A koji me Vrag natjera (4)

53
Share
Copy the link

U zraku se osjećao miris naših tijela i ni dim cigarete ga, srećom, nije mogao ubit. I dok sam ja dolazio sebi ona ode do kupatila.
Odavno nisam dva puta, ali odavno nisam ni prvi put ovako i sve mi je govorilo da nismo gotovi. Vratila se, osvježena i legla pored mene, glavu naslonila na moje grudi, desnom rukom milovao sam njenu dojku. Ja sam šutio, ona je ćutala. Bila je to šutnja zadovoljstva i sakupljanja emocija. Hahahah, srećom da sam ubio oko malo prije njenoga dolaska i nije bilo opasnosti, inače…
Promeškoljim se i ona se izvije, ja izvučem ruku i ponovno osokoljen počnem je ljubiti. Spustim se do dna kreveta i poljubim njena stopala. Prelazio sam lagano polju*ima preko njenog tijela. Ona se izmigolji, poskoči i vrati se sa boči* eteričnog ulja. Legne potrbuške i ja s užitkom počeh da je masiram. Uživao sam dok sam utrljavao ulje u njene listove i butine, lijepu guzu i leđa, a kad sam prešao na vrat,ona je već zadovoljno prela. Okrene se i ja nastavim sa masažom, rukama i očima.
Odjednom ona me dohvati i privuče sebi u klupko. Valjali smo se po krevetu i ja osjetim da je moja želja prešla i na njega.