Оralna Kazna

42
Share
Copy the link

-Jedne večeri krenuo sam da se provozam svojom novom Opel Corsom kroz Novobeogradske blokove,toliko sam bio uzbuđen što sam uspeo da kupim novi auto da sam vozio malo većom brzinom od propisane,bilo je tako uzbudljivo,ja sam na drumu.
Iz uživanja i zanosa novim automobilom trgla me je policijska sirena,na ogledalu sam video patrolna kola koja su davala signal da se zaustavim,stali smo kakve li ironije baš blizu Delta sitija.
,,Dobro veče,vozačku i saobraćajnu,,-mojim vratima je prišao visoki i zgodan Policajac i učtivo mi se obratio.
,,Izvolite,,-pružio sam mu dokumenta,sav sam drhtao od uzbuđenja,što od straha koliko će me kazniti što od uzbuđenja jer je Cajkan bio stvarno dobar dasa.
,,Znate li koliko ste vozili,,
,,Ne,,
,,110 km/h a ovde je ograničenje 50,,-počeo je da mi drži predavanje uz osmeh,neki fluid se pojavio oko nas,osetio sam da mu se svidjam,počeo je nekontrolisano da mi se diže.
,,Nov je auto,ne oseća se brzina,,
,,Kako god,moraću da te kaznim,,-nasmejao se i bez pitanja ušao u moja kola i seo na mesto suvozača.
,,Kreni desno pa prema ovoj mračnoj ulici,,-kao hipnotisan poslušao sam ga,kolega u kolima je ostao iza nas,stigli smo do te uličice,bilo je mračno bez prolaznika.
,,Kazna je 5000 dinara,,
,,Nemam novca,,
,,he he,pa postoje macane i drugi načini plaćanja,nije novac jedino sredstvo plaćanja,,-Policajac je otkopčao šlic i izvadio ukrućeni kurac napolje.
,,Hajde,drkaj ga malo,,-uzeo sam ga u ruku,bio je tako tvrd,vruć,mesnat,navlačio sam mu kožicu gore dole,glavić mu je tako vlažio.
,,Da li ti se svidja moj mesnati pendrek,,
,,Oh,Da,,-nije ni morao da mi kaže stavio sam njegov kurac u usta,mmm bio je tako vruć,pulsirao je glavić,nikada ga ranije nisam sisao,bilo je fenomenalno,pušio sam mu drkajući mu sve brže,želeo sam što pre da svrši da mu isisam spermu iz jaja,obuzela me je neka luda strast nisam mogao da se zaustavim.
,,To,mali,to,,-policajac je ponavljao,zabacio je glavu na naslon sedišta i glasno dahtao,uživao je u mojim ustima.
,,Uh kako volim kada su nesavesni vozači ovako pažljivi,,
,,Volite da ih ovako kažnjavate,,
,,mmmm tako si poslušan dečko,,
,,od sada ću voziti 50,,
,,samo tako,ti si dobar dečko,samo puši,,-ipak mu je prijalo dok sam u razgovoru njegov glavić masirao usnama.
,,Hoću vaša jaja pozorniče,,
,,sve za tebe macane,,-otkopčao je šlic uniforme do kraja i izvadio jaja,policajci su baš obdareni momci,i ranije sam čuo da imaju velike kurčeve.
Zaronio sam u njegova muda,lizao sam ih celim jezikom,stavljao u usta,fenomenalan osećaj,nešto ludo,Policajac je počeo da se grči.
,,Svršavam,aahh,,-počeo je nekontrolisano da prska,obožavao sam to da gledam,drkao sam mu sve brže pokušavajući da mu isisam koju kap,mmm bio je tako ukusan,prvi put sperma drugog muškarca u mojim ustima,dok sam ga sisao svršio sam u gaćicama,oh ne mogu da opišem osećaj.
Policajac se zakopčao i uredio malo kako bi se vratio na dužnost,vratio mi je dokumenta,pozdravio me je i otišao na svoju dužnost.
Bilo je super,svaki put kada nagazim gas setim se svog Policajca i njegove krute palice.