Hajdučka voda 2

28
Share
Copy the link

Probudila sam se sva slomljena. Bilo je proslo 4, lezala sam i razmisljala. Hocu li odmah kuci ili da se odmorim posle rucka.
Bilo mi je žao što je Miloš otišao. Jovan mi se nije svidjao, ali je bio zaista odličan u krevetu. Bila sam zadovoljna što mi se ispunila želja da imam sex sa dva muškarca i to dobra što se tiče alatki i znanja.
Ručala sam i otišla u šetnju. Sinoć sam mužu javila da ostajem još na putu i odlučila sam da ostanem još jednu noć. Došla sam u sobu, sjela sam na krevet i gledala u onaj papi*a Jovanovim brojem.
Bio je mlad, sitan, nesimpatičan. Ali imao je dobru alatku i znao je žestoko sa njom. Zapalila sam cigaretu, otišla do restoana, uzela sam čašu vina, sjedela i gledala kroz prozor. Neznam ni sama kako sam, ali sam pozvala Jovana. Razgovarali smo, činimi se da se nije iznenadio kad sam ga nazvala, čula sam smijeh. Pitala sam ga dali bi došao na Hajdučke vode.
Počeo je, fol da se dvoumi, ali nakraju je rekao da stiže za otprilike jedan sat.
Uzela sam flašu crnog vina i otišla u sobu. Istuširala sam se, obukla kućnu haljinu, ispod su bile samo tange sa ružom naprijed.
Nikada nisam mogla vjerovati da ću ja starka, relativno dobra, jedva čekati da dodje jedan mladić čak 17 godina mladji, sitan, nikakav. Onakav koji nikad nije bio moj tip i na koga nikad nebih pogledala.
Pojavio se poslije dva sata, kao da je znao da ga željno očekujem i zato je kasnio, kasnio da bi me još više raspalio.
Kad je ušao, sjeo je, uzeo je čašu vina, otkopčao šlic i reko da kleknem i da ga ližem, ljubim, gutam. Kleknula sam kao najveća šiparica i radila sve ono št mi je rekao. Gurao mi je jaja u usta, gurao je kurac, šamarao me sa kurcem. Skinula sam mu pantalone i gaće, diga je noge i rekao da mu ljubim i lizem čmar. Onda me je uhvatio za kosu i nabio mi ga u usta, u grlo i počeo žestoko da me navlači na njega. Govorio mi je da sam M kurva, M drolja, i da ću zapamtiti šta je S kurac. Svršio mi je u usta i sve sam progutala.
Onda me je jebao u guzu isto tako žestoko. Udarao me je po guzovima dlanovima, štipao me je. Uživala sam dok se njegov dugački tanki kurac praznio.
Na red je došla i pica, opet je počeo sa šamaranjem po njoj. Rekao je da moram da je obrijem i da će on da je obrije drugi put. Stavio mi je noge na ramena i dubogo zabijao dok su mu jaja udrala po mojim guzovima. Ispunio mi je čitav stomak spermom.
Poslije čaše vina i cigarete, kleknuo je na mene i stavio mi ga je izmedju sisa i počeo da ih stišće i da ga gura izmedju, pa onda opet u usta, guza, pica.
Bio je sve žešći, imala sam osjećaj da me rastura na komadiće.
Na kraju mi je rekao: “Sjećaš se juče, kad sam te gledao u Kotor Varoši kako si me pogledala, sva puna sebe. Mislila si ko je ovaj mali balo, šta me tako gleda? Sada vidiš ko je i znam da ćeš svaki put kad prodješ ovuda zvati Jovu da te rastura.” Rekao mi je da je već ispričao svojim prijateljima za mene, nisu mu vjerovali i da će slijedeći put kad dodjem povesti jednog sa sobom da mu dokaže.
Ujutro smo krenuli zajedno. Moram da priznam da jedva čekam da idem u ovom pravcu. Znam da slijedeći put idem sredinom juna.