OD AMBICIJE DO SVRHE

28
Share
Copy the link

Bazzzz Bazzzz oglasio se alarm na telefonu!
uffff 9:00 ostavljam ga da zvoni i razvlacim se po krevetu, sanjivo trljam oci. Mmmmhhhhhhh…………… mislim u sebi, dok polako pocinje da me iritira melodija sa telefona, “nisam bas srecan sto moram da se budim, znajuci da je napolju zestok minus, ali, jbg…. posao je posao.”
Primam sms: “vidimo se danas u 12:00?”
Citam poruku i na trenutak se premisljam…posao? krevet? posao? ipak posao, brzo odgovaram
“DA” iskacem iz kreveta, stavljam kafu i brzo bezim pod tus….

Stalna musterija, nista naporno ali opet uzbudljivo, oko 40godina, dobro ocuvan. ozenjen i prilicno dobar u krevetu!
Vec sam na Novom Beogradu, lagano se penjem stepenicama ka cetvrtom spratu… oh, tu sam. kucam na vrata i igra moze da pocne!
jos sa vrata me hvata za dupe i pocinje da ga mesi “mmmmm kakvo dupe imas uhhhhh pickice moja mala….” on je jedna od onih musterija koja nema bas puno vremena, skida me i vec su njegovi prsti na mom cmaru. “uhhhhh prava si pickica, devojcice moja mmm”
Polako pocinjem da stenjem dok mi gura prvo jedan prst u guzu a zatim i drugi pa treci… “uhhh mmmm” prija moram priznati!

igra vec uveliko traje, nabijam se na prste i mesam lagano, kita mu je vec nabrekla i prilicno je debal “obozavam debele kurcine, uvek me razvale, naravno pod uslovom da tip zna da je koristi” vec sam prilicno napaljen a i on je, okrece me na stomak i zabija mi ga lagano. Polako da osetim svaki centimetar ” uhh kako dobar osecaj dok se cmarina jos siri, savrseno”….Pocinjemo zestoko da se rasturamo , jebe me kao pseto, samara po guzi ( cisto malo da se zna ko je gazda), onda je gore i na kraju ono sto najvise voli ja na njemu i mesam do besvseti i nabijam se na kiturinu, nista hard-core, nista perverzije, on je tu samo zbog para i uzivanja-moram ipak da priznam! ma kako izgledali i ma koliko bili blagi sa ozenjenima je sex uvek odlican-valjda to iskustvoi cini cuda, jbg. zavrsavam jasuci na njemu, osecam kako se grci, sve jace stenje, osecam da je blizu, mesam sve brze i brze i to je to nabija mi kurcinu do kraja i kao zver ispusta krik. “ok gotovo je mislim se” osemuh mu iscrtava lice a i meni takodje. jos jedan uspesno obavljen posao.