Prijateljica

32
Share
Copy the link

Poznajem je već dosta vremena. Nekada davno smo se muvali, pa je ona imala neku vezu koja je smetala, pa ja . . i tako. Jednostavno nismo nikada uskladili korake. Ali smo ostali dobri prijatelji i nekako, ja sam se uvek nadao da bi mogli ipak postati i nešto više, mada sam bio svestan da u njenim očima jednostavno nije bilo one vatre sa kojom me je gledala nekad. Verovatno joj je prijala moja pažnja i moji nespretni pokušaji da je zainteresujem. Osećao sam se jadno zbog svega toga, ali jednostavno nisam mogao nikada da joj odolim. U svakom slučaju ona se u međuvremenu udala i dobila decu, a ja samo ostao onaj (ipak ne gej ali kao da jesam) prijatelj sa kojim se povremeno čuje i nađe na kafi.
U svakom slučaju, prošlo je tako već dosta vremena i tog jutra kada me probudila lupa na vratima, u veoma sitne sate, nisam mogao ni da sanjam da ću zateći nju ispred mojih vrata. Bila je mokra od kiše koja je lila kao iz kabla čitavo veče i noć, na licu je imala razmazanu šminku, sa tragovima suza u ostacima krejona i maskare ispod očiju. Njena crna kosa, srednje dužine, je bila slepljena uz lice, a kaput u kojem je bila zakopčana do grla, joj je bio natopljen. U prvi mah sam bio toliko zbunjen što je vidim da sam samo stajao na pragu i tupo gledao, toliko da me je blago odgurnula i sama ušla u stan. Zatim se naglo okrenula i, dok sam ja uzimao vazduh da bih joj uputio pitanje, ona je odmahnula glavom i stavila mi prste na usne. Shvatio sam da ne želi da pričamo sada, pa sam jednostavno zaćutao i otišao po peškir.
Dok sam se vratio sa peškirom,primetio sam nešto neobično – u sobi je vladao mrak. Stao sam i pokušao da nazrem bilo šta, kada je napolju sevnula munja i za trenutak obasjala prostoriju. Stajala je potpuno gola na sred sobe. Na sebi je imala samo cipele sa ekstremno visokom potpeti* i neku ogrlicu oko vrata. Zatvorio sam oči, ali na zatvorenim ka*ima je ostao urezan taj prizor. Bila je predivna.
Iz nekog razloga desile su se tri stvari odjednom. Prvo, shvatio sam da sam neverovatno uzbuđen . Drugo, da je tako bila i obučena ispod kaputa, koji joj je stojao zgužvan oko nogu. I treće, da je želim. Jako. Ludački. Kako nikada nisam nikoga želeo. Da to nema veze sa mojim dignutim kurcem koji mi je kidao farmerice, već sa željom da je posedujem potpuno, da je imam i fizički i u njenom umu. Poželeo sam da je uzmem tako, da joj u mislima ne ostane ništa osim želje da mi odgovori na moju želju. Shvatio sam da je to ono za čim žudim sve ovo vreme. I istog časa sam se stresao i zbacio sa sebe naježenost izazvanu ovim prizorom, polako i duboko sam udahnuo i prišao joj. Ona je zatvorila oči, blago podigla glavu i malo rastvorila usne, kao da želi da kaže „uzmi me, neću se braniti, možeš da mi radiš šta hoćeš“ . . .
Stao sam ispred nje i kao neka zver omirisao joj vrat, udišući njen miris. Mirisalo je na kišu i znoj, na neki skupoceni parfem i dim – mirisalo je na greh. Ovlaš sam joj gricnuo vrat i uvo, dok sam ispuštao uzavreli dah od kojeg joj se naježila koža. Naslonila je svoj obraz na moj i blago me njim pomilovala po licu. Ja sam stavio ruke na njena ramena, pa polako prešao njima preko brata do njenog čela, razmaknuo joj kosu i spustio usne na njene. Imala je ukus divljih jagoda i leta provedenih na selu, kada sam tražio hlad u plastu sena u ambaru. Nežno sam joj zubima uhvatio donju usnu i osetio kako je zadrhtala. Na mojim grudima sam osetio njene bradavice kako se stiskaju i kako se sve više pripija uz mene, mada su joj ruke još uvek beživotno stajale uz telo. Odmaknuo sam se i još jednom, u mraku, pogledao njeno predivno telo koje kao da je sijalo, verovatno isijavajući uzbuđene koje sam osetio pre neki trenutak.
Zaista je izgledala božanstveno. Delikatan vrat, kao u nekog labuda koji se nadvijao nad blago opuštenim, ali još uvek čvrstim grudima. Srednje veličine, ne prevelike, ali sasvim dovoljno velike, da shvatim da bih ih mogao gledati čitav dan i da mi ne dosadi. Stomak je bio blago izbačen, kukovi malo puniji, noge vitke i prave kao strela. Uvek je izgledalo da ima noge mnogo duže nego što stvarno jesu. Obišao sam je da bih je pogledao iz svih uglova dok je ona i dalje strpljivo stajala. Leđa su joj bila kao da joj samo krila fale, pa da i izgleda anđeoski, a guza, tvrda, podignuta i prkosna. Zagrlio sam je od nazad i još jednom udahnuo njen miris. Rukama sam joj štipnuo grudi, i pomalo stegnuo već ukrućene bradavice, što je ona nagradila još jednim uzdahom koji joj se oteo. Desnom rukom sam kliznuo niz stomak i počeo nestrpljivo, da spuštam prste ka njenom Venerinom bregu. Dotakao sam joj usmine i kao neki pubertetlija odmah sjurio prste u nju. Bila je mokra i spremna da sam shvatio da je već imala odnos malo pre nego je stigla kod mene. Ta pomisao, za divno čudo, mi nije ni malo zasmetala, već kao da je još malo pojačavala erotski naboj koji sam osećao. Bio sam, u svom nestrpljenju, pomalo grub, tako da se stresla i, mada je pre toga bila skroz pripijena, pomalo se odmaknula od mene. Na to sam je još čvršće stegao i još grublje zario prst,prvo jedan, pa još jedan u njenu pičkicu. Probala je da se opet odmakne, ali sam ovaj put bio spreman i nisam joj to dozvolio. Izvadio sam potpuno ulepljene prste i tim sokom joj prešao preko klitorisa. To joj se i te kako svidelo. Nastavio sam da je milujem, a ona je počela da se trlja dupetom o moj podignuti kurac. Kako sam ja ubrzavao prstom, tako je ona počela sve više i više da stenje, i konačno je pomerila ruke i počela da grebe prstima po mojim pantalonama, pokušavajući nekako od nazad da mi otkopča kaiš. Nastavio sam da joj drkam desnom dok sam levom otkopčao i skinuo kaiš i pantalone. Kada je osetila da sam ga izvadio, naglo se okrenula i počela da me gura ka kauču, zabijajući nokte u moje grudi. Bacio sam se na kauč, a ona je stala i kao u pornićima pljunula u dlanove, pa mi sa obe šake uhvatila nenormalno uzbuđenu kitu. Počela je da ga uvrće sa obe ruke u kontra smeru, što je izazivalo pomalo bolan, ali definitivno prijatan osećaj. Kada je bila zadovoljna svojim učinkom sela je na mene i, dok se levom pridržavala za naslon kauča, desnom rukom je uzela i ubacila ga u sebe.
Bila je mokra, ali je bila i vrela. Iako nisam neki ljubavnik imao sam i ja dobar udeo u ženskoj populaciji pre ove večeri, ali nikada pre, niti posle, nisam osetio takvu vrelinu kao to jutro. Bila je kao vulkan. Posle prve sekunde mog ulaska u nju, zastala je za čas, a onda, uz nenormalno vrištanje, počela da skače po meni nabijajući se kao da sutra ne postoji. Bila je divlja i zastrašujuća, ali nadasve uzbudljiva. Nabijala se strasno, bez uzdržavanja, silovito, zverski. . .bio sa ekstremno uzbuđen celom situacijom, ali je ona bila još gora. Posle samo minut je počela da se grči i steže na mom kurcu i na moje veliko iznenađenje da svršava. I svršava. I svršava. Trajalo je to gotovo 5 minuta ??? Zatim se naglo, dok sam ja još napet zbunjeno ležao pod njom, pridigla, zgrabila kaput i istrčala iz stana ?! Nisam stigao da progovorim, a već se čuo zvuk vrata kako se zatvaraju.
Moj podignut i sokovima natopljen kurac, moje stvari po patosu i prevrnut stočić su bili jedini svedoci da ovo nije bio san.
Kasnije sam saznao da su se odselili, nikome nisu rekli gde, niti zašto, telefoni su bili isključeni, a izgleda da su već poodavno prodali sve od nekretnina. Nikada više nisam je ni video ni sreo niti čuo nešto o njoj. Ali i sad se ponekad setim te noći i bojim se da mi i dalje ništa, ali baš ništa nije jasnije. . .