Moje prvo nevjerstvo (ili Kako sam prevarila muza)

425
Share
Copy the link

(istinita prica)

Zdravo, ja sam mama Milana, nadimak mi je Mila. Ovo sto cu ovdje ispricati je moja autenticna prica, dakle nije prevedena, prepisana sa nekog sajta ili vec tamo neki plagijat.

Ono sto zelim da napisem je moja zivotna prica, gdje cu ispricati kako sam prevarila supruga, ali ne iz neke obijesti, osvete ili vec necega drugog, nego sam to uradila iz – potrebe!
Inace, mi smo jedna relativno mlada porodica, prije par godina smo se preselili iz Bosne u Srbiju (jos uvijek i pisem i pricam ijekavicu haha), imamo 3 djece, sve uvo do uva, najmladje ima 3 godine. Kao sto i biva, dosli smo u Srbiju u potrazi za boljim zivotim itd, ali nekako nije bilo po onim obecanjima i planovima kako smo mislili, ali opet smo se nekako snasli. Ja sam radila kao konobarica, da bi malo po malo dobila posao u jednom dobrom restoranu. Suprug u pocetku radio pa ostao bez posla, ponesto radi ponekad ali slabo. Uglavnom sam ja ta koja radi i koja donosi novac u kucu.

Prica koju zelim da vam ispricam je prepuna strasti, sexa i tjelesnog zadovoljenja. Inace, ja izgledam onako solidno, visoka sam bri*a, ne bih da se hvalim al eto dobro izgledam (to mi je i pomoglo da dobijem ovaj posao u restoranu), visoka sam 175, grudi dobra 4, dekolte mi je ono nesto na sta sam posebno ponosna, guza mi je san snova, a mackica redovno ima frenku :)). Muz mi je onako sportski tip, zadnjih godina malo se udebljao, to je od piva, otkako smo dosli voli Jelen pivo. Medju nogama ima strasnu alatku, dugu 18ipo ali VEOMA debelu. Kada sam ga prvi put vidjela ispred sebe nacisto sam se bila prepala, pitajuci se kako ce mi uci :))! No, usao mi je I TO JE BIO STRASNO DOBAR OSJECAJ. Dakle, njegova kita je par ekselans, san svake zene, ali ima jednu manu: svrsava tako brzo da najvise puta ne dozivim vrhunac!!! Mislila sam da je to zbog uzbudjenja i da to vremenom nece biti, ali nista od toga. Kada se mazimo, njegova kita je nevjerovatna – on je tako tvrd i debeo, ali ako je usao u mene onako vrelu i tijesnu, za minutu on je svrsio.

Vjerovatno vam je jasno da sam toliko puta ostala nezadovoljena, ali kako sam odgojena patrijarhalno, nisam nikada trazila drugoga. Ako uspijem da svrsim dobro, ako ne, onda nista. Moram priznati da sam se toliko puta mazila i bila uzbudjena gledajuci scene seksa sa tv, gdje frajer pumpa zenu onako muski, udara je u svim pozama..ma bila sam mokra svaki put jer mi to fali, to hocu i ja!!! Nisam sebi kupovala nikakava pomagala, vibratore, dildo itd, sramota me bilo, gdje cu to ja…
No, sada da vam ispricam kako se desilo da je moja mackica pocela dobijati tako dobre porcije seksa i kako je dobila kitu koja ju je ispunjavala do materice i pumpala do besvjesti.

U restoran u kojem sam radila dolazio je jedan tip vrlo cesto, i ponekad smo znali popricati neobavezno itd. Jednom mi je rekao da zeli da sa mnom porazgovara i da ima jednu poslovnu ponudu. Rekao mi je: Mila, imam nesto za tebe, ponudu da zaradis dobre novce. Ja sam se zainteresovala (kako rekoh, muz mi vise ne radi, nego sto radi), i nasli smo se poslije posla na kafi. On planira jednu privatnu zabavu sa svojim drugarima i treba mu vrlo vjest konobar za tu priliku, a kako mene poznaje, on je htjeo da meni predlozi taj posao. Preko vikenda je, dva dana, dvije grupe kolega i kolegica i to je to. Ponudio mi je dobru lovu i ja sam prihvatila.
Naravno, nisam imala pojma sta ce se sve tamo odigrati. Kad je doslo vrijeme, rekla sam suprugu da imamo u drugom gradu neke promocije i narucenu hranu, da idemo nas nekoliko iz restorana, tako da tu nije bilo problema.

Tip koji me je pozvao je onako ok, poslovan lik, ozenjen, muzevan, onako po mjeri, ali nisam ga nimalo gledala kao muskarca za sex. Ali zato on mene jeste mjerkao kao zenu koju zeli da ima, to ce mi postati jasno kasnije.
Kad je dosao taj dan, sve je bilo ok, gosti, iznajmljena vila u planini, muzika itd. Bilo je jos nekih konobara ali ja sam bila glavna. On me je gledao non stop-gutao me je pogledom, smjeskao se, ali nisam obracala paznju. Nekoliko puta mi je prilazio sa ledja, kukovima opasno blizu mojoj guzi, pitajuci da li je sve ok, prilazeci mojim usima kao da ga bolje cujem u galami, i poslije drugog, treceg puta osjetila sam da to vise nije slucajno. Sve je vrvilo od gostiju tako da se tu stvarno nista nije moglo primjetiti. Ja inace ne pijem, ali na njegov nagovor potegla sam par kratkih, tek da se malo razmrdam, no, da li zbog njegovog dodira, ruku ili usana i daha na mom vratu, osjetila sam kako sam uzbudjena! Mackica mi je tako lijepo vlazila! Ali, da znate da sam do tog trenutka bila tako dugo bez ikakvog seksa, i to sto je bilo nije bilo ni da se spomene u nesto.

Po prvi put u zivotu sam pocela da se palim na muskarca a da to nije moj suprug. Njegova (suprugova) kita je bila fenomenalna, ali sta da radim sa njim kada svrsi za minutu i samo sto sam ga primila i pocela da uzivam, on bi ili svrsavao u mene ili bi ga vadio, oralni seks kod nas je bio tabu tema. Pocela sam da se pomalo znojim, nisam uopste namjeravala niti razmisljala o Aleksi (tako se zove) kao muskarcu za seks. Ali, jednom kada je dosao, prolazio je pored mene, meni su obe ruke bile podignute ka gore je*am nosila tacnu i on je prosao tako blizu da se svojim grudima ocesao o moje grudi, koje su pucile u brusu. Taj dodir me je tako protresao, a bradavice su mi postale tvrde kao kamen. On je to i osjetio, spustivsi pogled niz moje tijelo.
Aleksa je vjerovatno osjetio ono sto ja nikad nikome nebi rekla – a to je da ispred sebe ima zenu koja ocajno vapi za dobrim seksom, koja je gladna dobre kite, cije tijelo je tako zeljno za dobrim *azmima. Kao djevojka sam se cuvala i nisam imala sex prije braka. U braku sam opet ostala bez dobrog seksa, ali sad mi je takva zbrka bila u glavi je*am imala muskarca koji mi se dopadao i koji mi je jasno dao do znanja da se i ja njemu dopadam! Nisam znala kuda to sve vodi ali mackica me je odavala – ona mi je pulsirala kao nikad do sad.

Kako je zabava prilazila kraju, gosti su se razilazili, da bi na kraju mi ostali sami. On mi je pokazao moju sobu i otisao da se tusira. POslije par minuta je izasao, samo sa peskirom oko pojasa. Ja sam se zaprepastila, ono, ostala sam bez teksta, jer Aleksa je tako dobro izgledao – maljave grudi, razvijena ledja, preplanulog tena. Osjecala sam se malo nelagodno, bez obzira na sve, ipak sam ja udata, imam djecu itd, no on je bio prema meni vrlo pazljiv. Pokazao mi je kupatilo, peskire itd i onda sam ja otisla da se tusiram. Prilikom tusiranja sam se dugo sapunala, misli su mi bile pomijesane, dodirivala sam bradavice, mackica mi je pulsirala, tako sam bila zeljna dobrog seksa… Onda sam pocela zamisljati kakav je u njega penis…Tesko da je mogao biti bolji od onoga sto sam ostavila kuci, ali u jednom je mogao biti bolji – samo i jedino ako je IZDRZLJIV. Pod toplom, skoro vrelom vodom, te misli su me istom jacinom palile kao i vrelo tusiranje.
Zbog zvuka tusa nisam cula nista drugo. No, iako sam bila zakljucala vrata sa ugradjenim kljucem, Aleksa je imao drugi kljuc, obicni, kojim je otvorio i usao, (poslije mi je to rekao), usao je i gledao me kako se tusiram i kako se mazim. Bilo mu je veoma jasno da ispred sebe ima zenu gladnu sexa..htjela to ona priznati ili ne.

Kad sam izasla, obucena samo u ogrtac, on je sjedio i gledao tv, meni je ponudio da sjedem u fotelju. Ja sam sjela, ponudio me je picem i kad mi je prilazio pitao me je da li sam umorna i polako mi masirao vrat, stojeci pored mene. Na njegov dodir ja sam se stresla, je*u mu ruke bile vrlo njezne i znao je kako da masira. Naravno da su mi ramena bila napeta, od posla i tacne cijeli dan. Kao nezainteresovano sam gledala tv, a on mi je masirao ramena. U meni je sve buktilo. Borila sam se protiv sebe, tako sam zeljela da ustanem i da odem, ali moje tijelo me je odavalo. Iako mi je dodirivao samo ramena, blago rasirivsi ogrtac, moje bradavice su bile tako uzbudjene da sam osjetila kako me svrbe pomalo. Na ogrtacu se to moglo vidjeti itekako dobro, iako je bio pamucni.

Njegove ruke su me masirale po ramenima, pa pomalo po vratnim zilama, iza usiju pa opet dole po ramenima. Disala sam duboko je*am bila kao hipnotizirana. Osjetila sam kakosu mu ruke njeznije, a to je u stvari bilo od ulja koje je nanio na moja ramena. Dodir muskarca mi je tako godio, u meni je sve gorilo, u glavi mi je sve bubnjalo, i mackica mi je pulsirala, borila sam se protiv same sebe, ali njegove ruke u u tisini njezno dodirivale moja ramena. Kako je stajao iza mene, rukama je krenuo dublje, prema ledjima, pa sam se nehotice odmakla od fotelje, a kako se saginjao osjetila sam njegov dah na vratu… Njegove usne su dodirnule moja ramena, mjesto koje je masirao prije par minuta. Ljubio mi je vrat usnama, osjetila sam njegov jezik kako palaca njezno pomojoj kozi, a rukama je krenuo pored mojih lakata prema stomaku tj prema mojim grudima. Taj osjecaj vam ne mogu opisati. Dodir njgovih ruku na mojim velikim grudima je bio nevjerovatan.

Cak je i on uzdahnuo kada ih je osjetio. Ja sam bila nacisto paralisana, nisam mogla pomjeriti ni ruke ni noge, nalazila sam se u nekom stanju pred*azmicke ekstaze. Njegove ruke su mi mazile bradavice koje su nabubrile od uzbudjenja, grudi su mi bile tako osjetljive da mislim da sam mogla svrsiti za koji trenutak, bez ikakve druge stimulacije!!

No, odjednom je stao.Rekao je tiho:Zatvori oci, stavi jastuk iza ledja. Zatvorila sam oci, i osjetila sam kako je prosao i stao pored mene. Povukao me je malo naprijed, kukove, tako da, kako sam sjedila, kukovi su mi dosli naprijed a noge mi je rasirio u koljenima. Opet sam osjetila njegove usne, ali na mojim noznim prstima. Polako mi je lizao prste i isao ka zglobu noge, pa prema listu noge, istovremeno masirajuci mi nozne misice. Osjetila sam ulje na rukama, ali kada su mu usne stigle do mojih koljena, uhvatila me je drhtavica. Shvatila sam sta zeli da uradi, da ide ka mojoj mackici, ali TO JE BILO NESTO STO JA NIKADA NISAM DOZIVJELA!

Pocela sam nehotice skupljati koljena, na sta mi je on blago rukama opet rasirio koljena, i dalje nastavio svojim usnama put po mojim butinama. Nasao je moje ruke i stavio ih na svoju glavu, dajuci mi time do znanja da ga vodim ka centru uzitka. Zamislite kako se moze osjecati zena koja je rodila troje djece, ima dobar brak i dobrog supruga, a u tom trenutku ima medju svojim nogama drugog muskarca koji zeli da je oralno zadovolji, i sto je najgore – TA ZENA TO PAKLENO ZELI DA OSJETI. Pale su sve brane, sve je stalo, moja mackica je tako pulsirala, utroba mi je gorjela od zelje. Vise mi nista nije bilo vazno od tog osjecaja njegovih usana koje su bile skoro pa u mojoj mackici.

Kako je prilazio sredini, ja sam sve vise rasirivala noge i njezno ga drzala za glavu, i tad sam osjetila njegov dah na mojoj mackici, pa pnda i njegov jezik na usminama. Prvo mi je dodirnuo jednu stranu pa drugu, a zatim gore klitoris, kruzno jezikom pa onda presao po mojoj mackici, lizuci je kao sladoled. Bila sam izvan sebe, pocela sam stenjati, zagrlila sam ga mojim dugim nogama, a on me je usnama sisao i jezikom lizao tako da nisam znala da takvo uzbudjenje i takav osjecaj uopste postoji na ovom svijetu!!! Blago me je tucao svojim jezikom, i taj osjecaj je bio ljepsi od svih godina sexa sa mojim suprugom! No, osjetila sam jos nesto, a to je bio njegov prst koji je polako mazio moju mackicu i pomalo ulazio u mene. Aleksa je zaista bio majstor oralnog seksa, ovo sto mi je radio nacisto me je bacalo u trans!!!

Osjetila sam jos jedan prst, sada mi je sisao klitoris i sa dva prsta ulazio u mene. Ono sto je usljedilo za nekih 10 sekundi odlazi u istoriju. Pogodio me je tako jak *azam da sam mislila da sam dozivjela blazi srcani udar! U trenutku kada sam osjetila prvi *azam on je zastao i samo jezikom nastavio dalje. Meni je srce htjelo da iskoci, dozivjela sam tako jak *azam da mislim da u zivotu nista slicno vise necu dozivjeti, takvim intenzitetom i tom emocijom. Imala sam osjecaj da sam tek tog trenutka izgubila nevinost… Ali nisam imala pojma sta je ono sto me tek ocekuje, zenu koja u svom dosadasnjem seksualnom zivotu jos nije znala sta je to biti dobro napunjena, i sto je jos bitnije, kako izgleda biti napunjena dobrom kitom duze od minute…

(nastavlja se dalje…)