javni WC koji se nalazio na kraju parka,nigde nikoga nije bilo,ušli smo u srednju kabinu,kleknuo sam na kolena,otkopčao sam mu pantalone ali mu je kurac izleteo kao katapult jer nije nosio gaće,liznuo sam mu veliki glavić,
,,jel ti se sviđa,,
,,Da,da samo nastavi,,
,,Hoćeš da ti pričam ili da ti ga pušim,,
,,Samo puši,ne možeš punih usta da pričaš,,
-Bio je u pravu,kurac mu je bio preko 20 cm,nisam ni mogao da govorim jer mi je napunio usta svojim kurcem,voleo sam da ga sisam,bio je tako mesnat i tamnoput,podsećao me je na veliku čokoladnu bananu
palilo ga je dok sam mu ga lizao po dužini i masirao puna otekla jaja jer nije jebao ništa nedelju dana jer mu je žena bila bolesna pa umesto da je leči ja sam lečio njega.
-Glavić mu je bio prekrasan,lizao sam ga kao kuglu sladoleda sa čokoladnim prelivom,zabacivao je glavu unazad,trudio se da dahće što tiše da nas ne bi slučajno uhvatila čistačica koja se muvala kod ulaznih vrata.
,,Koliko čokolade za mene,,-hvalio sam njegov veliki kurac
,,Samo ti nedostaje vanila i šlag,,-počeo je da svršava iznenada,nije me pripremio tako da me je isprskao po licu,štrcao je velike mlazove,jedva je ostalo nešto za moj jezik je*am želeo da okusim njegovu slatku vruću spermu.
,,Uh,bilo je dobro mali,,
,,Učio sam,bilo je dobrih učitelja,,
,,hahaha,opasan si,,

-Bio je zadovoljan,nasmejan,nije verovao da mu se može desiti ovako nešto na putu od prodavnice do kuće,razmenili smo brojeve mobilnih jer želim sledeći put kada se budemo videli da ga osetim u guzi.