Kako sam nevinu devojku doveo do orgazma

31
Share
Copy the link

Dobro, nije onako kao što zvuči u naslovu, u stvari… i jeste tako bilo. Da pojasnim, bili smo vrlo mladi, klinci. Nije samo ona bila nevina, i ja sam bio nevin. Ovo je priča o prvom seksualnom iskustvu, iako nije bilo pravog seksa, ali ovako je bilo…
Davno se to dogodilo, bili smo baš mladi, moja devojka i ja smo imali 15-16 godina. Leto u gradu i raspust, uživancija. Svakodnevno smo išli na bazen na kupanje. Bila nam je to za oboje prva “ozbiljna” ljubavna veza, uživali smo ljubeći se. Kada smo bili na kupanju ljubili smo se isključivo u bazenu, zbog toga što bi se ja prilično uzbudio, kao i svaki napaljeni pubertetlija i kurac bi mi se odmah digao, a što se samo u vodi nije moglo primetiti. Bilo bi vrlo neprimereno ležati pored bazena, ljubiti devojku i sa erekcijom ispod šorca, a što je nemoguće sakriti. Dakle, polju*i samo u vodi. U zagrljaju bi ona, naravno, osetila na svom telu moju erekciju. To nam je za oboje bilo vrlo stimulativno, nešto novo i zanimljivo. Rekao sam joj da mi se stalno diže kurac na nju, i da svako veče drkam, a ona mi je priznala da prstima i ona voli da “dirka” svoju brazdicu. Nije bila spremna za seks, a ja nisam navaljivao. Rekao sam joj da želim seks sa njom i da će mo to uraditi kada ona bude bila spremna, zbog toga je imala maksimalno poverenje u mene, što će se pokazati u tekstu koji sledi…
Sa obzirom da ona stanuje nešto dalje od bazena nego ja, sastajali smo se kod mene. Ona bi ušla kod mene u stan, i koristili smo to što nikog od ukućana nije bilo. Malo bi smo se ljubili u mojoj sobi, popili sok i onda zajedno odlazili na kupanje. Jednog dana sam je namerno dočekao “nespreman” za bazen, namerno sam obukao nekakve bezvezne bermude. Nakon “partije” poljubaca i soka, trebali smo krenuli.

-E, sačekaj samo da se presvučem… nisam obukao šorc za kupanje.
Rekao sam joj.

Šorc za kupanje i majicu u kojoj idem na kupanje sam uredno pripremio na stolici.

-Sad ću se presvući… ovde… ako nije problem… mislim da skinem sve… može, a?
Zbunjeno sam joj govorio, ona se samo nasmešila.

Srce mi je lupalo 200 puta u minuti… a kurac mi se digao. Udahnuo sam duboko, skinuo majicu i bermude. Ispod gaća mi se nabudžio dignuti kurac. Ona me je posmatrala, a meni je to baš prijalo.

-Digao ti se…
Rekla je.

-Rekao sam da mi se diže na tebe.
Odgovorio sam joj i skinuo gaće.

Stajao sam gol golcat ispred nje sa prijatnim osećajem zbog toga što sam skupio petlju i uraditi ovako nešto. Prvi put u životu sam bio gol pred devojkom. Ponosan sam bio na svoj dignuti kurac. Postavio sam ga ispred nje, i uhvatio ga u ruku…

-Vidi ovo… kako je glavić mekan… da ti bude lep osećaj kada ti ulazi u picu… a stub kurca tvrd kao kamen da prodire duboko bez problema.

-Sram te bilo !!
Rekla je u šali.

Lupnula mu je “čveger”, i pri tome kurac mi poskoči, napaljen. Obuhvatila ga je u ruku, osetio sam njen blagi pritisak. Krv mi je jače prostrujala kroz kurac i osećao sam kako mi još jače bubri i pulsira u njenoj ruci a vene su mi iskočile do pucanja. Iznenađeno me je pogledala, jer je u svojoj šaci mogla da to oseti. Vrhovima prstiju je dirnula obrezani i nabrekli glavić, lagano ga je stiskala, kao sunđer. Igrala se da njime kao sa lopti*. Meni je to bilo vrlo stimulativno i bio sam prenapaljen, osećao sam da ću svršiti.

-U jebote… stani, svršiću ovako. Dođi, želim da me gledaš kako drkam…
Rekao sam joj i odveo je u kupatilo.

Prilikom hoda kurac mi se ljuljao levo-desno, što je njoj bilo vrlo zanimljivo. Ušli smo u kupatilo, a meni kurac nabreknut i dignut u vis kao nikad pre. Mnogo puta sam tako odlazio na drkanje, samo što je sad i ona bila sa mnom. Stao sam ispred lavaboa u svoju uobičajenu drkačku pozu, malo se izdigao na prste, toliko da obešena muda ubacim preko ruba u umivaonik. Prijao mi je kontrast napaljenog kurca i osećaj hladne keramike na mudima. Pokvasio sam kurac toplom vodom i dobro nasapunjao ruku, uhvatio sam ga i polako započeo drkanje. Sapun mi je pomagao da ruka dobro klizi preko celog obrezanog kurca. Pogledao sam u nju, ona je pomno posmatrala. Već unapred prilično napaljen, nije mi trebalo mnogo za svršim. Nekoliko puta sam provukao rukom preko kurca, i za svega nekoliko sekundi izleteo mi je prvi mlaz sperme, a odmah za tim, još nekoliko manjih. Nakon svršavanja isprao sam ga vodom i obrisao peškirom. Ubrzo mi se i spustio. Bilo mi je to najkraće ali najlepše i najuzbudljivije drkanje ikad. Obukao sam se i otišli smo na bazen.
Dan na bazenu nam je prošao uobičajeno. Nismo pričali uopšte o tome šta sam uradio. Kada smo se rastali na kraju dana rekao sam…

-Hoću da te vidim golu, da mi pokažeš picu i kako se dodiruješ… rekla si mi da voliš da dirkaš svoju brazdicu. Želim da gledam kako to radiš.
Govorio sam joj.

-Ćao! Vidimo se sutra, uobičajeno… doći ću kod tebe.
Samo je to rekla.

Sledećeg dana došla je dosta ranije nego inače. Ja sam bio u istim onim bermudama od juče.

-Nemaš šorc za kupanje ispod, jeli?
Upitala me je čim sam zatvorio i zaključao ulazna vrata od stana.

-Nemam. Nemam ni gaće ispod. Hoćeš li opet da se skinem gol i drkam?
Upitao sam je.

-Aha…
Odgovorila je.

Razgovarali smo tako, još u hodniku.

-Važi, ali hoću da i ja tebe vidim golu. Želim da gledam kako dirkaš prstima svoju picu… Rekao sam ti to juče na bazenu.
Kazao sam joj.

Iznenađeno me je pogledala. Primetio sam da se koleba i da joj je neprijatno.

-Ti vrlo dobro znaš da ja tebe jako volim i da te neću nikada povrediti ili iskortistiti. Želim da te vidim golu, da ti dodirnem picu, da osetiš moj dodir. Hoću da ti je izljubim i poližem, kao u pornićima. Biće ti jako lepo, a sasčuvaćemo tvoju nevinost. Usnama i jezikom ne može se probiti himen.
Dok sam joj tako govorio njeno raspoloženje se menjalo.

-Dobro… Budi jako pažljiv i nemoj da mi radiš ono što ne želim. I da nikome ne pričaš o ovome…
Rekla mi je, prihvatajući moj predlog.

-Pa naravno, ljubavi moja. Sve ovo ostaje među nama.
Rekao sam joj.

Skunio se gol na sred hodnika i pobacao odeću na pod, naravno imao sam erekciju. Otišli smo u moju sobu a ona je sela na krevet, posmartala me je kako sam išao po sobi dok mi se dignuti kurac ljuljao levo-desno. Skinula je majicu i šorc u kojem je bila. Ostala je u dvodelnom kupaćem kostimu kojeg je stalno imala na kupanju i u kojemu sam je svakodnevno viđao. Ali sad, ovaj put je izgledala vrlo erotično i seksi. Ustala je i okrenula mi je leđa.

-Pomozi mi oko kupaćeg, odveži ga…
Rekla je.

Dodirnuo sam kanapćiće kojima je vezan njen gornji deo kupaćeg, polako sam povukao… prvo onaj na njenim lepim glatkim leđima, a sa tim i onaj na vratu, skriven iza njene kose. Za nekoliko sekundi parče šarene tkanine se našao u na podu, ostala je golih sisa. Sagnuo sam se i onako iza njenih leđa sam joj vrlo polako svukao gaćice. Konačno je ostala gola. Zagrlio sam je od nazad i svoje šake sam postavio na njene oble i čvrste sise, pod prstima sam mogao osetiti nabrekle bradavice. Kada su nam se spojila naša gola tela osetio sam kako mi je dugnuti kurac utonuo između njenih loptastih guzova, bio mi je preterano lep osećaj. Pomerao sam ruke sa njenih sisa na dole, preko glatkog i čvrstog stomaka. Dodirnuo sam njene svilenkaste i podšišane dlačice na venerinom brežuljku. Na to mi kurac napaljen, poskoči, što je ona osetila jer joj je bio između guzova.

-Stani!
Rekla je i uhvatila me za ruke da ne idem dalje.

-Ajde prvo ti… da vidim kako drkaš.
Kaže ona.

Nije mi trebalo dva puta reći. Uhvatio sam je za ruku i odveo je u kupatilo. Bio sam jako napaljen, kurac mi je pulsirao i poskakivao. Pogledao sam je od napred, predivne sise sa malim nabreklim bradavicama, a pičkica sa retkim kratkim dlačicama. Bio sam opčinjen njenom golotinjom.

-Uh, kako si zgodna. Jako si lepa…
Govorio sam joj kroz uzdahe.

Ušli smo u kupatilo i ja sam se ponovo onako namestio u drkačku pozu. Stala je uz mene i svoju levu ruku je postavila na moja leđa zagrlivši me, a ja sam svoju ruku prebacio preko njenog ramena. Spojili su nam se bokovi naših golih tela. Ona je namestila na česmi toplu vodu i pokvasla svoju desnu ruku. Za malo da se nisam srušio kada je rukom pokvasila moj kurac. U dlan je istisnula malo tečnog sapuna. Pomislio sam: uh jebote, pa ona će mi ga izdrkati! Tako je i bilo, lepo ga je nasapunjala i nesigurno mi ga je uhvatila u ruku. Polako ga je drkala.

-Uhvati ga jače, stisni glavić… i malo brže…
Govorio sam joj kroz uzdake u nadolazećem *azmu.

Uradila kako sam joj i rekao. Vrlo brzo sam svršio, a ona se iznenadila kada je špricnuo prvi mlaz. Razlila se preko njene ruke koja je i dalje držala moj kurac.

-Kako ti je samo topla sperma…
Rekla je.

Nežno je isprala kurac i svoju ruku od ostatka sapunice i sperme. Dok mi ga je brisala peškirom, erekcija je počela da popušta i ubrzo se skroz spustio.
Vratili smo se u moju sobu, ona je legla na krevet savila lepe noge u kolenima i raširila ih. Uh, jebote! Tada nisam znao baš ništa, ali ta slika mi se urezala u sećanje za ceo život. Ugledao sam najlepši prizor, pica joj je bila malo rastvorena a ona je svojim prstima prošla kroz svoju brazdicu. Za nekoliko sekundi, kurac mi se ponovo digao. Prišao sam joj tako da sam se kleknuo na krevet ispred nje. Ruke sam postavio na njena kolena i još ih malo raširio, približio sam se njenom međunožju. Ona me je ugledala sa ponovnom erekcijom kao sam se “opasno” približio njenom pičkici. Instiktivno je dlanovima pokrila svoj cvetić. Ja sam se samo nasmešio i sagnuo se dole u njeno međunožje. Ona je i dalje dlanovima čuvala svoju mladu picu. Nežno sam je poljubio u njene raširene prepone, čulo se samo ono – cmok. Pa onda sam je poljubio u prepone sa druge strane, pa onda na mesto iznad pice. Ljubako sam je svuda po goloj koži oko mesta koje je ona čuvala svojim dlanovima. Nisam navaljivao, ali bio sam nežan, pažljiv i uporan. Sklonila je jednu ruku i sad je samo jednom rukom pokrivala svoju pičkicu. Zavlačio sam jezik između njenog dlana i pice. Nije pružala otpor, dozvoljavala je da moj jezik uđe unutra. Naprotiv, sve mi je više omogućavala pristup jezikom u svoje lepo međunožje.
Iz nebrojeno odgledanih pornića, sam imao kakvo-takvo znanje oralnog zadovoljavanja. Svojim nosom sam bukvalno odguruo njenu ruku sa pice i zaplovio jezikom po njenoj toploj i važnoj brazdici. Ona je samo duboko izdahnula i svoje prste je provlačila kroz moju kosu. Njene male usnice sam uvlačio u usta i razvlačio ih. Lizao sam je po celoj dužini njene rastvorene brazde. Vrhom jezika sam dodirivao njenu neprobušenu malu rupicu, negde unutra je bio i himen, ali kao što sam rekao, iskustvo mi je bilo ravno nuli. Ali to me nije sputavalo da joj pružim maksimalno oralno zadovoljstvo. Ona je prstom dražila svoj mali nabubreli klitoris. Čitao sam o toj maloj “bobici” da suviše jak nadražaj može biti neprijatan za devojku, tako da ga nisam dodirivao, ona ga je sama dirkala. Ja sam se fokusirao na njenu sočnu brazdicu, usnice i nevinu rupicu. Njena pičkica je postajala sočna i prepuna sladunjavog soka. Lep mi je bio okus picine medovine, sokovi su bukvalno cureli iz nje. Jedan mali trag njene sluzi je curio iz pice, preko šupka do njenih guzova. Ne znam koliko je sve to trajalo, jer kao da je stalo vreme za mene. Ona je iznenada počela da izvija svoje mlado telo, u ekstazi.

-Ah, aaaj. Uh!
Uzdahivala je.

Doživela je *azam! Brzo i kratko. Ćutke smo ležali jedno pored drugog, goli. Oboje smo hteli nešto reći, ali nismo znali šta. Nakon nekoliko minuta ona je ustala i otišla u kupatilo da se istušira. Za to vreme meni se kurac spustio, bez masturbacije. Kada se vratila u sobu, obukli smo se u otišli na bazen. Nismo nikome pričali o tom događaju. Od tog dana, naša ljubavna veza se naravno pojačala i dobila na značaju i ozbiljnosti.
Redovno smo nastavili sa aktivnostima iz tog dana, a nakon nekog veremena ona mi je rekla da je spremna za seks. O tome, kako smo zajedno izgubili nevinost, čitajte u nekoj drugoj porno priči.

xGonzales.