Ispovest jednog bisexualca – 126. Maja

36
Share
Copy the link

Brzo mi je prošla godina rada kod Vlade sa svim dogadjajima i sexom u Beogradu. Konačno je Vlada sa svojim restoranom stao na noge i ja mu više nisam bio potreban. Istine radi, Vlada mi je ponudio da i dalje radim za njega, ali sam ja to elegantno odbio, jer mi je bilo dosta posla, a finansijski nisam bio zavistan da moram da radim.
Nakon završenog zasluženog letovanja, vratio sam se u Novi Sad. Na letovanju se ništa nije dešavalo vredno pomena, osim što sam se propisno odmorio. Ali stvarno.
Sredina septembra. Dan vreo. Kakav samo septembar može da donese i iznenadi. Popodne. Seo sam na motor i otišao do grada da se malo provozam i popijem koje pivo. Parkirao sam motor i ušao u kafić koji je trenutno bio u trendu. Seo sam za prvi sto i mahnuo simpatičnoj konobarici da dodje.
– Šta je sad? Mi se kao i ne poznajemo?
Okrenuo sam se da vidim ko me to proziva i ugledao za susednim stolom mog starog poznanika Iliju. Inače on je bio mornar koji je vozio brod Dunavom i često bio odsutan. Više se i ne sećam kako smo se upoznali, ali su naši susreti uvek bili prijateljski.
– Pa gde si mornaru? – uzviknuh radosno kada ga ugledah.
– Evo… – reče rezignirano – Imao sam zakazan suda*a nekom ribom, ali me je ispalila, pa piće ispijam sam.
– Onda ćemo zajedno… – rekoh ja i ustadoh da se preselim za njegov sto.
Pošto se dugo nismo videli, prva dva pića smo popili i ne osetivši ih. Bili smo skoncentrisani na priče iz proteklog vremena od kada se nismo videli. Inače Ilija je bio jedan vrlo inteligentan i OK frajer, prelepog tela, ali na moju žalost okoreli strejt. Naravno to nije bio razlog da se ne družim sa njim.
– … i tako sam ti sada ja slobodni strelac što se posla tiče… – završavao sam svoju priču.
– Nego – započe Ilija – hteo sam nešto da te pitam…
– Pitaj…
– Jesi li ti još uvek u onoj tvojoj gajbi?
– Da, što?
– Imam jednu molbu za tebe…
– Reci…
– Samo ne bih hteo da ti stvaram probleme…
– Pucaj Ilija…
– Vidi. Imam neku dalju rodjaku iz Smedereva. Upisala je fakultet ovde u Novom Sadu i još radi kao konobarica. Rodbina me je zamolila da joj nadjem neki siguran smeštaj. Ti znaš da bih je ja primio kod mene, ali znaš da sam podstanar i često odsutan zbog mog posla, pa…
– Ti bi da je smestiš kod mene…
– Pa ako ti to ne bi bio problem. Znaš, mala je OK i platila bi ti… Treba joj samo jedna soba…
– Šta znam… – oklevao sam – Znaš meni tako nešto uopšte ne treba…
– Znam, nego da učiniš meni. Ja sutra uveče već isplovljavam, a još joj nisam našao pristojan smeštaj. Makar da mi učiniš na neko vreme dok ona sama ne nadje nešto…
– Dobro… Ali ništa ne obećavam. Moram da je prvo upoznam i popričam sa njom, pa ako se složimo…
– Ma super. Hvala ti… Daću joj tvoj broj telefona.
Onda je naš razgovor nastavio uz još brdo piva do kasno u noć.

Ujutru oko 9 sati me je probudio mobilni telefon koji je kao zmija skakao od vibracija po stolu. Nevoljno sam ga dohvatio i javio se.
– Dobro jutro. Ovde Maja.
– Koja Maja?
– Pa Maja, Ilijina rodjaka. Rekao mi je da vas nazovem u vezi smeštaja…
– A da… – tek sam se sada probudio. – reci devojko…
– Pa mislila sam da se dogovorimo kada da se vidimo i popričamo o smeštaju.
Zakazao sam joj razgovor za tačno u podne. Dao sam joj adresu na kojoj da dodje, istuširao se i bacio na spremanje sobe koju sam mislio da joj iznajmim. Tada sam shvatio da čak ni ne znam po kojoj ceni da joj iznajmim sobu. Nema veze, rešićemo to u hodu.
Zvono na vratima je zazvonilo dok sam ispijao pivo i gledao neki dosadan tenis na TV-u. Po vremenu sam znao da je to Maja. Ustao sam lenjo i otvorio vrata. Umalo mi limenka piva nije ispala iz ruke. Ispred mene je stajala prelepa plavuša. Vitkog tela, sa svim atributima dobre pičke i prelepim osmehom na licu.
– Ćao, ja sam Maja…
– Dule… – stvarno sam delovao zbunjeno. Sam Bog mi je poslao ovakvu pičku – izvoli udji…
Imao sam osećaj da ne dodiruje zemlju. Pogledom sam ispratio njenu prelepu guzu kako se njiše u ritmu njenih koraka. „Ovo neće na dobro izaći Dule…“ pomislih hodajući za njom ka dnevnom boravku.
– Piće? – upitah je dok je elegantno smeštala svoje prelepo dupence na trosed. Rukama je namestila svoju lepršavu kratku suknjicu i lagano prekrstila noge. Osetio sam kako mi se čelo rosi od znoja.
– Može isto, pivo… – reče pokazujući glavom na limenku piva u mojoj ruci koju sam ja već bio zaboravio.
Skoknuo sam do friza i doneo nam po limenku piva i seo preko puta nje.
– Vidite… – poče ona, na šta je ja prekinuh.
– Samo bez persiranja, molim te…
– Ja to tako iz navike… No, dobro. Ja sam kao što znate Ilijina rodjaka iz Smedereva i on vam je sve već pretpostavljam rekao o meni.
– Jeste. Samo je propustio jednu stvar…
– Koju?
– Nije mi rekao kako si lepa…
Maji se tada blago zarumeneše obrazi i ona nervozno i koketno se promeškolji guzom u trosedu.
– Hvala… Ipak, interesuje me cena, soba i uslovi pod kojima bih mogla da stanujem. Vi živite… Izvini… Pretpostavljam da živiš sam?
– Da. Hajde da ti prvo pokažem sobu.
Ustali smo oboje i ja joj nabrzaka pokazah njenu sobu i ostatak stana. Po njenoj reakciji sam video da joj se svidja iako nije ništa izgovorila. Ponovo smo seli u dnevnom boravku.
– Kafa? – upitah ja ustajući iz fotelje.
– Može…
Stajao sam za šankom i pripremao kafu. Ona je i dalje sedela na trosedu i omogućavala mi odličan pogled na njene prelepe noge.
– Ovako stoje stvari Majo. Što se tiče cene, ja ne znam šta da ti kažem. Ovo mi je prvi put da iznajmljujem sobu, i to obično ne radim. Shvati ovo više kao moju uslugu Iliji. Uostalom on mi je rekao da ti i nećeš dugo ostati, odnosno dok se ne snadješ. Što se mene tiče ostani koliko je god potrebno.
Ona je samo nemo klimala glavom i treptala svojim zelenim okicama.
– Dakle, što se tiče cene, mislim da bi bilo dovoljno fer i za tebe i za mene sledeće. Nećeš plaćati ništa za najam sobe, ali ćeš plaćati sve račune koji stignu za stan, a koje budemo napravili zajedno. Da li ti to odgovara?
– Mislim da je to OK… – reče ona – Kada bih mogla da se uselim, i da li postoje još neka pravila stanovanja.
– Što se tiče useljenja, za mene si se ti već uselila ako ti odgovaraju uslovi. Ostala pravila… Pa recimo da ja ne želim da menjam svoje životne navike zbog tebe, odnosno zbog bilo koga drugog.
– A to je?
– Pa recimo, uveče gledam TV do kasno… Zatim, ne očekuj od mene da se posle tuširanja oblačim u kupatilu, odnosno uvek idem go do sobe i tamo se oblačim. Zato ako si stidljiva…
– Mislim da mi to neće smetati…
– Dobro, i molim te ne privodi mi muškarce… Mislim, možeš dovesti koga god želiš na druženje, ali sexa u mom krevetu nema… Ne bih želeo da uveče zaspim uz vaše sexualne jecaje, što naravno za mene ne važi. Ipak je ovo moj stan. Eto to je otprilike to, ostalo ćemo rešavati u hodu. Ako ti odgovara možeš se odmah useliti, ako ne…
– Mislim da će mi odgovarati… pogotovo što vidim da si ti OK momak…
– Oho, imaš još jedno piće za ono „momak“…
– Može… – reče ona i grleno se nasmeja. – Ja danas radim večernju smenu i ako nije problem, nakon posla bih uzela stvari od drugarice i ujutru rano bih se uselila.
– Što se mene tiče može.
Kad je Maja otišla na posao bio sam kao sludjen. „Nije valjda Dule da se opet zaljubljuješ“ pomislih i sedoh na motor da odem do grada. Malo vazduha i provoda će mi razbistriti misli i omogućiti mi da se fokusiram.

Neću uludo trošiti hartiju na opisivanju kako smo se Maja i ja smuvali, jer iskreno, više se i ne sećam. Zato, moram reći da je Maja bila prava pička jebačica. Uživala je u kurcu kao niko. Jebala se u svim rupama. Gutala je kurac do jaja u grlo i u slast ga pušila. Spermu je toliko obožavala da prilikom mog svršavanja nije dozvoljavala da i jedna kap ode uludo. Sve bi u slast gutala i mljackajući uživala u mom nektaru. Čak bi nakon toga jezikom kao neka zmija palacala po mojoj koži i u slast sakupljala ostatke mog semena.
Primala je moju kurčinu do jaja i u guzu i u pičku. Lakomo. Nikako nisam mogao da se otmem utisku da joj kurca nikada nije dosta, iako bi zadovoljno prela kao neka mačka posle sexa. Svejedno, da li se ona sama nabijala na moj kurac, ili sam joj ga ja u zanosu nabijao kao krvnik, ona je aktivno učestvovala u svemu tome i obilato koristila svaki milimetar moga kurca.
Iako nikada to nije rekla, niti sam je ja pitao, nisam mogao da se otmem utisku da je najviše uživala kada joj je moj kurac bio u dupetu. Pored izraza uživanja na njenom licu, u prilog tome mi je govorilo i to što je najveći deo vremena tokom sexa moj kurac bio u njenoj bulji.
A Maja… Maja je bila kraljica dupeta. Primala je kurac bez problema do jaja u dupetu. Njen čmar je pulsirajući izmuzavao moj kurac, cedeći iz njega i poslednje kapi sperme. Jebala se je u dupe bolje od bilo kog pedera. U jednom trenutku sam pomislio kako se nikada više neću jebati sa muškarcima, jer je Maja to radila vrhunski. Naročito je obožavala da mi sedne na kurac i nabije se do jaja. Okrenula bi mi ledja, što je meni omogućavalo da je obuhvatim i gnječim njene prelepe i velike dojke. Vrtela bi kukovima čas u krug, čas gore dole dok je njen čma*trugao duž celog mog kurca. Dok se je jednom rukom pridržavala za moje koleno, drugom rukom bi gurnula tri srednja prsta u pičku i žestoko je nadrkavala. Tako je ispunjavala svoju maštu da je dva kurca istovremeno pune. Dugo bi se tako jebali… Čas bi je držao za kukove i žestoko nabijao na moju kurčinu, da bi potom obuhvatio njene sise i gnječio ih kao da želim da joj ih isčupam iz prsa. Ona je samo stenjala i ciktala od zadovoljstva do trenutka svršavanja.
Svršavanje… Maja je svršavala kao ludača… *azam bi je hvatao uvek nakon mog prvog mlaza sperme koji bi oblio njenu vrelu utrobu debelog creva. Onda bi se ona nabila na moj kurac do jaja, tako da sam imao osećaj da joj glavićem dodirujem dijafragmu. Snažno bi nabila svoja tri prsta u pičku i drugom rukom se isto tako snažno stisla za jednu sisu. Onda bi počinjalo njeno svršavanje… Svršavala je kao da je piškila iz pičke. Svršavala je dugo i burno, čime je samo doprinosila da se i ja u njoj prospem obilno i dugo. Onda bi samo polegla ledjima preko mojih grudi. Ležali bi tako dugo. Ja umazanih muda i nogu od njenog svrša, a ona prepunog dupeta moje sperme. Obožavao sam je u tim trenutcima. Bila je topla, mekana i vlažna. Prelepa i perverzna u isto vreme.

Ubrzo smo se oboje nekako zasitili našeg sexa i umesto raskida ili ti šta ja znam čega, Maja je samo jednog dana rekla da je našla stan i da namerava da se iseli. Izgovor joj je navodno bio da oboje trebamo svoju slobodu. Nisam bio siguran na koju slobodu misli, ali sam se prećutno složio sa njom.
Nakon toga smo se relativno često sretali u gradu, pa smo se čak i nekoliko puta pojebali u ime starih vremena.
Majo, ako čitaš ovo, PAMTIĆU TE KAO VRHUNSKU JEBAČICU…