Ispovest jednog bisexualca – 78. Sandro

38
Share
Copy the link

Sutradan sam uhvatio avion za Beograd. Let iz Atine do Beograda je bio užasan. Pre svega zahvaljujući šklopociji od aviona. Avion je bio star, sa neudobnim sedištima i u odnosu na prethodne avione kojima sam leteo, razlika je bila kao dupe i oko.
Sleteo sam na aerodrom u Beogradu negde posle ručka, polomljen i umoran. Naravno, procedura na carini je trajala satima, a još toliko sam čekao da podignem prtljag. Kada sam izašao iz zgrade na vruć beogradski asfalt, dohvatio sam prvi taxi i rekao mu da me vozi za Novi Sad.
Kako smo se sve više udaljavali od aerodroma, tako su mene ledja sve više bolela. Verovatno od lošeg sedenja u avionu. Taxista, koji je do tada sve vreme ćutao i vozio, primeti kako se premeštam u sedište i pravim grimase te me upita:
– Nešto nije u redu?
– Bole me jako ledja… Imao sam jako naporan let.
– Uh… znam kako je… Ja sam tako pre neku godinu imao problema sa ledjima. Šta sve nisam probao i gde sve nisam bio…
– I?
– Problem mi je rešio tvoj zemljak…
– Ko?
– Sandro. On je maser u Novom Sadu i već posle jednog tretmana meni je bilo bolje, a i nije skup…
– Daćete mi njegovu adresu ili telefon…
– Naravno, čim stanemo.
Nastavili smo vožnju u tišini. Da je djavo odneo šalu, shvatio sam tek kada sam svaku rupu na putu i truckanje auta osećao kao strahovit bol u donjem delu ledja.
Stigli smo ispred moje zgrade. Ledja su mi pucala od bolova. Imao sam tolike bolove da nisam mogao da izadjem iz taxija.
– Znate šta? Sad ću ja da ga zovem i da vas odmah odvezem do njega.
– Može – rekoh bolno.
Taxista okrenu mobilni i pozva Sandra. Davao je kratke odgovore i nakon par minuta razgovora reče:
– Rekao mi je da ima slobodan termin i da vas odmah odvezem kod njega.
– Odlično, idemo.
Ubrzo smo bili ispred jedne kuće na kraju grada. Taxista zatrubi i iz kuće izadje čovek u zelenoj uniformi doktora. Pretpostavio sam da je to Sandro maser ili neki njegov pomoćnik. Njih dvojica mi pomogoše da nekako izadjem iz kola, i držeći me ispod pazuha uvedoše u kuću. Taxisti sam se zahvalio, isplatio ga i on ode. U ordinaciji smo ostali samo ja i Sandro.
Sedeo sam na stolu za masažu, dok su mi noge visile na dole. Sandro pridje i pomognu mi da skinem košulju i majicu. Sa pantalonama je bilo teže. Morao je malo više da se pomuči, jer ja od bolova u ledjima nisam mogao baš puno da manevrišem.
– Koliko je strašno doktore? – upitah ja.
– Videćemo. Mislim da nije ništa strašno, verovatno dugotrajno neudobno sedenje ili promaja. Ako je to, brzo ćemo.
Sandro me je uhvatio rukama za ramena i počeo da me gura ka krevetu, kako bi me namestio u ležećem položaju. Imao je veoma snažne ruke, ali su mu zato šake bile mekane i tople kao u majke. Nekako je uspeo da me namesti potrbuške na krevet i ja sam se malo opustio.
Osetio sam toplo ulje na mojim ledjima. Sandro je svojim mekanim šakama razmazivao neko mirisno ulje po celom mom telu. Onda je krenuo da me masira. Prvo mi je masirao ramena i plećke. Osetio sam prijatne trnce po ledjima i koža mi se naježila. Zatim je krenuo palčevima da klizi duž moje kičme.
– Evo ga problem ovde – reče Sandro, značajno pritiskajući odredjena mesta na mojoj kičmi i ja osetih jači bol. Posebno se je zadržao na tom mestu. Odjednom je jako pritisnuo palčevima moje bolno mesto i ja začuh glasno ”krc”. Moram da priznam da sam se više uplašio nego što me je zabolelo i ja jeknuh. Sandro se je nasmejao i nastavio da trlja bolno mesto. Istog trenutka sam osetio olakšanje u ledjima i kako mi bol polako prolazi.
– Auh… Sandro, pogodio si pravo mesto… – rekoh ja sa olakšanjem u glasu.
– Polako… Nismo još gotovi. Sada ću da ti stavim toplo kamenje da malo deluje, a ti ćeš mirovati.
– Ok.
Osetio sam kako mi redja neko kamenje duž kičme. Bilo je dosta toplo, skoro vruće, ali sam zarad izlečenja trpeo. Kada je naredjao sve kamenje, Sandro uze stolicu i sede u visini moje glave.
– E sad samo da sačekamo desetak minuta da deluju. Nego interesuje me kako si ti ovo zaradio? Vidim u dobroj si formi i telo ti je utrenirano…
Onda sam mu ja ukratko ispričao svoju priču. Naravno, delove sa sexom sam prećutao. On me je slušao i samo treptao svojim lepim crnim okicama. Da, tek tada kada me je bol prošla, primetio sam da je Sandro dosta zgodan muškarac. Naročito ta njegova zelena lekarska uniforma ga je činilia još poželjnijim.
– Blago tebi – reče on nakon nekog vremena – moj život se vrti oko ove ordinacije i to što jednom godišnje odem na letovanje i skijanje.
– Pa dobro, to vama svima zvuči kao lepa avantura, ali moram da kažem da sam se ja momački naradio tamo.
– Da, to stoji, ali si se i provodio. Mora da je bilo pičaka k’o salate…
– Bilo je…
– Dobro. Dosta je bilo priče. Hajde da radimo. – reče Sandro i poče da skida kamenje sa mojih ledja. – Kako se osećaš sada?
– Mnogo bolje – rekoh.
– Hajde pokušaj sada da se okreneš sam i legneš na ledja.
Više od straha, nego što me je bolelo ja se polako okrenuh na ledja. Spustio sam ruke kraj tela, i osetio sam kako mi mlitavi kurac klonu preko butine.
Sandro ponovo uze ulje u rukama i poče da mi ga utrljava u telo. Krenuo je prvo od ramena i grudi. Njegove tople, mekane šake i sklisko mirišljavo ulje preko mojih prsa nateraše mi bradavice da se ukrute. Sandro je to primetio, zago*no se nasmešio i nastavio da utrljava ulje. Sada su me njegove šake preko mojih bradavica i sisa već dobrano palile. Osetio sam kako mi se kurac izdajnički budi i puni krvlju. Sandro sada spusti ruke na moj stomak i poče tu da utrljava ulje.
– Dobri su ti trbušnjaci, baš me čudi da su ti ledja popustila, mora da je bila promaja – reče on trljajući me.
– Trudim se da budem što više fit.
– Vidim – reče on i poče da mi utrljava ulje po donjem stomaku.
Uh… pomislih, erogena zona. Sandro je utrljavao ulje po mom donjem stomaku. Par puta je spustio ruku na moju stidnu kost i kružnim pokretima utrljavao ulje. Sada je kurac već počeo dobrano da se budi. Taman kada mi je kurac bio u poludignutom stanju on predje rukama na moje butine i poče da ih masira.
– Boga mi, dobar ti je alat… – reče on.
– Aha… – rekoh ja ne znajući šta da mu kažem.
Razmaknuo mi je butine i počeo da im masira unutrašnju stranu. Dok ih je tako masirao, povremeno bi ovlaš dodirnuo moja muda ili moj kurac, što me je dovodilo već do ludila. Nisam više mogao da kontrolišem dizanje mog kurca. Sandro kao da je to namerno radio, sve češće me je dodirivao ovlaš po mudima i kurcu izazivajući u meni pravu buru. Čak je u jednom trenutku svojom rukom pomerio moj kurac u stranu, jer mu je navodno smetao da mi izmasira unutrašnju stranu butine. Sada mi se kurac diže do kraja.
– Izvini – rekoh mu ja pokazujući na moj kurac.
– Ništa. Nisi ti prvi kome se to dešava, to je normalno – reče on i nastavi sa masažom.
Sklopio sam oči i rešio da uživam u njegovoj masaži. Sada je Sandro prešao da masira moje noge ispod kolena i napetost u mom kurcu malo popusti. Medjutim, tamo se nije dugo zadržao. Osetio sam kako se je nagnuo nada mnom i uhvatio me obema rukama za kukove. Počeo je snažno da me pritiska, a palčevima da mi masira donji trbuh. Kurac poče ponovo da mi se diže.
– Mislim da ti je sada mnogo bolje i da je bol prošla – reče Sandro.
– Osećam se odlično – rekoh ja sklopljenih očiju.
Sandro me je i dalje masirao. Ja sam bio toliko napaljen, da sam sada već ozbiljno razmišljao o sexu.
Odjednom osetih prijatnu toplotu na glaviću kurca. Odigao sam malo glavu i ugledao Sandra kako me rukama drži za kukove, dok mu je moj kurac u ustima. Spustio sam glavu nazad na krevet i tiho uzdahnuo.
Videvši moju reakciju, Sandro nastavi da mi ga puši. Uzimao je moj kurac sve dublje i dublje u ustima. Pustio je moje kukove i uhvatio me jednom rukom za muda. Sada mu je moj kurac ulazio u usta do pola. Mumlao je zadovoljno. Počeo je sada celog da ga guta u grlo. Ja sam bio na devetom nebu. Toliko mi je bilo lepo da sam osećao kao da propadam.
Otvorio sam oči. Pa ja stvarno propadam. Dok mi je vrhunski pušio kurac, Sandro je jednom rukom uključio neki mehanizam na krevetu i ubrzo ga spustio u visini svojih kolena. Dole na sebi nije imao ništa, je*e u medjuvremenu nekako skinuo, dok mu je gore ostala zelena košulja. Njegov omaleni kurčić je bio dignut do pucanja.
Tada Sandro ispusti moj kurac iz usta. Opkoračio me je popevši se na krevet. Čučao mi je sa svojom guzom tačno iznad mog kurca. Uhvatio me je jednom rukom za kurac i namestio ga sebi na ulaz. Počeo je polako da se spušta. Osetio sam kako mu moj glavić probija ulaz u čmar. Sandro tiho uzdahnu i nastavi da se nabija. Moja debela kurčina je pravila sebi prolaz u njegovom crevu. On malo zameša guzom u krug i moj mu kurac upade do jaja. Obojica ispustismo uzdah oduševljenja. Sandro se je nagnuo malo unapred i naslonio se svojim šakama o moje grudi.
Sklopio je oči i počeo da meša dupetom. Prvo u krug, a onda napred-nazad. Njegovo maestralno mešanje guzom i tesni šupak su me dovodili do ludila. Sada je Sandro ispravio svoj gornji deo tela i nasadio se na moj kurac do jaja. Jednom se je rukom uhvatio za bradavicu i počeo da je uvrće, dok je drugom šakom lagano nadrkavao svoj mali kurčić. Dahtao je sve glasnije i glasnije dok mu je moj kurac rovario po guzi.
– Uh… doba*i… – rekoh mu dahćući.
– Ohhh… i ti… Nisam mogao da… uh… odolim tvom… ah… prelepom kurcu…
Tada Sandro ubrza svoje mešanje guzom i njegov kurac špricnu prvi mlaz sperme. Iznenadjujuće daleko i snažno. Osetio sam njegov vreli mlaz sperme kako mi pada na obraz. Počeo sam da ludim. Kada samo osetio ostatak njegovog vrelog semena na mojim grudima i stomaku, počeo sam da sipam u njegovoj guzi. Sandro, osetivši moje seme u sebi, poče još intenzivnije i snažnije da meša.
Klonuo je znojav preko mene. Ledja me nisu više bolela. Sandro je stvarno bio majstor od zanata.

Pozdravio sam se sa njim i otišao kući. Narednih godinu dana sam redovno, jednom do dva puta mesečno odlazio kod Sandra na masažu. I spoljašnju i unutrašnju. Prijalo nam je oboma. Nakon tih godinu dana, Sandro je otišao za Rusiju da radi i na neko doškolovanje. Nakon toga ga nisam video.