Ispovest jednog bisexualca – 27. Simeon

33
Share
Copy the link

Slika 1.
Dešava se pre otprilike 2 – 3 godine. U mom gradu je bio jedan mali parkić u kome se uveče okupljala gej populacija. Tu se dešavalo sve i svašta. Zveckanje ključevima, muvanje po grmlju, sex, drkanje, vatačina ili sve tri pod okriljem mraka uz neko drvo ili zidić javnog WC-a, a neretko i u njemu. U tom parku ste mogli videti skoro sve. Totalne anonimuse, poznate profesore, sportiste ili viđenije face u gradu. Vladao je neki gej zakon „omerte“ i niko nije otkrivao nikoga, dobrim delom i zbog toga zato što bi time i sebe diskreditovao.
Često se je dešavalo da u životu sret*e osobu na položaju, od ugleda, porodičnog, a koliko sinoć u parku vas je taj isti smerni građanin tucao u dupe, ili ste vi to njemu radili.
Isto tako, neretko se dešavalo da neki mangupi dođu u park i razjure pedere otimajući im novac i stvari, a bogami dobijali bi i dobre batine. Zbog toga je u parku vladala neka atmosfera pohote i straha, koja je kao mag* iznova privlačila gejeve. Naravno, jedan od najvećih razloga što su koristili park je bio i taj što apsolutno nigde nisu mogli da ostvare kontakt, a u to vreme nije bilo ni inter*a, bar ne u tolikoj meri kao danas.
Zbog svih tih stvari, kao i zbog toga što u životu nisam imao problema da nađem partnera za sex, u taj park nisam zalazio. Bio sam samo par puta, i to više iz neke znatiželje da vidim kako je, nego radi nečeg drugog. Prvi put nisam uradio ništa, a drugi put mi je neki sredovečni muškarac tako slatko ispušio kitu i nagutao se sperme da mi nije bilo dobro. Sutradan sam ga slučajno sreo i prepoznao na ulici. Bio je to jedan policajac. Naravno prošao sam pored njega kao da ga ne poznajem, mada sam u njegovim očima video malu paniku.
No, da se vratim na priču. Te večeri kada mi je policajac ispušio u parku, seo sam na klupi i zapalio cigaretu. Iza mene je bilo neko proređeno žbunje delimično obasjano svetlom sa obližnjeg teniskog terena. U jednom trenutku pored mene prođoše dvojica i izgubiše se u žbunju iza mene. Jedan je bio normalne građe, dok je drugi bio moje visine, ali izrazito nabildovan. U polumraku parka sam mogao dobro da razaznam njegove mišiće koji su se jasno isticali na majici do pucanja. Bilder je bio jako zgodan i ja skoro zabalavih. Kada su prošli tik pored moje klupe, svetlost obasja bilderovo lice i ja primetih i zapamtih istetoviranu zvezdu iznad njegove desne obrve.
Ubrzo iza sebe začuh dahtanje i stenjanje, pa sam se kao slučajno okrenuo i pogledao u mrak. Jasno su se ocrtavale siluete dva muškarca u karakterističnoj pozi jebanja. Bilder je bio nagnut u struku i rukama se pridržavao za drvo. Stajao je tako raširenih nogu, dok mu je frajer otpozadi nabijao kurčinu u dupe. Napalih se od prizora i ustadoh da im ne smetam.
Otišao sam kući. Kasnije sam se nadao i pokušavao da tog bildera negde nađem u gradu i startujem ga, ali nam se putevi nikada nisu ukrstili. Nestao je kao da je u zemlju propao.
Vremenom sam i zaboravio na njega.

Slika 2.
Gazdina porodica se vratila sa odmora i već posle nekoliko dana smo svi bili u fulu. Radilo se i živelo normalno kao da i nismo bili na odmoru više od mesec dana. Tih dana sam bio više zauzet u restoranu, je*u počele jesenje svadbe pa je posla bilo preko glave. U ogovaranju sa ostalim kolegama saznao sam da je stari gazdin vozač otišao u penziju, šta god to značilo, i da je na njegovo mesto došao novi, po imenu Simeon. Pričali su da je ogroman, ćelav i da nisu bili sigurni da li je više vozač ili telohranitelj gazdi. Imao sam želju da ga upoznam, ali sam zbog previše posla ubrzo zaboravio i na to.
Došao je dan kada sam trebao da odem u vilu kod gazde da radim. Krenuo sam ranije, je*am pre posla hteo da svratim do prodavnice i kupim neke začine. Brzo sam završio i kada sam stigao ispred vile, shvatih da sam skoro sat vremena stigao ranije. Šta sad? Ušao sam i uputio se u suteren ka kuhinji.
Vrata od kuhinje su bila poluotvorena i iznutra sam začuo poznato dahtanje i stenjanje. Neko se je jebao u mojoj kuhinji. Pošto sam ipak bio samo radnik u toj vili, nisam smeo mnogo da galamim, pa lagano provirih kroz odškrinuta vrata.
Nisam mogao da verujem. Gazdarica Ceca je ležala potrbuške preko stola raširenih ruku. Kućna haljina joj je bila zadignuta preko glave, a iza nje je stajao nabildovani tip i jebao je. Gurao je svoju veliku kurčinu u nju grubo i snažno, našta je ova drolja odgovarala ciktanjem i mešanjem. Bili su bočno okrenuti prema meni pa me nisu mogli videti, a i bili su zaneseni u transu jebačine. U jednom trenutku kada je malo okrenuo glavu, videh istetoviranu zvezdu iznad desne obrve na bilderu. Trznuo sam se i povukao u hodnik. Nemoguće. Nije valjda to onaj isti bilder od pre nekoliko godina? Šta će on ovde? Kako da se postavim?
Hiljadu pitanja mi je prolazilo kroz glavu. Odjednom se vrata kuhinje otvoriše i pojaviše se Ceca u kućnoj haljini i bilder za njom.
– Zdravo Dule. Kako si? – reče ona.
– Evo došao da radim.
– Da te upoznam, ovo je Simeon, naš novi vozač.
– Drago mi je, ja sam Dule.
– Znam – reče on stežući mi čvrsto ruku – čuo sam dosta toga o tebi.
– Nadam se dobrog – našalih se ja i značajno pogledah u Cecu.
– Ne zato što je gazdarica ovde, ali si ti za sve zaposlene pravi mali bog.
– Hvala.
Tu se pozdravismo, i njih dvoje se popeše gore u kuću, a ja uđoh u kuhinju i počeh da radim.

Slika 3.
Nedelju dana nakon događaja iz kuhinje, spremao sam se da krenem kući. Završio sam sa poslom i počistio kuhinju te se popeh gore. U holu sam sreo gazdu i Simeona kako nešto razgovaraju.
– Dule – reče gazda – gotovo za danas?
– Jeste, evo uprao sam krenuo kući.
– Evo Simeon ide nešto da obavi za mene, pa ako hoćeš može te odbaciti do grada.
– Može.
Uskoro smo ja i Simeon bili u autu. Pričali smo neke bezvezne stvari, namerno izbegavajući da govorimo o gazdarici. Imao sam osećaj da je on znao da sam i ja trpao Cecu. Uz put smo svratili do jednog mesta gde je Simeon istrčao na par minuta i vratio se u kola. Krenuli smo.
– E ja sam završio posao. Gazda mi je dao slobodno veče posle ovoga. Gde da te odbacim.
– Pravo do pošte pa tu skreni levo – rekoh – nego ako si slobodan, hajde svrati na piće.
– Pa da znaš da bih i mogao.
Ubrzo smo sedeli u mom stanu. Simeon je striktno odbio alkohol, zbog posla i zdravlja iliti čega još, pa sam ja cugao pivo, a on kolu. Propao mi je plan da uz pomoć alkohola nešto pokušam sa njim. Jako sam želeo sex sa tim bilderom. Pošto mi je zavođenje uz pomoć alkohola propalo, reših da odigram na drugu kartu, malo drskiju.
– Znaš Simeone – rekoh kroz dim od cigarete – ja mislim da smo se mi već sreli.
– Ne sećam se čoveče, a sigurno bih. Ja pamtim face.
– Pa sreli smo se u takvoj situaciji da sam ja tebe mogao dobro da vidim, a ti mene ne.
– Ne razumem. Kako to misliš?
– Video sam te u parku.
Simeon je zaćutao i otpio malo kole. Videlo se da jako dobro zna na šta mislim.
– I?
– Ništa, šta si se uplašio. Pa i ja sam bio u tom parku, zar ti to ne govori nešto…
– Malo sam se preseko pa nisam razmišljao. Znaš, taman sam našao dobar i dobro plaćen posao. Mislim da se gazdi ne bi dopalo da zna moju prošlost.
– A sadašnjost? – upitah zago*no sada ja – Pa mi smo od iste fele.
– Da. To mi je lakše, ali šta da ti kažem. Volim podjednako i žene i muškarce.
– Znam – rekoh – video sam neki dan kada si cepao gazdaricu u kuhinji.
Tu se on ponovo brecnu, pa se ja uplaših da ne zaserem stvar i nastavih…
– Ali ništa ne brini. Gazdarica je drolja. I ja sam je trpao.
– Da budem iskren – reče Simeon – ona je bila inicijato*vega. E sad nije da mi se nije dopalo, a i mislio sam da ako je odbijem da ću imati problema da izgubim posao.
– Ma boli te kurac – rekoh – dokle god traži ti je trpaj, samo što će se ona brzo zasititi i naći nekog drugog.
– Pa to će mi i olakšati malo stvari. Nije da je ona loša, ali plašim se te veze. Šta ako gazda sazna?
– Jebeno. Nego, viđaš li se sa muškarcima.
– Slabo. U ovom jebenom gradu nemaš gde, a i nešto nisam imao vremena. Ti?
– Ne žalim se. Nađe se. Nego šta kažeš da ti i ja…
– Misliš..? Što da ne… Ti se meni jako sviđaš…
– Idem do kupatila, a ti se raskomoti.
Brzo sam se sredio i izašao iz kupatila. Simeon je ležao go na trosedu i ustade kad me vide. Ja uzeh još jedno pivo sebi, a on otrča do kupatila. Kada je izašao iz kupatila polumokar zastade mi dah. Stvarno je bio prelepo građen. Ne onako bilderski napucano da mu se ocrtavaju sve žile na telu, nego prelepo izdefinisano telo. Široka ramena, uski kukovi, izdefinisani mišići i dobar komad kurca među nogama. Na sebi nije imao ni jednu dlačicu. Gladak kao dečija guza.
Prišao mi je, zagrlio me i počeo me ljubiti. Pripili smo se stojeći jedno uz drugo i ja ubrzo osetih kako mu se diže kurac. Već me je njegov glavić pritiskao na stomak negde u visini pupka. Ljubili smo se tako stojeći, dok nije krenuo na dole ljubeći mi grudi i stomak. Brzo se je spustio na kolena i poljubio mi glavić kurca. Lagano ga je sebi stavio u usta i počeo da sisa. Rukama mi je gnječio jaja i dovodio me do ludila. Rukama sam ga uhvatio za ćelavu obrijanu glavu u nabio mu kurac do jaja u grlo. Sa zadovoljstvom ga je primio. Sisao mi je naizmenično jaja i muda balaveći po njima. Kada je progutao jedno moje mudo, umalo nisam svršio. Muljao ga je po ustima i sisao što me je izluđivalo.
Zatim se je odmakao, okrenuo i namestio četvoronoške, dajući mi do znanja da hoće da ga jebem. Preda mnom je bio prelep primerak muškarca, natrćen samo da mu ga uteram. Kleknuo sam iza njega, prislonio glavić na čmar i počeo polako da ga uguravam. Izgleda da mu je to bilo presporo, te se on naglo nabi na moj kurac do jaja i tiho jeknu.
– To Dule…. Ah… Nabij mi ga do jaja…. – stenjao je.
Uhvatio sam ga za bokove i počeo da jebem. Odozgo je to bio prelep pogled. Široka mišićava leđa, koja su se spuštala u uzan struk koji je završavao sa malom okruglom mišićavom guzom. Guza raširena do kraja i prima moj debeli kurac u sebe. Simeon je počeo da meša guzom i iskusno pulsira guznim svinterom da mi nije trebalo dugo i ja se ispraznih u njega. Ostali smo tako neko vreme. On je klečao četvoronoške, a ja sam polegao po njegovim leđima i dalje sa kurcem u njegovom dupetu. Kada je osetio da mi se ne spušta i pored svršavanja, počeo je opet da meša.
– Pa ti si čudo… Nije ti ni pao…
– Mogu ja i po nekoliko puta. Ali sada hoću da promenimo pozu.
– Važi – reče Simeon, odvoji se od mene i leže na leđa raširenih nogu da nastavim da ga jebem.
– A, ne. Nisam mislio na to – rekoh. – Sada ćeš ti malo mene da tucaš.
– Sa uživanjem… – reče on i ustade.
Legao sam na leđa i raširio noge. Simeon priđe i leže na mene. Počeo je da me ljubi. Osetio sam kako njegov dignuti kurac udara u moja jaja. Palio sam se. Uhvatio me je za noge ispod kolena i lagano ih odigao. Sada se je moja guza odigla i bila mu na izvolte. Iskusno je bez ruku namestio glavić svoga kurca na ulaz mog čmara i počeo polako da prodire.
– Ahh… – uzdahnuo sam kada sam osetio njegov kurac u sebi. Prodirao je lagano i iskusno. Imao je lep i tvrd kurac kojim je znao kako da zadovolji jednu mušku guzu. Kada mi ga je nabio do jaja, odigao sam guzu još malo i počeo da mešam. Simeon me je tucao znalački i širio čmar do ludila. Počeo je sve brže i brže da me jebe u dupe. Uživao sam. Više nije mogao da izdrži, pa se prope i poče da svršava. Punio mi je dupe svojom bilderskom spermom. Čim sam osetio toplotu sperme u mojoj guzi i ja počeh da svršavam. Prskao sam svuda po sobi, a najviše po Simeonu i mojim grudima. Burno smo svršili.

Simeon je bio OK momak i mi smo se povremeno tucali. Kasnije sam povezao njega i Boška pa smo pravili odlične trojke u sexu. Tako je bilo sve dok smo radili za istog gazdu.