PRVI SEKS u zivotu

52
Share
Copy the link

Inace sam gradsko dete, ali sam voleo povremeno da idem kod tetke u selo. Bio sam osmi razred, zavrsio… Maturant, mali, nevin, sredjen, hteo sam svakako nesto da prcnem, ali dalje od zvake nije mi islo. Imale su neke lokalne devojke, sa kojima me tamosnji ortak upoznao. Kao dosljak sa strane, naravno da su bile zainteresovane, cuo sam to u drustvu. Bio je jedan jedini kafic, imao je i dnevnu varijantu sa oldtime tombolom…hahahah….
Burazer mi je davao auto, znao sam da vozim, tu po selu nije bilo pandura, pa sam mogao malo da se kurcim…secam se bilo je aktuelno mahi mahi od viki miljkovic hahah… odvrnemo do daske i kulijana…
Godinu pre bio sam u vezi sa jednom Ivanom, koje je posle imala decka, ali smo ostali u kontaktu. Niska plava, trtaste guze, naocare like profi sekretarica, trojka grudi, seksi stajling, sportski obucena. Haos, zavodnica prava. Culi smo se pre mog dolaska i dogovorili za vidjanje. Nista obavezno zajebancija i tako to. Bila je starija 4 godine.
Doslo je vece, obukao sam usku belu majcu, farmerice, najkice, nista posebno, sredio friz, i krenuo pesaka po ortaka da skoknemo do jednog jedinog kafica. Kad smo stigli Ivana je vec bila dole. Seli smo za isti sto, ortak je odma opalio spiku sa njene dve drugarice, a ja sam caskao sa Ivanom, onako po strani, reklo bi se da smo bili odstranjeni od sveta. Pricao sam joj sta ima novo kod mene, ona se zalila kako je taj lik prevario i priznao joj. (nikad ne priznajte curi da ste je prevarili) Bio sam lukav, pa sam je pitao jel bi spavala sa mnom, prevari i ti njega, sto da ne, oko za oko zub za zub. (a kad se setim kako sam je smuvao u 7. razredu, “hoces da podjemo”…..ahahah) Bacila se u razmisljanje. Buuuuuuuuuuum. Hocu….
Ne mogu da verujem – rekao sam u sebi, konacno cu da jebem aaaaaaaaaaaa….
Medjutim brat od tetke nije mi dao kola to vece, sve mi se nesto nije dalo. Pomislih, gde da je vodim sad krv ti jebem… Odjavili smo se iz drustva, rekli smo da idemo da prosetam. Oni su nam dobacili nesto, ali nismo marili… Imao sam kondome u dzebu, durex plavi, 2 kom jedino to sto je bilo na broju, a sve ostalo sto je moglo da me jebe jebalo me. Krenuli smo polako, pitao sam je hoce li da svratimo do kuce mog brata, pa cemo negde ispred da se kresnemo. Pocela je da se necka, mislio sam ode sve u propast. Ali zapamtite, ne jebe lep nego uporan. A ja sam jos i lep….ahhahah….Otislli smo blizu stale, pod strehu gde su stajale bale sa senom. Seo sam na jednu balu i rekao joj da pridje, ona se nasmejala i sela mi u krilo. Rekla je – necemo valjda ovde. Sto da ne ti si i onako dete sa sela, odgovorio sam u sali. Poceli smo da se ljubimo, kako smo se raspremali spustali smo stvari preko bala, da nas ne bi ubadala slama. Spojio sam 6 bala i napravio kopiju francusko lezaja…ahhahhahh. Stavili smo stvari preko toga. Legla je na ledja, u misionarsku pozu. Sijalica, malo dalje od strehe, pomagala mi je da vidim rupicu (je*am tek tad makanja prvi put video sta je picovan). Legao sam na nju, opomenula me da stavim kondom. To sam i uradio. Imala je prugaste carape do kolena, bolelo je uvo, a mene ubadala ona slama, sekla me po nogama. Mislio sam da ce ga ona nacentrirati da se ne izbrukam, medjutim skrstila je ruke oko moga vrata, ja sam masio ko lud, svuda je ulazio ali u nju nikako. Ona se nasmejala, rekla mi je -cekaj. Uzela ga u saku i namestila, postepeno sam ulazio. Verujte nisam ga ni tri puta gurnuo svrsio sam kao ludak. Stao sam. Sta je, nisi valjda? – upitala me. Jesam – odgovorih. Hahahhaha….smejala se kao luda. Pomislih u sebi, sta se smejes kravo, nauci me, vidis da ne znam, jebem ti sve…
Predlozio sam joj da zamenim kondom, i rekao da mogu ja jos. Ona se i dalje smejala. E tad sam rekao u sebi, smej se ti smej, jebace tebe BILI.
Okrenuo sam je zguza, ovaj put sam pogodio rupu. Karao sam najzesce sto sam mogao, uhvatio sam je za sisice, jecala je kao luda. Pocela je da jeci, morao sam da joj stavim ruku na usta, bojao sam se izletece tetka ili brat. Usporila je mrdanje guze, polako se nabijala, zavrsila je. Onda sam i ja ubrzao, izvadio ga, skinuo kondom i strcao po njoj… Urlao sam ko Damljanov Zelenko. Vrh je bilo za prvi put… Ona se nasmejala, zar opet, hahahha…. Obukli smo se, ispratio sam je, poljubili smo se i od tad se u zivotu nismo ni culi ni videli.
Sutradan sam sa ortakom otisao da vozim bajs, kako sam se znojio tako sam kukao, jer mi je slan znoj zalazio za posekotinice od sena. Sav sam bio izreckan. Haos.
E to vam je moj prvi put… Davno bese, bas davno, ali sam isceprkao iz secanja… Pozdrav!