Prvi put

38
Share
Copy the link

Bilo je to negde pred bozic 2011 okupili smo se kod nas sa najbolim parom prijatelja.Nesluteci sta ce se desiti te veceri lagano smo pili,slusali muziku i zezali se.
Devojke su jos ranije eksperimentisale na sebi mimo naseg znanja.Posto ih je te veceri vino opustilo,svetlo bilo priguseno krenule su da se ljube pred nama.Gledajuci to nas dvojca prokomentarisali izmedju sebe : jel to pokusavaju da nas zezaju i pale ili su ozbiljne?Rekoh- sada cemo da proverimo 🙂
dobacih nasim damama kad su prestale da se ljube uz smesak : Sta se izmotavate?ili do kraja ili nista! 🙂
Onako potpite su se dosaptavale i odjedom ustale sa dvoseda i presle na krevet i naskocile jedna na drugu.Kolega je dobacio – I sta sad?
Posto je moja bila gore ispravila se i skinula majicu zatim krenula da skida i drugarici.Kite su nam vec bile dignute do maksimuma ali smo se uzdrzavali i cekali dalje.
Nedugo posle majica krenule su i farmerice da se otko*avaju.Povukla se nazad i skinula je drugarici uz malo muke posto su bile tesne.kako joj je podizala noge i skidala farmerice tako su se lepo videle crvene tange.Bili smo suzdrzani.
spale su i druge farmerice odakle su iskocile crne tange.
Krenuli su da lete grudnjaci prema nama.moja je imala male cvrste trojke a ona cetvorke koje su visile.
Samo su prokomentarisale “sada ce da vide” i istog trenutka su tange sletele sa njihovih guza i namestile su se pozu 69 i pocele da lizu jedna drugu
Ugledavsi to u sekundi smo bili goli nas dvojca i krenuli da im se pridruzimo.
Svako je otisao kod svoje da bi ga oralno zadovoljila.Necekavsi dugo okrenuo sam moju i nabio joj ga od pozadi.tako je bila vrela i vlazna.Spustila je glavu na njenu pickicu i nastavila sa lizanjem dok je drugarica jos uvek oralno zadovoljavala njenog.Vratile su se u 69.sada je moja bila dole.Drugarica je liznula par puta i lepo je rasirila pickicu moje dok ju je njen tucao od pozadi.Bila je stidljiva tog trenutka.Samo ga je pogledala i rekla Nabij joj ga do kraja!Kada sam ga izvadio ohrabrila se i olizala ga od jaja do glavica.podigla se i gurnula me na ledja i popela se na mene.Onako iznenadjen nisam znao sta da radim nabila se sisama pravo meni na facu.Davio sam se njima.Zgrabio sam je za dupe i poceo da tucam.pomerivsi glavu u stranu i pogleh moju kako ga prima od pozadi.blizili smo se vrhuncu pa su se spustile ispred nas da ih isprskamo po faci.Zalivsi ih vrelom spermom zazvalile su i odma trazili peskir.onako goli smo tumarali trazeci svoje stvari i oblacili.svanulo je.krenuli su kuci a mi smo legli u krevet.Ponovili smo tako jos par puta dok kod njih nije zavladala ljubomora i naterala ih da odustanu od toga. . .