Ispovest jednog bisexualca – 134. Romano, Filipe i Čiko

59
Share
Copy the link

Prošlo je nekih 3-4 meseca od mog rodjendana i Čiko i ja smo uz kaficu dogovarali da sledeći vikend provedemo zajedno na kopnu. Slušao sam predloge koje mi je Čiko davao i pitanjima pokušavao da ulovim šta je najbolje. Naravno Čiko je predlagao gde i kako ćemo se provesti, jer je pre svega bio domaći, a uz to je i mnogo češće bio na kopnu od mene, tako da je odlično znao kako i gde se ludo provesti. Nakon nekoliko predloga, Čiko pomalo stidljivo reče kroz dva gutljaja kafe:
– Znaš… Imam još jedan predlog, ali ne znam da li i koliko će ti se dopasti?
– Reci… – rekoh ja radoznalo – … pa ćemo zajedno odlučiti.
– Malo je škakljivo… – snebivao se on.
– Ma hajde, šta ti je neprijatno. Pa mi se jebemo.
Čiko uplašeno osvrnu glavu levo-desno bojeći se da neko nije čuo moju poslednju izjavu i tiho nastavi:
– Imam par dobrih drugara koji vole grupnjak… pa sam mislio…
– Da napravimo jedan svi zajedno… – nastavih ja njegovu misao.
– Da… – tiho reče i ućuta prateći moju reakciju.
– Pa… Ko je u pitanju?
– U stvari to su moja dva drugara. Dobri drugari, još iz detinjstva. Znaš… malo smo ono eksperimentisali u detinjstvu… Pa sam im ja pričao o tebi i tako…
– Aha… a kako misliš da to izvedemo?
– Pa ako si zainteresovan, a zgodni su momci, dogovorio bih se ja sa njima, pa bi za jedan vikend izašli na kopno i…
– Čuj, ako neću imati problema… i ako su zgodni, što da ne…

Prošlo je nedelju dana od našeg razgovora kada mi se Čiko u hodniku obratio i rekao da bi mogli sledeći vikend da ostvarimo našu ideju. Složio sam se sa njim i tih narednih dana gledao sam da sve svoje obaveze završim kako bih imao slobodan vikend.
Došao je i taj dan. Nedelja, prelep dan. Našli smo se sa društvom u jednom kafeu. Atmosfera je bila opuštena uz piće i bilijar. Ako bi nas neko sa strane posmatrao delovali bi kao neko društvo koje je nakon naporne sedmice izašlo malo u provod. Medjutim, sve vreme izmedju nas su sevale neke erotske varnice. Pokreti, položaj tela tokom igranja bilijara, dvosmislene reči i slično, samo su nagoveštavali simpatije medju nama koje su garantovale ludi provod i sex koji je trebao da se desi to veče.
Iz kafane smo svratili do jednog marketa gde smo se snabdeli neophodnom količinom alkohola i upitili se do kuće Romana. Romano je bio jedan od dvojice Čikovih prijatelja. Čim smo se upoznali, on mi je odmah privukao pažnju. Nisam mogao ni tada, a ni sada da navedem razlog tome, ali jednostavno mi je privukao pažnju. Po njegovom ponašanju, shvatio sam da sam i ja njemu zapao za oko. Romano je bio momak svojih 30-tak godina, snažne gradje i tela koje je zahtevalo svakodnevno održavanje u teretani i slično. Inače je radio kao policijski inspektor u susednom gradu. Njegov ortak Filipe je bio raznisač pice. Inače to je jedan od onih momaka koji svojom mršavošću i tankim udovima deluju dosta komično. Pored toga imao je jako piskutavi glas da je povremeno znao da iritira. Jedino što je otkidalo kod njega bile su oči. Imao je svetlo plave oči koje su još više dolazile do izražaja zbog njegove tamne kose i puti. Svako ko bi ga prvi put sreo, prvo što bi primetio na njemu bile su njegove oči, i naravno to da je bio užasno mršav, ili košćat, kako god hoćete.
Brzo smo se smestili u dnevnom boravku Romanove kuće i uz muziku i piće sve više se opuštali uz povremeni razgovor i komentare na neku fudbalsku utakmicu koja je išla na tv-u. Iako je ton na tv-u bio isključen, Čiko ustade i isključi ga da nam ne odvlači pažnju. Tada skide majicu sa sebe i pokaza svoje prelepo tamno telo govoreći:
– Momci… Dobro znamo svi zašto smo ovde… Dule i ja se moramo vratiti na platformu, tako da ne bi bilo loše da ne gubimo vreme.
– Pa ovde smo zbog zabave… – reče Romano te se on i Filipe nasmejaše i počeše polako da skidaju stvari sa sebe. Ja sam samo ćutke pušio cigaretu i posmatrao ih. Njih trojica za sekund ostaše goli i začudjeno se okretoše ka meni koji sam još uvek sedeo u garderobi.
– A ti? Šta čekaš..? – upita Čiko.
– Ja bih prvo do toaleta, ako nije problem – rekoh ustajući iz fotelje.
– Ok… samo požuri. Filipe se je već napalio – reče Čiko pokazujući na Filipeov već dignuti kurac.
Ja sam samo ćutke otišao do toaleta i obavio pripreme. Kurac mi je već bio u poludignutom stanju. U glavi mi se pomalo vrtelo, što od pića što od saznanja da će za koji tren biti sexa u izobilju. Izašao sam iz toaleta potpuno go sa svojim stvarima nehajno prebačenim preko ramena. Iznenadjenje….
Izašao sam tačno u trenutku da vidim kada Felipe svoju iznenadjujuće veliku kurčinu za njegovo mršavo telo snažno nabija u Čikovo dupe. Čiko je klečao četvoronoške na podu i drhtao u isčekivanju da ga Filipe probode. Ubod je bio žestok tako da su obojica kriknula u isto vreme. Čiko izvi svoje telo i primi kurčinu do jaja u guzicu. Romano je za to vreme stajao po strani i nadrkavao svoj kurac. Moje iznenadjenje se sastojalo u tome što sam do tada mislio da je Čiko isključivo aktivan u sexu, mejdutim… Svi smo mi manje ili više žene u duši…
Romano ispusti svoj kurac iz ruku i mahnu mi da im pridjem. Tada sam ugledao najdeblji kurac u svom životu. Ne, Romano nije imao veliki kurac. Po nekoj mojoj proceni bio mu je dugačak nekih 16-18 cm, ali debljina… Neverovatno… Kasnije sam uspeo da uporedim da mu je kurac bio debeo kao zglob na mojoj ruci… Romano se nasmeši jer je verovatno primetio kako balavim na pogled njegovog kurca i drsko mi pridje. Zbacio sam svoju garderobu sa ramena i sada smo stajali jedan naspram drugog tako blizu da su nam se dlačice na grudima dodirivale. Nemo smo se posmatrali očima. Filipe i Čiko su glasno dahtali i jecali u ljubavnom zanosu. Tada, Romano obavi ruke oko mene i snažno me šćepa za guzove dajući mi do znanja da voli da vodi igru. Ja ga zagrlih oko vrata prihvatajući pasivnu ulogu i Romano mi spusti snažan ali nežan poljubac na usne. Zavrtelo mi se u glavi. Imao je tako vlažne i tople usne. Njegov jezik poče da palaca po mojim ustima i ja pripih svoje telo još snažnije uz njegovo. Ljubio me je strasno dok su njegove šake snažno mesile i stiskale moje guzove. Povremeno ih je širio tako da sam osetio hladan vazduh na moj čmar što me je još više uspaljivalo. Osetio sam kako mi se čmar širi i pulsira… spreman za jeb. Spustio sam ruku naniže i uhvatio Romana za kurac. Bio mu je tvrd kao granit i debeo da ga nisam mogao obuhvatiti rukom. Tada spustih i drugu ruku i nežno ga uhvatih za otežala jaja. Nežno sam ih stisnuo i zavrnuo, na šta Romano zamumla od zadovoljstva gurajući svoj jezik još dublje u moje grlo.
Romano otpusti moje guzove iz svojih ruku i stavi šake na moja ramena. Laganim pritiskom mi ukaza na to da želi da se spustimo na pod. Ćuteći se odvojih od njegovog sočnog polju*a i sedoh na patos. Romano me nežno uhvati za bokove i okrenu u kereći položaj. Sada mu je moja guza bila na izvolte, raširenih guzova i poluotvorenog čmara spremnog da u sebi primi kurac. Naježio sam se… Osetio sam Romanov vreli dah na čmaru. Odmah zatim sam osetio njegov topli, mekani jezik. Narednih 10-tak minuta su bili pravo ludilo za mene. Niko mi do tada nije uradio takav riming kao Romano. Šakama mi je rastvorio guzove i snažno gurnuo svoj jezik u čmar. Raširio sam se koliko god sam mogao kako bi mi njegov jezik što dublje ušao u guzu. Romano me je tucao svojim jezikom… odlično me je tucao. U zanosu sam opustio glavu ka patosu i tako oslonjen o laktove video kako mi iz kurca curi ogromna količina sluzave tečnosti. Kurac mi je balavio kao i ja od prevelikog zadovoljstva. Osetio sam kako se je Romano odvojio od moje guze i ja rukom zahvatih malo sluzave tečnosti sa svog kurca i razmazah je po čmaru.
Romano me nežno uhvati za ruku i skloni je kako bi napravio prolaz za svoju kitu. Osetio sam njegov topli glavić kako se nežno oslanja na moj čmar. Celo telo mi je uzdrhtalo. Romano lagano gurnu kukovima unapred i ja osetih pritisak njegovog glavića na moj anus. Pritisak se je sve više pojačavao i anus na kraju popusti. Uz bešumno „flop“ njegov glavić upade kroz moj čmar.
– Arghh… polako… – zavapio sam osetivši svu debljinu njegovog kurca. Bojao sam se da tako uspaljen ne navali i rascepa me.
– Ne brini dušo… biću nežan…
I bio je nežan. Romano me uhvati za kukove i poče polako da prodire u meni. Njegov debeo i nadasve tvrd kao kamen kurac poče polako da prodire u moju utrobu. Imao sam osećaj da me cepa na dve polovine. Konačno, Romano ga nabi do kraja i zastade. Dahtao sam, u meni su se mešali uzbudjenje koje mi je taj debeli kurac pružao u mojoj guzi i bol i strah da će me rascepati na dvoje. Celo telo mi je drhtalo u ekstazi, a čmar pulsirao u ritmu otkucaja srca. Kada je procenio da sam se privikao na debljinu njegovog kurca, Romano poče polako da ga vadi iz mog dupeta. Guzom mi prodje prelep osećaj izlaska kurca. Imao sam osećaj kao da kenjam veliko tvrdo govno iz dupeta. Kada je došao dotle da mu je samo glavić ostao u mojoj guzi, on zastade i ponovo poče polako da ga nabija. Sada me je Romano već jebao. Prvo lagano, a onda sve brže i brže. Moja guza se je već privikla na debljinu njegovog kurca i zadovoljno se poturala da ga primi. Šta više, ono kurvanjsko u meni je žalilo što mu kurac nije bar koji centimetar duži.
– Ohhhh… to… prija mi tvoj debeli kurac… – dahtao sam u zanosu.
– Uhhh… ne mogu da verujem da jebem tako dobrog frajera kao što si ti… – uživao je Romano.
– Nabij mi ga… ohhh… hoću ga u sebi…
– Evo ti ga… ohhh… jebeš se kao prava kurva…
– Ja to i jesam… ohhh… kurva… jebi me…
– Volim prave muškarčine…. uhhh… koji se jebu kao drolje… ohhh…
– Daaa… ohhh… ja sam tvoja drolja… jebi me…. – vrištao sam od zadovoljstva dok me je njegov debeli kurac razvaljivao.
– Tooo…. mešaj… napuniću teee…
– Puni me srećo… uhhh… hoću tvoju spermu u sebi – dahtao sam dok sam guzom mešao kao profesionalna prostitutka.
– Evo gaaa…. puniiim teee… – riknu Romano i ja osetih ogromnu količinu njegove vrele sperme kako mi ispunjava unutrašnjost creva. Napaljen osetio sam kako i meni nadolazi. U tom zanosu totalno smo zaboravili na Filipea i Čika. U tom trenutku, Filipe se zavuče ispod mene i halapljivo dohvati moj kurac u usta. U pravom trenutku da mu moj prvi mlaz semena ispuni grlo koje on žedno popi.
– Arghhhh…. – glasno kriknu Romano i tako mi snažno nabi svoju kurčinu u dupe da sam mislio da će mi izaći kroz grlo. Istovremeno pod tim snažnim pritiskom, ja zabih svoj kurac još dublje u Filipeovo grlo na šta se on zamalo ne uguši. Razlog tome je bio taj, što je Čiko zašao Romanu iza ledja i snažno bez najave mu sjurio svoj kurac u dupe. Obilno smo svršili sva četvorica. Popadasmo po podu znojavi i iscrpljeni ne toliko od dugog, koliko intenzivnog sexa. Romano ustade i donese nam svima po hladno pivo. Čiko dohvati cigarete i mi posedasmo po podu pijući pivo i pušeći cigarete dok su nam tela još uvek drhtala od prethodnog sexa.
– Znaš, interesuje me jedna stvar… – obrati mi se Filipe.
– Koja?
– Čiko nam je rekao da si nezasit u sexu i da možeš da uživaš u kurcu neograničeno…
– Da… volim sex, naročito kad je ovako dobar kao sada. Nadam se da nećemo ovde stati…
– Nećemo… nego interesuje me koliko ti treba da bi te zadovoljilo…
– Pa ne znam… – bio sam iskren – nikada nisam merio…
– Da li bi ti bilo dovoljno da te nas troje opalimo…?
– Heh… redaljka… – shvatio sam kuda gadja Filipe – pa ne znam…
– Hoćeš da probamo? – upita sad on pomalo bojeći se mog odgovora.
– Pa kao što si čuo… Ja sam uvek za sex…
Tada je krenula redaljka… Neko bi rekao da sam ja bio žrtva, ali… Zavisi iz kog ugla gledaš. Možda su njih trojica bili žtrve, odnosno oni koje sam ja iskorišćavao da zadovolje moje sexualne nagone.
Tu je sva priča prestala. Filip mi pridje, uze limenku piva iz moje ruke i spusti je na pod. Gurnuo me je rukom o grudi i ja legoh ledjima po podu. Tek tada sam primetio da mu se kurac oporavio od prethodne jebačine i on ga prisloni uz moj stomak. Polako me je uhvatio za kolena, raširio ih i odigao mi noge na svoja ramena. Osetio sam kako njegov glavić kruži oko mog razjapljenog čmara i traži ulaz. Pronašao ga je… Pošto mi je čmar bio razradjen od Romanove debele kurčine, Filipeov kurac ulete u mene kao brzi voz. Snažno mi je pritisnuo butine svojim grudima i presavio me na pola. Ležao sam tako na ledjima u misionarskoj pozi dok su mi noge bile zakačena za njegova košćata ramena. Filipe je nabijao svoj kurac u moju guzicu tako snažno da me je savijao do bola. Imao sam osećaj da tako savijen mogu sam sebi da popušim kurac.
Medjutim nije trebalo. Tada pridje Romano i zaglaba ustima moj glavić. Ohhh, blaženstvo… Romano mi je svojski dudlao kurac dok mi je Filipe nabijao svoj klip do jaja u guzi. Čiko je sve to posmatrao sa strane i nadkravao svoju kitu. Filipe ubrza tempo i uz glasno stenjanje osetih kako se prosipa u moje crevo. Topla sperma mi ponovo obli unutrašnjost moje guze. Filipe izvadi svoj polutvrdi kurac i pomeri se u stranu. Sada njegovo mesto zauze Čiko i bez otpora mi smesti svoj tvrdi kurac. Prodor njegovog kurca u moje dupe izazva ludilo u meni i ja ispraznih jaja u Romanova usta. Ovaj jedva to dočeka i u slast sve proguta. Da li zbog cele ove atmosfere ludog grupnjaka ili je bio previše napaljen, Čiko brzo svrši te izvadi svoj kurac. Osetio sam kako mi iz dupeta ispada dobra količina semena na pod. Tada njegovo mesto zauze Romano. Po drugi put sam imao priliku da osetim njegov debeli kurac u svoje dupe. Iskreno on mi je i najviše prijao. Širio me je i cepao do ludila. Uh da mu je samo malo duži…
Kasnije je nastalo ludilo. Sve mi se dešavalo kao u transu. Što zbog alkohola, što zbog uzbudjenja i sexa, izgubio sam svaki pojam sa vremenom. Njih trojica su se naizmenično menjali i jebali me. Jebali su me u skoro svim pozama, četvoronoške, misionarski, stojeći, zatim bih uhvatio sebe kako sedim Romanu u krilu sa njegovim duboko nabijenim kurcem u mom dupetu. Više nisam znao koliko puta su me jebali i u kojoj sve pozi, niti sam znao po koji put svršavam i prskam spermu po podu i njima.
Kraj je nastupio kada sam kod poslednjeg svršavanja jedva iscedio dve kapi iz svog kurca. Više nisam imao šta da ejakuliram. Njih trojica su iscrpljeni popadali po podu i nisu imali snage ni za pivo ni za cigaretu. Kolena su mi tako drhtala da nisam mogao da stojim narednih sat vremena. Dupe mi je bridelo razvaljeno od silne jebačine i još uvek prepuno njihove sperme.
– Ovo je bila jebačina veka… – reče iznureno Čiko.
– Da – složih se sa njim – samo moraćemo ovo da ponovimo još koji put…
– Ne mogu da verujem… stvarno si nezasit..