Jutarnja smena

63
Share
Copy the link

Rano jutro,oko 4:30,polako se priblizavam autobuskoj stanici.Mali gradic blizu Beograda.
Ocekuje me jedno 2 sata spavanja zavaljen u autobusko sediste.Necete verovati kako su ti jutarnji autobusi dobri za spavanje,naravno ako krecete sa pocetne stanice.
Ustaljena procedura,isti vozac svakog jutra,kondukter i ne ustaje jer poznaje svakog od nas koji svako jutro hitamo na posao u Beograd.
Jos nisam posteno ni zaspao,kad me neko na sledecoj stanici priupita da sedne,mesto pored je bilo prazno.Samo sam pomerio noge u stranu da gospdja sa svojom torbetinom,sedne do prozora.Zaspao sam uvaljen u sediste i Gospodja je zaspala nagurala je torbu izmedju nas samim tim sam morao da se malo sakupim na svom sedistu.Spavam najsladjim snom.
Autobus je vec pun ranoranioca koji idu u jutarnji obilazak prestonice,cuj pun-prepun.Spavam.U polusnu cujem razgovor dvoje studenata,krenuli su na jutarnje predavanje.Decak gnjavi devojku sa pri* o nauci u ranim jutarnjim satima.
Na njenu srecu guzva neopisiva i sledece stajaliste odvojilo ih je,a mene probudilnjena torba na mojoj ruci na naslonu-rukohvatu od sedista.Nastavio sam da spavam,ne pomisljajuci sta sledi.
Pod pritiskom mase ubaci mi torbu u krilo i nasloni se na moju ruku,ja sam sada vec bio probudjen,Pogledah je i ona se neznam kako izvini zbog torbe koju mi je ugurala u krilo.
“Ma nema veze”rekoh i ponudih joj sediste da sedne a da ja ustanem.Nikako nije htela i dalje je bila naslonjena na moju ruku.Ipak joj zadrzah torbu da joj olaksam putvanje.
Sad vec djavo ne da mira,nema nista od spavanja ovog jutra.Osetih na ruci nezan dodir njene haljinice.Masta je pocela da radi.Ispod njene torbe ja namestih ruku tako da sam jagodicama prtiju mogao da je dodirujem.Glumio sam da sam ponovo zaspao.navalih se u naslon i namestih ruku da uziva u dodirima njene haljinice,naslanjala se na sediste,rukohvat je odvajao od mene,da ga nije ugurala bi je masa ljudi meni u krilo.
Ruka je bila namestena ispod rukohvata i vrhovi prstiju su dodirivali krajeve njene lagane haljinice.Krenuo sam lagano prstima u potragu za necim ,da nesto konkretnije opipam.U glavi frka.I dodir prstima po unutrasnjoj strani njene butine.Kako je bila nabijena na sediste,nije ga ni osetila.Poceo sam lagano da je dodirujem da bi osetio koji deo butine je u pitanju.Ovo je osetila i odreagovala je skupljanjem nogu.Malo sam se pritajio i sacekao izvesno vreme,pa nastavio.
Lagano sam savio prst ka gore i klizeci po njenoj nozi dosao njime do njenog brezuljka.Tu sam ja zastao,ali ga nisam odvajao od njenog toplog brega.Zaspali ud odavno je bio u punoj snazi i pretio da ce pocepati farmerke i izleteti.Nije vise reagovala,neko vreme smo se truckali u ritmu autobusa,ona naslonjena svojom ribi* na moj prst,i ja koji za zivu glavu ne pomeram prst sa njene tople ribice,osecala se njena toplina i preko haljinice.
Sledeci poduhvat je bio podizanje kraja haljine drugim prstom i neodoljiva zelja da joj prstima dodirnem picku.Lagano sam sledecim prstom podigo kraj haljinice iz nekoliko puta,osecam da zna sta hocu i ne bi bilo dobro ako ne uziva u tome.
Odvajam polako onaj prst koji sam joj nalepio na toplu ,sada vec za nijansu topliju breskvicu,a drugim pristizem sa one strane haljine.Ne znam da li slucajno ali cim sam povukao prst sa njene ribice,ona je uz nezni pokret svojih kukova lagano se pritisnula uz rukohvat i malo rasirila noge ,koliko da mogu sa par prsta stici do njene “sad vec osecam” vruce ribice.
Tek kad je osetila da su prstici tu umirila se.Imao sam osecaj da ceka sledeci potez.Polagano sam krenuo jagodi* prsta uz vrelu kozu njenih unutrasnjih strana butina.Butine su bile neko lagano rasirene i mislim da je donjim delom stomaka bila naslonjena na rukohvat.Njena torba je sve to skrivala od pogleda ljudi.Moja glava je bila naslonjena na sediste ali nekako sasvim blizu nje,osetih da se naslonila na moj obraz,ali grudima,tacnije samo jednom sisom,lagano,verovatno da me ne probudi.
Prstom sam polagano stigao na vrh butine sa unutrasnje strane.Osetio sam toplinu koja se siri iz njene ribice.naslonio sam prst na njenu ribicu,i samo su nas sad njene gace odvajale.Pritisnuo sam lagano prstom po njenom carobnom bregu,malo se promeskoljila,i osetio sam na licu kako se bradavica njene dojke lagano kruti,malo sam je obrazom protrljao naravno praveci se da spavam sve u sesnaest.Namestila se tako da su mi svi prsti lagano klizili ka njenom medjunozju.
Polagano sam joj drzao ribicu preko njenih gaca sa cetiri prsta a palac lagano naslonio na brezuljak.krenuosam sa laganom masazom njenih usmina,preko njenog vesa,po reakciji njene bradavice znao sam da joj prija.Lagano je pocela da se u ritmu mojih prstiju uvija.Polakosam Kaziprstom poceo dajoj pomeram gacice u stranu i opipao sam joj malu sumicu oko njene sada vec vlazne i vrele pickice.Pustila me je cak mislim da je na neki nacin i ona pomogla da se moji prsti nadju u njenim mokrim gacicama.Trljao sam joj sada ribicu i osetio kako se uvija ,polako sam joj zavuko prst.Prihvatila je i laganose sad ona navlaicla na njega uz lagano mesanje.Polako sam jos jedan prst ubacio u njenu ribicu i sad su dva srednja prsta bila u njoj.Ostatak ruke sam pritisnuo lagano uz njenu dlakavu picku,i trljao je,iznutra i spolja.Osetio sam kako joj klica postao nabreknut.
Ona je lagano bradavi* meni trljala obraz i namestila je nnekako na moje uvo.Imala je poprilicno cvrstu dojku.Ruka je dole trljala njenu ribicu a ona je drzala ritam napred-nazad.
Osetio sam da joj se priblizava *azam,ritam jo je bio jaci jaci,iz ribice su procureli sokovi i onda sam otvorio oci da joj vidim facu kad svrsava.Njene su oci bile zatvorene i obrazi rumeni.
Prstima koji su bili unjenoj ribici,pronasao sam carobno mesto koje odmah iza Venerinog brega sa unutrasnje strane malo nabreklo.Lagano sam ga pritisnuo i pocela je da se grci.Ritam trzaja je bio na sekund otprilike,tako je i njena ribica pulsirala,osetio sam i par mlazeva u saci koja joj je bila na picki.Oci zattvorene,obrazi zategnuti i rumen,nekako su sijali u onoj guzvi,lice preslatko i lagano narsteno.Ritam svrsavanja je usporio i oslabio,osetio sam po prstima,koje sam izvuko iz ribice,sad sam joj umirujuce trljao ribicu rukom mokrom od njenih sokova.Otvorila je oci i neprimetno mi se osmehnula.Bio je to caroban osmeh zadovoljene devojke.
Osetih da me nejna ruka dodiruje po ruci,bolje receno mazi moju ruku i lagano je sklanja sa svoje zadovoljene ribice.Na uvetu mi je jos uvek bila njena bradavica.Sklonila je i osetih joj dah.Nezno mi je gricnula uvo i prosaptala jos neznije “Hvala ti za ovo”