Naš gost, Darko i ja (gay priča)

312
Share
Copy the link

Kada su se Darkovi roditelji vratili u Australiju ja sam prešao kod njega na dve nedelje, dok i on ne odputuje tamo. Luksuzan četvorosobni stan na Novom Beogradu i njegov kurac obecavali su mnogo. Živeo sam kod njega kao da smo već dugo u vezi, sredjivao nam stan, spremao nam obroke, prao veš i radio slične stvari. Osećaj da sam nešto kao njegova žena držao me je nonstop napaljenim. Mogao je da me ume kad god bi pozeleo i da me rastura kako god hoce. Znao sam da se Darko vidja i sa drugim momcima, ali mi to nije smetalo, cak me je i palila slika kako razvaljuje nekog drugog tipa ili ribu ili kako ga kara neki drugi decko.Nisam ja voleo Darka, ali mi je bio preterano drag i blizak i uzasno me je palila njegova pojava. Uostalom, kako i ne bi je*e znamo skoro ceo zivot i on je prvi momak sa kojim sam se kresao, skolski drug na koga sam drkao skoro celu gimaziju.

Bio sam u kupatilu i prao njegove gace, uporno sam pokusavao da sklonim fleku od njegove sperme sa njih, ali bez uspeha. Zavrnuo sam slavinu i cuo Darka kako ulazi u stan, ali ne sam vec sa jos nekim muskarcem. Odoh da vidim sta se desava jer nam do sada niko nije dolazio, otvaram vrata i vidim svog decka sa nekim tipom kako biraju pice iz bara.

Prilazim i Darko nas upoznaje. Primetio sam da je decka malo sramota sto sam i ja ovde, Darko mu sigurno nije objasnio da ima svoju stalnu kurvicu – mene, ali cim ga je sramota onda je sigurno dosao sa namerom da ostane i da se jebe a ne da popije kafu i ode. To me je radovalo.Rukujemo se, ja mu se predstavljam, on meni, a kroz glavu mi lete slike zestokog razvaljivanja nas trojice sto me je u momentu popalilo. Zove se Milos, nesto je stariji i krupniji od Darka i mene, tamnog tena, kratke crne kose, zelenih ociju, debelih usana i sirokog osmeha na licu. Apsolvirao je na saobracajnom sa svojih 24 i, posto je iz unutrasnjosti, planira da ostane u Beogradu kad zavrsi studije.

Vratio sam se do kupatila da pospremim i sklonim ves, ali i da na brzaka doteram svoje telo za vrucu noc kaja nam sledi. Vratio sam se u dnevnu sobu a njih dvojica su sedeli kaucu i Miloseva ruka je bila na Darkovom medjunozju. Brzo je sklonio saku, ali Darko mu je rakao da se opusti i da sam ja njegova jebulja uvek zeljna jebacine te da moze da bude slobodan. Ja sam se nasmejao i namignuo Milosu a Darko mu je krnuo jednu zestoku zvalu u usta. Pice me cekalo na stolu, popili smo po dve case viskija, nas gost se ubrzo opustio i otvoreno se upustio u razgovor i povremeno ljubljenje.

Gledao sam ga i slusao kako prica o sebi a zamisljao kako ce za manje od pola sata da me tuca po dupetu. Moj decko je onda otvoreno zatrazio od Milosa i mene da ustanemo i da se mazimo ispred njega, da nas dobro osmotri a onda da ga dobro karamo u guzu i usta. Pogledao sam Milosa u njegove jebacke oci, nasmejali smo se, ustali i utonuli u jedno dugo ljubljenje i milovanje uz lagani ples, samo za Drakove oci. On me zagrlio a ja sam zavukao ruku ispod njegove majice, milovao mu stomak i polako ga oslobadjao gornjeg dela odece. Osecao sam njegov dah, video njegov pogled, njegov osmeh, naslutio strast ovog muskarca prema meni sto me je skroz priblizilo tom strancu.Bio sam mu okrenut ledjima kada sam na guzi preko farmerica osetio ukrucenu kurcinu, to me je bacilo u trans i poceo sam da se trljam o njega dok su njegove ruke skidale moju majicu, pantalone i kratke uske bokserice. Njegove ruke su lagano klizile niz moje noge mazeci mi butine, kolena i listove. Onda je skinuo i sebe, tada je ostao bez svojih bokserica i u sobi se osetio njegov muski miris a njegova kita je zablistala u mojim ocima.

Duga, tamna batina, blago zasiljenog glavica koji se sjaji od precuma i skupljena svetlija jaja na dnu su mamila moje uzdahe,osetio sam kako mi se anus stiska od zelje da se nabijem na to koplje. Nisam mogao da izdrzim, okrenuo sam guzu i trljao se od njega, sad bez farmerica – samo koza na kozu. Osecao sam kako se glavic zabija na moju rupicu i kako spustam guzu na dole tako mu se kurac zateze a onda se otkaci od mog cmara i lupi o njegov stomak. Nisam smeo da se nataknem jer nas je moj decko, koji sve posmatra sedeci na kaucu i drkajuci svoj kurac, upozorio: “No,no macani!To cuvajte za mene!”. Moj penis je pucao koliko me sve palilo a vrhunac se desio kada je Miloš u toku našeg plesa izmedju svojih dugih prstiju stavio koren mog uda a u šaci imao moja otekla jaja koja je prelepo masirao.

Onda smo prišli Darku doveli ga na pod isperd kauča i počeli dobro da ga obradjujemo. Moj dečko je od mene dobio jedno dugo lizanje čmara dok mu je Milos svoju kitu davao po ustima. Darko ima anus boje čokolade i redovno ga sredjuje tako da nema dlaka oko njega. Naš gost je pušio Darkov kurac a ja mu davao da mi ga dudla. Posle smo ga žestoko tucali skoro dvadeset minuta. Ja sam prvi svršio i jedva sam izdrzao i toliko. Najlepse mi je bilo da ga gledam kako mi pusi dok ga Miloš razvaljuje po guzi. Njihao se, pravio je tako jebačke face i tako nežno stenjao a iza je na njega nasrtalo Miloševo mišićavo i znojavo telo. Izlio sam mu spermu u usta a iz drugog kurca je dobio u crevu, moj decko je svršio po tepihu još dok smo ga Miloš i ja jebali.

Posle ove runde otišli smo, svako ponaosob, na tuširanje. Vraćali smo se u Darkovu momačku sobu, koja je bila odlično sredjena i u kojoj je bio njegov komp. Ja sam pustio pornić u kome su glumili prelepi frajeri, film je bio smešten u nekom logoru u nekoj pustinji – vrelina sunca i akcije odlicno izvajanih tela. Sva trojica smo završili sa tuširanjem, obmotali smo bele peškire oko struka, legli u Darkov krevet i fotelje, pijuckali viski i povremeno bacali pogled na jebačinu na ekranu. Ja sam pričao o jednom karanju sa kolegom sa faksa i tako polako palio situaciju je*u me obojica pomno pratili. A onda sam pricao o tome kako sam kao klinac od šargarepe, srafcigera, vate i selotejpa pravio dildo pa ga namazanog kremom nabijao u guzu. Sve sam to demonstrirao pred njima tako sto sam podigao noge, izbacio dupe i nabijao prste u čmar. Poceo sam da pricam o tome kako će njih dvojca da me pojebu, kako će njihove kite da mi cepaju rupicu koju drkam prstima, kako cu da budem njihova poslušna kurvica, rob, kako cu da gutam spermu iz njihovih kurčina…Momci su u sred moje price stali pred mene i tako mi nudili svoje batine. Lupkali su me kitama po licu dok su se gore zvalavili jezicima a onda mi je Miloš, onako zapovednicki, rekao da ce oni sad da sednu jedan pored drugog a ja da kleknem i da im drkam kurčeve.

Uradio sam kako je tražio i pred sobom sam imao dva pastuva i zadatak da im izmamim uzdahe i iscedim spermu iz muda. Kako su mi medeni bili! Iz moje kučeće prespektive ramena i grudi su im dolazili do izražaja a kurčevi štčali poludignuti, taman da pocnem da ih obradjujem. Njih dvojica su se mazali nekim uljem a ja sam sakama lagano masirao te prelepe udove i kesice koje vise sa njihovih korena. Za tren oka u rukama sam imao dve zategnute batine. Kožicu sam im zavlacio do podsisanih crnih bruca i tada bi se rupice na njihovim glavićima raširile, onda sam je vraćao nazad i pokrivao modre vrhove njihovih penisa. Oni su se ljubili, stenjali i mazili a mene je taj prizor i njihov miris sve više i više opijao. Osećao sam se ispunjeno jer zadovoljavam ove muškarce.

Pustio sam pljuvačku da padne prvo na Darkov pa na Milošev ud i tada su mi šake još bolje klizale po njima, a po sebi znam da je taj osecaj odličan. Posle drkanja, Darko je naredio da ustanem i naguzim se tako da mi moje lepo dupe bude namešteno za lizanje. Ponosan sam na svoju guzu, zategnuta je je*talno vezbam i redovno je depiliram oko anusa. cmar mi je ruzicast i dobro razradjen, naročito u poslednje vreme od kad ga Darko cepa svaki dan. Osetio sam necije šake kako mi razmiču guzove, pa ih lupkaju, onda masiraju rupicu i guraju prste u nju. Od nekud se stvorio i dildo, sigurno Milosev jer Darko to nije imao to a ja svoj nisam poneo. Ja sam se jos vise natrtio i raširio noge a rukama sam se oslanjao o pod. Mazali su me onim uljem kojim su mazali i sebe i uguravali mi plasticnog, tada sam zastenjao a oni su pricali: “Gledaj kako ga prima, Gladna je ova rupa kurca, Rasturi mu dupe, Dobra ti je ova kurvica…”. Izvadili su dildo iz mog dupeta, ustali su sa kreveta a ja sam kleknuo i dao se na pušenje. Miloš mi je bio sa desne strane i prvo sam primio njegov kurac. Odmah sam progutao palicu čvrsto je stegnuvsi usnama, da oseti svaki moj pokret. Usao mi je skroz do grla. Tako zarobljenog u mojim ustima počeo sam da ga stimulišem mlateci glavom levo – desno, pa klizeci od korena ka glaviću i nazad. Usta su mi bila puna Miloševog mesa a njegova kolena su zadrhtala od zadovoljstva. Ispustio sam njegov i uzeo Darkov kurac. Prvo sam ga celog izljubio, onda sam lizao njegova jaja a ostatak je bio pribijen uz moje lice, sve do čela, a onda ga usisao u usta. Miloš je poceo da gura i svoj kurac, ali nisam uspeo da primim obojicu, zato sam njemu drkao a mom decku pušio pa obrnuto. Darka sam uhvatio za desni a Miloša za levi guz i pridrzavao se za njih dok su mi oni punili glavu.

Darko je legao na pod a Miloš me postavio u kuceci polozaj tako da mi glava bude iznad kurca mog momka. Zinuo sam i nastavio da cuclam batinu a Milos me je uhvatio za kukove i prislonio glavić na moj cmar. Uopšte nije taktizirao nego je silovito nabio svoju kurcinu u moju guzu a ja sam se zagrcnuo od silnog bola i izvadio Darkov kurac da bih dosao do daha pa nastavio da sisam. Karali su me nemilosrdno a ja sam sve sa zadovoljstvom istrpeo. Mene je to malo i bolelo, ali takav slatki bol je nešto što me je teralo da sve više uzivam u tucanju. Vrckao sam guzom po Milosevom kurcu i pušio Darkov, obojica su duboko stenjali a ja sam mumlao sa kitom u ustima. Onda smo ustali i oni su me namestili da ledjima legnem na trpezarijski sto, ja sam raširio noge i podigao ih na Miloseva ramena, on je legao na mene i poceo da me ljubi a moj decko mi je stojeci uterao u guzu. Osećao sam kurac našeg gosta na svojoj kiti, bio sam u njegovom zagrljaju, jednom šakom stiskao mi je guz a u dupetu sam imao kurac svog dečka. Darko je gurao žestoko dok sam ja sisao Milošev jezik. Onda je vadio kurac iz mog dupeta pa nabijao u Miloša je*u mu obe rupice bile na izvolte. Miloš i ja smo bili u ekstazi. Kurčevi su nam se mazili, rukama smo vredno dodirivali nasa tela, ljubio mi je vrat, sisao mi jezik i uvo, šaputao sam mu svašta dok nas je Darko naizmenično karao. Onda je Miloš ustao, popeo se na sto, drkao kurac iznad mojih usana i ubrzo je poceo da svršava, malo u moja usta a malo po mom licu.Neko od njih dvojice je šcepao i moju karu i krenuo silovito da je drka. Samo se sećam da smo moj decko i ja svršili u isto vreme, on se ispraznio u mom crevu a ja po svom stomaku. Posle smo se ponovo okupali, ali svi zajedno i zagrljeni zaspali u Darkovom krevetu.