Sarajevski ćevap (GAY priča)

32
Share
Copy the link

-Oduvek sam voleo Sarajevo,grad sa dušom,istorijom koja se krije u svakom ćošku njegovih ulica,voleo sam i Bosanske momke,zdrave,jake,uvek napaljene,bilo je dovoljno da progovore njihovim za mene magičnim akcentom i da me obore sa nogu.
Letos sam ostvario svoju želju i doputovao u Sarajevo posle 25 godina,otišao sam na Baščaršiju starim tramvajem je*am se kao kroz maglu sećao čuvenih ćevapa i velike sočne lepinje od kojih krče creva na samu pomisao.
Bila je velika vrućina,došao sam do jednog kioska gde se spremao taj čuveni Sarajevski specijalitet,naručio sam od momka koji je radio za roštiljem,snažan,krupan,mlad macan koji je spremao samo sa keceljom na sebi koja je pokrivala polovinu njegovih grudi.
Nisam mogao da skinem pogled sa njega,buljio sam kao omađijan ne primećujući ljude oko sebe,jedva sam uzeo klopu i platio,pomerio sam se sa strane da pojedem ali i dalje sam ga gledao,gledao je i on mene i smeškao se tiho prevrćući ćevapčiće.
Obrisao sam usta i krenuo kada se on iznenada stvorio predamnom hvatajući me za ruku,

,,Nešto nije u redu sa hranom,,-upitao me je.
,,Ne,sve je u redu,,
,,A što onda bolan piljiš u mene,,
,,Ne znam,izvinjavam se bilo je ne pristojno,,
,,Možda ti se ja sviđam pa si pobenavio,,-uh kako mu sada odgovoriti negativno kada bih sve dao da vidim šta ima ispod kecelje.
,,hah,,-uspeo sam samo da se nasmešim.
I on se nasmejao i uhvatio za ruku i poveo iza radnje jer je bio na pauzi,odveo me je u podrum gde drže piće,bilo je zaista lepo tamo i prijatno pošto je napolju bilo čitavih 40 stepeni.

,,Meni se dive kako spremam ćevape,kažu da imam zlatne ruke,,-hvalio se.
,,Za posjebne mušterije imam bonus,,-podigao je kecelju i svukao gaće do pola.
,,Auh,,-stao mi je dah kada sam video bukvalno top od nekih 20 cm.
,,Dopada ti se naš specijalitet kuće,,
,,Uh,Ćevap,kobasica,debreciner,,-kako ga nazvati.
,,Nikako,šuti i puši,,

Nije morao da mi ponavlja dva puta,uzeo sam ga već toplog i sočnog u usta i pušio kao bez duše,mnogo volim da pušim kurac momcima ali ovo je bio pravi trofej u mom ljubavnom životu.
Tako preterano velikog mesnatog prošaranog venama uvlačio sam u usta duboko do grla kao da mi je poslednji,macan ga je povremeno vadio kako se ne bi udavio jer je mislio na ugled svoje firme.
Obrezani glavić onako vlažan pokrivao je svojom veličinom ceo moj jezik koji sam jedva uspevao da ga oližem,takva kita mi je falila da ulepša moj seksualni život.
Kao prilog svršio mi je na facu,mislio sam da je istresao litre sperme koja se cedila od mog nosa preko usana,brade do vrata.
,,Gotova pauza,jebi ga,,-obukao se i krenuo ka vratima.
,,Hteo sam malo da ga osetim u guzi,,-bilo mi je krivo.
,,Dođite nam opet,,-imao je smisla za biznis.

Volim Sarajevo,jedan od najlepših gradova u svetu,volim da posećujem njegova važna mesta ali sada imam i razlog više zbog kojeg ću doći i naredne godine 🙂