Ja i moja sestra …

1565
Share
Copy the link

Odakle da pocnem?
Bio je to lep i topao letnji dan , otisao sam do brata da uzmem neki program za kompijuter.
Inace ja sam Aleksandar – coa ..
Dosao sam kod brata i pozvonio prvi put al niko nije izlazio onda sam pozvonio opet a izasla je njegova rodjena sestra a moja sestra od tetke .
Kada sam je video kurac mi je odmah skocio , na sebi je imala mini suknju i neku majicu na bretele.
Usao sam i primetio da moja sestra (ne bih da je imenujem) ne nosi grudnjak.
Usli smo u kucu a posto su njeni cale,keva i moj brat otisli negde na neku slavu/rodjenan ne secam se tacno.
Rekla mi je da sednem i ponudila me je picem , tako smo sedeli ,pricali , ja sam kao gledao utakmicu al sam stalno gledao njoj u noge i prelepe sise. Ostalo je jos nekih 10ak minuta do kraja utakmice,ona je otisla u drugu sobu na fb . Ja sam ostao da odgledam do kraja utakmicu ,kada se utakmica zavrsila otisao sam i ja kod nje , rekao joj da moram da idem a ona je rekla ostani jos malo i pristao sam.
Stao sam pored nje i gledali smo nesto na Youtube-u ,ma da moram da vam priznam vise sam gledao u njene bujne sise cak sam u jednom trenutku uspeo i da joj vidim bradavicu . Ne znam ni sam kako ali od jednom sam krenuo da je masiram , primetio sam da se njoj to dopada posto se smeskala sve vise i vise i duboko disala , pitala me je da li bi hteo jos da je masiram a ja sam kao iz topa rekao da …
Dosli smo do kreveta a ona je prvo skinula suknju , nisam mogao da verujem da gledam sestru u tangama , rekla je da malo sacekam i otisla je po pesikr onda je skinula i majicu ali se bila okrenula ledjima prema meni tako da nisam video sise obmotala ih je peskirom i otisla do kreveta. Legla je na krevet i skinula peskir ,legla je na stomak poceo sam da je masiram po ledjima ,spustao se skoro do guze pa gore , onda sam krenuo i noge da joj masiram gore – dole a kurac mi se toliko digao da sam mislio da ce eksplodirati ,bilo mi je malo vruce pa sam skinuo majicu a ona se samo nasmejala krenuo sam od stopala prema vratu ali sam preskocio njenu prelepo oblikovanu guzu stvorenu za masiranje .
Ona me je upitala zasto sam preskocio najvazniji deo , napravio sam se lud i pitao koji? – moju guzu rekla je i nasmejala se.
Nekoliko sekundi sam cutao a onda rekao nece se vise ponoviti.
I nije masirao sam joj guzu oko 5-10 minuta a ona se samo smeskala , rekla je da zeli da skine gacice i pitala me da li mogu ja da joj skinem posto nju mrzi da ustaje , naravno rekao sam .
Kada sam to uradio nastavio sam da je masiram ali obog puta sam imao lepo pogled na njenu picu ,sveze obrijana malo je i oblazila.
U jednom trenutku sam joj gurnuo palac u guzu a ona je uzdahnula i pogledala me – opa vidi ti njega , pa nismo se tako dogovorili rekla je a ja sam se nasmejao , onda se okrenula na ledja ,konacno sam joj video sise a ona je rekla nemoj ni sise da mi preskocis – ni u ludilu rekao sam . poceo sam da joj masiram sise a kurac mi se opet digao kao besan ,posto sam bio samo u sorcu primetila je to i rekla pa tebi se digao kurac na seku a ja sam rekao kako ne bi kad imas prelepo telo istog tog momenta ona mi je svukla sorc i gace ostao sam go ,uhvatila me je za moj lepi komad od 20 cm i kreula da ga drka i onda ga je stavila u usta ,ja sam se grcio koliko mi je bilo lepo, pusila mi je ,isla jezikom gore-dole ,lizala moja nabrekla jaja a onda sam joj svrsio u usta i krenuo da joj lizem picku .
Picka joj je bila toliko socna i lepa da sam mogao da je lizem ceo zivot bez prestanka ,jedan prst sam joj gurnuo u picu a jezikom joj lizao klitoris ubrzo je i ona svrsila ,rekla mi je JEBI MEE ,HOCU GA U SEBI…
Tako sam i uradio prvo je ona jahala i nabijala se na moj kurac a ja sam joj mesio sise ,jebao sam je tako jako da sam je razvaljivao stenjala je od zadovoljstva , u jednom trenutku mi je rekla da zeli i u guzu , naguzila se a ja sam je dobro podmazao i krenuo polako ,vikala je da je boli i da stanem stao sam pa poceo opet i kada je usao ceo ona je rekla kako je ovo lepo.
Jebao sam je u guzu i napunio njenu guzu mojom spermom.
Bili smo umorni i legli smo jedno pored drugog u krevet popusio sam cigaru a ona je rekla da ide da se istusira pa cu onda ja.
Kada smo zavrsili sa tusiranjem predolozila je da odemo u bazen da se kupamo,oni su imali neki mali bazen u dvoristu,mali i nije bio tako mali oko 4 metra.
Kupali smo se ,brckali sto bi se reklo i zajebavali a onda smo jebacinu ponovili . Oboga puta jos jace i jos brze taman sto smo zavrsili posle 10 minuta dolaze tetka,teca i moj brat , sestra im je objasnila da sam dosao malo pre da uzmem neki program za kompijuter a brat mi ga je dao malo sam sedeo sa njima i krenuo sestra je rekla da ce me ispratiti a ja sam rekao okej .
Dosli smo do kapije izasli napolje a ona mi je rekla niko me nikad nije ovako lepo jebao kao ti ,od sad si ti moj jebac i zovi me kad god hoces ,poljubili smo se usta ,taj poljubac nikad necu zaboraviti. Od tad se jebemo kad god imamo priliku…

Prica je istinita ,tako da komentare vezane za mastu izostavite . Meni se digo sad kad sam vam ovo pricao a vama?
Veceras ili sutra ja i ona imamo neki sastanak ,haha .

Ostavite svoj komentar 🙂 imam jos par prica koje cu vam ispricati . pozz 🙂