Ispovest jednog bisexualca – 125. Vlada/na (CD)

48
Share
Copy the link

Exit se je završio, a Sem je otputovao kući. Pošto je do kraja leta ostalo još malo, a ja ništa nisam imao u planu, rešio sam da prihvatim Vladin predlog. Brzo smo se dogovorili oko svega. Vlada me je platio izdašno da radim tri meseca kod njega u restoranu dok se ne razradi i kuvari ne nauče, a posle ćemo videti. Isto tako, dogovorili smo se da radim samo preko vikenda kada su najveće gužve u restoranu, a to mi je davalo slobodu da ne moram da se preselim za Beograd. Lakše mi je bilo da putujem iz Novog Sada.
Prvih mesec i po dana su prošli kao tren. Posla je bilo na pretek, ali je meni sve išlo lako, pre svega zahvaljujući dobroj ekipi mladih kuvara. Njih dvojica su došli sa izvesnim predznanjem, ali što je najvažnije, bili su spremni da uče. Zato, u kuhinji je sve funkcionisalo u najboljem redu.
Subota veče. Posla preko glave. Momci i ja smo jedva uspevali da poslužimo sve porudžbine konobara. Negde oko pola jedanaest uveče gužva je počela da jenjava. Iz iskustva sam znao čim je krenuo da se poručuje desert, posao se polako bliži kraju. Napravio sam poslednju porciju za to veče i obratio se osoblju:
– Momci. Ovo je pri kraju. Mislim da ćete dalje moći i bez mene. Idem ja napolje na vazduh i da ispušim jednu.
– Ok šefe – graknuše oni u glas.
Izašao sam na zadnji ulaz u jednu slepu uličicu. Ta ulica je bila kratka, možda nekih 50-tak metara i uglavnom je bila mesto za kontejnere sa djubretom i par zadnjih ulaza od raznoraznih lokala i poslovnih prostorija. Zapalio sam cigaretu i snažno povukao dim. Osetio sam kako mi nikotin dolazi skoro do dupeta. Tada primetih kako se jedan parkirani crveni Pežo ljulja. Odmah sam shvatio da je to ljuljanje u ritmu sexa. Auto sam odmah prepoznao. Pripadao je Draganu. Mora da je priveo neku klinku i sada je tovari u autu. Inače, Dragan je takodje radio za Vladu i bio je neka vrsta obezbedjenja i menadžera. Dragan je bio zadužen da ako slučajno dodje do neke gužve to rasčisti, što njemu nije predstavlalo problem, s obzirom da je bio vrhunski karatista. Isto tako, Dragan je bio glavni u restoranu kad god Vlada nije bio tu.
Reših malo da se našalim na njegov račun i polako pridjoh kolima. Hteo sam da zakucam na staklo i pokušam da ga uplašim da vidim kako će reagovati kada ga neko skine sa pičke. Sagnuo sam se i snažno udario rukom o bočno zadnje staklo. Kroz staklo sam video Draganova moćna mišićava gola ledja. Dragan uplašeno naglo skoči i lupi glavom o krov auta.
– Šta? – Jeknu zbunjeno – Ko to… jebaću ti mater…
Dragan se besno nekako okrete u tesnom prostoru na zadnjem sedištu auta i uspravi u pokušaju da otvori vrata iza sebe. Tada smo obojica zastali iznenadjeni i zbunjeni. Dragan je bio zbunjen jer je video mene. Verovatno je očekivao bilo koga samo ne mene. A ja… Ja sam bio zbunjen… zato što ispod Dragana nije bila neka klinka kako sam se ja nadao već Vlada. Go, sa nadignutom karom i raskrečenim nogama… Na trenu sam, mislim, čak i video njegov polurazjapljeni čmar, kako polako pulsira.
Zbunjen neočekivanom situacijom, ja se okrenuh brzo, bacih cigaretu i udjoh u restoran.
– Šefe, da li je sve u redu? – upita me jedan od momaka, verovatno videvši moju facu.
– Jeste. Ako ste pri kraju možete se pakovati za kući. – rekoh polubesno.
Momci se spakovaše za desetak minuta i uz pozdrav odoše kući. Ostao sam sam u kuhinji. Izvadio sam cigaretu iz džepa i pripalio. Uzeo sam hladno pivo iz friza i momački potegao. Tada u kuhinju upade Vlada. Bio je sav crven u licu. Nisam mogao da provalim da li je crven od sexa ili od stida što sam ga uhvatio na delu.
– Dule… – poče on.
– Da…
– Hteo bih da ti objasnim…
– Nema potrebe…
– Želim…
– Ne… samo mi je za jednu stvar krivo…
– A! – sad se on zbuni – Za koju?
– Koliko dugo smo ti i ja prijatelji?
– Pa… jedno pet, šest godina…
– I za sve to vreme nisi našao za shodno da mi kažeš…
– Ne… ja… bojao sam se tvoje reakcije… Nisam hteo da te izgubim kao prijatelja…
– Ma ne budalo… Bilo bi nam bolje… I ja to volim…
– Molim…!
– Da…
– A što onda ti meni nisi rekao za sebe? – uhvati me sada on.
– Jebi ga… Nije mi se pružila prilika…
– Čekaj… Hoćeš reći i ti se gej…
– Pa ne baš… Volim ja i žene, ali mi prija sex sa muškarcima pa ga praktikujem kad god mi se ukaže prilika.
– Aha… Ja sam skroz gay. Ne pamtim kada sam bio sa ženom. Više volim da ja budem žena… Čak me pali i kada se oblačim u žensku garderobu…
To veče smo Vlada i ja dugo pričali u kuhinji restorana. Već je svanulo jutro kada sam krenuo za Novi Sad. Posle nekoliko dana, Vlada me je nazvao telefonom i rekao da je za sledeći vikend zakazana neka svada i da ću verovatno morati da ostanem u Beogradu.

Petak. Došao sam ranije na posao. Vlada i ja smo sedeli u bašti restorana, ispijali pivo i razgovarali. Najviše smo ogovarali Dragana kome je jako bilo neprijatno zbog mene.
Svadba je bila večernja. Počela je negde oko 16 časova i trajala do ponoći. Kada se sve završilo svi smo bili iscrpljeni od rada. Dovršavao sam poslednje poslove po kuhinji kada udje Vlada i obrati mi se:
– Vidim da si umoran. Ako ti se ne putuje za Novi Sad, možeš doći do mene i tu prenoćiti.
– Mislim da to ne bi bilo loše. A šta će Dragan da kaže na to?
– Ma on i ja nismo ni u kakvoj vezi. On voli i žene, poput tebe, a sa mnom se kresne kada mi je potrebno.
– Ok.
Ubrzo smo bili kod Vlade u stan. Bio je to prelep ogroman stan u staroj zgradi u centru Beograda.
– Idi prvo se ti istuširaj kao gost, dok ja sipam piće – reče Vlada.
Brzo sam se istuširao i za svaki slučaj očistio guzu. Izašao sam iz kupatila, seo za šank i prihvatio hladno pivo od Vlade koji se uputi u kupatilo. Zapalio sam cigaretu, a u stomaku sam imao onaj čudni osećaj koji svi mi imamo kada znamo da će uskoro biti sexa. I to dobrog.
Tada se na vratima od kupatila pojavi Vlada. Na sebi je imao neku roze boje košulju, zelenu mini suknjicu koja je bila dovoljno kratka da otkriva rubove najlon čarapa. Na glavi je ima periku crvene boje. Na nogama zelene cipele sa visokom štiklom. Bio je obučen kao prava pička. Stidljivo se je nasmešio, a peškir oko mog struka poče izdajnički da se odiže pod dejstvom mog kurca.
– Kako ti se svidjam? – reče on mazno.
– Dovoljno da te pojebem…
– Uhhh… to i ja želim…
Prišao je tik uz moje telo i naslonio svoju ruku na moje rame. Uhvatio sam ga oko struka i spustio poljubac na njegove usne. Tada je sve puklo. Obojica smo bili jako napaljeni i jednostavno smo popadali po podu. Nije bilo vremena ni za predigru, ni za skidanje ni za ljubljenje. Ja sam jednostavno hteo da mu što pre smestim kurčinu u guzu, a on je hteo da me što pre oseti u sebi.
Vlada je uspeo samo da odigne suknjicu. Nije čak stigao ni da skine gaćice, već ih je samo pomerio u stranu i napravio mesto za mog macana do njegovog čmara. Ludački sam mu ga sjurio u dupe. Vlada tiho kriknu i još više raširi svoje noge. Ležao je na ledjima, visoko uzdignutih nogu koje je pridržavao rukama za kolena. Ja sam klečao na kolenima i ludački ga prcao. Na licu mu se videlo veliko zadovoljstvo koje mu je pričinjavao moj kurac prodirući u njega.
Ja sam se bio pretvorio u jedan veliki džinovski kurac. Celo moje telo je bilo kurac. Tako mi je prijala Vladina guza da sam poželeo da ceo udjem u nju. Vlada je samo stenjao i mešao kao neka kurvica. Udarao sam što sam jače mogao i uživao u vrelini njegove utrobe. Tada sam primetio mokru mrlju na izbočini od Vldinih gaćica. Svršio je kurva. Iako po reakciji njegovog tela se to nije moglo videti, mrlja sperme na gaćama ga je odavala. Odigao je glavu sa poda i mazno kroz veštačke trepavice mi rekao:
– Daj mi ga malo…
Izvukao sam kurac iz njegovog dupeta. Sav se je pušio od vreline njegove utrobe. Ustao sam i opkoračio Vladu. On se uspravi u sedeći položaj i moj mu kurac dodje tačno u visini očiju. Halapljivo ga je uhvati i usisao do jaja u svoje grlo. Osetio sam kako mi duž kičme prolazi žmarci. Nežno mi je uhvatio jaja odozdo i nastavio znalački da mi obradjuje kitu. Više nisam mogao da izdržim. Grubo sam ga uhvatio za uši i počeo još grublje da ga nabijam na moj kurac. Iako se je gušio i otimao za vazduh, Vlada nije prestajao da ga guta duboko u grlo. Kao da je na taj način hteo da mi zahvali što sam mu podario odličnu jebačinu.
Puko sam… Osetio sam kako mi prvi mlaz sperme šiklja u Vladino grlo. On se zagrcnu i ispusti moj kurac iz usta. Ostali mlazevi mog semena mu poprskaše lice, grudi i periku. Bio je sav umazan od moje sperme. Kada sam svršio, nežno mi je prstima iscedio i poslednju kap semena iz kurca i ponovo ga uzeo u usta kako bi ga očistio. Moj polumlohavi kurac mu ispade iz usta potpuno čist, bez ijedne kapi sperme. Sručio sam se na pod pored njega.

To veče smo znali da će se naše prijateljstvo proširiti za još jedno iskustvo. Naravno, dogovorili smo se i da sledeći put uvučemo i Dragana, pa da napravimo jednu dobru trojku.