Noćna igra sa Komšijom

40
Share
Copy the link

-Već duže vreme privlači me moj Komšija koji je 20 godina stariji od mene,prosečni 50-togodišnjak,naporno je radio,uvek umoran,svakodnevno se svađao sa svojom ženom što je o njemu stvaralo sliku nezadovoljnog čoveka koji se izgubio negde u vremenu i prostoru jer je sve činimi se radio mehanički pa čak i tradicionalno ,,Dobro jutro Komšija,,

-U letnjim večerima volim da se skinem go ili bar da šetam po Dvorištu u Gaćicama,Komšijin prozor je uvek bio otvoren,ponekad sam čuo neko dahtanje koje je dopiralo iz njegove spavaće sobe,pomišljao sam da Komša kreše svoju ženu ali ta zamisao je padala u vodu kada bi me ujutru budila njihova žestoka svađa.
U gluvo doba sam se probudio,bilo mi je strašno dosadno,bilo mi je tako vruće da Ventilator nije mogao da me rashladi,odlučio sam da se Istuširam a zatim da prostrem veš koji sam oprao u mašini,bio sam potpuno go kada sam izašao do Kono*a.

,,Ne spavaš,,-trgao me je Komšijin glas.
,,Evo malo sam vredan,,-blago sam drhtao od stida jer me je gledao Golog,okretao sam mu guzu ali pod blagim svetlom koje je dopiralo sa obližnje Dvorišne sijalice mogao sam da vidim njegovo smeškanje,leva ruka mu je bila na prozoru dok mu je desna ruka bila uvučena unutra.
,,Malo si se raskomotio Komšo,,
,,Jesam,strašna je vrućina,,
,,Jeste,,
,,Malo me je sramota što sam go pred tobom,,
,,Ako od mene ne moraš da se stidiš,,
,,Nije prikladno,,
,,Imaš lepu mesnatu guzu,,-dao mi je teškim glasom kompliment,odavao je utisak da je vrlo ,,horny,,
,,I ti si lep,,-na sebi je imao samo donji deo Pidžame,bio je krupan i maljav prava muškarčina.
,,Nadam se da tvoja žena zna da ceni to što ima,,
,,Uh,ne spominji mi tu kučku,nije mi dala pičke već 6 meseci,,
,,To je baš teško,tako dobar čovek,zgodan,,-hvalio sam ga.
,,Zagoreo sam toliko da mi nije dobro,,-imao sam utisak da će pasti u nesvest,preskočio je prozor i došao bliže meni,ustanovio sam tada kada je prišao da ustvari drka kurac koji je pred mojim očima stajao nadignut kroz šlic bele pidžame.
Gledao sam njegov kurac sa prelepim sočnim glavićem kao začaran,izvadio je i ogromna jaja i masirao ih rukom,bilo je jasno da nas samo trenuci dele od dobrog seksa.
Prišao sam mu i bez straha ga poljubio,prihvatio je poljubac,desnom rukom me je milovao dok mi je levom mazio guzu,bio je vrlo iskusan,dobar,nežan dok me je ljubio gurao mi je kažiprst u vlažnu rupicu,toliko sam se napalio da sam se pribojavao da ću svršiti pre vremena,njegov topli glavić dodirivao mi je koleno.

,,Popuši mi,želim tvoj vlažni jezik,,-nije morao da mi ponavlja,odmah sam se bacio na kolena i stavio ga u usta,bio je tako vlažan,vruć,nešto lepo neopisivo,ukus koji se ne može meriti sa bilo čime,mrsio mi je kosu svojim jakim prstima,dok sam mu cuclao pokušavao je da utiša svoje dahtanje kako ne bi probudio ženu koja je spavala na spratu,lizao sam mu krupna jaja,gurajući nos duboko u njih želeći sve više da osetim miris pravog muškarca.
,,Hoću da te tucam,moraš mi dati guzu,moraš,,-podigao me je svojim snažnim rukama i molio je za guzu,strast ga je savladala,više nije mario da nas njegova žena ne uhvati.
Savio sam se preko stola i naguzio se koliko sam mogao,osetio sam u rupici ponovo onu toplinu i blagi bol dok je ulazio u mene pošto mu je bio veliki i veoma tvrd,tucao me je nežno,obgrlio me je oko stomaka i vlažnim jezikom lizao po vratu,šaptao mi je nešto nerazumljivo ali vrlo prijatno osetio sam kao da smo jedno,da mi utroba gori,bol je nestao ostalo je samo uživanje,ni sam nisam više znao gde se nalazim,zaboravio sam na strah od njegove žene.

Izvadio je kurac i svršio mi po guzovima,obilno je prskao,kako sam voleo njegovo nekontrolisano špricanje,bilo je zaista zadivljujuće,poljubio me je strasno kao da bez reči zahvaljuje za nečim što dugo nije osetio,poželeo mi je laku noć i preskočio prozo*voje sobe.

Igrali smo se svake večeri,postala nam je svakodnevnica,svakog jutra sam išao sa njegovom ženom u Prodavnicu,pohvalila mi se da im se popravljaju odnosi u braku,da se manje svađaju,da je potpuno drugi čovek,poverila mi se da imaju i redovan seks,nasmejao sam se ali negde u sebi sam znao da kada tuca nju,uvek misli na mene.