Ispovest jednog bisexualca – 109. Ilija

41
Share
Copy the link

Svadba.
Ona prava… Srbijanska… Pod šatorom… Sa svime što ide uz to… Pečenje na tone, sarma u kazanima, hiljadu torti… Živa muzika sa sisatom pevaljkom koja krešti meni neke nepoznate pesme… Alkohol u potocima… Hladi se u dva kamiona hladnjače… Pijani gosti, razulareni po prašinčini… Igraju znojavi i musavi od pečenja… Idila…
Moja sestra od strica je rešila da se uda. Udaje se za momka sa kojim je u vezi već četiri godine. Momak, Mića, moj zet elektroinženjer iz Niša. U stvari jedno selo pored Niša. Naravno, i ja sam pozvan. Rešio sam da ispoštujem svoju sestru, strica i celu familiju i dodjem na svadbu.
U selo sam stigao negde u prepodnevnim satima. Parkirao sam motor odmah ispred šatora. Ja veći šator u životu nisam video. Morali su da zatvore dve ulice za saobraćaj kako bi ga namestili. Ne trebam da govorim kakva sam ja bio atrakcija na motoru kada sam se pojavio u selu. Deca su sve vreme trčala za mnom iza motora od ulaska u selo do šatora. Svi su se obradovali kada su me videli, a najviše moja seja.
– Gde si braco? Nisam te videla sto godina…
– Sele moja…
– Vidi ti njega kako izgleda… Mora da lomiš ženska srca…
– Boga mi, i ti izgledaš kao milion dolara…
– Mislila sam da nećeš doći…
– Taman posla… Za tebe sejo uvek…
– Ne to, nego sam se bojala da nisi negde preko, pa da nećeš moći…
Nakon pozdravljanja i cmakanja sa celokupnom rodbinom, smestio sam se u hladu i naručio odmah hladno pivo. Gosti su već uveliko počeli da dolaze, a iz šatora se već čula preglasna muzika. Odmah sam počeo da šacujem goste koji dolaze i da gledam da li će se naći neka mlada za mene, ako bude moglo nešto da se opali.
Došlo je vreme ručku i ja udjoh u šator. Bilo je jako zagušljivo unutra, ali šta ću, mora se.
Svadba je krenula svojim tokom. Treska, cika, veselje… Do kasno u noć. Nanišanio sam par devojčica koje su mi se dopale, medjutim ništa nisam uradio. Za dve devojčice se ispostavilo da smo neki dalji rod i da nije red, a ona treća se nije odvajala od roditelja, tako da joj nisam mogao prići.
Negde iza ponoći se gužva polako razišla. Muzika je stala, a grupa pijanih gostiju se drala u uglu šatora, verovatno misleći kako lepo pevaju. Ja sam i dalje sedeo u uglu pored ulaza i pio ko zna koje pivo po redu. Za one koji ne znaju, svadbe u Srbiji traju po tri dana, a neki put i duže. Odjednom mi pridje strina i obrati mi se:
– Sine… dogovaramo se za spavanje.
– Dobro.
– Ako ti ne smeta, rešili smo da ti spavaš kod zetovog rodjaka u stan. On je tu iz Niša…
– Ne smeta strina, ali ja sam pijan… Ne mogu da vozim motor…
– Ništa ti ne brini, ići ćete njegovim kolima. Sad ću da ga zovem da se dogovorite…
– Ok…
Ilija. Tako se zvao rodjak mog zeta kod koga ću prenoćiti. Inače on je bio student elektronike i živeo je sam u stanu koji su mu kupili roditelji. Čeka da završi sa studijama pa da ode kod roditelja u Švedsku i nastavi gastarbajtersku tradiciju. Ilija je visok, crn, naočit mladić, star oko 22 godine.
Seli smo u njegov auto i za pola sata bili već kod njega u stanu. U pitanju je bio mali jednosoban stančić. Ilija uključi klimu da se rashladimo, iznese po pivo iz friza i upita me:
– Hoćeš ti prvi da se tuširaš, ili da ja idem?
– Svejedno mi je.
– Hajde onda ti prvi kao gost… Na mašini imaš čisti peškir…
– Ok.
Ušao sam u kupatilo i uživao u tuširanju. Naizmenično tuširanje toplom i hladnom vodom me je osvežilo i malo otreznilo. Izašao sam iz kupatila odeven samo u boxerice.
– Tvoj je red… – rekao sam Iliji brišući zaostalu vodu na mom telu peškirom.
– Odoh… – reče on i ulete u kupatilo.
Seo sam na krevetu i dovršio brisanje tela peškirom. Sagnuo sam se da ispod stočića dohvatim novine i ubijem vreme dok se Ilija istušira. Stavio sam gomilu novina sebi u krilo i čeprkao da izaberem nešto što bi me interesovalo. Uglavnom su bile dnevne novine i poneki stručni časopis vezano za elektroniku. Pažnju mi privuče jedan časopis masne hartije zaturen izmedju dvoje dnevnih novina. Izvukao sam ga i ostao iznenadjen. Bio je to gej porno časopis. Odgurnuo sam ostale novine i prelistao par prvih strana. Bio je to neki pretpostavljam švedski časopis, sa veoma dobrim slikama u boji. Kvalitetna izrada, prelepi manekeni na slikama u svim pozama, nateraše moj kurac da počne da se budi. Taman kada sam pomislio da mi je ovaj časopis dokaz šta Ilija voli, on se pojavi na vratima od kupatila.
Brzo je shvatio šta držim u rukama i počeo zbunjeno da mi objašnjava:
– Znaš to je… nije to ono što misliš… u stvari…
– Ilija… – rekoh ja što sam mogao opuštenije – u redu je…
– Kako to misliš u redu…
– Tako. Nisam pao sa kruške. Znam šta je ovo i šta to znači, ali i ja volim da pogledam ovako nešto…
– Stvarno… znači ti si…
– Sedi i opusti se… – namerno ga prekinuh – da i ja volim muškarce…
– Nikada nisam mogao da pretpostavim… Jesi li za jednu kaficu, pa da popričamo?
– Može…
Ilija nam je zakuvao kafu i nas dvojica sedosmo jedan preko puta drugog i nastavismo sa pričom. Ilija je od kada zna za sebe bio isključivo gej. Osim njegovih niko to više ne zna. Njegovi su se nekako pomirili sa time da im je sin peder, ali su tu tajnu sačuvali za sebe, zbog sredine i rodbine. Ilija jedva čeka da završi studije i ode u Švedsku kod svojih, pogotovo što ga tamo čeka neki momak. Ja sam mu ispričao svoju situaciju i sada smo se mi osećali mnogo komotnije. Sve vreme dok smo pričali ja sam uz put prelistavao časopis i onako ovlaš gledao slike.
Pažnju mi privuče jedna slika, na kojoj je jedan fraje*edeo u krilu drugome naboden na kurcu do jaja. Ovaj drugi, što ga je tucao, sagnuo se je u struku i pušio kurac ovom prvom. Pokazao sam sliku Iliji i prokomentarisao:
– Interesantna poza, šta misliš?
– Veoma… i svidja mi se…
– Samo za tako nešto treba biti dobro savitljiv, a i ovaj što sedi na kurac treba da ima dugačku kitu kako bi je ovaj dohvatio…
– Da, mislim da je izvodljivo…
– Ja boga mi nisam tako savitljiv… Ne znam da li bih mogao…
– Ja mogu… Čak mi fali samo par centimetara da sam sebi popušim…
– Sereš – rekoh u čudu.
– Stvarno… vidi…
Tada Ilija razgrnu svoj peškir iz krila. Njegov kurac je bio skoro do kraja dignut. On se sagnu, uhvati za kurac i pokuša da ga stavi sebi u usta. Stvarno mu je falilo par centimetara.
– Boga mi doba*i… Ja to ne mogu…
– A da li si zainteresovan da probamo…
– Mobli bi…
– Dodji… – reče on i pokaza mi rukom na krevet pored sebe.
Ustao sam, zbacio peški*a sebe, opkoračio ga i seo mu u krilo. Njegov dignuti kurac kliznu preko mog čmara, duž guznog procepa i glavić mu se zaustavi negde kod moje trtične kosti. Ilija me zagrli i poče da mi miluje ledja. Zagrlio sam ga i spustio mu poljubac na usne. Strastveno je prihvatio moj poljubac i ščepao me šakama za guzove. Moj poludignuti kurac počeo je da poprima punu dimenziju. Počeo sam da mešam guzovima napred-nazad, čime se je njegov kurac trljao duž mog procepa. Ostavljao je sluzav trag po mom čmaru i time ga podmazivao za jeb. Sve više sam se palio, a time mi se čma*ve više i opuštao. Kurac mi je bio nadignut do pucanja.
Odigao sam guzu i Ilijin glavić mi se prisloni na otvor. Trznuo sam malo dupetom i njegov kurac upade do pola u meni. Oh… kako sam uživao u tom osećaju. Osećaj koji vam pruža tvrda nadignuta kurčina u bulji. Počeo sam tako napaljen polako da se spuštam duž njegovog kurca do jaja. Kada sam osetio njegova muda na guzovima, znao sam da sam došao do kraja. Zavrteo sam guzom u krug i još više otvorio i opustio čmar. Sada sam srkoz uživao sa njegovim kurcem u mom dupetu. Sedeo sam mu u krilu i držao ga rukama zagrljenim oko vrata.
Tada Ilija sagnu glavu i usnama dohvati moj dignuti kurac. Uspeo je da ga strpa sebi do pola. Više nije mogao da se sagne, ali je meni i to bilo dovoljno. Ne mogu da vam opišem osećaj, kada sedite frajeru u krilo i njegov kurac vam rovari po dupetu, a taj isti frajer vam puši kurac. Ludilo…
Ilija me sada steže snažno za guzove i poče da odiže i spušta na svom kurcu. Primao sam ga sa lakoćom i uživao u njegovim pozamašnim dimenzijama. Kako bi me Ilija odigao rukama, tako je njegov kurac izlazio iz mog dupeta skoro do kraja, a istovremeeno moj kurac bi njemu ulazio do pola u usta. Zatim bi Ilija popustio, i ja bih se svojom težinom nabio na njegov kurac do jaja, a moj bi mu tom prilikom ispao iz usta. Dugo smo radili tu kombinaciju tucanja i pušenja. Obojica smo ćutke uživali i stenjali od zadovoljstva. Iz ne znam kog razloga, ova poza i ovakva jebačina me je napaljivala do jaja. Po tvrdoći njegovog kurca, osetio sam da i Iliji ovakva igra prija više od bilo čega.
Počeli smo da ubrzavamo ritam. Ilija je sve brže i jače nabijao svoj kurac u meni, čime mu je moj kurac sve brže, a čini mi se i sve dublje ulazio u usta. Krenuo je prvi da svršava… Punio mi je dupe svojom lepljivom toplom spermom. Čim sam je osetio u svom guznom crevu, počeo sam i ja da se praznim. Praznio sam se u njegovim ustima. Kakav je to samo *azam bio, za obojicu. Ilija bi nabio svoj kurac do jaja u meni i špricnuo obilni mlaz vrele sperme. Zatim bi mi odigao dupe, čime je njegov kurac izlazio iz mog dupeta, a on bi halapljivo progutao polovinu mog kurca i primio mlaz mog semena sebi u usta. Zatim bi ispustio moj kurac napolje, čime bi mi ponovo ugurao svoj i špricnuo novi mlaz sperme. Pumpali smo jedan drugog tako spermom naizmenično. Čas on mene u dupe, čas ja njega u usta.
Kada više nismo imali sperme, drhteći se skljokasmo jedan pored drugoga. Dahtali smo od svršavanja i blentavo se smeškali jedan drugom.
– Ovo je bilo fenomenalno… – reče on prvi kroz osmeh.
– Meni se ovo jako dopalo… moraćemo još koji put da ponovimo…
– Naravno, ali ćemo morati da probamo i da promenimo uloge…
– Slažem se, mada nisam siguran da se mogu saviti tako kao ti…

Svadba je trajala tri dana. Sva tri dana smo se Ilija i ja jebali. Čak sam bez znanja ostalih, ostao još dva dana duže kod Ilije. Naše jebanje je bilo ludo i nezaboravno. Jebali smo se kao da nam je to poslednje, a u stvari i jeste bilo.
Posle toga sam se ja vratio kući, a Iliju nisam nikada više video. Kasnije sam čuo da je otišao kod roditelja u Švedsku i da se tamo dobro snašao.
Sa onakvom veštinom jebanja, verujem da se dobro snašao.