149. Ispovest jednog bisexualca – Nina (celebrity)

36
Share
Copy the link

Nakon izvesnog vremena mirnog života, što se sexa tiče, desio mi se jedan prelep događaj.
Tih dana je bila kampanja dobrovoljnih davalaca krvi i svi mi bajkeri i motoraši smo rešili da damo krv. Da, nemojte se čuditi… Bajkeri i motoraši su među ljudima koji su po prirodi solidarni i uvek spremni da pruže pomoć bilo koje prirode.
Ceo taj događaj su *anizovala dva bajkerska kluba. Naravno i mi ostali koji nismo bili članovi nijednog kluba smo se odazvali toj akciji. Sve je prošlo OK, a mnogi mediji su hteli da to i objave, tako da je bilo i podosta novinara koji su nas čekali ispred Zavoda za transfuziju. I pored toga što je ceo taj događaj za nas bajkere bio normalna stvar.
Izašao sam iz zgrade i gledao da pronađem korpu za đubre kako bih bacio vatu sa ruke gde su mi vadili krv. Probijao sam se kroz gužvu i ugledao kantu pored koje je stajao Sokol. To mu je bio nadimak i on je bio predsednik jednog od najvećih bajkerskih klubova u gradu. Prišao sam mu, izvadio cigarete i ponudio ga.
– Jesu li ti isisali krv Dule… – reče on kroz osmeh uzimajući cigaretu.
– Navikao sam ja na to matori, pa plaćam alimentaciju…
– Ha, ha, ha… Nego sad moramo negde na pivo da popravimo krvnu sliku…
– Slažem se…
I tada je prišla ona. Crvena kosa, zelenkaste oči i jebozovno telo. U ruci je držala poveći mikrofon, a za njom je trčkarao neki deran sa ogromnom kamerom na ramenu.
– Momci… Da li može jedan intervju? – upita nas ona pri tom isturajući svoj dekolte iz koga su virile prelepe dojke. Najjače žensko oružje kada su u pitanju bajkeri.
Tek sam tada na njenom mikrofonu video logo tv-kuće za koju je radila i odmah sam je prepoznao. Bila je to Nina. Jedna od poznatijih tv voditeljica koja je imala svoju redovnu emisiju. Par puta sam je gledao na tv i nisam mogao da je ne primetim i ne pomislim „ko li tovari ovu dobru ribu…“
– Jaooo…. vi ste već ko zna koji po redu… Pa ljudi šta je tu veliko kada par bajkera da krv… Evo moj kolega će vam nešto reći – reče Sokol, okrete se i ode valjda iznerviran jer je tog dana dao brdo intervjua.
– Onda ću sa vama… – reče ona i stade pored mene. Ja sam se našao zatečen. Prvo, njena lepota i jebozovnost su me odmah oborili s nogu, zatim, kada je stala pored mene osetio sam njen parfem koji je jednostavno pozivao na parenje, i treće, nisam očekivao da će me Sokol tako odjebati i ostaviti na cedilu.
– Ok… ali pod jednim uslovom – brzo sam se snašao.
– Kojim… znate mi ne plaćamo intervjue… – začudi se ona.
– Ne, ne… Daću vam intervju, ali da posle toga odemo negde na kafu.
– Aha… Može, ali isto pod jednim uslovom – reče ona uz osmeh.
– Koji?
– Da odemo na kafu, ali da me vi vozite motorom. Znate ja obožavam motore.
– Dogovoreno.
Intervju je bio kratak, par pitanja i odgovora i mi brzo završismo. Nina dade opremu momku koji je strpao u kola i reče mu da ide da to montira i pridruži mi se na motoru da odemo na piće.
Seli smo u tada aktuelni kafe koji se zvao „Route 66“ i gde su se često mogli videti bajkeri i motoraši. Moje društvo koje me je znalo već je uveliko sedelo i kada su me videli kako ulazim sa Ninom počeli da dobacuju. Palo je tu par šala na moj i njen račun, ali se mi nismo osvrtali. Odveo sam je za stolom u uglu malo podalje od polupijanih zajebanata i naručio piće.
Nina, Nina, Nina… I pored toga što je bila prelepa i jako poznata kao tv lice, Nina je bila jedna veoma pametna i jednostavna žena. Tako prirodna, neposredna, znači sve najbolje. Tog trenutka da mi je ponudila brak, oženio bih je. Ti trenutci u tom kafiću provedeni sa njom su mi ostali kao jedan lep deo mog života i uvek ih se setim kada je i dan danas vidim na tv-u. Pretpostavljam da je i njoj bilo lepo sa mnom, jer veoma brzo smo postali svesni da nas je uhvatilo veče. Već smo nekoliko sati sedeli i razgovarali uz piće, nesvesni da je već 8 sati uveče.
– Morala bih ipak da krenem. Sutra moram da radim i pripremim materijal.
– Svakako… Iskreno ni ja nisam očekivao da ćemo se ovoliko zadržati, mada moram da priznam da mi je bilo lepo…
– I meni…
– Hoćeš da te prebacim do kuće?
– Ako ti nije problem, ako ne zvaću taxi…
– Ma kakvi… Idemo – mahnuo sam rukom konobaru da donese račun.
Za nekih petnaestak minuta smo bili ispred njene zgrade. Bila je to nova zgrada na nekih 500 metara od mog stana, takoreći smo bili komšije, a da to nisam ni znao. Sjahala je sa motora, dodala mi kacigu i jaknu i uz osmeh rekla:
– Jako sam se lepo provela danas sa tobom…
– Veruj mi i ja…
Malo se dvoumila, a onda je ispalila:
– Hoćeš gore na kafu?
– Rado…
Uskoro smo bili u njenom stanu. Bio je to jedan prelep stančić. Mali, ali funkcionalan i što se odmah videlo uređen ženskom rukom. Pravi stančić jedne uspešne i samostalne žene. Ubrzo smo sedeli uz kafu i piće i razgovarali.
– Znaš Dule, ja sam danas umnogome promenila mišljenje o bajkerima.
– Stvarno! A što?
– Pa do sada sam o vama mislila dosta toga lošeg… Da se ne uvrediš, ali sam mislila da su bajkeri grubijani, muške svinje, narkomani, pijandure… Kad ono vi sasvim OK momci…
– Pa dobro… I nas ima svakakvih…
– Ja jako volim motore, ali se nikada nisam usudila da nekome tražim da me provoza baš iz tih razloga. Međutim, danas sam se uverila da sam pogrešila.
– Dušo moja… Evo ja se nudim, kad god poželiš da se provozaš motorom, ti me nazovi… Biće mi zadovoljstvo…
– Super… Da znaš da ću te zvati…
– Ali, samo pod jednim uslovom…
– Kojim – uozbilji se sada ona.
– Nema više intervjua…
– Ha, ha, ha… Naravno.

To veče smo popili kaficu u njenom stanu i razišli se. Ostali smo u kontaktu i telefonom se čuli skoro svakog dana. Počeli smo i često da se viđamo. Ja sam je uvek kada god sam to mogao vozikao na motoru, a i često smo izlazili na piće i u provod. Iako nijednog trenutka to nismo pokazali, među nama se je osećala neka hemija i bili smo samo na trenutak od prvog polju*a. Mnogi koje smo sretali čak su i mislili da smo bili u vezi. Međutim, nama oboma je odgovaralo društvo onog drugog. Lepo smo se provodili i zabavljali.

Ključni događaj se je desio na dan utakmice. Tada je FK Vojvodina igrala neku utakmicu i u gradu je bila gužva. Pošto nisam voleo takve stvari sedeo sam u svom omiljenom kafiću i ispijao pivo. Tada mi je zazvonio mobilni. Nina.
– Halo Dule…
– Ćao mala. Gde si?
– Evo me kod stadiona, radila sam. Nego ovde je izbila neka frka sa navijačima pa je haos. Ne mogu da se izvučem jer nema taxija, a policija nas ne pusta da prođemo do našeg auta. Jel možeš nekako da me pokupiš.
– Mogu. Gde tačno?
– Tu sam kod stadiona gde stoje taxisti…
– Eto me za 10 minuta…
Brzo sam stigao. Po gužvi i policajcima sam shvato da se ovde stvarno desilo neko sranje. Probio sam se nekako kroz gužvu i ugledao Ninu kako cupka na trotoaru. Bila je obučena u pantalone i neku košulju sa širokim bretelima kao poslovna žena. Međutim, to je još više isticalo njen sexipil. Kada me je ugledala nasmešila se i veselo mi mahnula rukom. Stao sam motorom tik uz nju i dodao joj kacigu.
– Gde ćemo…
– Gde god želiš, samo što dalje odavde… – osetio sam u njenom glasu da je uznemirena.
Ja dodadoh gas i nakon kratke vožnje se zaustavio ispred moje zgrade.
– Idemo… – rekao sam silazeći pored motora.
– Gde?
– Pa kod mene… Rekla si da vozim bilo gde, pa sam mislio da je ovde najbolje. Da te malo otrgnem od svakodnevnih problema… Ti ako ne želiš, odvešću te kući…
– Neee… Ionako si ti već nekoliko puta bio kod mene, a ja nijednom kod tebe. Taman da vidim gde živiš.
Ušli smo u stan i seli u dnevni boravak. Nina izu svoje cipele i poče da masira umorna stopala sa bolnom grimasom na licu. Njene nežne rukice sa lakiranim noktima su trljala njena stopala u crnim najlonkama kroz koje su se nazirali njeni prelepi prstići u istoj boji laka kao na rukama. To me malo popali pa ja skrenuh pogled u stranu. Međutim, nisam mogao… Ipak je to bio suviše lep i popaljiv prizor za mene.
– Hoćeš da ti ja izmasiram stopala – odjednom izlete iz mene.
– Ti bi to uradio? – začudi se ona.
– Naravno – „Ne da bih to uradio“ pomislih „nego bi ti i ljubio ta stopala i trljao ih kurcem i sve što poželiš“. Naravno to nisam još uvek smeo da joj kažem.
– Ali ja bih prvo ako mogu da se istuširam…
– Naravno. Da li si gladna da nam spremim ili naručim nešto za jelo.
– Ne nisam. Mogla bi samo kafa.
– OK ja spremim kafu dok se ti tuširaš.
– Nego, zamolila bih te još nešto.
– Reci.
– Nemam presvlaku, pa ako bi mogao da mi daš neku tvoj majicu ili košulju.
– Naravno.

Nakon pola sata Nina je izašla iz kupatila. Kao boginja. Nosila je moju košulju na sebi, a svetlo iz kupatila iza nje mi je jasno pokazalo da ispod nje nema ništa. Kafa se je pušila na stolu. Sela je preko puta mene u fotelji i lagano digla noge meni u krilo. Taj pokret izbaci njene prelepe butine meni pred oči. Jedan kraj košulje skliznu malo u stranu tako da sam je mogao videti skoro do pičića. Malo je falilo da zabalavim.
– Obećao si mi masažu stopala…
– Naravno, ali pre toga jesi li za jedno piće?
– Sedi ti, ja ću…
Ona poskoči i donese nam po pivo. Ponovo je sela ispred mene i odiže noge u moje krilo. Dohvatio sam joj stopalo i počeo da ga masiram. Mirisala je na kupku za telo. Nina sklopi oči od zadovoljstva i blago zabaci glavu unazad na naslon od fotelje. Poluraskopčana košulja se još više razmaknu i pokaza njene jedre dojke do pola.
– Ohhhh…. Ovo je divno… Hvala ti Dule…
– Samo ti uživaj…
Nastavio sam da joj masiram stopala. Nisam znao u čemu više uživam u tom trenutku. Da li u dodiru sa njenim prelepim stopalima ili u pogledu na njeno prelepo telo u mojoj košulji. Ta moja košulja je mogla biti jebeno manja, ovako je sve pokrivala i sve otkrivala još više palivši moju maštu. Kako sam joj masirao stopala primetio sam kako joj se bradavice sve više ukrućuju i provide kroz košulju. Imala je prelepe bradavice i čini mi se blago crvenkaste boje kao i njena kosa. Sva je imala taj neki crvenkasti sjaj, kao šargarepica. Kada sam završio sa stopalima, krenuo sam rukama naviše i počeo da joj masiram listove na nogama. Pošto sam se pomerio malo unapred, njeno jedno stopalo se postavi tačno na mom kurcu koji je već bio dobrano nadignut. Iako sam nosio farke nije bilo nemoguće da ona to nije osetila. Međutim, nije odreagovala i ja sam to shvatio kao prolaz.
Nakon listova, malo sam joj istrljao kolena i polako prešao na masažu njenih butina.
– Ohhh… Tooo Dule… masiraš kao profesionalac – reče ona ne odižući glavu sa naslona fotelje.
Moje su ruke išle duž njenih butina. Blago sam ih stiskao i masirao, mada je to više ličilo na malo grublje milovanje nego na masažu. Nina tada odiže glavu sa naslona, otpi gutljaj piva koje je do tada držala u rukama i polusklopljenih očiju tiho izgovorila:
– Samo nastavi… Prija mi…
Nisam ništa odgovorio. Lagano sam prstima rastvorio košulju i pred mojim očima bljesnu njen lepo ošišani žbun crvene boje. Kurac u gaćama mi postade još tvrđi. Ona to oseti i poče stopalom blago da kruži masirajući mog macana. Ja sam i dalje masirao njene butina, sada sve bliže i bliže njenoj mačkici.
Tada se Nina uspravi i raskopča košulju. Pred moje oči ispadoše njene predivne dojke. Ustala je iz fotelje, prišla mi, raširila košulju, opkoračila me i sela mi u krilo.
– Divan si…
Onda me je poljubila. Obgrlila me rukama oko vrata i glave i počela me ljubiti. Od tog polju*a sam osetio kako mi trnu palčevi na nogama. Zgrabio sam je oko struka i počeo strasno da je ljubim. Otrgla se između dva polju*a i dahćući tik uz moje lice strasno rekla:
– Želim te…
Tada je nastala borba. Zajedno smo dohvatili moju majicu i bukvalno je strgli sa mene. Odmakla je svoju guzu ka mojim kolenima i omogućila mi da lakše otkopčam farke. Strgao sam joj košulju i sada mi je skroz gola sedela u krilu. Odigla se malo i ja svukoh farke i gaće. Brzo mi je ponovo sela u krilo kao da se bojala da ću pobeći. Nastavili smo da se ljubimo. Njene ruke su bile svuda po meni. Ni ja joj nisam ostao dužan. Čas sam snažno stiskao i mesio njene guzove, čas nežno milovao njene uzdrhtale dojke. Moj kurac kao koplje je štračao u vis i glavićem sve vreme udarao u njene butine odozdo.
Tada se Nina malo odiže, dohvati jednom rukom moj kurac i namesti ga sebi na ulaz. Divljački je nasela i nabola se na moj kurac do jaja. Oboje smo kriknuli od zadovoljstva…
– Ahhh…. kako sam dugo čekala ovaj trenutak… – reče ona dahćući.
– I ja… ohhh…
– Prijaš mi… jako…
– I ti meni…
Ponovo me je strasno poljubila. Obuhvatio sam je rukama ispod guzova i tada Nina započe svoj sexy ples. Vrtela je guzom u svim pravcima. Mešala je i gužvala moj nabrekli kurac koji joj je bio duboko zariven u utrobu. Mojim rukama ispod njenih guzova sam joj pomagao kako bi se lakše odizala i ponovo spustala na moj kurac. Ona je pravila neke čudne kružne pokrete koji su me dovodili do ludila.
Ali… sve to nije dugo trajalo. Oboje smo jako dugo bili napaljeni i onda nam je malo trebalo da dođemo do vrhunca. Prvo je krenula Nina. Zabacila je glavu unazad i još jače se nabila na moj kurac. Ja sam je dohvatio za kukove i tako navukao na kurac da sam imao osećaj da osećam pulsiranje njenog srca na glaviću.
– Ohhhh… tooo… nabij mi ga…
– Ahhh… kako si vrela…. prosuću se…
– Napuni me…. svršavaaaaam… aaaahhh…
– Evo ti… ahhh….
Iz mene je izletela salva sperme. Kad je to osetila, Nina podvrisnu i još jače i žešće nastavi da se nabija.
– Ohhhh…. tooo… osećam te kako svršavaaaaš…
– Evo ti srećo…
Odjednom Nina je explodirala. Takvo svršavanje još nisam video. Bukvalno se odizala sa mog kurca preteći da joj ispadne, da bi se trenutak zatim žestoko nabijala, takvom silinom da sam imao osećaj kao da je pala sa plafona pravo na moj kurac. I dalje sam se praznio u njoj, dok je ona svojim sokovima obilno zalivala moja muda.
Kraj. Zadihana i sva znojava legla je preko mene i oslonila svoju glavu na moje rame. Milovao sam joj leđa i ljubio joj ramena. I dalje sam bio u njoj. Nije mi se izlazilo iz te lepe, vlažne, glatke, vrele žene. Nakon par minuta ona odiže glavu i poljubi me nežno držeći me svojim rukama za obraze.
– Bilo mi je divno…
– I meni… Moram da priznam da si baš vatrena u krevetu…
– Ha, ti mi kažeš… pa mislim da si mi napunio i matericu kako si svršio….
– Ja ovo hoću još…
– I ja, samo ima jedan problem – zabrinula me ozbiljnost sa kojom je ovo rekla.
– Reci…
– Ja sam osoba koja ne želi obaveze. Hoću reći, ne želim vezu sa tobom. Možemo se ovako viđati i družiti…
– I jebati… – dodao sam.
– … i jebati, samo nemoj da mi tražiš da budemo u vezi ili nedaj Bože nešto više…
– Mislim da mogu živeti sa tim…
– Odlično. Onda smo se dogovorili.
– Mogli bi to i da proslavimo – rekao sam šeretski.
– Kako?
– Ovako… – rekao sam i počeo ponovo da pomeram kukove je*e moj macan već ponovo nadigao u njoj. Prijala mu je njena vrelina.
– Đavole… vidim ja da će ovo biti jedno lepo druženje – reče ona i poljubi me.

Sa Ninom sam do skora bio u kontaktu. Redovno smo se viđali i naravno jebali. Na svakom mestu i u svakoj pozi. Kasnije sam saznao da ona jako voli da puši i naročito je pali kada to radi na opasnim mestima. Nekoliko puta mi je izduvala na poslu kod nje u kancelariji. O liftovima, haustorima, WC-ima u kafiću i ostalo da ne govorim. A pušla je vhunski. Ja sam obožavao njeno pušenje, a ona je obožavala da pije moje seme. Stvarno smo uživali.
Onda se je udala i sve je to prestalo. I dan danas kada je vidim na tv-u ja se setim lepog vremena koje smo proveli zajedno.