Komšinica Nerma

44
Share
Copy the link

U mom komšiluku živi jedan bračni par koji se doselio u Sarajevo krajem devedesetih iz Srbije. Dobro su situirani, on ima privatnu firmu, a njegova supruga, Nerma neradi nigdje, već se samo brine o kući i dvije lijepe curice. Kad su kupili dva stana u susjedstvu upoznali smo se i družimo se. Njen suprug se dosta druži sa mojim, a ja sa Nermom kad sam kod kuće.
Kad smo zajedno dosta pričamo o običnim ženskim stvarima. Ona mi je uvjek zavidila što mnogo putujem i što upoznajem mnogo ljudi. Njen muž je dosta ljubomoran i ona nema mnogo kontakata van kruga porodice. Pričala mi je kako se mlada udala za njega, da joj je on jedini muškarac u životu.
Prije mjesec dana joj je muž sa kćerkama otišao u rodni kraj, a ona je ostala sama. Pošto sam ja morala da idem na put par dana on joj je dozvolio da ide samnom je*am ja ozbiljna starija žena, sa kojom je on siguran za svoju dragu Nermu.
Nerma je inače ljepuškasta četrdesetogodišnja crnka, malo je punija a primjetila sam u komšiluku da bi mnogi muškarci željeli da je imaju.
Kad smo se dogovoile za putovanje odlučila sam da joj dam priliku da upozna nekog muškarca, pa ako bude volje da i Nerma upozna čari života.
Trebale smo ići u Tešanj i meni je odmah pala napamet Hajdučka voda i moj Jovan. Predložila sam Nermi i ona je pristala da odemu do Hajdučke vode, pa ako joj se svidi tamo da noćimo. Nazvala sam Jovana i rekla mu da dolazim sa kolegi* koja nije do sada imala avantura i neznam hoće li željeti da ima avanturu, ali da povede nekog prijatelja.
Došle smo u Hajdučku vodu, smjestile se i slučajno smo u restoranu za večerom upoznale Jovana i njegova dva prijatelja.
Razgovor je tekao neobavezno, šalili smo se, Jovan je poneki put ubacivao neki “masniji vic” Nermi je ispočetka bilo nezgodno, bila je sa stranim muškarcima i to mladjim imali su manje od trideset godina. Iznenadila sam se kad je uz večeru Nerma počela da pijucka crno vino, sa svakim gutljajem bila je sve opuštenija i veselija.
Izašli smo da prošetamo, ja sam pričala sa Jovanom, a Nerma sa njegovim prijateljima. Vino, mjesečina i želja su uradili svoje.
Išli su dvedesetak metara ispred nas. Nerma se nije bunila kad je jedan Jovanov prijatelj zagrlio i poljubio, prvo u obraz, onda vrat, onda u grudi. Vidjela sam da je i ona uzvratila. Drugi Jovanov prijatelj je polako otišao prema hotelu.
Nakon pola sata i mi smo došli do hotela, ja sam sa Jovanom otišla u našu sobu, a Nerma je sa njegovim prijateljom otišla u drugu. Nakon dva sata, otprilike, Jovan je otišao u njihovu sobu, tamo je bila Nerma sa njegovim prijateljima, pridružio im se i Jovan.
Ujutro dok smo nas dvije doručkovale pričala mi je kako joj je bilo predivno, prvi put je imala oralni, analni sex, a ja sam joj pozavidjela jer je imala sex sa troji*, a ja nisam.
Kad smo se to veče vraćale iz Tešnja prema Hajdučkoj vodi Nerma je pitala hoće li Jovan doći sa prijateljima.
Krajem septembra idem za Tuzlu, Nerma već ubjedjuje muža da ide samnom.