MAMA MOGA DRUGA!!!

2171
Share
Copy the link

Jos odmalena druzim se sa svojim najboljim prijateljem, bili smo non stop zajedno, pa cak i sad kad smo „malo“ ostarili. Kao dvadesetpetogodisnjaci zajedno smo barili komade i zajebali se, isli na more i provodili se na tulumima. Otac mu je umro kad je bio mladji, ima li smo nekih petnestak godina, i stara mu se nikad vise nije udavala, a nisam ni vidio da je bila sa nekim. Zadnjih jedno pola godine primjetio sam da kad dodjem kod njih ona se nekako malo cudnije ponasa , stalno me nudila sa sokom, kavom, i kad bi ostali sami , dok bi se prijatelj isao presvuci ili u kupatilo, ona bi me uzela ispitivati imam li stalnu curu, i kakav mi je ljubavni zivot, i da se zabavim u zivotu dok jos mogu. A kad bi mi prijatelj dosao, prebacivala bi temu na njega, kako ima vec godina i da nema stalnu curu, da je vec vrijeme da se malo smiri.

Jednog dana kad sam bio kod njega, krenuo sam nesto do balkona, dao mi je da odnesem neke boce iz kuhinje, kako sam usao u hodnik, ona je klecala na podu i skidala cipele, a bila je u nekoj kosulji, kojoj su bla rasko*ana dugmad, a nije imala grudnjak, tako da sam odozgo imao super pogled na njene grudi, koje su bile cvrste i velike, i supe*u izgledale sa obzirom na njene godine. Ides, izletilo mi je, ona me pogleda odozdo, i primjetila je di gledam,a ja sam tek onda shvatio sta sam rekao, jao, oprostite, rekoh, sorry, i odnesoh boce na balkon, a htio sam u zemlju propasti. Kad sam se vracao ona je jos stajala u hodniku, smjesila se, hvala, rece mi, ja je zacudjeno pogleda, znaci da stara jos nije za baciti, i poljubi me u obraz, te otvori vrata i udje u dnevnu, a ja sam stajao u hodniku i gledao za njom. Onda se okrenula i nasmjesila se jos jednom, hvala, sapnula je, a ja sam usao za njom i tisao do prijatelja koji je bio u kuhinji.
Poslije smo nas dvojica izasli vani, ona nas je pozdravila, a meni se samo smjeskala. Sutradan sam dosao do njih, a ona mi je otvorila vrata, bila je u nekoj bijeloj majici na bretele, kao potkosulja, o ti si udji, rece mi i pusti me u kucu, onda mi je rekla da mi je prijatelj otisao do ducana, koji je u blizini i da ce se brzo vratiti. Usao sam u dnevnu sobu kad joj je zazvonio mobitel, alo, rece ona, sta bilo, i pogleda u mene, ne nije jos stigao, rece , nista nazovi ga pa mu javi, ja sam doma ako dodje prije, ajde pusa bog. Zvao je moj sin, pita jesi li dosao, naisao je na nekog vaseg prijatelja, pa bi otisao sa njim na pice, sad ce te nazvati, smjesila se dok mi govorila.

Meni je sad sve bilo jasno, stara se lozi na mene, prisao sam joj, ona se nije micala, samo me gledala u oci, malo sam joj rukom podigao bradu i sagnuo se da je poljubim, u tom trenutku mi je zazvonio mbitel, zvao je prijatelj, halo, javio sam se, a ona se nije pomakla ni milimetar od mene, samo me gledala u oci, ne nisam jos krenuo, ma nema veze, samo vi odite, javi se kad zavrsite pa cu ja krenuti, ma sve ok, rekoh prijatelju na mobitel i prekidoh vezu. Doci cu tek za sat vremena, rekoh joj, aha, odgovori ona, a ja se sagnu i poljubi je, a ona je prihvatila moj poljubac, ja sam je zagrlio i rukama uzeo maziti po ledjima, sarati prstima niz kicmu i polako je primivsi za bokove. Ni ona nije mirovala, i ona je mene uzela maziti rukama po ledjima , i zadovoljno je ubrzano disala. Onda sam joj zavukao ruku ispod majice, a ona se samo malo stresla, ahh, ispustila je lagani glas kad sam je primio za grudi, koje su velike, sa ukrucenim bradavicama. Onda sam je primio za rub majice i skinuo joj je preko glave, onda sam se malo odmaknuo od nje, i primio je za za grudi. Ona je samo malo zadigla glavu, i ubrzano disala, koje grudi, rekao sam dok sam ih imao u rukama, ispipavao sam ih, cas ih mazeci, cas ih stiskajuci, onda sam ih uzeo ljubiti i grickati, a ona me primila za glavu i mazila po kosi. Dok smo se ljubili i moje ruke sarale po njenim grudima, polako sam je odgurao do trosjeda, kad ga je osjetila na nogama samo je sjela na njegov rub, a ja sam je sagnuo ne ispustajuci njene grudi iz ruku, koje sam cijelo vrijeme mazio.

Divne su, divne, govorio sam ne ispustajuci joj grudi iz ruku iz ruku, a ona je mene uzela rukom maziti sa unutrasnje strane noge, i polako me pocela maziti preko hlaca po kurcu. Sta ti ovo imas, upita me, te mi uze otko*avati gumb na hlacam. Ja se malo odmaknuh od nje da joj olaksam pristup, kad mi ih je otko*ala, skinula ih je do koljena, a ispred nje je iskocio moj kurac nadignut i nateknut, i spreman za sex. Ona je stavila ruku na otvorena usta, djete drago sta ti to imas, upita me dok me polako pocela maziti po jajima. Onda ga je primila u ruku, ne skidajuci pogled sa njega, sta je ovo ovoliko, rece gledajuci ga sa svih strana, kurac, rekoh, bogami imas kurac, rece ona, a ja ga primi za korjen i uze malo mahati sa njim ispred nje. Onda sam joj ga priblizio do usta i prislonio joj ga na usne, ona se malo trznu i pogleda me, lizite ga, rekoh joj, ona me pogleda i polako me poce lizati jezikom po glavicu, stavite ga u usta, rekoh joj, ona se malo odmaknu primivsi ga u ruku, nisam to odavno radila rece mi dok mi je polako drkala, i u cemu je problem, jeste prije pusili kurac, upitah je, jesam odgovori ona, pa onda , sigurno niste zaboravili kako se to radi, i ona stavi glavic u usta gledajuci me u oci, a ja je primih za sisu i poce je maziti. To, to, govorio sam, jel dobro radim, upita me ona, i vrati glavic u usta. Radite, radite, rekoh, ajde sad jos malo zinite, i poce joj ga stavljati u usta, usao je malo vise od pola, a ona se zagrcnu i zasuzise joj oci, ja ga izvadih da dodje do zraka. Sorry, rece nakon sto se malo nakasljala, dugo ovo nisam radila, a i nikad nisam imala ovolikog u ustima, rece i vrati ga usta, odma ga je stavila dokle je mogla. Ja sam je primio za glavu i uzeo nabijati na kurac, pusi, pusi govorio sam, a ona je digla pogled i gledala me u oci.

Nakon nekog vremena izvadio sam joj ga iz usta i pomazio je sa njim po cijelome licu, tako da je bila sva mokra po licu, onda sam se malo spustio u koljenima i stavio joj ga izmedju sisa, a ona se primila za njih sa strane , tako da ih stavila preko njega, nestao je izmedju njih . Jebes me medju sisama, jel ti se svidjau, upita me, naravno , volim velike sise, rekoh joj, a ona malo sagnu glavu i liznu jezikom glavic kad bi joj dosao do lica. Onda ga magnuh od njenih grudi i opet joj ga priblizi ustima, lizi ga, rekoh joj, i ona ga uze cijeloga lizati i rukama mi mjesati jaja.
Odmaknuh se od nje i kleknu, nisam nista govorio samo sam je gledao, onda joj uze otko*avati traperice koje je imala na sebi, a ona me samo gledala. Kad sam ih otko*ao, ona se na rukama malo pridize sa trosjeda, a ja ih skinuh, ali sam joj ostavio gacice, je*am vidio da ima tange. Tangice nosimo, rekoh joj, aha , odgovori dok sam je uzeo lizati i ljubiti po unutrasnjoj strani bedara. Poalko sam jezikom dosao do ruba gacica , i uzeo je ljubiti po pici preko njih, a onda sam ih primio u ruku, i poceo ih trljati po pici. Maknuo gacice sa strane, a pica joj je bila obrijana, tako da sam je lijepo mogao viditi, i klitac koji me mamio da se igram sa njim. Malo sam je rasirio prstima, i poceo je lizati, stavivsi i vrh jezika u nju, a onda bi se vratio na klitac, cuclati ga i ljubiti. Onda sam joj polako stavio jedan prst, pa onda drugi, bila je vrela i vlazna, uzeo sam je polako jebati prstima dok sam joj usnama grickao klitac.Ona je podigla noge na trosjed irasirila ih, cijelo vrijeme me drzala za glavu i prstima mi prolazila kroz kosu, svrsit cu, svrsit cu, pocela je govoriti, a ja sam nastavio jos zescim tempom. Pocela se tresti cijelim tijelom, ja se pridigoh, ne vadeci prste iz nje, i poce je ljubiti prvo po grudima, po vratu, i onda se priblizi do njenih usta i dado joj jedan dugi poljubac. Svrsila sam, svrsila, govorila mi je sirom otvorenih usta, jos se lagano tresuci, da vam vidim guzu, rekoh joj, izvadih prste iz pice i vratih tangice , onda se odmaknuh, ona se pridize i kleknu preko trosjeda, tako da mi je sad njena guza bila ispred mene. Bila je naguzena , naslanjajuci se na trosjed na laktove, tako da su joj sise gotovo dirale trosjed, polako pridjoh iza nje i uze je maziti po guzi, a trakica od tangi je dijelila njenu guzu. Svidja ti se , upita me, bogme je, i uze je ljubiti po guzi, sarajuci jezikom po njoj, onda odmaknu malo tangicu i uze je maziti po rupici na guzi. Ovalzi palac i prisloni ga na nju, ona se malo trznu naprijed, nemoj, nemoj molim te, rece, i pogleda me, zar ovaku guzu da ne diram, i prisloni palac na rupicu, sad se nije pomakla, samo je zatvorila oci, a ja ga stavih prvo malo, a onda gotovo cijeli, nista nije govorila samo je par puta jauknula. Nakon nekog vremena uze polako vrtiti guzom, ja joj se samo nasmijesi, pase, upita je, a ona samo zastenja, a ja ubrza malo ritam. Onda sam se malo odmaknuo malo od nje, i gledao je onako naguzenu na trosjedu, kako imate dobro tijelo, rekoh joj, a ona me samo gledala, dodjite rekoh joj i pruzih joj ruku, ona se dignu, ja je zagrli i uze je ljubiti i maziti po tijelu, a ona je mene primila za kurac i uzela maziti po njemu.

Sad cu da vas jebem, sapnuh joj na uho, ja bi bila jebena, sapnu ona meni, i sjede na rub trosjeda, krenula je skinuti tange, ostavite ih, rekoh joj, i kleknu na pod pored nje. Primih joj noge i dignuh ih na, jednom rukom primih je za rub gacica i pomaknu ih u stranu, a drugom rukom primi kurac i prisloni joj ga na picu i uze ga trljati po njoj. Onda joj ga polako stavih, a ona ubrzano poce disati, nakon sto sam ga par puta stavio u nju ona se poce tresti, svrsavam, svrsavam, rece, a ja joj ga stavih cijelog, nabij mi ga , nabij, rece i zadize glavu tresuci se. Kad sam primjetio da se smirila i ja se smiri, ne vadeci ga iz nje, onda joj se priblizih i uze je ljubiti po grudima, lizati joj i cuclati bradavice. Ona me pogleda, kako sam svrsila majko moja, rece i nasmijesi mi se, i ja se njoj nasmijesi i poljubi je, imate divno tijelo, rekoh joj, i pomazi je po sisama, divne grudi, polako je pocevsi opet jebati. Sta mi to radis, saputala mi je na uho, stisnuvsi me nogama preko ledja, jebem vas, odgovorih joj, aha, jebes me, jebes me sa tvojim velikim kurcem, saptala mi je na uho, a to me je bas palilo. Znaci svidja vam se moj kurac, rekoh joj, svidja, veliki je i debeli, nikad jos ovakog nisam vidjela , a kamo li probala, saputala mi je i s vremena na vrijeme jezikom bi mi liznula uho. Od sada ste samo moji, sapnuh joj, samo moji i nabi joj ga do kraja i zastadoh , a ona mi tiho vrisnu na uho, naravno, odgovori ona, samo tvoja i opet mi liznu uho. Ja je primi za bokove i pridigoh je sa trosjeda, i ne vadeci ga iz nje spustih je na pod na ledja, a ona se nogama stisla za mene. Uhvatio sam je za noge i stavio ih na ramena, necu moci tako, rece ona, veliki je, i spusti jednu nogu, a ja je uze divljacki nabijati, mazeci je po grudima i tijelu. Onda bi ga izvadio, lupnuo je sa njim par puta po pici i opet ga vratio, a ona je drzala rub tangica da mi omoguci ulazak. Svrsavam opet, rece ona, svrsavam, pocela je govoriti, a kako sam se bio popalio ni meni nije dugo trebalo, te ga izvadih i poce svrsavati po njenom trbuhu, a ona se malo pridigla na laktove i gledala ga .

Onda ga uze u ruku i poce maziti, nakon nekog vremena me pogleda, on ne pada, da ne bi jos, upita me, naravno, rekoh i pomazi je po grudima. Onda se odmaknuh malo i klenuh joj pored glave, lizite ga, rekoh joj i prisloni joj ga na usta. Kako sam joj bio sa strane, ona je otvorila usta tako da joj je on bio u njima po svojoj duzini, i ja ga poce trljati po usnama, a ona ga je odozdo samo lizala jezikom. Sa vremena na vrijeme bi joj stavio glavic u usta i onda ga opet izvadio i trljao po ustima. Skinite tangice, rekoh joj, ona se malo podize u bokovima i skide ih, i odmah vrati glavu nazad da joj prislonim kurac na usta. Dok mi ga je lizala ja je poce maziti po pici, trljati po klitacu. Onda sjedoh na pod i naslonih se na trosjed, dodjite rekoh joj, naslonite se na mene, i ona sjede izmedju mojih nogu naslonivsi se ledjima na mene. Polako joj rasiri noge i uze opet maziti picu, i poce je ljubiti po vratu i maziti po grudima, a ona je digla ruke i zgrlila me oko vrata. Volim obrijane pice, sapnuh joj, i polako joj stavi jedan prst unutra, znaci da se odsad moram stano brijati, odgovori mi ona, da ti uvjek bude ovako lijepa, dogovoreno, rekoh i stavih joj jos jedan prst u picu. Ona nagnu glavu malo nazad i poce me ljubiti po vratu i licu, a ja drugom rukom uze je stiskati po grudima, sta mi to radis, majko moja, sta mi radis, saputala je.

Dodjite, rekoh joj, i primi je za bokove, ona se malo pridize , a ja je povukoh prema sebi. Sad mi je sjela na trbuh, tako da ju je kurac mazio po pici, ja ga primih u ruku i uze je lupkati sa njim, te je malo spustih da joj ga mogu trljati po pici, prvo da joj je glavic rasiri sve do klitaca, a onda ga trlajuci cijelom duzinom po njoj. Stavi mi ga, stavi ga unutra, saputala je, zamolite, rekoh joj, molim te stavi mi ga unutra, molim te, odgovori ona. Stavite si ga sami rekoh joj, i ona ga primi u ruku i namjesi ga na picu, onda polako sjede na njega, kad je sjela lagano vrisnu, majko moja kako je veliki i debeli, majko moja. Okrenula se prema meni i uzela me ljubiti, svaki put kad bi sjela na njega do kraja lagano bi uzdahnula, veliki kurac, imas veliki kurac, govorila je, a ja je uze maziti po pici i klitacu dok se nabijala. Sta cu vam odsad radit, odsad ste samo moji, govorio sam joj, jesam, jesam samo tvoja, odgovori ona, sta ces mi raditi, reci sta, stenjala je na njemu. Ljubit cu vam ove lijepe grudi, rekoh i primi je za njih, lizati vam bradavice i stavljt vam kurac izmedju njih, onda cu vas ljubiti, ovako , rece ona i dade mi jedan dugi poljubac, tako, odgovorih joj, Onda cu vas maziti po pici, i poce je maziti po klitacu, a ona je samo stenjala, onda cu vam staviti kurac u usta, dat cu vam da ga pusite i lizete mi jaja, te joj prinesoh dva prsta do usta, a ona ih uze lizati i gutati kao da pusi kurac.

Jel dobro pusim, upita me, naravno odgovorih joj i vratih joj prste u usta, onda cu vam ga opet staviti u picu, i nabih joj ga do kraja, a ona samo malo zabaci glavu iza, a onda cete mi kleknuti i ima da vam ga stavim u guzu, saputao sam joj. Joj, mislis da ce mi moci uci u tu malu rupicu, ona ce meni, tu se nisam cesto, svve cemo srediti sapnuh joj, ajde sagnite mi se, polako se nagnu prema naprijed, tako da se rukama primila za moje listove na nogama. Jos malo dole, rekoh joj, i ona gotovo leze na moje noge, a ja sam sad imao divan pogled na njenu guzu, i na kurac koji joj je ulazio u picu. To , nabijajte se, govorio sam joj, a ona me uzela ljubiti i lizati po nogama, a ja sam joj rasirio guzu i palcem uzeo maziti rupicu. Imate dobro dupe, rekoh i blago je udari po njemu, onda ovlazih srednji prst i polako joj vrh stavi u guzu, a ona zastenja.
Poceo sam je polako jebati i sa prstom, prvo do pola, a onda sam ga stavio cijeloga, ubrzavajuci ritam, sta mi radis , joj sta mi radis, ponavljala je , svrsavam, joj svrsavam, i u jednom trenu se samo smirila i pocela tresti , potiho vrisnuvsi. Ja joj polako izvadih prst iz guze, i uze je maziti po ledjima, a ona me nastavi ljubiti po nogama, nakon nekog vremena samo se malo podigla sa njega i spustila se na pod, legla na ledja, onda se okrenu na bok i pogleda prema meni, a ja ga primih u ruku i poce drkati. Unisti me, rece mi, sta mi uradi, i opet leze na ledja.

Ja se digoh i pruzi joj ruku, ustanite, rekoh joj, ona me primi za ruku i dize se, ja joj pokaza da sjedne na trosjed, kad je sjela ja joj ga prinesoh do lica, a ona ga primi u ruku i poce drkati. Pocela ga je lizati, od korjena do glavica, cijelo vrijeme lagano ga drkajuci, onda bi stavila glavic u usta i cuclala ga, jednom me rukom primila za jaja i mjesila ih, a drugom mazila po kurcu.Kako to dobro radite, rekoh joj, a ona malo izbaci jezik van usta i poce se kurcem lupkati po njemu, svrsit cu, rekoh joj, a ona otvori usta, ibaci jezik i ubrza drkanje, a glavic joj je bio na vrh usta,kad sam svrsio, ona ga stavi u usta i vrhom jezika poce ga lizati.

Nakon nekog vremena izvadi ga, obliza ga cijelom duzinom, i poljubi me po glavicu, Onda me pogleda i nasloni se na trosjed, sta mi uradi majko moja, rasturi me, te ustade i poljubi me u obraz, a rukom me pomazi preko njega, ajmo se obuci, vrijeme je, i sagnu se da uzme robu, a ja je pomazi po guzi, ona me samo pogleda i nasmjesi se, te uze robu i ode prema kupatilu. Ja se obukoh , sjedoh na trosjed i zapali cigaretu, ona se vratila za nekih pet minuta, sjede pored mene , jeste se culi, upita me, sad cu ga nazvat, rekoh i uze mobitel da nazovem prijatelja.