Ispovest jednog bisexualca – 29. Anhel i Dino

28
Share
Copy the link

Prolazili su tako dani u poslu i sexu. Bližila se Nova godina. Bila je polovina decembra i po gradu se već osećala euforija pred novu godinu.
Za razliku od ostalih, a na moje iznenađenje, gazda nije *anizovao proslavu Nove godine u restoranu. Izgovor mu je bio da ne želi sranja i komplikacije za Novu godinu, već da želi da se kao sav normalan svet provede. Naravno, to je za nas zaposlene značilo sedam dana odmora.
Kada sam saznao za to, odmah sam počeo da razmišljam kako da dočekam novu godinu. Čitajući novine u kafiću, izbor je pao na Amsterdam. Prvo, oduvek mi je želja bila da posetim taj po meni grad grehova, a jedna turistička agencija je nudila jako povoljan petodnevni aranžman.
Tako je i bilo. Dan pred doček nove godine, stajao sam na rece*iji hotela i čekao ključ od sobe. Kroz glavu mi je prolazilo mnoštvo planova i želja kako da se provedem ovih pet dana u Amsterdamu.
Pošto je doček Nove godine bio tek sutra, reših da malo prošetam i popijem negde piće. Dan je bio sunčan, malo prohladan, ali ipak lep za šetnju.
Ušao sam u jedan klub, izduvao malo nargile, pa nastavio dalje. Pažnju mi je privukao jedan restoran po imenu „Almanah“. Restoran je bio tako napravljen da si mogao biciklom direktno da uđeš u njega. Isto tako, restoran je bio otvoren za sve. Kada kažem sve, to znači da ste unutra mogli ući sa kućnim ljubimcem, biciklom, motorom, pa je čak bio i gej frendli. Osim svega toga, restoran je delovao veoma lepo i čisto, a i bio je prepun gostiju. Jedva pronađoh slobodan sto i odmah naručih pivo i holandski sir za večeru. Konobari su bili vrhunski. Kao mušice. Moraću da deo njihovog rada i veštine prenesem na naš restoran.
Grickao sam tako holandski sir u marinadi od morskih plodova i uživao, kad mi priđe konobar i skoro ponizno mi se obrati:
– Molim vas gospodine, da li očekujete neko društvo?
– Ne – rekoh naivno.
– Onda bih vas zamolio, ako nije problem. Imamo jednog redovnog gosta, ali nemamo slobodnih mesta. Da li bi bio problem da podeli ovaj sto sa vama?
– Ne, svakako.
Konoba*e onda okrete i mahnu rukom prema čoveku svojih trideset godina, koji je stajao za šankom. Bio je to klasičan holandjanin. Visok, mršav, plav, oštrih crta lica i gipkog hoda. Ok, pomislih, bar ću imati prijatno društvo što se izgleda tiče.
Krenuo je ka nama probijajući se između stolova i tek kada je prišao na nekoliko metara primetih da sa sobom vodi velikog crnog psa.
– Helo – reče sa širokim prelepim osmehom i reče nešto psu na holandskom. Ovaj bez pogovora leže pored njegovih nogu.
– Helo – otpozdravih ja i ubrzo pređosmo na engleski. Zvao se Anhel, što je meni zvučalo suviše španski. Bio je zubar i imao svoju ordinaciju.
Brzo smo se upoznali. Bilo nam je oboma prijatno. Ćaskali smo uz crno vino i holandske specijalitete sa sirom i uživali u prelepom večernjem vremenu. Posle nekih sat vremena druženja, toliko smo bili opušteni da se naš razgovor vodio kao da se poznajemo ceo život. Anhel je bio oduševljen zemljom iz koje dolazim, jer je proveo nekoliko nezaboravnih letovanja u Rovinju. Ćaskajući tako, dotakosmo se i teme sutrašnjeg dočeka Nove Godine.
– Ja sam bukvalno pre nekoliko sati sleteo avionom, tako da još ništa nisam isplanirao za sutra – rekoh.
– Odlično – uskliknu on veselo – ja sutra *anizujem doček kod mene kući. Biće još 5-6 mojih prijatelja, pa bi mogao da dođeš. Naravno ako želiš.
– Ne znam. Jako mi je neprijatno. Pa ja tamo ne znam nikoga.
– Nema veze. Pa evo poznaješ mene. A i kad bi bio na dočeku na trgu, tek tamo ne bi poznavao nikoga.
– Onda važi.
Razišli smo se te večeri, a Anhel mi na rastanku dade vizit kartu sa adresom gde da dođem sutra. Želeo bih da napomenem, da sve vreme tokom večeri koju sam proveo sa Anhelom, se javljala neka iskrica između nas. Možda sam ja to samo umislio, ali mislim da ako nije bio gej, onda je bar bio bisex. Uostalom, došao sam da se provedem, nije sex sve u životu. Ili jeste?
Sutradan sam prošetao malo gradom, vratio se u hotel da jedem i polako se odmorim i pripremim za večerašnji doček Nove godine.
Pola sata pre dogovorenog vremena, rece*ioner mi naruči taxi i ja se uputih na Anhelovu adresu. Nakon pola sata vožnje, taxi zastade ispred velelepne vile. Popeo sam se stepenicama do ogromnih vrata i zalupih zvekirom. Vrata mi otvori domaćica, reče nešto na holandskom i propusti unutra.
Ušao sam u veliki hol i do mene dotrča Anhelov ogromni crni pas. Onjuši me i leže na pod. Utom, naiđe Anhel.
– Stigao si, baš mi je drago.
– Obećao sam da ću doći.
– Da, ali moram da priznam da si mi juče delovao kao neko ko neće doći.
– Pa, evo me.
– Izvoli – reče i uvede me u drugu isto tako veliku prostoriju. Unutra je bio pravi raskoš. Svuda u sobi su bili ukusni dvosedi i trosedi, kao i razbacani veliki jastuci po podu na kojima se moglo sedeti. Pored zida je stajao ogroman sto na kome je bilo svega i svačega za jesti i popiti.
Unutra je već bio jedan par, Ana i Piter. Brzo smo se upoznali i počeli da čavrljamo. Nakon pola sata su došli još dva muškarca i jedna žena i zabava je mogla da krene. Atmosfera je bila opuštena i super. Zabava je išla svojim tokom i svi su se zabavljali odlično. Tako je bilo sve do ispred ponoći. Onda je neko izvadio koku i ubrzo su se svi osim Anhela i mene utrkivali ko će povući dužu crtu sa staklenog stola. Ubrzo su svi bili šlagirani od droge da nisu uspeli čak ni da jedno drugom čestitaju Novu godinu. Na Anhelovom licu sam video malo razočarenje, a u jednom trenutku su se čak i malo posvađali na holandskom. Nisam ništa razumeo, ali sam shvatio da im je Anhel prebacio da su bar mogli večeras malo da se kontrolišu.
Tada sam se i ja malo razočarao. Jer, kada sam video društvo, potajno sam se nadao da će ovo društvo, koje se uglavnom sastojalo od lepih ljudi, posle nove godine prepustiti čarima sexa i napraviti neki žešći grupnjak. Sada, ovako udrogirani nisu bili nizašta. Negde pola sata iza ponoći, Anhel je ispratio društvo i na kraju ostadosmo nas dvojica sami. Naravno i njegov pas Dino koji je ležao pored kamina.
– Hoću da ti se izvinim za njihovo ponašanje – reče Anhel.
– Nema potrebe – rekoh ja.
– Ja znam njihove mane, samo sam se nadao da će večeras biti malo umereniji.
– Pa dobro. Možda to ne shvatamo mi koji nemamo taj porok.
– Da. Hajde da nazdravimo – reče Anhel pružajući čašu – A koje poroke ti imaš?
– Sex i pivo, mada je to za mene život, a ne porok.
– E pa u to ime da nazdravimo – reče Anhel i podiže čašu – za sex i pivo!
– Za sex i pivo! – uzvratih ja i kucnusmo se. Popili smo piće naiskap i Anhel natoči ponovo.
– Mislim da je to mnogo zdraviji i bolji provod nego prah – reče Anhel.
– Jeste, samo što piva imamo, a za sex treba da pronađemo nešto.
– Hoćeš da naručim devojke?
– Ne, nema potrebe.
– A momke, možda to želiš?
– Ma ne, opusti se – rekoh – A kako to da ti nemaš devojku ili nisi oženjen?
– I meni je porok sex, ali za razliku od tebe nije pivo nego vino. A što se sexa tiče, ja imam njega – reče Anhel i glavom pokaza na kera.
Prvo sam bio malo zbunjen. Ne, nije da nisam znao za tako nešto, nego nisam očekivao da će mi to reći. Ipak sam se nadao da ćemo možda nas dvojica nešto uraditi po pitanju sexa.
– Misliš na Dina?
– Da, što smeta?
– Ne, ne. – rekoh – Ja sam bisex, ali sa životinjama nisam nikad. Da budem iskren, nisam ni mislio na to.
– Naravno, nemoj pogrešno da me shvatiš. I ja sam iste fele. Volim i muškarce i žene, a kada nema ništa Dino zna da mi greje hladne amsterdamske večeri.
– Pa ništa – rekoh – ako si zainteresovan, možemo se ti i ja zabaviti, da nam ne propadne veče, a Dino može da sačeka neki drugi put.
– Slažem se. Idemo gore.
Poneli smo piće i popeli se uz raskošne stepenice na sprat. Ušli smo u ogromnu spavaću sobu sa još većim krevetom. Malo mi je smetalo to što Dino ide za nama, ali je bio tako pokoran i miran da sam ubrzo na njega i zaboravio. Anhel ode u kupatilo, a ja uzeh još jedno piće i pripalih cigaretu. Nakon pola sata se zamenismo. Ja odoh u kupatilo, a on leže na krevet. Kada sam izašao iz kupatila, soba je mirisala na travu. Anhel je ležao go na krevetu. Bio je to lep prizor. Zgodan, glatkog izdepiliranog tela. Ono što mi nije promaklo je to da je imao jako mali kurac. Bio je kao crvuljak, ali zato su mu muda bila kao u bika. Legao sam pored njega na krevet i uzeo mu iz ruku džokavac. Povukao sam par dimova, ugasio pikavac i počeli smo da se ljubimo. Palio me je Anhelov dah koji je bio kombinacija mirisa vina, trave i nečeg trećeg neodređenog. Mazio sam ga svuda po telu. Anhel se je sve vreme ponašao pasivno. Svaki pokret, okretanje i nameštanje u krevetu je odavalo njegovu žensku pasivnu ulogu u svemu ovome. Nije mi smetalo, naprotiv. Prijao mi je taj dominantan odnos prema njemu. Sagnuo se je ka mom međunožju i znalački počeo da mi obrađuje kurac. Prijao mi je taj mekani topli osećaj na kurcu i on se prope do maximuma. Dok mi je pušio kurac, njegovo prelepo obrijano dupe mi je bilo na dohvat ispred lica. Odigao sam glavu i krnuh mu jezičinu duboko u čmar, od čega on tiho jeknu. Tucao sam ga jezikom u čmar dok mi je dudlao kitu. Tada se je odigao i namestio četvoronoške na krevetu. Prišao sam mu otpozadi i milovao leđa. Anhel je sada već glasno dahtao u iščekivanju mog prodora. Prislonio sam glavić na njegov čmar i nežno, ali odlučno ga uterao do jaja. Anhel je poludeo. Ostao sam na tren tako zaboden do jaja u njemu, i onda ga lagano izvadio i počeo da ga jebem.
– To… Ah… Jako mi prija – uzvikivao je Angel…
Jebao sam ga lagano i studiozno, znalački. Uživali smo obojica. Moja kurčina je bila dobrano velika i tvrda da ga zadovolji, a njegov čmar je pulsirao oko mog kurca što me je dovodilo do ludila. Tada Anhel svrši. Obilno.
– Nemoj da staješ – reče on – hoću još…
– Nisam ni mislio…
Iako je Anhel polio krevet ogromnom količinom sperme ispod sebe, nastavio je da ga prima kao da smo tek počeli. To mi se dopalo.
U jednom trenutku on se spusti skroz na krevet i ja svojim telom pođoh za njim, ne vadeći kurac iz njegovog dupeta. Anhel je sada ležao potrbuške na krevetu, široko razmaknutih nogu. Ja sam ležao preko njega i samo odižući guzu, tucao ga. Znojava tela su nam klizila jedno o drugo.
Op…
Odjednom, u pola jebanja, osetih grebanje po leđima i intenzivno dahtanje za vratom. Bio sam zbunjen. Anhelova doga, Dino, naglo je skočila na krevet i zaskočila me s leđa. Izgleda da je naše jebanje napalilo i dogu. Nisam znao šta da radim u prvom trenutku. Od težine kera nisam mogao da se uspravim i otresem ga sa leđa. Ipak je to bio ogroman ker. Osećao sam njegov dah i bale za vratom, a njegov ogroman kurac mi je udarao u guzu. Hteo sam da se stisnem da mu ne dozvolim da me zajaše, jer ga nisam mogao otresti sa leđa, ali sam brzo shvatio da kera tera nagon. Bio sam besan što sam nesmotreno dozvolio tako nešto. Doge se nisam mogao otresti i biću jeban svakako. Shvatio sam da je bolje da se opustim i pustim da se to završi, jer bi me u suprotnom bolelo, a možda bi me i povredio svojom ogromnom kurčinom. Naravno Dina se sve to nije ticalo i on je udarao kurcem po mom dupetu u pokušaju da ga utera. Anhel se je topio od miline sa mojim kurcem u dupetu i nije ga se ticalo šta se dešava iznad njega. Konačno Dino pogodi. Njegova sluzava velika kurčina mi ulete u čmar ogromnom žestinom. Bol je bio nesnosan da mi suze potekoše. Međutim, to se kera uopšte nije ticalo, i on je gonjen svojim nagonom nastavio da me prca kao singerica. Nakon par minuta, bol je polako minula i ja sam sada na sopstveno čuđenje počeo da uživam. Ispod sebe sam karao Anhela, a njegova doga Dino je kao singerica vezao ogromnim kurcem po mom čmaru. Ovakvom brzinom, silinom i velikim kurcem me do sada nije jebao nijedan jebač. Na momente sam čak imao osećaj da se kerov kurac u meni napumpava i raste. Naravno, dobra kurčina u mom dupetu učini svoje i ja počeh da punim Anhela ispod sebe. Obojica smo se raspametili i svršavali kao konji, samo je Dino prcao kao da radi svoj dobro izdresirani posao.
Anhel se je izvukao ispod mene i okrenuo se da mi puši sluzavi kurac. Dino me je i dalje prcao nesomučno. Uspeo sam nekako da se malo uspravim i namestim četvoronoške, kako bih i sebi i keru olakšao stvar. Sada je Dino navalio još žešće i još brže. Sada sam se i ja pretvorio u jedan veliki čmar. Uživao sam kako sam jeban. U tom trenutku mi uopšte nije bilo važno ko je jebač iza mene. Tada Dino poče snažnije da dahće i balavi i ja osetih kereću spermu u mojoj guzi. Svršio sam još jednom. Anhel je gutao i lizao moju spermu.
Kao što se iznenada popeo, isto tako iznenada Dino skoči i siđe sa mene i mirno leže kraj kreveta kao da se ništa nije desilo. Osetio sam hladnu promaju u čmaru. Razvalio me je kao niko do tada.
– Kako ti se dopalo sve ovo? – upita me Anhel.
– Iskreno, u početku sam bio besan, ali sada ti mogu reći da me niko do sada nije tako izjebao kao tvoj ker.
– Sada ti je jasno zašto ja previše ne tražim sa strane, kada imam njega u kući.
– Boga mi, dao je domaći zadatak mnogim jebačima.

Srećna Nova godina.
Tih nekoliko dana u Amsterdamu sam proveo kod Anhela. Jebali smo se non stop. Bukvalno 24 sata. U igru smo naravno pustili i Dina koji nas je naizmenično razvaljivao od kurca.
U avionu za kući, osmeh zadovoljstva mi je bio na licu, a na sedištu, razvaljeno dupe.