Gospodarica

72
Share
Copy the link

Moja priča počinje pre par godina kada sam prešao u veći grad na studije. Najzad sam uživao u slobodi koju sam toliko željno čekao, je*am plaćao kiriju za mali jednosobni stan koji sam imao samo za sebe.
Vreme je prolazilo, a pošto sam po prirodi bio vrlo stidljiv, nisam imao puno uspeha s devojkama. Javila se usamljenost… Svako veče sam bio sve napaljeniji i ostajao do kasno u noć gledajući erotske filmove na televiziji, ali želeo sam više od običnog drkanja po celu noć. Vremenom su moje fantazije postajale sve perverznije, a najveća je bila da služim dominantnu devojku. Sexy oglasi i poruke koje su se vrtele u dnu ekrana tokom erotskog programa su mi svako veče sve više golicale maštu. I jedne večeri sam rešio da pustim poruku, napisao sam da imam dvadeset godina da nemam iskustva ali imam veliku želju da zadovoljim perverznu domino devojku, za početak sms. Drhtao sam od uzbudjenja dok sam pritiskao ‘send’… Posle desetak minuta na ekranu je počela da prolazi moja poruka, a moje srce je lupalo sto na sat. Telefon mi je zazvonio, ali je to bilo razočarenje, sa druge strane je bio muški glas, odmah sam prekinuo… Posle dve poruke od devojaka koje su želele hot line stigla je njena poruka, poruka od moje buduće gospodarice.
Rekla je da se zove Milena i da joj se uvek obraćam sa ‘gospodarice Lena’, da ima 32 godine, da je visoka 175cm, crnka je i da me njen izgled ‘sigurno neće razočarati’. Zanimale su je moje fantazije i šta u stvari želim. Kurac mi je bio tvrd dok sam joj opisivao kako me pali sexy veš i obuća, kako sam poslušan, obožavam i uživam u svakom delu ženskog tela, a da obožavam i klasičan sex, a da ne volim težu dominaciju i ponožavanje. Na to mi je odgovorila da imam potencijala i da će razmisliti, a zatim mi je zadala svoje prvo naredjenje: “Hoću da izdrkaš taj tvoj kurac jer je sigurno sve vreme tvrd! I da si mi opisao do detalja!!”. Ležao sam samo u boxericama, izvadio svoju tvrdu karu, nije prošao ni minut, a ja sam već bio ulepljen svojom spermom i slao poruku svojoj Gospodarici. Smejala mi se koliko sam brzo svršio i poručila mi da očekujem njen poziv u narednih nekoliko dana. Zatim mi je poželela laku noć, naredila da spavam ulepljen u svojim sokovima i da ubuduće nema drkanja bez njene dozvole…
Posle ove noći je prošlo par dana i, iako sam bio strašno napaljen, mislio sam da mi se Lena neće javljati, ali prevario sam se. Bio je četvrtak, provodio sam dosadno veče u stanu kad mi je u 11 zazvonio mobilni, bila je to Lena… Dominantan veoma sexy glas mi je rekao vreme i adresu na koju treba da dodjem, dok sam ja na sve odgovarao tihim glasom koji je drhtao od uzbudjenja. Na kraju mi je poručila: “Robe dodji na najbolje veče u svom životu, nemoj slučajno da si ispalio, neću da mi pederčić troši dragoceno vreme!”. Sutra sam ceo dan skupljao hrabrost ali bio odlučan u nameri da ispunim fantaziju. Bližilo se vreme za polazak, pozvao sam taksi i za 20 minuta bio ispred njene kuće. Pokucao sam i otvorila je ona, zanosna crnka, u prekratkoj crnoj suknji koja je isticala prelepe čvrste grudi i crnim čarapama koje su se presijavale i isticale snažne, ali prelepo oblikovane butine. U crnim cipelicama sa ogromnom štiklom izgledala je skoro pa viša od mene, a jarko crvene usne i plava senka na očima činile su savršenu kombinaciju sa njenim svetlim tenom.
“Hajde ulazi, pa šta čekaš?” rekla je razigranim glasom znajući da me je začarala svojom lepotom. Ušao sam, a ona zaključala vrata za sobom i naredila mi, “Skidaj se odmah, na sve četiri i prati me! Uh sav si pogubljen osećam da ćeš mi biti jedna od omiljenih igračaka”. Ubrzo sam bio potpuno go, klečao sam pored nje i pratio je uz stepenice sve do spavaće sobe. Unutra je bio ogroman krevet savršen sa vezivanje i igre koje sam slutio da slede, udoban trosed bordo boje i slična fotelja. Udobno se smestila u fotelju dok sam ja klečao ispred nje, ispružila je nogu prema meni i rekla:”Skini mi cipelice robe, stežu mi stopala i vreme je za masažu”. Odmah sam je poslušao, a zatim počeo i sa masažom stopala. Lagano sam prelazio rukama preko malenog stopala prekrivenog samostojećim čarapama koje su isticale lepotu prelepih nogu. Masirao svaki nožni prstić nalakiran jarkim crvenim lakom. “Skini mi čarape”, čuo sam njen glas. Nežno sam skinuo jednu, zatim drugu, gole noge su izgledale savršeno. Mazila me je nogama, sa izazovnim osmehom. Jedna noga je krenula ka mojim usnama, a druga se spustala preko grudi, stomaka, pa sve niže. Kurac je počeo da mi se budi. Njen palac je lagano skliznuo u moja usta, počeo sam da obradjujem stopala, uzeo svaki nožni prstić u usta, prelazio jezikom izmedju i ispuštao zvuke zadovoljstva. I njoj se svidelo koliko uživam u ovom činu. “Ok robe da vidimo da li vrediš nešto!” rekla je dok je brzo zadigla kratku suknju i raširila noge, “Liži!”. Prišao sam njenom medjunožju i osetio taj opojan miris, pička joj je bila skroz obrijana osim tanke trakice iznad, savršen ukras. Zasuo sam je polju*ima i kružio sve više se približavajući oteklim, vrelim usnama iz kojih je već curilo. Lagano sam jezikom prelazio celom dužinom od uske roze rupice sve do klitorisa i upijao njene sokove. Mrdala je kukovima. Bacio sam se samo na klit, sisao ga, kružio jezikom. Uhvatila me za kosu, noge su joj se tresle. Nastavio sam sve dok mi rukama nije odgurnula glavu od sebe. Svršila je, a ja sam je sa ponosom i blagim osmehom gledao. “Doba*i robe, zaslužio si poslasticu, baci se na krevet!”, to sam i uradio. Zavezala mi je jednu ruku za jedan kraj kreveta, drugu za drugi kraj i stavila mi povez. Kružila je oko mene, čekanje me je izludjivalo, a zatim se bacila na krevet. Osetio sam njeno stopalo kako se kreće uz moju butinu sve više i više. Krenula je da mi mazi kurac. Kako mi je samo bio tvrd. Vešto je nastavila da mi drka stopalima, uživao sam, mrdao kukovima kao da se zabijam. Onda je naglo prestala… “Hoćeš da nastavim?” pitala je, “da gospodarice Lena, molim vas!” odgovorio sam. “priznaj da si moja kučkica i nastavljam!” naredila je, “da gospodarice vaša sam igračka, vaša sam kučkica, molim vas nastavite” molio sam. “Odlično” rekla je, a onda sam osetio vrelinu, krenula je da mi liže kurac. Uzela ga je u usta i vešto i vlažno počela da obradjuje.