Ispovest jednog bisexualca – 119. Biljana

62
Share
Copy the link

Nakon odlaska moje žene za Skoplje i razvoda, Edit i ja smo prestali da se vidjamo, je*e ona uplašila za svoj brak. Da slučajno i njen muž ne sazna. Bilo mi je pomalo krivo, je*u jebačine sa njom bile stvarno prava stvar.
Medjutim, ja ne bih bio ja, da nisam imao rezervni plan. Naime sve se dogodilo nekih mesec dana pre nego što me žena napustila.
Tog dana smo Edit i ja sedeli u jednom kafiću i opušteno ćaskali uz kaficu. Bili smo u onoj fazi kada se je naša veza polako završavala. Naravno bez ikakvih drama i problema, jer ni ja nisam hteo da se njen brak raspadne zbog mene. To što se moj raspao, najmanje je ona bila kriva. Tada za našim stolom pridje jedna zgodna plavušica svojih 40-tak godina. Prava MILF-erka. Imala je predivno telo i lice vamp žene. Njene ravne šiške su iznad njenih tamnih obrva samo još više isticale onaj njen kleopatranski stil. Prišla je Edit sa strane tako da je ova i nije baš mogla videti, dok nije skidala pogled sa mene.
– Ćao – reče ona i osloni ruku na editkino rame.
– Ohh… ćao – reče pomalo iznenadjena Edit. – Otkud ti?
– Evo u prolazu, videla sam te kroz izlog, pa rekoh da ti se javim…
– Izvolite sedite – reših ja da se umešam – pridružite nam se na piću.
– Hvala – reče ona spuštajući svoje predivno dupe na stolicu.
To je bila Biljana. Ona je supruga zubara koji je delio ordinaciju sa Edit. Po profesiji je bila psiholog i radila je u nekoj srednjoj školi. Dobro sam je odmerio i ocenio da njena lepota nije bila neki vrh, ali je imala onaj sexipil, i drskost pomešanu sa jebozovnošću koja privlači svakog muškarca.
Ubrzo smo se upoznali i nastavili da ćaskamo uz piće.
– Nikada nisam imala prilike da upoznam nekog kuvara – reče Bilja.
– Ne vidim ja tu ništa posebno – rekoh lakonski.
– Inače, Dule je vrhunski kuvar. Radio je svuda po svetu – ubaci se Edit.
– Stvarno? Moraćeš mi pokazati neke kuvarske tajne recepte – reče oduševljeno Bilja.
– Pa nema tu nekih tajni. Sve je u načinu spremanja.
Nakon pića smo se razišli. Prvo je otišla Bija, a ja podjoh sa Edit da je ispratim do kola.
– Ti ćeš ovo opaliti – reče ona nekako indolentno.
– Otkud ti to?
– Osećam. Mada nema veze. Čula sam da je ona dobra jebačica. Prijaće ti. – reče ona sedajući u kola.
Nisam ništa rekao. Zalupio sam vrata i Edit doda gas i ode. Posle toga sam izgubio svaki kontakt sa njom.

Petak popodne. Sedim sam u stanu i ispijam pivo. Razmišljam kako da provedem nadolazeći vikend. Iz misli me prenu zvonjava telefona. Pustio sam ga da zvoni u nadi da će prestati, ali je neko bio baš uporan. Lenjo ustadoh do slušalice i javih se.
– Molim…
– Što ti toliko treba da se javiš? – začuh umilni ženski glas. Bilja.
– Bio sam u kupatilu… – slagah.
– Dule. Imam jedan problem. U stvari molbu…
– Slušam…
– Sutra mi na večeru dolaze neki prijatelji, znaš. Pa sam htela da ih iznenadim. Da li bi mogao da dodješ sutra pre podne do mene i pomogneš mi oko spremanja večere?
– Pa ne znam… – dvoumio sam se jer mi se nije radilo.
– Hajde molim te… Platiću ti… Neće biti puno posla, doći će njih šest, sedam…
– Ok…
– Super – ciknu ona od sreće – onda se vidimo kod mene u 10 sati.
– Važi. Ti nemoj ništa da kupuješ. Ja ću to obaviti i doći do tebe u deset.
– Dule, sila si…

Tačno na vreme sam bio kod Bilje. Imala je prelepu veliku kuću u mirnom delu grada. Dočekala me je sa osmehom u kućnoj haljini koja je na njoj delovala jako kurvanjski.
– E, baš mi je drago što si pristao – reče ona sa osmehom – platiću ti za ovo…
– Ma ne treba… – rekoh ja – shvatiću ovo samo kao način da te malo bolje upoznam.
– Superiška. Šta treba da radim?
– Polako. Daj nam prvo spremi kafu, a ostalo ćemo lagano. Nego, gde ti je muž?
– Zar ne znaš? Otišli su juče sa Edit u Italiju na neki simpozijum zubara…
Prvo smo popili kaficu uz neobavezno ćaskanje. Onda smo prešli u kuhinju i počeli sa spremanjem večere za njene goste. Tokom pripremanja hrane i pored sve veličine njene kuhinje, dolazilo je veoma često do kontakta izmedju naših tela. Sve je bilo nabijeno nekom erotikom, da se prosto osećala u vazduhu. U nekoliko navrata, dok se je naginjala nad pećni* da vidi kako napreduje pečenje, tako se je izazovno natrtila i isturila svoju guzu, da je malo falilo da je tu pojebem. Očigledno je bilo da koketira sa mnom i da me izaziva, ali ja nekako nisam hteo da započinjem ništa. Razlog je ležao u tome što sam hteo da završim posao zbog koga sam i došao, kao i da je malo držim na distanci, kako bih je više napalio. Oboje smo bili svesni toga da će jebačina izmedju nas doći kad tad. I to veoma uskoro.
Večera je bila gotova i servirana. Samo je trebalo iz*i na sto. Posedali smo umorni i umazani od hrane u dnevnom boravku.
– Jesi li za neko piće – upita me ona.
– Može pivo. Hladno.
Ustala je sa troseda i vrckajući dupetom odšetala do kuhinje po pivo. Ispod tanke kućne haljine nazirale su se njene tange usečene u njenu prelepu guzu.
– Znaš nešto razmišljam… – reče ona dolazeći iz kuhinje sa dva piva u rukama – Mogao bi da ostaneš na večeri i upoznaš moje prijatelje…
– Pa, ne znam… Ipak su ti to prijatelji, a ja sam za njih stranac, kao i oni za mene…
– Nema veze… Sve su to super ljudi, a i sigurna sam da će želeti da upoznaju majstora koji im je pripremio ovako divnu večeru.
– Nisam ni prikladno obučen…
– Ma baš te briga… Ionako posle večere niko neće imati šta da gleda kako je ko obučen… – reče ona tajanstveno.
Ova njena izjava me zagolica. Šta je mislila time? Ako je to što i ja mislim… Rešio sam da ostanem…
– Super – ciknu ona veselo – idem da se presvučem, ipak ih ne mogu dočekati u kućnoj haljini.

Došlo je i veče i njeni prijatelji su polako jedan po jedan pristizali. Sve su to bili parovi, svojih 40-tak godina. Uspešni ljudi, koji su držali do sebe i psihički i fizički. Atmosfera za večerom je bila predivna. Svi su uživali u hrani i hvalili moje umeće. Čak sam dobio i par ponuda za posao u smislu da im spremam hranu za razne dogadjaje.
Razgovor je tekao opušteno. Veoma brzo smo posle večere prešli u dnevni boravak i uz cigarete i piće nastavili druženje. Iz uredjaja je svirala neka fina tiha opuštajuća muzika.
Sve je počelo tako, što se jedan od parova zavalio u jednoj fotelji i počeli su bez blama da se ljube i vataju. Ostali su se ponašali kao da se ništa ne dešava. Alkohol je polako počeo da preuzima naše rasudjivanje. Ono što je meni bilo čudno, je to što sam znao da par koji se ljubio na fotelji je na večeru došao sa drugim partnerima. Ako je to ono što mislim, ovo je početak jedne lepe večeri.
Ne sećam se tačno kako je do svega došlo. Ne sećam se ni kako je krenulo, ali ubrzo je svetlo u sobi ugašeno i ostala je da svetli samo jedna lampa u uglu koja je bacala prigušeno svetlo. Dovoljno mračno za intimu, a dovoljno svetlo da se sve vidi.
Da. Za sve koji pretpostavljaju. U toku je bila jedna klasična *ija. Za nepunih sat vremena, soba je bila puna isprepletenih nagih tela, a vazduh je bio ispunjen mirisima sexa, erotike i dahtanja. Ja sam sedeo u fotelji dok mi je neka nepoznata crnka sedela u krilu i ludački se nabijala na moj tvrdi kurac. Za to vreme, Bilja je sedela oslonjena o naslon fotelje, raskrečena, tako da mi je njena pica bila tačno ispred lica i ja sam je lizao kao da mi od toga zavisi život. Crnka u mom krilu kriknu kao lavica i svrši. Osećao sam njene sokove kako mi obilato natopljavaju muda. Ustala je sa mog kurca koji me šljapi po stomaku i ode negde u mrak. Bilja kao da je jedva dočekala tako nešto. Odvojila je svoju picu od mog jezika i spustila se dole. Prvo mi je oblizala kurac i tiho mi šapnula:
– Volim da pušim kurac kada miriše na pičkine sokove…
– Tvoj je dušo…
Bilja ga halapljivo zahvati i strpa ga do jaja sebi u usta. Osetio sam njene krajnike na glaviću kurca. Ustala je posle par minuta, okrenula mi ledja i polako se nasadila na moj kurac. Osetio sam da je tesno i shvatio kako joj moj kurac prodire u guzu. Tiho je stenjala i nabijala se lagano. Na podu pored nas ležao je jedan fraje*a ogromnom debelom kurčinom, a na njemu je ludovala jedna jako zgodna riba koja je imala kratku mušku plavu frizuru. Riba se nagnu ka meni i ponudi mi svoje ogromne sise. Halapljivo sam zagrizao u njih i ona kriknu od zadovoljstva.
Ove sulude *ije su trajale pa*ati. Uskoro su sobu počeli da ispunjavaju krici i zvuci svršavanja. Svako od nas je praznio svoj životinjski nagon. Neko po prvi, a neko po ko zna koji put. Atmosfera je u sobi počela polako da jenjava. Jedan po jedan smo padali ko na krevet, a ko na pod i uz glasno dahtanje polako dolazili k sebi.
Tada sa poda iz gomile nagih tela ustade Kapetan. Svi su ga tako zvali. Ne znam zašto, da li je stvarno bio neki kapetan ili iz nekog drugog razloga. Stao je na sred sobe, go kao od majke rodjen.
– Domaćice… – viknu on dok mu se izmedju nogu klatio mlitavi dobar komad mesa. Iz jedne gomile tela ustade Bilja.
– Tu sam…
– Pošto imamo novog člana večeras, mislim da je red da ga uvedemo u naše društvo. Vreme je za njegovo testiranje, da vidimo da li je zaslužio da bude u našem društvu…
– Slažem se – reče Bilja i značajno pogleda ka meni.
– Dule – obrati mi se Kapetan – sada je pravi trenutak da se odlučiš da li si sa nama ili ne.
– Meni je ovo kul… Svidja mi se i naravno da bih hteo sa vama – rekoh ja naivno.
– Dobro. Medjutim, to mora da zaslužiš. Ovo je večeras samo bila jedna naivna zabava naspram onoga što mi volimo da radimo. Ukoliko si spreman na tako nešto moraš da položiš prijemni ispit, kao i svi mi pre toga.
– Ok. Šta treba da uradim?
– Zlajo – viknu Kapetan, i ustade onaj frajer koji je jebao onu ženku pored moje fotelje. Imao je kurac normalne dužine, ali zato izuzetno debeo. Po mom mišljenju kao limenka kole – Na tebe je red večeras.
– Ok. Sa zadovoljstvom – reče Zlaja – ali objasnite prvo čoveku šta ga čeka.
– Dule – obrati mi se Kapetan. – Pošto je Bilja domaćica polagaćeš prijemni sa njom.
– Ok. U čemu je trik?
– Trik je u tome što će se Bilja naguziti i ti joj ga moraš strpati u bulju. U čmar i nigde drugde. – Sobom se prolomi graja odobravanja svih ostalih članova te sulude grupe.
– Pa to i nije neki problem…
– Da. Za to vreme, dok ti jebeš Bilju, Zlaja ima pravo da ti radi šta god hoće i želi. – Tu je Kapetan malo zastao očekujući moju reakciju. Svi u sobi su okrenuli svoje glave prema meni išćekujući šta ću ja reći na sve to.
– Dobro… – odgovorih hladno. Moje ponašanje naidje na odobravanje ostalih.
– Caka je u tome što ne smeš da svršiš pre Zlaje. Ti jebeš Bilju, a Zlaja radi šta god želi sa vama. Ako on svrši pre tebe, primljen si. U suprotnom… Na žalost…
– Daću sve od sebe…
Tog trenutka svi se uzburkaše. Neko je upalio svetlo i soba je bila osvetljena kao fudbalski stadion. Polako su svi formirali svojim nagim telima polukrug oko jedne fotelje na sredini sobe. Bilja poče polako da prilazi toj fotelji svojim kurvanjskim hodom, sve vreme gledajući me u oči. Njen pogled je bio pun požude i iščekivanja za jednu dobru jebačinu. Ćutala je sve vreme i požudno gledala u mene. Delovala je gladna sexa kao da se do malo pre nije jebala u jednoj razularenoj *iji. Prišla je fotelji, klekla kolenima na pod i presavila se preko fotelje. Njena prelepa pička iskoči kao krofnica izmedju njenih nogu. Okrenula je glavu u stranu, rukama obuhvatila svoje guzove i raširila ih koliko god je mogla. Ispred mene se otvori njen guzni otvor. Zjapio je kao neka pećina. Videlo se da je još koliko do malo pre bio ispunjavan raznim kurčevima. Još nije uspeo da se stegne i zatvori.
Prišao sam joj polako. Kleknuo sam izmedju njenih nogu i rukom dohvatio moj dignuti kurac. Lagano sam joj smestio glavić na ulazu u čmar. Tiho je zastenjala u iščekivanju. Gurnuo sam kukove unapred i lagano počeo da joj ga zabijam. Bilja je tiho stenjala i još više razvlačila svoje guzove. Kao da je htela da joj moj kurac udje što dublje. Smestio sam joj ga do jaja i tada osetih kako kurva steže i opušta čmar. Kao da je muzla moj kurac. Ne znam da li je to radila zato što joj je lepo ili zato što nije htela da prodjem ispit.
Tada je Zlaja prišao meni sa strane. Uhvatio me za ruku i položio je na svoj debeli kurac. Počeo sam da mu drkam. Radio sam to iskusno i predano sa namerom da što pre svrši. Ipak mi je bilo stalo da me prime u ovu jebačku grupu. Medjutim, Zlaja je stajao hladan kao špricer. Kao da sam drkao kurac nekom drugom, a ne njemu. Osetio sam kako mu kurac postaje tvrd kao kamen. U tom trenutku, neko iz gomile dodade Zlaji lubrikant. Ovaj ga uze i bez reče prosu ogromnu količinu po svom kurcu. Znao sam šta mi sledi. I dalje sam mu drkao kurac koji je sada glatko klizio kroz moju šaku.
I dok sam ja tako sve vreme lagano tucao Bilju u guzu, u jednom trenutku Zlaja se izmače i njegov kurac mi ispade iz šake. Zašao je iza mojih ledja i ja osetih hladnoću lubrikanta sa njegovog kurca na mojim guzovima. Zlaja prisloni šaku na moja pleća i lagano me gurnu unapred. Polegao sam po Bilji sa kurcem u njenom čmaru. Sada je moja guza bila na milost i nemilost Zlaji. Bilja i ja smo drhtali od uzbudjenja i slasti. Osetio sam kako Zlaja hvata rukama moje guzove i lagano ih širi. Zatim je prislonio svoj glavić na ulazu u moj čmar. Počeo je da prodire. Debljina njegovog kurca mi je u početku stvarala laganu bol. Zlaja se nije obazirao na tako nešto, nego je sve vreme prodirao dok mi ga nije smestio do jaja. Zastao je na trenutak i dao mi vremena da se malo adaptiram.
Opustio sam se i sada sam počeo da uživam u Zlajinom kurcu. Bio je debeo i ispunjavao mi je celo crevo, šireći ga do pucanja. Na moj kurac u Biljinom dupetu, skoro i da sam zaboravio.
E tada je krenuo tornado. Zlaja odjednom izvadi svoj kurac iz mog dupeta skoro do kraja i zabi mi ga silno. Počeo je da me jebe kao da mu život zavisi od toga. Uhvatio sam taj Zlajin ritam i istovremeno počeo i ja da prcam Bilju. Soba je odzvanjala od šljapkanja naših znojavih tela. Bija je stenjala i junački primala moju kurčinu u dupe. Nismo puštali ni glasa. Ja… ne znam u čemu sam više uživao… U tome što kurcem razaram vrhunsku pičku u dupe, ili u tome što me jedna odlična kurčina razvaljuje i pomera mi creva… Sve mi je to jako prijalo, i bojao sam se da ću svršiti pre Zlaje. Gomila oko nas je sa uživanjem pratila celu ovu porno scenu. Neki su nadrkavali svoje kurčine, a skoro sve žene su držale ruku izmedju nogu i nadrkavale svoje pice. Ta scena me još više popali i ja skrenuh pogled ka Biljinom temenu, kako ne bih svršio pre vremena.
Sve je to trajalo jako dugo. Zlaja me je jebao i kao da nije mislio da danas svrši. Isto to sam i ja radio Bilji. Osetio sam da sam blizu, pa reših da nekako primoram Zlaju da svrši. Zavrteo sam kukovima samo onako kako to ja znam i počeo da stiskam i opuštam svinter guze. Zlaja, osetivši to samo glasnije uzdahnu. Tu sam… pomislih i nastavih da mešam. Tada me Zlaja uhvati za ramena, prope me i nabi na kurac do jaja. Kriknuo sam od bola i zadovoljstva. Zlaja kriknu i ja osetih njegovo vrelo seme kako mi ispunjava guzno crevo. Zlaja je svršavao kao konj. Udarao me je kurcem iz sve snage i punio me je spermom. Ja sam se iz sve snage trudio da još uvek ne svršim. Kada sam osetio da Zlaja polako vadi sad svoj već mlitavi kurac iz mog dupeta, počeo sam žešće da jebem Bilju. U trenutku kada mi je Zlajin kurac ispao iz dupeta, ja sam počeo da svršavam. Punio sam kurvu spermom… Ona je ciktala i dahtala od zadovoljstva dok joj je *azam protresao telo…
Skljokali smo se svo troje na pod zadihani i znojavi. Sobom se prolomi aplauz i glasovi odobravanja. Nas troje se pogledasmo i nasmejasmo…
– Što se mene tiče ovi ostali nam ne trebaju… – našalih se ja – ja mogu ovako svaki dan.
– Slažem se… – rekoše njih dvoje skoro u glas, a ostali se nasmejaše.

Nakon što sam položio prijemni u ovoj, da je nazovem sexy grupi, nastavili smo da se vidjamo povremeno i *anizujemo naše grupnjake.
Ti grupnjaci se *anizuju povremeno i dan danas…