Ispovest jednog bisexualca – 4. Dejan i Ana

96
Share
Copy the link

Sledećeg leta nakon što su Dane i Vanja nestali iz mog života trebalo je da idem sa društvom na more. S obzirom da na moru nikada nisam bio, a i popravio sam se u učenju, Rade i majka su odlučili da me puste.
Medjutim kako se dan odlaska bližio, jedan po jedan iz društva su otkazivali iz raznoraznih razloga, da bi mi poslednji, Goran rekao:
– Pa šta ćemo nas dvojica sami na more? Ne idem ni ja.
Skenjao sam se totalno. Trebalo je da prvi put u životu idem na more i sve je propalo.
Stoga, skovao sam plan. Slagao sam očuha i majku da idem sa društvom jer me verovatno ne bi pustili samog na more. Nakon nekoliko dana sam već bio u Pržnu kraj Tivta.
Prva dva dana su mi prošla u kupanju, sunčanju i dečačkoj oduševljenosti sa prvim susretom sa morem.
Jedne večeri dok je kamp brujao kao košnica, na placu pored mog zastade auto sa ogromnom prikoli*. Dok sam zmirkajući zaslepljen farovima pokušavao da nešto vidim, iz kola izadje zgodna crnkinja i na tečnom srpskom mi nazva dobro veče.
Mora da sam izgledao kao balvan, jer kad je vozač izašao iz kola, na licu je imao osmeh koji je svakog trenutka mogao prsnuti.
– Dečko, ne smeta da budemo komšije? – upita.
– N… Ne – zamucah zbunjeno i ustah da se pozdravim.
– Ja sam Dejan, a ovo je moja žena Ana.
– Drago mi je. Dule.
– Da li bi nam pomogao da se raspakujemo?
– Naravno.
Pomagao sam im oko prikolice do kasno u noć. Dejan mi je ispričao kako živi i radi u Švajcarkoj gde je i upoznao Anu. Ona je inače iz Juzne Afrike i vec su 10 godina u braku. Dejan je bio sasvim normalan prosečan muskarac od 32 godine, ali je imao prelepe plave oči, koje su u kombinaciji sa osmehom bile “smrtonosne”. A Ana? Daleko od toga da sam bio hladnokrvan prema ženama, naprotiv, ali Ana je bila žena zbog koje bih se odrekao svih kurčeva na svetu u tom trenutku. Bila je tanka i visoka kao atletičarka. Ogromne sise su štrčale, a bradavice pretile da probuše majicu. Dude su joj bile tolike da su donji rub majice odbile od tela gde se nazirao predivan ravan stomak. Njena guza, tvrda, okrugla i natrćena, kakvu samo crnkinje mogu imati. To je jedna od onih guza, što kad je vidite, odmah pomislite da joj ga smestite. Sve to je ukrašavala njena mala glavica sa dredovima. Prelepo lice, sa napućenim debelim usnama i belim osmehom koji obara s nogu.
Ujutru kada sam se probudio Sunce je već dobrano peklo. U šatoru je već bilo pretoplo, te sam se uputio put plaže. Dejanova prikolica je bila zatvorena, te sam pretpostavio da još spavaju umorni od puta.
Na plaži me je nakon pa*ati uhvatila nervoza od nekih kupača sa malom de* koji su bili nesnosni pored mene. Prebacih peškir preko ramena i krenuh da šetam obalom. Šetajuci tako, dodjoh do kraja plaže odakle su počinjale hrapave stene i oskudno žbunje. Izmedju je vodila uzana staza i ja reših da vidim šta to tamo iza brda ima. Krenuo sam stazom i uz put nailazio na parove razbacane po stenama. Pobegli od gužve na plaži i žene uglavnom u toplesu.
Kada sam se popeo na vrh brda, sa druge strane videh malu peščanu plažu, sa otprilike 20 do 30 kupača. Reših da sidjem dole i uživam u miru te plaže. Kako sam se spuštao ka plaži, odjednom primetih da su svi goli. Bila je to divlja nudisticka plaža. Ne smeta, pomislih i raširih peškir na početku plaže. Skinuo sam gaćice i pružio se po peskiru uživajuci u suncu.
Nakon jednog kupanja, gde sam neizmerno uživao u dodiru nagog tela sa vodom, legoh ledjima na peškir i sklopih oči uzivajući u suncu. Skoro sam zadremao kad osetih nečiju senku na sebi. Otvorih oči i ostadoh bez daha. Preda mnom su stajale moje komšije. Goli kao od majke rodjeni. Ana, predivna. Tamne puti sa obrijanom pi*. Dejan, osmeh i oči koje slamaju, sa odličnim alatom medju nogama. Debeo kurac, bas kakav volim i teška muda.
– Ćao komšija. Nismo znali da si i ti nudista – reče Ana sa svojim biserno belim osmehom.
– E zdravo – rekoh pomalo zbunjen – slučajno sam otkrio ovu plažu pa pošto volim golotinju evo me.
– Mi krenuli na ručak – reče Dejan – Hoćeš sa nama?
– Može.
Obukli smo se na brzaka. Nisam mogao da se otrgnem utisku da se svi medjusobno gledamo i odmeravamo, krišom ispod oka. Krenusmo u restoran.
Ručak je protekao u divnoj i opuštenoj atmosferi. Iako je razlika u godinama bila velika, to nije bio razlog da se opustimo i uživamo u razgovoru kao da se znamo sto godina. Bio je to početak jednog lepog druženja.
Narednih par dana sve vreme smo provodili zajedno. Na plaži, u kampu do kasnih sati kada bih ja odlazio u svoj šator, a oni u prikolicu.
Tako je bilo i jedne večeri kada smo se nakon roštilja povukli polupijani na spavanje. Odjednom usred noći me je probudio jak vetar koji je dobrano ljuljao moj šator. Počelo je da grmi i krenu oluja. Prava provala oblaka. Pošto sam niskusno postavio šator, počela je da mi prodire voda unutra tako da smo za tili čas bili mokri i ja i moje stvari. Onda su počeli jedan po jedan kanap da se čupaju iz blatnjave zemlje. Izašao sam iz šatora i pokušao da ga vežem za Dejanovu prikolicu. Jak vetar i kiša su mi pravili probleme u tome. Odjednom se je Dejan stvorio kraj mene i pomogao mi da vežem šator.
– Hajde kod nas – vikao je na sav glas, kako bih ga čuo od vetra i grmljavine – Prehladićeš se.
Ćutke smo utrčali u prikolicu. Druga pla*a. Suvo i prijatno. Kiša je dobovala po krovu i u kombinaciji sa plinskom svetijkom stvarala neku erotičnu atmosferu. Nas dvojica smo stajali na sred sobe dok se sa nas cedila kiša. Obojica smo bili goli, samo u kupaćim gaćicama.
– Momci, jeste li za kafu? – upita nas Ana, stojeći u providnoj spavaćici. Delovala mi je još poželjnija nego dok je bila skroz gola na plaži.
– Naravno. Daj i rakije da se ugrejemo i neke suve stvari – reče Dejan. Ana njemu dobaci neki šorc, a meni peškir. Mi se na brzaka presvukosmo i sedosmo jedan nasuprot drugome za mali stočić. Rakiju otresosmo naiskap.
Nakon prve rakije pridje Ana i donese kafu. Dejan nam svima nasu još rakije, a Ana na moje iznenadjenje sede kraj mene. Gole butine su nam se dodirivale ispod stola. Noga joj je bila toliko vrela da je počeo nesvesno da mi se diže. Srećom bilo je tako tesno i skučeno za stolom da se nije videlo.
– E pa živeli za srušeni šator i zdravu prikolicu – nazdravi Dejan.
– Živeli – rekoh ja – samo što sam postao beskućnik.
Svi se nasmejasmo i nastavismo da pijemo kafu i tučemo po rakiji.
– Jebi ga, – rece u jednom trenutku Dejan – da ne beše ovog nevremena, ja i Ana nismo znali kako da te namamimo u prikolicu.
– Kako to misliš? – upitah.
– Hajde, hajde ne pravi se mutav. I ja i Ana smo zapazili kako je posmatraš ovih dana. A mogu ti reći i da se ti nama svidjaš.
Dok je to Dejan govorio, Ana me je rukom uhvatila za kurac ispod stola i namignu Dejanu – Mali se već napalio. Digo mu se.
Njena meka ruka na mom kurcu me je umalo stajala svršavanja.
– Odlično. – Reče Dejan, ustade sa stola i sasu sebi rakiju u grlo. Zatim skinu kupaći iz kojeg ispade poludignuta kara.
– Hajde vas dvoje – reče on – šta čekate. Ko je za sex neka se skida. Ko nije neka napusti prikolicu.
Bojao sam se da se ne obrukam, jer do tada nisam nikada bio sa ženom.
Dok smo se Ana i ja izvlačili izmedju klupice i stola, Dejan je otišao na drugi kraj prikolice i pustio tihu muziku. Napolju je još padala kiša, sada smirenije, bez vetra. Imali smo neki osećaj ušuškanosti.
Ana i ja stadosmo na sred prikolice, tik uz široki krevet. Ana napade prva. Prišla mi je i pripila svoje golo telo uz moje. Ljubili smo se stojeći. Njene vrele dojke su mi palile grudi. Noktima mi je blago grebala ramena, dok sam joj ja rukama mesio tvrdu guzu. Dejan je na moje iznenadjenje legao po krevetu i lagano svlačio kožicu svog kurca dok nas posmatra. Tada Ana poče polako da se spušta na dole. Ljubila mi je grudi i sisala bradavice. Noktima je sada strugala po mojim trbušnjacima. Naježio sam se od glave do pete. Lagano se je spustila još niže, nežno me uhvatila za jaja i strpala moj nabrekli kurac u usta. Izludeo sam. Usne su joj bile sočne, meke i tople. Znalački mi je dudlala. Pomislih, od ovog trenutka sam definitivno bisex.
Ana naglo ispusti moj kurac iz usta i on glasno pljesnu o moj stomak kao opruga. Počela je da mi liže i sisa jaja.
– Dodjite ovde – reče napaljeno Dejan i lupi šakom o krevet pored sebe.
Ova igra mi se jako dopala. Vešto sam krio svoje gej sklonosti plašeći se Dejanove reakcije. Ako bi me zbog toga odbio, propustio bih priliku da naguzim ovu predivnu crnjkinju. Mada bih Dejanu rado dao da me dobro izjebe, rešio sam da glumim da sam strejt. Koliko sam se prevario pokazaće upravo ovo veče.
Ana se uspravi, uhvati me za kurac i povuče ka krevetu pored Dejana. Legla je Dejanu po nogama i pocela ludački da mu puši kurac. Dejan je samo tiho uzdahnuo i zabacio glavu unazad. U tom položaju, Ana je istrtila svoje okruglo dupe prema meni. Divno. Ružičasta pička joj je ispala izmedju nogu kao školjka. Malo iznad nje pulsirao je njen prelepi tamo braon šupak. Kao da me zove.
Kleknuo sam i podario joj jedan dugi liz od pičke do čmara. Mirisala je na egzotiku. Počeo sam da joj ližem šupak, dok je ona halapljivo gutala Dejanov kurac. Kad sam joj namazao čmar pljuvačkom, lagano joj gurnuh jezik do kraja. Imala je ukus i miris poluzagorele čokolade. Tiho je uzdahnula ustiju punih kurca i još više se nabila na moj jezik. Počela je da pulsira čmarom i blago mi pritiska jezik. To me je izludelo, da mi je dovelo kurac do pucanja.
Više nisam mogao da izdržim.. Uspravio sam se na kolena, naciljao i zabio joj kurac do jaja u picu. Oh lepote. Bila je tako topla i skliska. Prijalo joj je. Ana je počela da meša guzom kao mikser. Pomahnitao sam. Moje prvo jebanje. I to da ja jebem nekog, još u pičku, zgodnu ribu kao što je Ana. Bio sam blizu da svršim, pa ga izvadih iz Ane da ga malo ohladim. Kako lep prizor. Debela kurčina lupka po tvrdoj, okrugloj crnoj guzi. Odjednom Ana ustade i okrenu se licem prema meni. Sela je Dejanu na kurac takvom žestinm da umalo ja ne svrših. Uhvatila je obema rukama svoje moćne dojke i počela se žestoko nabijati na kurac. Mogao sam videti kako Dejanov kurac izlazi do pola glavića, a zatim naglo nestaje do jaja u crnoj Aninoj pički.
– Ah… Liži mi pičku – reče Ana izmedju dva udarca.
Kao po komandi, sagnuh se i počeh jezikom da joj šaram po klići. Vrh mog jezika je dodirivao Dejanov debeo kurac koji je besomučno izlazio i ulazio iz Anine pice. Njegova muda su me lupkala odozdo po bradi. Uživao sam u mirisu i ukusu te žestoke jebačine iz neposredne blizine. Ana je stenjala i tiho jecala od uživanja.
U jednom trenutku Dejanov kurac iskliznu i po inerciji krenu na gore duz Anine pičke. Ja refleksno otvorih usta i on mi ulete do pola. Ana i Dejan na tren zastadoše i pogledaše u mene. Kurac u ustima sa mirisom pičke me je izludeo, te ga ja momački pofafam još par puta.
– Extra – reče Dejan – vidim da će ovo biti prava jebačina.
Ana ustade, uhvati mi obraze šakama i sočno me poljubi.
– Hoću da me karaš u dupe – reče i natrti se. Odmah se uspravih, prislonih joj glavić na šupak i počeh polako da joj uterujem. Počela je tiho da skiči i da rukama širi guzove kako bi joj što dublje ušao. Tačno znam kakvo sam joj zadovoljstvo pružao. Počeo sam da je tucam. Svet oko mene nije postojao. Izvadio sam karu iz Aninog dupeta i sa oduševljenjem posmatrao njen čmar otvoren do debljine mog kurca. Zabih joj ga ponovo i ona ciknu od zadovoljstva. Nastavio sam da je trpam.
Tada osetih Dejana iza sebe. Prislonio se uz moja ledja tako da sam mogao osetiti njegovu karu na guzovima. Rukama mi je milovao ramena. Njegov mi je kurac klizio duž guzova u ritmu kako sam tucao Anu. Znao sam šta želi, a želeo sam i ja. Izvadio sam kurac tako da je samo glavić ostao u Aninom čmaru, blago se natrćio i zastao. Time sam Dejanu dao do znanja šta želim. On je bio već spreman, prislonio je vrh svog kurca na moj šupak, uhvatio me za kukove i uterao mi ga. Snažno, a lagano do jaja. Od tog zadovoljstva, kurac mi je još više nadošao u Aninom dupetu. Sada je nastala treska. Dejan je počeo žestoko da me jebe u bulju, a ja napaljen od toga, još žešće sam ga nabijao Ani u čmar. Počeli smo glasno da stenjemo, a Ana je vrištala da nas je ceo kamp čuo. Mene je izludjivalo saznanje da isto zadovoljstvo koje mi je Dejan nabijao u dupe, sam ja prenosio i zakucavao u Anin čmar. Odjednom Dejan ciknu i izvadi kurac iz mog dupeta. Kao da je to bio znak za Anu koja mi se skinu sa kurca i leže na ledja otvorenih usta. Brzo sam shvatio, pa i ja ustadoh i stadoh pored Dejana. Izdrkali smo par puta i počeli da svršavamo po Ani. Poprskali smo je litrama sperme. Ana je gutala, oblizivala se, a seme sa dojki skupljala rukama i stavljala sa uživanjem sebi u usta. Dejan i ja zadihani padosmo na pod. Gledali smo u plafon i zadovoljno se smeškali.
– Momci, jeste li za jedan tuš? – upita Ana.
– Kao i uvek draga – reče Dejan – Dule nas je uverio da je naš čovek.
Ana me je opkoračila dok sam ležao na podu. Mislio sam da će proći preko mene i otići na tuširanje. Medjutim, ona zastade tako raskoračena i malo čučnu. Uživao sam u pogledu na njene razjapljene rupe odozdo. Tada iz njene pičke krenu da curi. Polako pa sve jače. Kučka je pišala po nama. Kada me topla, slankasta zlatna tečnost dodirnu, napalih se. Uživanje je povećao i osećaj njene dominacije nad nama. Ana nas je popišavala kao kobila, dok smo se ja i Dejan takmičili ko će više pišaćke ustima pokupiti. Na kraju je Ana legla na pod izmedju nas tako popišane.
Napolju je svitalo.