Ispovest jednog bisexualca – 43. Ana

36
Share
Copy the link

Posao i život su išli sasvim dobro.
Splav je poslovao odlično.
Kriminalci me nisu dirali iz dva razloga. Prvi je*am plaćao redovno reket, i drugi je*am pojedine njihove članove imao u krevetu i znao za njihovu tajnu.
Tog leta, na estradno nebo je izbila mlada i veoma, kako kažu talentovana pevačica Ana. Izbacila je dva hita, koja su se non-stop vrtela po svim stanicama radija i televizije. Naravno, shodno njenoj popularnosti, bila je prava privilegija da ona zapeva negde uživo. Pored toga, to je značilo i dobru zaradu za to veče.
Nakon par razgovora sa mojim vezama u podzemlju uspeo sam da ugovorim da Ana peva jedno veče za vikend kod mene na splavu.
Sedeli smo kod mene u kancelariji i pili kafu. Ana je sedela preko puta mene, a njen menadžer na dvosedu sa strane. Ana je bila jedna od onih devojaka za koju bi svaki muškarac rekao da joj kurac viri iz očiju. Ona je toga bila svesna i to koristila veoma dobro. Njena plava kratka kosa je uobličavala njeno prelepo lice sa pušačkim ustima. Telo joj je bilo greh. Iako je bila mala, sve je imala na sebi i to u pozamašnim količinama. Bila je prava mala džepna venera. Ja kao jebežljiv pastuv, njenog menadžera nisam ni primećivao dok je ona premeštala jednu nogu preko druge u svojim belim čipkastim čarapama.
Tada mi je zazvonio telefon. Javio sam se.
– Dule, Hibrid ovde.
– Reci.
– Jel stigla Ana?
– Jeste. Evo je sedi ispred mene.
– Vidi, ja sam danas bio u gužvi pa nisam stigao. Za večerašnji nastup joj daj ti pare, a posle ćemo se mi prebiti.
– Ok.
– Samo ništa unapred. Mala je kučka. Neka prvo odradi pa joj onda tek plati.
– Važi. – spustih slušalicu.
– Problemi? – zacvrkuta Ana svojim grlenim glasićem.
– Ma jok – rekoh nonšalantno – Tvoj sponzor je u gužvi, pa ću te ja isplatiti za večeras. Dodji posle nastupa ovde u kancelariju.
– Ok – rekoše u glas i ona i menadžer i izadjoše iz kancelarije da se pripreme za nastup.
Veče je proteklo odlično. Splav je bio dupke pun, a sigurno još duplo više ih je ostalo napolu da cupka uz muziku. Ana je odradila svoj posao kako treba i nastup je završen bez problema. Muzičari su skupljali svoju opremu dok su poslednji gosti izlazili sa splava. Otišao sam u kancelariju da sačekam Anu i njenog menadžera i da ih isplatim pa odoh kući na spavanje.
Čeprkao sam nešto po papirima kada začuh tiho kucanje na vratima.
– Napred – povikah. Vrata su se lagano otvorila i na njima se pojavi Ana. Bila je prelepa. Nosila je neki scenski šljašteći minić koji je isticao njene snažne lepe noge. Imala je butine kao stubovi kuće. Gornji top je jedva zadržavao njene nabubrele sise u korpama.
– Evo me – reče i umorno se spusti u fotelju.
– Gde ti je menadžer?
– Malo je popio pa ga je odvukla neka droca. Verovatno polupijan sada jebe negde.
– Blago si ga njemu. Jesi li za piće?
– Može.
Natočio sam nam po piće i iz fioke izvadio već pripremljenu kovertu sa lovom. Pružio sam joj je preko stola i ona je savi i stavi u malu torbicu.
– Nećeš da prebrojiš?
– Ne. Pa valjda se toliko znamo. Nego, pošto nema menadžera, moram da te zamolim za prevoz.
– Sada ću videti sa momcima da te neko odbaci.
– Želela bih da me ti odbaciš. Sa tobom mi je nekako sigurnije.
– Nije problem, ali sam ja motorom.
– Ne smeta.
Ubrzo smo bili ispred splava. Izvadio sam iz kofera rezervnu kacigu i jaknu i dao joj da ih obuče. Uzjahala je motor iza mene, prislonila svoje grudi na moja ledja i zavukla ruke u džepove moje jakne. Osetio sam kako me njene ruke u mojim džepovima diraju po stomaku i to me malo uzbudi. Krenuli smo. Po njenom ponašanju na zadnjem sedištu, video sam da joj nije prvi put da se vozi na motoru. Počela je da me dira svojim rukama koje je još uvek držala u mojim džepovima. Usporio sam kako bi to duže trajalo jer mi je prijalo. Polako su joj ruke kroz moje džepove išle sve niže dok nisu došle do mog medjunožja. Sada je svojim rukama mesila moja muda i već dobro nadignuti kurac. Stao sam na semaforu zbog crvenog svetla okrenuo glavu i upitao je:
– Jesi li za to da odemo negde na piće?
– Može, ali negde gde je mirno, dosta mi je galame – reče ona kroz kacigu.
– Biraj, reci gde bi želela.
– Najbolje bi bilo kod tebe, ako to nije problem. Htela bih i da se istuširam, sva sam znojava.
Nisam rekao ni reč više. Upalilo se zeleno svetlo na semaforu i ja dodadoh gas. Brzo smo bili kod mene u stanu.
– Kupatilo ti je gore na spratu. Idi istuširaj se dok nam ja naspem piće.
– OK.
Posle dvadesetak minuta je već silazila niz stepenice. Kosa joj je bila mokra. Na sebi je imala neku moju belu košulju koja joj je bila pet brojeva veća i dosezala do polovine butina. Isod košulje je nosila beo čipkani donji veš sa belim čipkastim čarapama. Silazila je lagano, kao da je namerno htela da mi omogući da je što duže gledam. Bila je svesna svog sexipila i to je koristila u svakoj situaciji.
– Evo ti piće, a ti nam zakuvaj kafu dok se sada ja istuširam – rekoh joj i uputih se na sprat u kupatilo.
Kada sam izašao sa tuširanja, Ana je sedela na trosedu sa sklupčanim nogama ispod sebe. Njene prelepe butine su sevale ispod procepa moje košulje. U ruci je držala čašu sa pićem i gledala nešto na TV-u. Kada me je ugledala, video sam na tren u njenim očima oduševljenje, koje je brzo prikrila. Bio sam obučen samo u boxerice. Ipak je pred sobom imala reprezentativan primerak mužjaka. Naročito što su mi uske boxerice pripijene uz telo isticale moćnu budžu medju nogama.
– Oho… – reče ona veselo – nisam znala da se ispod onog ugladjenog gazde splava krije tako dobar primerak.
– Hvala – rekoh – ni ti ne izgledaš loše…
– Dodji, sedi pored mene – reče i pokaza rukom na krevet pored sebe.
Uzeo sam piće i seo pored nje. Mirisala je lepo. Oboje smo znali zašto smo ovde i ja nisam čekao ni trena. Otpih gutljaj pića, spustih čašu na stočić i spustih ruku na njenu moćnu butinu. Sklopila je prelepe okice i prepustila se mom milovanju. Zavukao sam joj ruku ispod košulje i počeo da milujem sise. Sagnuo sam se ka njoj i nežno je poljubio u vrat. Samo je tiho uzdahnula sklopljenih očiju. Dok sam je ljubio po vratu i milovao joj bujne dojke, drugom rukom sam polako raskopčavao njenu košulju. Kad sam joj raskopčao košulju, Ana naglo ustade, ostavi čašu sa pićem na stočić i skidajući košulju reče:
– Hoću da ti igram…
– Može… – rekoh – ali ja imam visoke standarde…
– Bićeš zadovoljan… – reče ona i poče da igra uz muziku sa TV-a. Bio je to pravi erotski ples. Stajala je tik ispred mene. Gledao sam u njenu prelepu guzu. Bila je upakovana u beli donji veš i bele čarape koje su me same po sebi izludjivale. Počela je lagano da meša guzom. Njeno se je telo izvijalo u ritmu muzike. Iako mi je bila okrenuta ledjima, znao sam da se rukama miluje po ogromnim dojkama. Raspametio sam se. Njena guza mi se vrtila i trtila tik ispred nosa. Onda je krenula u čučeći položaj, mešajući kukovima napred-nazad. Pokretima je oponašala sexualni odnos kao da sedi na kurcu, što je bilo sasvim dovoljno da se moj kurac ukruti do bola. Zatim se je uspravila i lagano okrenula licem ka meni. Ja sam i dalje sedeo na krevetu. Prišla mi je, stavila svoje ruke na moj stomak i sela na pod izmedju mojih nogu. Prišla mi je licem do medjunožja i počela zubima da gricka moj nabrekli kurac preko boxerica. Spustila se još niže i počela jezikom da se igra po mojim mudima. Izmedju mojih muda i njenog jezika su bile samo boxerice. Ja sam napaljen sedeo zavaljen na krevetu ruku raširenih na naslon.
Onda mi je zubima dohvatila lastiž boxerica i počela da ih svlači na dole. Iz gaća ispade moj dignuti kurac i lupi me po stomaku.
– Imaš divan kurac… – reče ona dahćući po mojim mudima.
– Tvoj je srećo… – rekoh ja uspaljeno.
Ana uopšte nije koristila ruke. Nastavi da mi zubima skida gaćice. Kada je stigla do kolena ja ih nogama svukoh do kraja i one padoše na pod. Ona se je podigla i lagano uzela moj glavić u usta. Oblizivala je i sisala moj glavić i sve vreme me gledala u oči, kao da je tražila potvrdu da to dobro radi. A radila je savršeno. Kad se je uverila pogledom da uživam u njenom pušenju, ona spusti pogled na dole i proguta ceo moj kurac. Moja su joj muda udarala u bradu. Zastala je tako na trenutak sa celim mojim kurcem u grlu i počela polako da ga vadi iz sebe. Moj joj kurac ispade iz usta i ponovo me šljapi po stomaku. Sada ga je Ana uhvatila jednom rukom i primakla sebi, a drugom me je rukom nežno stiskala za jaja. Stavila ga je u usta i počela da pomera glavu gore-dole. Sada sam je već tucao u usta. Što od njenog vrhunskog pušenja, a što od prelepog prizora počeh da svršavam. Ana je grcala i gutala moju spermu u slast. Onda se uspravi i pomalo ljutito reče:
– E jebi ga, a taman sam se navlažila… Nisam znala da ćeš tako brzo…
– Kakve to ima veze – rekoh ja – skidaj gaće…
Pogledala me je malo začudjeno, ali poslušno skinu gaće i brus. Na sebi je imala samo halter i bele čipkaste gaće.
– Hodi… sedni mi…
Videvši da mi kurac i dalje stoji uspravno, Ana me opkorači, uhvati rukama za vrat i nasadi mi se na kurac. Nasadila se je tako brzo i naglo kao da se bojala da u medjuvremenu ne spadne. Prijala mi je njena topla skliska utroba. Nabila se do jaja. Zagrlila me oko vrata, počela ljubiti i mešati guzovima. Ja sam je jednom rukom uhvatio za sisu, a drugom za guzu i pratio njen ritam mešanja. Nabijala se tako neko vreme dok nisam osetio da je blizu. Onda sam se nagnuo malo napred, ugrizao je za bradavicu i Ana vrisnu. Skičala je i vrištala nabijajući se na moj kurac. *azam joj je tresao telo. Na kraju mi klonu glavom na grudi sva zadihana.
– E mala… pošto si ti mene izjebala, sada je red na mene… Da ja tebe jebem…
Ana nije progovarala. Rukama sam joj dao do znanja šta želim i ona se poslušno postavi u kereći položaj. Prišao sam joj otpozadi i umočio svoj nabrekli kurac u pičku. Dahtala je od zadvoljstva, glave opuštene na dole. Brzo sam joj ga izvadio iz pičke i prislonio na njen ružičasti čmar. Ana je jednom rukom uhvatila svoj guz i raširila koliko god može. Gurnuo sam joj ga lagano do pola. Kriknula je tiho i zamešala guzom kako bi se lakše privikla na debljinu mog kurca. Uhvatio sam je za kukove i sada joj ga nabio do jaja u guzu.
– Konju… rasturaš me… ah… – dahtala je ona.
– Odvaliću te kao drolju…
– Jebi me… odvali me… oh…
Tucao sam je krvnički u bulju. Ana ga je primala i uživala. Uhvatio sam je za ramena i nabio na kurac do jaja. Počela je da vrišti i svršava kao kobila. I ja sam bio blizu, trebalo mi je još malo. Okrenuo sam je da legne na ledja po podu. Uglavio sam joj se izmedju nogu u misionarski položaj i strpao joj ga u pičku. Sada je Ana vrištala na svaki moj udarac kurcem po njenoj utrobi. Sise su joj se tresle i drhtale na svaki moj udarac. Jebao sam je sve snažnije i brže kako mi se bližio vrhunac. Ana je krenula ponovo da svršava glasno i ja nisam mogao više da izdržim. Nabih joj ga do jaja u pučku i našpricah prvi mlaz semena. Kada je to osetila, Ana se malo iskrivi i gurnu mi prst u dupe. Od toga ja joj ga još više nabih i nastavih da još obilnije svršavam. Ana me je prcala prstom u čmar, a ja sam joj u zahvalnost punio pičku ogromnom količinom vrelog semena.
Na kraju popadasmo jedno pored drugog znojavi i zadihani.
– Auh… Pravi si… – reče ona zadihano.
– Boga mi i ti znaš znanje….
– Za razliku od ovih mačo mena i kriminalaca, ti si pravi jebač…

Medjutim, od te njene izjave nisam imao nikakve koristi. Od tog dana se više nikada nismo sreli. Bar ne privatno i sami. Kasnije su mediji javljali da se udala za nekog bogatog Grka.
Svejedno. Ana je bila jako zgodna mačka koja mi je podarila fantastičan jeb.