Komsija Mile

64
Share
Copy the link

E ljudi kod nas u Banatu nema takvih picaka ko kod Vas u varosi. e ovakve sise pa neke plocice na stomaku , pa obrijane pice i td.
Kodnas u Banatu zenske imaju bas lepe crne dlakave pice , po koja rdzavi , mislim na ridzu. Sise za saku . akad uvatis picku puna ruka sta da Vam kazem
Kod mene komsija Mile i kad sam kuci i kad nisam on redovno dolazi , a misli da sam ja mutav pa neznam da mi jebe moju Dobrilu. Bolje nek se on muci sa njom bar ja nemoram i to stalno da radim.
Tako ti ja jedan dan dojdzem kici sa njive. a on u stali pored Dobrile dok muze kravu. Znao on de treba Dobrila povuce malo Vime od krave a malo prstima njegov buzdovan, pa kad je izaso iz stale
njemu nadignute caksire i nosi kantu u kujnu sa Dobrilom. kad sam ja zavrsio sa konjima, kazem ja Dobrili da idem na tavan da nahranim i sredim Golubove, a oni znaju kad sam na tavanu to traje ba*at vremena. Dok sam ja bio na tavanu Dobrila je usla u kupatilo a Mile zanjom. A na plafonu kupatila imam jedan mali prozorcic za luftiranje i on je bio otvoren, pa sve cujem sve vidim .
Moja dobrila zadigla haljinu. pa malo plaknula picku. a komsija Mile skine caksire do kolena i ka ze dobrili. da mu malo dudla kurac. Ona se sagla i dudla , a ja sa tavana gledam, kaze ona njemu aj se ti skini skroz vise volem da te gledam golog, on se skine a sa nje padne aljina. Pa se ona sagne nad kadom a on joj nabije onaj mali Bosanski kurac do balcaka, al jesd mu je mali al je debo, a ona pocne da izdise. on se na nju sgao i nabija je i vata je za sise. pa kad je on poceo da svrsava , ona mu opet stavi kurac u usta i posisamu do jaja. i tako oni goli odose u sobu. a ja sidjem i pokupim im garderobu. i za pola sata ulazim ja u kucu, a Dobrila u kujnu namesta sto i oce da me poljubi, a ja joj kazem, neznam zasto al kad bi te poljubio takav mi je osecaj da bi pomislio da cu Miletu da popusim kurac i ona pocrveni i cuti. Kazem ja njoj da se po seluprica da je Mile veliki jebac, a ona crvenija. Kazem ja njoj pa nije ni cuda da je jabac kad neradi nista pa ima vremena . a ja ni nemarim bar ja nemoram, a onaj ko voli nek sa seksa to mene ne jedi . na to Dobrila ka ze pa tako je. ajel muzicu jer bi se ti jedio da mene dira Mile. A ja na to pa sto bi se ja jedio. a ona pa dobro je samo da se nejedis.
i tako kad smo se ispricali udjem ja u sobu kao da malo legnem, skinem caksirei pravim se da spavam, kad Mile go ko od majke rodjene prisunja se i oce da mi uzme caksire ,a ja se probudim pa ga priupitam Mile pa sto si ti tako go doso, a on pocne da muca. kazem ja njemu gde ti je tvoja Milojka, a on kuci, kazem ja pa sto i ona nedodje na kafu . Kaze on da nemoze da radi po dvoristu . Ja uzmem mobilni i pozovem je da dodje , i ona dodje a Mile sedi go. Pitam ja jel jer ti imas Picku . kaze ona pa sto pitas pa pitam. Kad ona tek onda shvati da joj je Mile go. Pa ga pita sto si ti go, a on pukle mi caksire pa ih Dobrila sije. Nato kazem ja njoj st je bilo , al da sad ona mora da skine pa da je ja pojebem. skine se ona iz inata i ja se skinem i pocnem da je jebem a Mile gleda digne se i nabije joj kurac u usta i udje i Dobrila u sobu i ona pocne da vice sta je to sa Vama , kazem aj se skidaj i ne vristi . i tako pocnemo svi da se jebemo, a kad je meni Mile nabio kurac u guzicu e onda sam se zbunio i popizdeo , a vidim i Mile se zbunio pa se izvinjavo, Pa da mi se revansiram nabijem ja njemu kurac u supak i napunim ga. tako da mu je sperma iz guzice izlazila pola sata.
I tako se mi izjebasmo i sada evo druga godina. svake subote se mi ovako u grupnjaku jebemo i trazimo jos jedan par da nam se pridruzi. Komsinica oce al komsija nece, al cemo i njega polako ubediti
Ljuti Jebuite se jer vreme prolazi