Razbijena

91
Share
Copy the link

resila sam da napisem svoja mastanja kako ja zamisljam da me neko iztuca.
sa drugari* sam izasla u obkizlju diskoteku. Ja nisam bila mnogo iskusna u sexu. Bile smo zgodne a obucene kao kurvice.
Dok smo igrale za oko mi je zapao jedan krupni decko koji je tu sa svojim drugom. Bio mi je poznat iz prica da je zestok momak sa kojim se ne sme kaciti. Ne znam zbig cega ali uvek kada ga vidim tako celvog ,misicavog kako svojim opasnim pogledom gleda u mene ja se sva uplasim i jeza mi prodje kroz telo. Medjutim ovog puta sam osetila kako me pickica svrbi i kako me taj pogled njegov toliko pali. Utruba mi je gorela za dobrom kurcinom. Bila sam iz umorna od drugaricinih prica kako se jebala sa momcima a moje jedino iskustvo je bio komsija sa kitom od samo 12 cm koji me jebao svega dva puta i posle sutnuo ko drolju.
Dok smo igrale sve smo se nekako vise priblizavale tom celavom frajeru a ja sam sva gorela. On je sada stajao skoro odmah iza mene. pocela sam da igram i uvijam se ko kurva na si*i i namerno se sve vise priblizavala. Odjednom sam osetila da sam udarila u njega kada sam.pocela da vrtim guzom rukom kao slucajno dodirujuci njegovo medjunozje. Odjednom me je uhvatio i gurnuo da hodam ka vece-u. Sapnuo mi je na uvo: Driljo sad cu da te iskidam od kurca ima da te svu rascepam, ima da places!
od ovih reci sam se tako uplasila a pickica me na moju nesrecu jos jace zasvrbela, izdajica mala.
pokusala sam da se izvucem ali bio je previse jak. Gurnuo me u wc kabinu i zakljucao vrata. Gledao me zlokobno i smejao se: Mala sad ces da vidis sta je kurcina!
Odjednom je otko*a pantalone i izvukao kurcinu toliku da sam se uplasila, ogromna jako debela ko moja ruka i zakriivljena ko banana mahala je ispred mene!
On: sta je kurvo nikad nisi videla kitu od 25 cm?
uhvatio me za rame desnom rukom i grubo gurnuo na kolena. Klecala sam pred njim a on se bezobrazno peostacki smejao i mahaoi svojom kurcinom ispred lica: dobro ga gledaj kurvo, ova kurcina se sada da te gusi i da te rascepa svu!
ja sam pokusala da ustanem ali.me on grubo gurnuo na kolena i zviznuo mi takvu samarcinu da sam zvezde videla: Gde si posla kurvo? Pusi ga ajde!
Lice me je bolelo i plakala sam: molim te nemoj, nisam nikada do sada.
on se zlokobno smejao. Srvarno.nikada nisam pusila do sada a ovaj ispred mene me je tako plasio nisam znala sta cu.
on:za sve postoji prvi put ajde otvaraj usta i na posao! Ajde sta cekas hoces da ti zviznem jos koju samarcinu a?
ja:nemoj molim te! i uplaseno sam otvorila usta, a on nije cekao vec me uhvatio za potiljak i grugo nabio moja usta na svoju kurcinu.Odjednom doso mi je do krajnika nije mogo dalje a ja sam se zagrcnula. On nije mario za to vec me je grubo jebao u usta: a kurvo jel volis da te napusavam a? Tako gusi se na kurcini droljo! Na ti ga celog do jaja! i poceo da mi ga gura jako u usta a glavic je sireci.krajnike proso duboko u moje grlo. Koprcala sam se i borila za vazduh dok me je on grubo napusavao. svaki njegov grubi trzaj kukovima pratilo je jis grublje pritiskanje moje glave njegovom desnom rukom tako da sam ga celog gutala do jaja guseci se na njemu. Bio je slan cudnog ukusa i mirisa.
Izvuko ga je a ja sam jedva disala nisam mogla da dodjem do vazduha. Uvatio me za kosu.i desnom rukom poceo da me jako samara kurcinom po obrazima. Osecala sam se ponizeno ko ulicna kurva, nije ga bilo briga za mene a to sto sam.izgledala i bila krhka jos vise ga je palilo da se izivljava na meni.
Ajde kurvo sisaj mi glavic! i nabio mi ga u usta. ja sam pocela da sisam. on : ajde brze to malo jako ga cuclaj da osetim, ajde ko beba ga sisaj kurvo.
Sisala sam ga. Moram priznati da mi je pickica gorela kao luda strasno sam sr napalila ali o tome drugi put 🙂 sledi nastavak price uskoro:)