Egzibicionizam

52
Share
Copy the link

Rado se sećam raznih dogodovština vezano za golotinju i seksualnost još iz vrlo mladih dana. Sa 9 godina sam počeo da treniram “klasičan” sport, fudbal. Već prvog dana u svlačionici, nakon treninga drugovi su se poskidali goli i krenuli pod tuševe. Meni je bilo malo neprijatno da se skinem jer sam kao vrlo mali bio na obrezivanju penisa iz medicinskih razloga. Pomislio sam da će me drugovi zadirkivati jer nemam kožicu na glaviću. Ja sam sve nešto okolišao, polako i nesigurno se skidao. Kada sam se konačno skinuo i ušao pod tuševe zajedno sa ostalim drugovima, primetio sam da su još neki obrezani i bilo mi je nmogo lakše. Prvi put u životu sam bio bez odeće i izložen pogledima. Moja neprijatost je odmah prestala. Naprotiv, bio mi je vrlo lep osećaj sopstvene golotinje pred svim onim, takođe golim drugovima.
Zavoleo sam fudbal i rado sam odlazio na treninge. Drugo što sam voleo je tuširanje nakon treninga, bilo mi je lepo skinuti se gol pred svim onim drugovima, jedva sam čekao kraj treninga i da se skinem golišav. Sa obzirom da smo bili svi ista generacija, imali smo jednako godina i kao mali petlići, smo uspoređivali svoje “piše”. Kako je vreme prolazilo, postajali smo stariji i polako zalazili u pubertet. Sa navršenih 12-13 godina, razvili smo se u mlade momćiće, hormoni su počeli da se bude a piše su nam porasle i postale kurčevi. Počeli su i “problemi” u vidu erekcije za vreme tuširanja. Nisam se mogao kontrolisasti, dizao mi se svaki put hteo ja to ili ne. U principu, bilo mi je to super, ponosan sam bio da se šepurim dignutim kurcem po svlačionici i ispod tuševa, ali nisam bio jedini sa tim “problemom”. Od nas pet, kojima se stalno dizao, ja sam držao slavno drugo mesto po veličini kurca u erekciji. Od svega, najviše sam bio ponosan na svoje dlačice, dok ih većina još nije imala.
To su mi bila prva “iskustva” vezana za golotinju i seksualnost. Kasnije, tokom godina hormoni su mi se smirili, i prestale su nekontrolisane erekcije prilikom zajedničkog tuširanja. Ali ja bi ponekad (u stvari, često) onako dok se sapunjam po telu, vrhovima prstiju protrljao moj obrerzani glavić i kurac bi mi se odmah digao… Uživao sam biti gol, bez i malo neprijatnosti i stida išao sam od tuševa do svlačionice sa kurcem u erekciji.
Srednja škola mi je prošla sa mnogim “ispadima” sopstvene golotinje na pecanju, izletima, eskurzijama… Počeo sam brijati svoje dlačice oko kurca i na jajima. Redovno, prilikom tuširanja kod kuće, u kupatilu, bi prošao brijačem. Čista suprotnost od onoga kada sam kao klinac i bio ponosan na svoje dlačice. Za vreme tušianja nakon treninga pred drugovima, moj kurac bi onako obrijan dolazo do izražaja i bio mi je jako lep osećaj da me vide golog. Bio sam, još uvek jedini sa čestim erekcijama i nekako ponosan na svoj kurac kada mi se digne onako obrijan. Nisam gej, ali mi je uvek bio lep osećaj golotinje pred drugim muškarcima a erekcija mi je povećavale filing.
Imao sam i nekoliko devojaka (dobro dve devojke), naravno ne istovremeno sa kojima sam imao seksualne odnose. Naravno da uživam u golotinji ženskog tela i lepo mi je da mene vide golog, ali golotinja pred muškarcima mi je nekako drugačiji osećaj, ali ipak prijatan osećaj.
Upisao sam fakultet u Novom Sadu i iznajmio sobu u stanu kod neke babe. Kirija je prilično mala, ali imam cimera. Raspored u stanu je bio odličan, jer je kupatilo bilo odmah pored sobe, a soba u kojoj je bila gazdarica je na drugom kraju stana. Prvih nekoliko dana sam bio bez cimera, tako da sam uvek, nakon tuširanja, iz kupatila u sobu prelazio samo sa peškirom oko struka. Ušao bi u sobu, odbacio bi peškir i ostao gol. Pogledao sam na slobodan krevet i zamislio nekog lika na njemu da me gleda golog. Odmah bi mi se na to digao i svaki put bi ga izdrkao. Tako sam radio svaki dan dok sam bio sam u sobi.
Još kao klinac ne nosim pidžamu, spavam u nekom širokom šorcu (bez gaća) i u majici. Na šorcu sam isekao onu unutrašnju postavu, tako da mi je kurac bio potpuno oslobođen i mogao je lepo da mi “landara”. Nogavice su, naravno, prilično kratke i široke, tako ako sedim sa malo raširenim nogama, kurac mi se može videti. Osećao sam na glaviću dodir unutrašnjosti šorca, što mi je bilo prijatno. Zbog svega toga imao sam svakodnevne jutarnje erekcije.
Nakon nekoliko dana, uselio se i on. Mlad i lep dečko, brucoš kao i ja, OK lik. Raspakovao je svoje stvari i malo smo se zezali i pričali nešto bez veze, ko je odakle, koja srednja škola i tako to. Ubrzo je došlo veče i vreme tuširanja i spavanja. Ja sam imao želju pokazati se gol pred njim, i to neposredno nakon tuširanja, što je po mom mišljenju bilo jedino prihvatljivo. On je otišao prvi u kupatilo. Poneo je sa sobom pidžamu i čist donji veš. Ubrzo se vratio obučen u onu njegovu pidžamu. Ja sam sve skinuo sa sebe, ostao sam samo u gaćama, a on me je pogledao. Pomislio sam kako će me videti i golog, osećao sam da mi se polako diže kurac… Uzeo sam samo peškir i krenuo u kupatilo.

-Nisi poneo pidžamu i čiste gaće…
Rekao je.

Okrenuo sam se prema njemu, pogledao me je “dole” i primetio da mi se diže kita ispod gaća…

-A, pa… ne spavam ja u pidžami. Dobro se pokrivam, i spavam samo u majici i šorcu.
Odgovorio sam mu i izašao.

Kada sam ušao pod tuš, kurac mi je bio u maksimalnoj erekciji. Napalio sam se i nije bilo šanse da mi se spusti. Nisam hteo da dođe do obostrane neprijatnosti odmah prvi dan, ako bi se pojavio pred njim sa erekcijom. Pred kraj tuširanja sam ga izdrkao i tako ga ohladio, i naravno da mi se spustio. Omotao sam se peškirom i otišao u sobu. Kada sam se pojavio pred njim, posmatrao me je iznenađeno.

-Nadam se da ti ne predstavlja problem što ja ovako, samo sa peškirom… Ovih par dana, dok sam bio sam, uvek sam išao u sobu gol posle kupanja. Navikao sam ovako. Da li ti smeta?
Pitao sam ga.

-Ne, ne, ne. Ne smeta mi.
Rekao je u jednom dahu.

Sklonio peškir, osećao sam se vrlo prijatno što sam gol pred njim. Pogledao me je ćutke u moj veliki obrijani i obrezani kurac.

Obukao sam onaj moj šorc i majicu za spavanje. Legao sam na krevet i nisam se pokrivao. Igrao neku igricu na telefonu, osetio sam da mi je kurac “ispao” napolje. On se nešto motao po sobi, a u stvari je stalno, kao slučajno, gledao u moj kurac. Prijalo mi je to i davao sam mu kao slučajno “bolji pogled”, počeo mi je opet da mi se diže… On je shvatio da sam ja primetio njegove poglede i bilo mu je neprijatno. Legao je u krevet da spava, nedugo nakon toga zaspao sam i ja.
Sledećeg jutra kada sam se probudio, on je već ustao i bio obučen. Čitao je nešto. Ja sam imao svoju uobičajenu i svakodnevnu jutarnju erekciju.

-Dobro jutro.
Rekao je.

-Dobro jutro…
Odgovorio sam.

Krenuo sam da ustanem, seo na rub kreveta sa pokrivačem preko šorca.

-Imam mali problem…
Rekao sam.

-Šta? U čemu je problem?
Pitao je.

-Ne želim da me shvatiš pogrešno… ovo se svakom muškarcu dešava… jutarnja erekcija. Je li se i tebi to dešava?
Govorio sam mu i osećao da mi je kurac u maksimalnoj erekciji.

-A?
Bio je zbunjen.

-Digao mi se, neće da mi se spusti! A moram da ustanem, ne smeta ti, je li?
Pitao sam ga.

-Ma, nema veze. Ustani ti slobodno, ne smeta meni.
Rekao je.

Dok sam ustajao, posmatrao me je sa velikom pažnjom. Ispod širokog šorca, kurac mi se prilično nabudžio. Skinuo sam majicu i šorc. Ponovo sam stajao potpuno gol pred njim, ali ovaj put sa erekcijom. Bio sam izuzetno ponosan na svoj dignuti kurac, prijatan osećaj. Prodorno me je gledao.

-Lep ti je kurac, glatko obrijan. I velik. Koliko često se briješ?
Upitao me je.

-Redovno, još od svoje 15-te godine. Češće brijem kurac nego bradu.
Odgorio sam mu.

-Super… ja mog samo šišam dlačice kad porastu.
Rekao je on.

-Diže li se i tebi svako jutro?
Upitao sam ga.

-Naravno. Ne prođe ni jedno jutro bez erekcije.
Odgovorio je.

Nesvesno sam prstima uhvatio svoj nabrekli glavić i lagano ga nadraživao. Napalio sam se. Nisam bio svestan situacije, da stojim gol pred njim i “dirkam” glavić dignutog kurca.

-Koristiš li neki lubrikant za masturbaciju, vidim da si obrezan… nemaš kožicu.
Rekao je on.

-Uglavnom drkam u kupatilu, pokvasim ga toplom vodom i sapunicom. Ruka lepo klizi… Ali može i na suvo, mada ipak… bolje mi je kad ga nasapunjam, mogu jače sa ga uhvatim u šaku i tako drkam. Odličan filing.
Rekao sam mu i počeo drkati pred njim.

Nisam mogao verovati sam sebi šta radim u i šta sam se upustio.

-Ti nisi obrezan, jeli tako? Kada ti se kurac digne, možeš li povući kožicu preko glavića?
Upitao sam ga.

-Mogu je povući preko glavića kada drkam…
Odgovorio je.

-A kada ti se digne, je li ti se kožica svuče ili ostane preko glavića?
Upitao sam ga, drkajući i dalje.

-Svuče se sa glavića… evo da ti pokažem…
Rekao je i skinuo se gol u dva poteza.

Kurac mu je bio dignut. Iskreno, bio je dosta manji od moga. Bio mu je blago savijen na gore, kao banana. Simpatično. On ga je uhvatio i navukao kožicu preko nabreklog glavića, za tim je povukao ruku na dole i svukao kožicu a glavić mu je izašao. Ponovo je navukao kožicu preko glavića i povukao na dole, pa ponovo gore-dole. Počeo je masturbirati. Gledao sam kako o radi, tu pored mene. Ubrzao je radnju, izgleda da je uživao drkajući dok ga ja posmatram. Meni je kurac bio toliko napaljen da mi je poskakivao u ruci.

-Ti imaš kožicu pa možeš drkati na suvo, ja mog moram nasapunjati. Idem u kaupatilo da ja izdrkam i mog.
Rekao sam mu.

-Sačekaj, nemoj da ideš!! Brzo ću ja… završiti. Uh… evo dolazi mi, ah. Pomoći ću ti da svršiš… aaah. Popušiti ću ti ga… Gledaj me samo… ah… kad me neko gleda, jako se napalim i brzo svršim, aaaah!
Govorio je kroz uzdahe, u nadolazećem orgazmu.

Bio sam zapanjen. Istina da je govorio kroz uzdahe i u nadolazećem orgazmu, u ekstazi reklo bi se, ali rekao je da će mi ga popušiti. Nisam bio siguran da li je bio svestan toga šta govori. Zaista je brzo svršio, u nekoliko mlazeva mu je štrcnula sprema. Ja sam bio u iščekivanju, i dalje nesiguran u dalji tok situacije. Kada sam osetio njegovu šaku na mom kurcu, nije više bilo dileme, zaista će mi ga popušiti. Pokazo mi je rukom da sednem.
Seo sam na rub kreveta i raširio noge a kurac im je bio usmeren ka plafonu. Osećao sam kako mi glavić pulsira a vene poiskakale i nabrekle do granice pucanja. On je kleknuo između mojih raširenih nogu i obuhvatio ga je u šaku.

-Uh, jebote kakvu kurčinu imaš! Kako je samo tvrd!
Rekao je ushićeno.

Stavio ga je u usta. Osećao sam njegov vreo dah na glaviću. Neopisivo lep osećaj je bio kada je on svojim jezikom dotakao moj nabrekli glavić.

-Uh kako mi se sviđa tvoj obrezani kurac! Volim što si bez kožice… Glavić ti je kao sočna breskva.
Kaže on.

Sad je sa usnama obuhvatio moj kurac i sam sebi ga ugurao duboko u usta. Jako lepo mi je to radio. Fokusirao se na moj glavić, dobro je to radio. Usta su mu bila puna njegove pljuvačke, što je bio savršen lubrikant. Njegova pljuvačka se slivala preko mog kurca do jaja. Sve to mi je bilo jako stimulativno. Bližio mi se vrhunac…

-Svršit ću…
Rekao sam.

On ga je sad uhvatio u ruku i počeo mi ga je drkati. Kurac mi je bio sav sluzav od njegove pljuvačke i ruka mu je dobro klizila gore-dole. Ubrzao je pomeranje ruke. Pljunuo je na moj glavić i dodatno je podmazao moj kurac i njegovu ruku. Snažnije mi ga je stegao i nakon nekoliko poteza njegve ruke svršio sam. Prvi mlaz sperme je štrcnuo visoko u vis, dok su se nekoliko manjih mlazeva razlili preko njegove šake koja je i dalje držala moj kurac.