Prekoračenje Ovlašćenja

43
Share
Copy the link

Živim u SAD-u već 10 godina,bio sam u braku 3 godine sa Američkom Državljankom i tako stekao njihovo državljanstvo.
Žene me nisu privlačile naročito,više sam voleo muškarce,ubrzo nakon razvoda upoznao sam divnog čoveka,zabavljali smo se 2 godine i odlučili da živimo zajedno,stekli smo zajednički dom,
auto,sve što nam je potrebno ali ljubavi najviše.
Sve je bilo lepo i harmonično dok u našu kuću nije nasilno ušao Lopov,mog Dečka Majkla je udario Vinskom flašom po glavi i onesvestio ga,dok je mene vezao za stolicu.
Mi smo novac držali u Banci a nama drage stvari u Sefu,nije našao ono što je tražio pa je Napadač rešio da se malo zabavi samnom.
Otkopčao je šlic i izvadio je svoj kurac,Lopov je bio crnac te mu je bio ogroman,uhvatio me je snažno za vrat i gurnuo ka kurcu,otvorio mi je vilicu i snažno ga ugurao u moja usta,gurao ga je napred nazad,bio sam bespomoćan,nisam nikako mogao da se branim,čvrsto me je držao sprečavajući da ga ugrizem.
Moj Dečko je pokušao da mi pomogne,ali Lopov je bio ogroman,Bilder pa ga je kao perce odgurnuo od sebe,moj dečko je udario u vrata leđima kačući Alarm koji je počeo da pišti,Lopov je izvadio kurac iz mojih usta,prodrkao ga i vratio u pantalone,negde u daljini su se čule Policijske sirene,pobegao je pre dolaska patrole.
Ušla su dva Policajca u našu kuću a ubrzo je stigla i Hitna Pomoć,moj dečko je imao lakše povrede glave dok sam ja prošao sa manjim masnicama.

Crn,visok,zgodan Policajac,Pozornik Džon Majers nije skidao pogled sa mene,više se on naturao oko pružanja pomoći nego Bolničar kojem je to bio posao.
Jedva sam čekao da odu,pod šokom sam dao izjavu želeći da se sve to završi,želeo sam da zaboravim to grozno poniženje.
Majkl se potrudio oko promene Vrata,Brave i Alarma kako više ne bi bilo neprijatnosti,doneo je nešto u naš dom,
,,Aleks,dodji ovamo,,-pozvao me je.
,,Šta je to,,-začudilo me je da je držao pištolj u ruci,mrzeo sam oružje,uvek sam bio protiv da imamo tako nešto u kući.
,,Pištolj,moramo ga imati u kući,nesmemo da dozvolimo sebi da nas Provalnik onako iznenadi,,
,,Ne mogu da verujem da si doneo pištolj u našu kuću,,
,,Tako je najbolje,,
,,Nisi me pitao,znaš šta mislim o tim stvarima,,
,,Pištolj je namenjen za samoodbranu,,
,,To služi za ubijanje,moj Otac je nastradao od sopstvenog pištolja,,
,,Ostaje ovde i tačka,,-zalupio je Fioku Kuhinjskog stola gde je ostavio pištolj.
Telefon je danima zvonio,čim bih se javio neko bi spustio slušalicu,ponekad bih čuo dahtanje sa druge strane,danonoćno nas je neko uznemiravao,naročito se pogoršavalo kada bi Majkl bio van kuće.
Jedne noći dok smo Majkl i ja vodili ljubav,Pozornik Majers je upao u našu sobu,prekinulo nas je svetlo njegove Baterijske lampe.
,,Šta vi to radite u našoj kući,,-zaurlao sam Hodnikom za njim je*e uputio ka vratima.
,,Izvinite,hteo sam samo da vidim da li ste sigurni,,-pravdao se nekako izgubljen.
,,Sada je 1 sat posle ponoći,kako ste ušli,,
,,Vrata su bila otvorena,,
,,Lažete,provalili ste,sutra ću pod*i prijavu vašem Kapetanu,,

Narednog jutra sam podneo prijavu protiv Pozornika Majersa za provalu,Njihov Kapetan me je gledao sa prezirom je*e znalo da sam gay,nije hteo da prihvati priču o provali jer nisam imao nikakvih dokaza da je obio vrata jer nije bilo tragova ali nekako je ušao,Kapetan je obećao da će ga kazniti na osnovu ,,Prekoračenja Ovlašćenja,,.
Dva dana kasnije dok sam se vraćao sa posla dva Bloka od moje Kuće,odpozadi me je udario Kamio*,izašao sam da vidim šta se dogodilo i da procenim štetu,sledio sam se kada sam ugledao njega,cerio mi se,potrčao sam prema Kolima da pobegnem do najbliže Policijske stanice ali me je uhvatio sa leđa i pribio uz vrata.

,,mmmm kako lepo mirišeš ribice,,-stavio je nos na moj vrat.
,,Ostavite me na miru,šta hoćete od mene,,
,,Hoću da te tucam,želim da budeš moja pičkica,,
,,Pustite me,ja imam svog čoveka,,
,,Nikada se nećeš rešiti mene,želim te bićeš moj,,-ljubio me je po vratu spuštajući ruku ka mojoj guzi,iznenada je naišao Đubretarski Kamion koji je svirao je*mo stajali kraj Kanti,odgurnuo sam ga i seo u kola i pobegao.
Narednog dana sam ponovo podneo prijavu njegovom Kapetanu ali mi nije poverovao jer po njihovim saznanjima Pozornik je bio na zadatku,čak je priložio i Izveštaj,ispričao sam mu da me je udario svojim Kamio*om ali i to je palo u vodu jer na mojim kolima nije bilo štete a na Pozornikovo ime je registrovan stari ,,Cadilac,, 🙁
Sumnjao sam da ga je pokrivao njegov Partner,Pozornik Labej,otišao sam kod njega da ga molim za pomoć,
,,Znam Pozorniče da je nepisano pravilo da se međusobno štitite,,
,,Zašto mi to govorite,,
,,Imam probleme sa vašim Kolegom,progoni me,maltretira,uznemirava,preti,,
,,Prijavite to,,
,,Prijavio sam već dva puta i ništa,ne znam više šta da radim,,-skrenuo je pogled ka zemlji.
,,Vi sve znate,odlično znate da onog dana nije bio na radnom mestu kada me je uhvatio,lagali ste,vi ste napisali onaj Izveštaj za Kapetana,preklinjem vas,,
,,Dobro,rešićemo to,dođite u Utorak u stanicu,ujutru u 9 kod Kapetana,pomoćiću vam jer on nije normalan tip,,
,,Hvala,,-pružio sam mu ruku.
Bio sam srećan jer će Noćnoj Mori konačno doći kraj,izašao sam sa Dečkom u jedan Njujorški Restoran na Večeru,prvi put sam bio zadovoljan nakon dužeg vremena,prišao nam je Konobar,

,,Izvinite Gospodine,bojim se da vaša Kartica nije validna,,
,,Molim,imam preko 4000 $ na njoj,,
,,Bojim se da vam je poništena,,
,,Probajte moju,,-u čudu sam pružio Konobaru,osećao sam da nešto nije u redu,sumnje su podgrejane kada sam dobio odgovor da je i moja kartica poništena,izbegli smo poniženje i bruku jer je moja Drugarica Loni koja nam se pridružila Večeri platila račun.
Kada smo izašli usledilo je novo razočarenje,Pauk je kačio naš Mercedes zbog neplaćenih kazni,
,,U životu nisam napravio Saobraćajni prekršaj,,-urlao je Majkl.
,,Gospodine,plenimo vozilo jer niste platili 59 kazni,,
,,To je nemoguće,,
,,To je sve maslo onog Smrdljivog Policajca,sve nam je on zamesio,smiri se,,-Majkl nije mogao više to da podnese,udario je Policajca koji je upravljao postupkom odnošenja vozila,priveli su ga.

Ujutru sam otišao u Stanicu po dogovoru sa Pozornikom Labejom da konačno stavimo tačku na maltretiranje od strane njegovog Kolege,on se nije pojavio,bio sam sam kod Kapetana,žalio sam se.
,,Opet ste došli,,
,,Dogovorio sam se sa Pozornikom Labejom da mi pomogne oko dokaza da Pozornik Majers nije normalan čovek,proganja me,ne mogu više da živim,vaša je dužnost da štitite Građane Njujorka,,
,,Niste mi pružili nijedan dokaz o tome što govorite,,
,,Pozovite Pozornika Labeja,on će vas razuveriti,znao je sve o svom Partneru ali ga je pokrivao,,
,,Žao mi je,Pozornik Labej je poginuo sinoć na dužnosti,,
,,Gospode Bože,on ga je ubio,ja sam sledeći,,
Istrčao sam iz Policijske stanice je*am shvatio da mi Policija ne veruje,da uporno traže Dokaze koje ja nemam jer ispada da izmišljam.
Otišao sam kući,plašio sam se da ostanem sam jer je Majkl bio u pritvoru,spakovao sam svoje stvari želeći da odem kod Majklove Bake u Bruklin,auto nije hteo da upali,podigao sam Haubu,neko je pokidao kablove,onda sam ugledao njega,

,,Došao sam po tebe ljubavi,,
,,Ti si Lud,,-otrčao sam nazad prema Kući ali me je stigao i oborio na zemlju,
,,Volim te,ludo te volim,niko se više neće isprečiti između nas,,-Odvukao me je na silu prema Kući.
Pokidao je svu odeću sa mene,bio sam Go,vezao me je lisicama za Radijator dok se on skidao,bio je Nabildovan i jak,nisam mogao da mu se suprotstavim.

,,Hoću da mi sisaš kurac kao onom Provalniku,,-prišao mi je ukrućenim kurcem prema licu,oslobodio mi je ruke da bih mogao da mu drkam,to ga je palilo,mislio sam da ga ujedem za jaja i pobegnem ali bio je pametan,prislonio mi je pištolj na Slepoočnicu,

,,Volim te srećo ali ako osetim zube,razneću ti mozak,,
,,Uradiću sve što želiš,samo me nemoj povrediti,,
,,Hoću tvoj jezik na glaviću,,
Počeo sam da mu pušim,izluđivao ga je rad jezikom oko glavića,voleo je to,prijala mu je moja vrela ruka na stomaku koja ga je milovala,dok sam mu drugom mesio nabrekla jaja,ispunio je želju da mu budem pičkica,želeo me je samo za sebe.
Držao me je na nevidljivom lancu je*am se otimao ali me je sprečavao pištoljem da pobegnem.

,,Želim da vodimo ljubav,,
,,Ti si Lud,nikada,mrzim te,,
,,Hoćeš,nabiću ga u tu tvoju slatku vrelu guzu,,
,,Nikada te neću voleti,odvratan si,,-vezao mi je ruke za krevet i nabio svoj jezik u moju rupicu,lizao je vlažeći je,mesio je guzove,stenjao je kao kakva životinja koja se priprema da smaže svoju žrtvu samo što je on bio Životinja koja je htela da me pojebe a ne da me pojede.
Nisam mogao da mrdnem je*e prilepio uz mene,stegao me je snažno rukom oko vrata,gurao je svoj veliki glavić u moju rupicu,bolelo me je,jaukao sam od bola,lizao me je po vratu,zapušio mi je usta kako se ne bi čulo moje glasno stenjanje dok me je tucao.
Dok je bio u meni izgubio sam pojam o vremenu,nisam više ništa osećao ni da li me tuca,ni da li mi liže guzu,bio je opsednut samnom,nije više znao šta da mi radi,svršio je kao životinja,prskajući spermu po mojoj guzi i leđima.

Odvezao mi je lisice,zadovoljno me je poljubio,pljunuo sam ga i počeo da bežim prema Kuhinji,pojurio je zamnom,otvorio sam Fioku i uzeo pištolj koji je Majkl doneo,

,,Stani Gade,sada ćeš mi platiti za sve,,-uperio sam pištolj u njega.
,,Moja Mačkica je podivljala,,
,,Ne prilazi,pucaću,,
,,Nemaš ti petlju da pucaš,ti nisi muško,ti si moja kurvica koju ću tucati svake noći,,
,,Nećeš me taknuti više,kunem se,,-podigao sam Slušalicu da bih pozvao Policiju,uključio sam Krišom Telefonsku Sekretaricu,
,,Pozvaćeš Policiju,,
,,Da,,
,,Niko ti neće poverovati,ja sam cenjen među Kolegama,niko ti nije poverovao u prijave,tako je bilo lako igrati se Kompijuterom i Blokirati vaše Kartice,napraviti 59 kazni,ubio sam svog Kolegu zbog tebe,ti si ga nagovarao da me otkuca Šefu,,
,,Ti si Bolestan,,
,,Nikada se nećeš osloboditi mene,bićeš moj,,-krenuo je ka meni,ispalio sam par hitaca u njega,pao je na zemlju,pozvao sam pomoć.
Ustanovili su da je od posledica ranjavanja pao u komu,nakon nekog vremena na osnovu svih dokaza i onih sa trake telef.sekretarice pokrenuli su suđenje,za provalu,silovanje,maltretiranje,
nameštanje dokaza,ubistvo Policajca,osuđen je na doživotnu robiju.
Majkl i ja smo tužili Policiju i dobili smo ogromnu odštetu a zbog toga što Kapetan nije uzimao u obzir moje žalbe,smenjen je.
Majkl i ja smo spakovali stvari i napustili Njujork…