Ispovest jednog bisexualca – 10. Goran

33
Share
Copy the link

Septembar. U vojsku sam krenuo kao iskusan tip koji je u sexu maltene sve probao. Pored toga, nakon sexa sa Vojom, bio sam ubeđen da nema kurca koji ne mogu primiti. Naravno to mi je samo podiglo samopouzdanje i nikako nije umanjilo potrebu za novim avanturama, naprotiv.
Očuh Rade mi je sredio da idem za kuvara. Navodno lakše ću proći, a posle vojske mi ostaje zanat.
Prvih nekoliko meseci obuke je bilo sranje. Osim kupanja, gde sam uzivao u pogledu na sve te lepe mlade guze i kurčeve, sve se svodilo na nedostatak privatnosti. Nisam mogao pošteno na miru ni da izdrkam.
Nakon završene obuke prekomandovan sam kao kuvar na granici. Tu je bila milina. U karauli nas je bilo desetak i mnogo se lepše živelo.
Dva puta sedmično sam išao do obližnjeg sela po mleko i sira. Te sedmice sam otišao dan ranije, je*mo sutradan trebali imati neku kontrolu iz garnizona.
Mleko i sira smo nabavljali od Gorana. On je bio 30-to godišnjak koji je živeo sam sa stotinak ovaca na par kilometara od sela. Bio je to snažan gorštak koščatog stasa. Gusta crna kosa i obrve su dodavale muževnost njegovoj crnoj, uvek dva dana staroj bradi.
Udjoh na njegovo imanje i povikah:
– Dobar dan domaćine.
Niko se ne odazva. Samo mi još fali da nije tu, pa da moram ponovo dolaziti. Uputih se ka ambaru. Vrata su bila odškrinuta i ja udjoh. Čim su mi se oči malo privikle na polumrak, u uglu videh Gorana kako stoji okrenut ledjima. Pantalone su mu bile spuštene do pola i guzi* je pravio poznate pokrete. Pokrete muškarca koji ubrzava prcanje pre nego što svrši. Bio je u transu. Zato me nije čuo. Pomalo iznenadjen tom situacijom, slučajno šutnuh neku alatku na podu. Goran iznenadjen, naglo se je okrenuo. Bio je smešan, zbunjenog izraza lica i sa nadignutom kurčinom koja se trzala.
– Šta je smešno? – gotovo ljutito reče Goran.
Tek tada primetih u mraku da je ispred njega ovca. Goran je onako slasno tucao ovcu. Počeo je da navlači pantalone, pri čemu mu je dignuti kurac stvarao probleme. Onda reče kao da se pravda.
– Ovde u brdima i nema nešto žena, a sve je bolje od drkanja.
– Baš sve? – upitah u pokušaju da iskoristim situaciju. Već sam šest meseci na drkanju.
– Kako to misliš? – podozrivo me pogleda.
– Pa mislim, ovca mu dodje kao drkanje. Nema kontre. Kapiraš?
– Kapiram. Samo koga da karam u ovim brdima osim ovaca? Tebe?
To je rekao više onako, ali sam ja u njegovom glasu osetio i dozu prikrivene želje.
– Možda.
Nastade tajac. Znao sam da se u Goranu bore želja da ne ispadne peder i želja za bilo kakvim sexom sem sa ov*. Nakon duže pauze on progovori.
– Čuo sam ja za to, za te pedere, nismo mi seljaci toliko glupi. Samo mi nije jasno jedno…
– Šta to?
– Ja ti ga nabijem u guzicu i tebi je lepo? Ti uživas?
– I ne možes zamisliti koliko.
– Aha. A dal’ bi ti to sada hteo…
– Bih.
– Ajmo ovamo na seno.
Goran prebaci neko staro ćebe preko sena i poče da se skida. Zbacih sa sebe uniformu u sekundi. Već mi se digao od uzbudjenja što cu posle šest meseci konačno imati pravi sex.
– Natrti se da ti vidim rupu – reče Goran i ja se namestih četvoronoške.
Onda osetih da mi celom šakom razmazuje nešto po čmaru. Okrenuo sam glavu i video kako isto to radi i sa svojim kurcem.
– Ne boj se. Ovčija loj. Da bolje klizi. Tako radim i sa ovcama.
Topla loj po guzi mi je prijala. Naročito Goranove ruke ogrubele od rada. Kao šmirgla su grebuckale moje guzove gladne kurca.
– Ahhh… – kriknuh od bola. Goran mi je iznenada nabio svoju tvrdu kurčinu do jaja. Nisam to očekivao, pa su mi oči ispale. Verovatno on to tako radi sa ovcama. Moraću da mu pokazem za sledeci put kako to da radi lakše malo. I, umesto da je malo zastao kad ga je nabio, on je nastavio ludački da me jebe kao da ništa nije bilo. Srećom brzo sam se opustio i zadovoljstvo je zamenilo bol. Goran me je karao onako po seljački. Jebao me je da je sve pucalo po ambaru. Goran je gledao da zadovolji svoje nagone, a da li druga strana uživa, mislim da ga se nije ticalo. Tucao me je sa takvom žestinom kao niko do tada. Sada sam već uživao u njegovom tvrdom kurcu.
– Stani malo – rekoh i izvukoh se sa njegovog kurca – da ne bude isto kao sa ov*.
Namestio sam Gorana da legne ledjima na seno. Uzjahao sam ga i nabio mu se na kurac. Silno, kao sto mi ga je on nabio na početku. Jeknuo je od zadovoljstva. Počeo sam da mu se nabijam i mešam guzom na kurcu. Goran me je instinktivno uhvatio za sise što me je još više izludelo. Rukom ga iza sebe uhvatih za jaja i počeh da ih mesim. Sada je Goran počeo da prati moj ritam i da me prca odozdo. Ubrzavali smo ritam sve brže i brže. Klizili smo kao po loju, u pravom smislu te reči.
– Daj ga… To, ah… Daj ga, nabij mi ga… Svršavam…
– Evo ti ga, ah… I ja sam blizu…
Cunami. Explozija svršavanja. Dupe mi puno loja i Goranove sperme. Moje seme, po mojim i Goranovim grudima. Popadasmo po senu zadihani.
– Moraćemo ovo da ponovimo. Jako mi se svidja – reče Goran.
– Nego šta ćemo…
Do kraja vojnog roka sam odlazio kod Gorana po redovnu dozu mleka, sira i kurčetine.
Goran je shvatio da je mlada muška guza mnogo bolja od ovce. A tek pušenje, to ga je oborilo s nogu, na obostrano zadovoljstvo.