Moj stari Fiat :))

42
Share
Copy the link

Bila je ponoc. Srijeda ili cetvrtak, ne sjecam se vise, bilo je to ljeto prije jedno pet godina. Odvezao sam curu doma i lagano se vozio praznim zagrebackim ulicama od juga prema centru grada. Svirala je neka muzika s radija, a ja sam pomalo pospano razmisljao o stvarima koje jos moram obaviti i pripremiti za sluzbeni put na koji idem sutra u jutro … putovnicu – imam, lovu – digao, garderoba – valjda imam nesto cistih stvari za spakirati, auto – nisam provjeravao, ali auto je OK. Uvjek je to tako, svaki put kad na put idem rano u jutro pocinjem se pripremati kad mi se na vecer pocne zestoko spavati, tako je napetije, a onda obicno nesto zaboravim. Jebiga.

Da skrenem misli s posla i puta, pocnem razmisljati o upravo zavrsenom izlasku s Majom. Maja je super cura, stvarno nam je dobro skupa. I tako se dobro sevi, da jedva prezivljavam od fuka do fuka, a da ne bacim drkicu razmisljajuci o njoj. Proslo je vec skoro godinu dana od kada smo skupa, a da nisam stvarno pozelio ni jednu drugu zensku, nevjerojatno. Danas je nazalost bio jedan od onih dana u mjesecu kada mi Maja neda da je sevim, ja bi ali njoj smeta. Bili smo u kinu, pa na cugi. Imala je tako kratku minicu da sam se palio citavo vrijeme. Kad sam je vozio kuci stao sam ne nase uobicajeno tamno mjesto. Ljubili smo se i pipkali. Pokusao sam joj zavuci ruku u gacice, kad me je ona zaustavila i tiho sapnula u uho, nemoj veceras, imam mengu. Pokusao sam ponovo. Nemoj pliz, prosaptala je. Gurnula me lagano od sebe, otko*ala hlace, spustila glavu u moje krilo, izvadila moj nabrekli kurac…….i popusila ga. Radila je to tako dobro, tako duboko, sa puno sline i mrmljanjem. Svrsio sam za nekoliko minuta. No vjerojatno je i bolje ovako, pomislio sam dok sam svrsavao, krace je trajalo, a ja ipak moram na put sutra rano u jutro.

Ah opet taj put, ponovo mi je pao na pamet.

Priblizavao sam po Selskoj krizanju s autoputom, kad je moj dragi Fiat iznenada proizveo vrlo cudan zvuk i crko. Izvrsno, bas mi je to trebalo. Pokusao sam ga upaliti, ali nista, vrti, vrti al ne pali. Opsujem iz sveg glasa sve sto mi je u tom trenu palo na pamet, pokusam ponovo s paljenjem, ali definitivno nista. Izadjem iz auta, osvrnem se oko sebe, nigdje zive duse. Buduci da je to bilo prije pet godina, mobiteli bas i nisu bili tako ucestale naprave kao danas, pa ga ja naravno nisam imao. Nema meni druge, nego maknuti auto s ulice. Da stvar bude gora, na tom mjestu ga nemas gdje maknuti, rinzoli su visoki pol metra. Nadjem ja ugibaliste za autobus s druge strane ulice, pa krenem gurat svoju krntiju polukruzno kroz krizanje, pa lagano uzbrdo to te stanice. Guram ja stenjem, znojim se ko prase, razmisljam kako da nazovem nekog da mi pomogne odslepati auto, kad zacujem zenski glas kako mi dobacuje s plocnika: «Trebas pomoc». Okrenem se i vidim dvije cure kako stoje i gledaju moju muku. Iako bi mi i pomoc oko guranja jako dobro dosla, njih su dvije bile obucene za vecernji izlazak s cipelama na visokim petama, pa ih nisam imao srca zicati. Uspio sam nekako dogurati auto do cilja, zalupih vratima svom snagom i tiho opsovah, ipak su me komadi slusali.

Nego cure, jako bi mi pomogle ako slucajno imate mobitel, trebam nazvat nekog da mi pomogne s autom.

Mobitel, kaj ti mi izgledamo ko da imamo mobitele, pa nismo Hercegovke. Nasmijem se s razocaranjem. Ali stanujemo tu 100 metara odavde, pa mozes s nama, pa nazovi od tamo, rece jedna od njih.

Naravno, nisam imao nikakvog izbora, pa sam su uputio s njima. Putem sme se upoznali i poceli s neobaveznim razgovorom. One su Vesna i Marijana, frendice s posla. Bile su vani u nekom bircu na Tresnjevci za kojeg nikad nisam cuo, ali kazu bilo je super. Popile su dosta vina, pa Marijana nije htjela voziti do Travnog gdje stanuje, nego ce prespavati kod Vesne. Pametno, slozih se s njihovim planom.

Vesna je bila niza cura oko 160, crvenokosa, rudlava, malo pre mrsava, ali sve u svemu dobra riba. Imala je na sebi jako sexy ljetnu haljinu. Uvjek me pale cure u ljetnim haljinicama. Marijana je bila visoka i plava. Odmah sam snimio velike cice i dobru guzu kojom je mjesala u kratkoj crnoj minici.

Do stana smo dosli za 5 minuta. Nazvao sam doma, da nazicam buraza da dodje po mene. Javila se stara, buraz je bio vani s deckima. Sranje. Sklopim slusalicu. Kaj sad, kog da zovem?? Pojadam se curama o sjebanoj situaciji. Kad Vesna ko iz rukava izbaci ideju, gle nazovi opet doma, ostavi poruku za buraza da kad dodje nazove na ovaj broj, a ti pricekaj ovdje, imam super vina u frizideru pa cemo se zezat i slusat muziku. Nama se i onako ne spava, jel tako Marijanchi. Razmislim sekundu dvije, ha buraz isto radi u jutro, valjda ce doci uskoro, nazovem staru i dogovorim da se buraz javi cim stigne kuci. Nema brige, stara i onako slabo spava, pa ce cuti kad se buraz proba tiho usuljati u stan.

Zavalim se na ugodni kauc. Marijana je sjela preko puta u ogromnu fotelju. Vesna se vratila iz kuhinje s tri case i buteljom vina, pustila neku tihu muziku s CD-a i zavalila se na kauc pored mene. Ajde ti si frajer, otvori bocu, dobacila je dodajuci mi butelju i vadicep. Otvorio sam vino i potocio u case.

Pijuckali smo vino. Marijana je u fotelji prekrizila noge, tako da sam joj vidio skoro guzu. Bila je stvarno vrhunski komad. Kako je prolazilo vrijeme, praznila se i boca vina, a moj je pogled sve cesce zavrsavao na Marijanininm nogama. Vjerojatno su to primjetile i one, ali i one su dobro cugale i sve su se vise cerekale. U jednom trenutku Vesna ustade, vjerojatno zato sto nisam gledao njene noge, stane ispred mene podigne haljinicu tako da sam joj vidio ljubicaste gacice i pita «A moje noge, jelda da ni moje nisu grbave?». U tom trenutku oblio me znoj, nisam bio siguran da znam sto da kazem, ni gdje da gledam. Vesna se pocela presetavati po sobi s podignutom haljinom. Marijana je na fotelji umirala od smjeha. Vesna je imala mrsave, ali dobe noge i slatku malu guzu. Te ljubicaste gacice su me strasno popalile. Osjetio sam kako mi se kara ukrutila do boli.

«Ha, jesu li dobre?» inzistirala je na odgovoru Vesna. Potvrdno kimnuh glavom. Rijeci jednostavno nisu htjele preko mojih usana. «Drago mi je da ti se svidjaju» rece Vesna i stade plesati u ritmu muzike s CD-a.

Plesala je jako sexy, prelazila je dlanovima po svom tjelu, vratu, cicama, trbuhu, preponama, guzi. A guzom je tako dobro mjesala. Kara mi je bila tako tvrda i narajcana u uskim trapericama da mi se cinilo da bi mogao svrsiti od povjetarca. Pogledao sam Marijanu, a i ona je gledala Vesnin performans s dosta napaljenim pogledom.

Vesna je plesala sve blize i blize meni. Jako sam je zelio. U jednom je trenu dosla tik ispred mene, mogao sam je dohvatiti rukom. Plesala je izazivajuci me, podizuci haljinu.

U jednom trenutku zavukla je ruke ispod haljine i hitro svukla gacice. Nisam mogao vjerovati. Sada sam bio siguran da ovo ne moze proci bez sexa. Plesala je i dalje. Haljina se podizla do samog ruba njene pickice. Bio sam skroz lud, ali se nisam pomakao s kauca. Sjedio sam skamenjeno i u cudu. Vesna je iznenada napravila korak naprijed i skocila na mene zajasivsi me. Automatski sam joj rukama uhvatio guzu, na sta je ona odgovorila ugrizom za moje desno uho i sapatom «Tko ti je to dozvolio?». Maknuo sam ruke s nje. Ljuljala se u ritmu muzike u mom krilu, izvijajuci se u bokovima, pritiscuci svoju picu uz kvrgu u mojim trapericama. Isuse, Marijana, pomislih i bacim pogled prema njoj. Tek me tada obuzelo totalno ludilo. Marijana je skoro skliznula iz fotelje, rasirila noge i zavukla ruke u gacice i pipka se po pickici i gleda kako Vesna skoro svrsava trljajuci se o moju karu. Ugrizao sam se za prst da provjerim da li ovo sanjam. Bolilo je.

Iznenada Vesna ustade na kaucu. Njena pickica bila je sada u visini mog nosa, a djelila nas je samo tanka ljetna haljinica. Oslonila se rukama na zid iza kauca i polagano se naginjala prema naprijed sve dok me nije takla picki*. Totalno sam poludio. Poceo sam joj zubima hvatat muf kroz haljinicu. Vjesto se izmicala, ali ju je to golicalo. Uhvatila se dlanom preko haljine za picu, malo protrljala, te podigla haljinu. Mala slatka pickica bila je tada tri centimetra od mojih usta. Polako se priblizavala. Kad je moj nos dotakao njene dlacice, podigla je jednu nogu na naslon kauca, uhvatila me rukom za potiljak i pritisla se picki* na moja usta. Bila je jako vlazna. Njeni su je sokovi povlazili do pola bedara. Tako nesto nisam vec dugo vidio. Poceo sam je mahnito lizati, a ona se zestoko trljal o moje lice. Pica joj je izvrsno je mirisala. Cijelo mi je lice bilo mokro od njezinih sokova. Uhvatio sam je rukom za guzove. Sad se nije protivila. Stenjela je sve glasnije i glasnije. Palcem lijeve ruke igrao sam se njenim klitorisom, dok mi je jezik skupljao sokove iz pickice, a kaziprst desne polako ali sigurno sve dublje ulazio u njenu guzu. Drzala se cvrsto s obje ruke za moju kosu i vraski cupala.

Vec sam pomalo zaboravio na Marijanu kad iznenada osjetim kako mi neko petlja oko gumbica na trapericama. Pokusao sam vidjeti sto se zbiva, ali Vesna mi nije dala doci do zraka. Uskoro sam osjetio kako mi je kurac oslobodjen iz ropstva i kako je lagano ulazi u nesto toplo i vlazno. Bila su to Marijanina usta. Uhhhhhh, bilo je to tako dobro. Pusila ga je jako polako, jako duboko i jako slinavo. Bas onako kako volim. Malo bi mi lizala jaja, te lickala jezikom ispod jaja prema supku, pa ponovo pusenje…..strasno dobro.

Vesna je pocela stenjati jos jace. Tresla se kao siba. Nabijala se naizmjenicno na moj jezik u pickici pa na prst u guzi. Sve jace i jace, sve nepravilnijeg ritma, sve me jace cupala za kosu. U jednom trenutku je naglo usporila, jako se pritisla uz moje lice i uz snazno nekontrolirano drhtanje svrsila. Vesna je bila jedna od onih cura koje pocnu cviliti i plakati dok svrsavaju. To me strasno pali. Taman kad se Vesna prestala tresti shvatih da cu i ja svrsiti. Marijana je usisala cijeli moj kurac grlo i lagano je kruzila glavom. Tako mi jos niko nije pusio. Htio sam ga izvaditi da joj ne svrsim u usta, ali mi nije dala. Svrsavao sam cijelu vjecnost. U grlo, u usta, oko usta po ocima. Marijana je samo treptala i oblizivala se. Ni to mi nitko do tada nije radio. Zakon.

Sav iznemogao skinuo sam sa sebe ostatke odjece (traperice i gace oko gleznjeva i majcu) te se izvalio na tepih ispred kauca. Vesna je legla s moje jedne starene a Marijana s druge. Mazili smo se i ljubili. Sve je mirisalo po sevi. Nakon 10 minuta, za nevjerovat, ponovo mi se prijebalo. Ljubio sam Marijanu i dirao joj velike cice, a Vesna se igrala s mojim kurcem. Prvo ga je drkala a onda ga je pocela i lizati. Nije bila losa ali ni priblizno dobra kao Marijana. Pipao sam golo Marijanino tjelo, bila je sva najezena i osjetljiva na dodir. Prevrno sam je na ledja, ugurao se medju njene noge i zaronio duboko u njenu picu. Nikakvi kurtoni mi u tom trenutku nisu pali na pamet, a inace ih uvijek koristim.

Da skratim pricu. U slijedecih dva sata jebali smo se uzduz i popreko. Malo Vesnu, malo Marijanu, pred kraj nam se pridruzio i neki Vesnin vibrirajucim prijatelj (kako ga ona naziva) florescentno plave boje koji je sevio Vesnu dok sam ja sevio Marijanu i obrnuto. Svi smo svrsavali jos nekoliko puta.

……… Iznenada me iz sna trgne zvonjava telefona, otvorim oci, u prvi cas pomislih ah to je bio samo san….ali bol u iscjedjenim jajima bila je itekako stvarna….osvrnem se oko sebe. Lezim na kaucu i nisam doma. Dan je. Pogledam na sat, pola 10. U sobu ulazi Vesna u kucnoj haljini «Upravo je zvala tvoja stara, kaze da je buraz zvao sinoc al se nitko nije javljao, kaze da je maloprije zvao tvoj sef da pita kad ga mislis pokupiti da idete na put. Stara jos kaze da se javis i da je luda od brige».

A u tri picke materine, sve sam sjebo, ali isplatilo se…..

A sve one koje samo zanima kaj je bilo s autom ….pukao je zu*asti remen, pa su se polomili svi ventili i jedan klip. Jebi ga….Fiat.