Seoska Drolja

294
Share
Copy the link

Godina 1985. bila je presudna za moju budućnost. Tada sam bila klinka od petnaest godina, slatka i lepo razvijena, svesna svoje seksualnosti i privlačnosti za muškarce. Od malih nogu sam živela sa ujakom van grada na njegovom seoskom imanju. Te godine sam pošla u prvi razred srednje škole koju nikad nisam završila. U gradu, u školi bila sam od cura koje su bile najviše na udaru, što mi je imponovalo. Više sam brinula o svom izgledu nego o učenju. Kao pravi devojčurak, sve sam činila samo da se dopadnem momcima, a toga je bilo na pretek i ljubavi i koketiranja.
Već na samom početku školske 85/86, bila sam opominjana od profesora da se uozbiljim i prionem na učenje. Ali mene je sve drugo više zanimalo od škole. Bilo je očigledno svima da sam devojka koja ne šljivi ama baš nikoga. Počela sam furati sa klincima, dok sa jednim nisam doživela svoj prvi seksualni odnos. Kako sam svaki dan vozila par kilometara do sela, u autobusu sam upoznala jednog momka koji je radio u fabrici u gradu. Na prvi pogled momak nije loše izgledao, bio je pristojan. Upoznavali smo se pri svakom putovanju sve više i više u lokalnom busu. On je imao ambicija za ozbiljniju vezu sa mnom. Kad sam ga poljubila prvi put, krenuo je na mene odlučno, ne hajući što sam maloletna. Malo po malo smo se mazili i on se napalio pristojno, ali nismo išli do kraja, jer nismo imali gde. Bilo je samo pitanje dana da ja pristanem da me tuca; odmah bih dobila njegov tvrdi kurac koji sam osećala u njegovim farmerkama kad bi me privlačio k sebi.Nekoliko puta sam ga dovodila do ludila, a on je teško savlađivao seksualnu požudu prema meni. Jedno veče sam ga iznenadila:
– Hoćeš da ti ga izdrkam? — zavodljivo sam ga upitala. Zinuo je od iznenadnog pitanja i dok je s neveri* gledao u mene, držeći šake na mojim sisama, ja sam mu povukla zip na farmerkama, oslobađajući njegov kurac. Strasno smo nastavili da se ljubimo dok sam mu drkala kurac, ubrzavajući ritam. Tad sam po prvi put uživogledala s radoznalošću kako muškarac svršava. Tri-četiri mlaza sperme šiknuše iz nadrkanog kurca na njegovo veliko zadovoljstvo. Znala sam da sam učinila dobru stvar, bio je napet i morao se isprazniti. Sutradan nisam otišla u školu; moj ujak nije bio kod kuće, a ja sam to iskoristila da isplaniram susret s mojim momkom. Imala sam čistu poziciju. Ujak je udovac a sinovi su mu bili odsutni, studirali su. On je čovek od 45 godina, seljak, vrlo bogat. Momak je došao i odmah navalio na mene.
– Čekaj bre, moram najpre da pripremim ručak za ujaka — rekoh. Dok sam se motala oko šporeta on me je pipkao, istraživao moje obline, ljubio i uspaljivao me. Godilo mi je da se neko tako muva oko mene. Bila sam, već tada, svesna da sam postajala vrlo poželjna pičkica i mada maloletnica — spremna na seks. Kad sam sve spremila i stavila da se kuva, mogla sam se prepustiti njegovim strastvenim zagrljajima. On je bio tako napaljen da ga je mogla smiriti samo prava jebačina. Eskivirala sam ga u kući, otrčavši u štalu, gde je bilo nekoliko bala sena. Skinula sam gaćice i legla na sargiju razastrtu po senu. Uleteo je odmah za mnom, u trku otkopčavajući šlic. Raširila sam noge i spremno dočekala njegov kurac koji mi je namah sjurio u malu tesnu pičkicu. Nije me puno zabolelo. Tucao me je žestoko i bio je mnogo bolji od mog prvog dečka. Uzbuđeno sam počela stenjati pri svakom udarcu kurca u moju pizdicu. Onda mi je zadigao noge sastavljajući mi kolena sa mojom bradom i u sledećem naletu njegovog nabreklog kurca osetih novi bol koji me natera da kriknem.
Nastavio je žestoko da mi ga nabija i tek tada sam bila jebana kako treba! Razvaljivao je moju malu vaginu koja nije bila spremna za takav debeli komad. Ipak, topila sam se od milja. Bio je to seks sa odraslim mužjakom koji je znao da jebe dobro i dovoljno dugo da mi pomuti svest. Bolelo me je sve, dugo sam već bila u tom položaju, a on nije prekidao, čak je bio sve kurčevitiji. A onda, sam doživela pravi šok! Moj ujak, ne znam kako, pojavio se na vratima štale i zaprepašćeno buljio u prizor ispred sebe. Momak skoči kao oparen, brzopleto se oblačeći dok sam ja iznenađena i postiđena pokušavala da dođem k sebi! Ležala sam raširenih nogu okrenuta prema ujaku. Srećom, jebač je bio toliko priseban da mi prebaci majicu preko bedara. Ujak ironično dobaci momku da izađe, prilazeći mi. Nespretno sam se dizala navlačeći gaćice, kad me dočeka šamar.
– Droljo mala, . .. uh, kako bih te . .. — reče i ljutito izađe. Potom sam dugo sedela u štali, pušeći cigaretu za cigaretom nemajući hrabrosti da uđem u kuću. Nisam znala šta da mu kažem. Predveče dođe po mene pozivajući me na večeru. Bilo me je stid i nisam smela u oči da mu gledam. Koliko se dalo primetiti, ljutnja ga je prošla.
– Tako ti, a jebeš se okolo! … a škola? — paleći cigaretu prozbori moj ujak. Nisam znala šta da mu odgovorim, iščekujući šta će dalje biti … Nije me moj ujak nikad udario bio je uvek dobar prema meni, nežan i predusretljiv. Stavio je bocu pića ispred sebe na stočić i zavalio se u udoban trosed u dnevnoj sobi. Osetih u njegovom pogledu nešto što do tada nisam videla, nešto što je slutilo na neki novi odnos među nama.
– Ako si jela, idi u krevet, sutra ćemo popričati o svemu, o školi. . . reče ujak i nastavi:
– Danas si kidnula, a? Zbog onog picopevca? Hoćeš li se kurvati ili ćeš se školovati? — Bila sam zatečena onim „kurvati”, želela sam da propadnem u zemlju od srama, da pobegnem od njegovog prodornog pogleda. Osećala sam nelagodnost pa sam otrčala u sobu. Ujutru, kad sam sišla u dnevnu sobu, ujak je već bio budan i leškario je na trosedu.
– Ne moraš žuriti u školu, rekao sam im da si bolesna i da ćeš biti odsutna par dana.
Stajala sam ispred njega na pola puta do kupatila u prozirnoj spavaćici koja je otkrivala moje mini gaćice. Produžih do kupatila i taman sam se oprala kad on uđe za mnom i približi mi se, otpozadi. Osetih dah na vratu; njegova blizina me uznemiri. Osećala sam veliku uzbuđenost kod njega. Šta će se desiti, pomislih panično.
– Koliko si se puta jebala do sada? — Direktno pitanje me zbuni, ali sam nekako promucala da sam se jebala samo sa dvoji*, do danas.
– Dobra si, tek ti je petnaest, lepo si počela . .. — reče ujak i stavi ruke na moje kukove. Drhtala sam od neke čudne jeze koja je strujala mojim telom.
– Nevaljalice, ne ide ti škola, ali izgleda da ti jebanje prija sa momcima, a? — reče i zadiže mi spavaćicu.
Jednim potezom mi skide gaćice grabeći me za dupe svojim velikim, grubim šakama, gnječeći moje guzove. Zatečena i zbunjena nisam se pomerala, ubrzano dišući u iščekivanju šta će se još dogoditi. Kada sam osetila toplo, debelo meso njegovog kurca orijaških dimenzija na svom dupetu, snvatila sam da ću biti jebana od ujaka!!! Ne znajući kuda ću sa sobom prepustih se, a on konjski falus stavi između mojih butina. Spustih pogled i ugledah balvan medu nogama i glavić kurčine koji njuška oko moje pičkice. Uplašila sam se. Ali tek kad mi je silovito zabio, vrisnula sam kao oparena, shvativši da će me ovo konjsko kurčevo meso pocepati! Za maloletnu pičkicu kao što sam ja, to je izgledalo kao da mi neko zabija užarenu štanglu u utrobu . .. Kriknula sam a izraz mog lica u ogledalu zapamtiću do kraja života.
– Aoooh, boooli… jooj . . .ooooh, joj! — vrištala sam na sav glas. Pomislih da mi se karlica raspada, da me razvaljuje i da me više niko neće moći normalno jebati posle ovoga! Ta njegova seljačka kurčina će od moje pizde napraviti grotlo, pomislila sam izbezumljena.
– Kurvice mala, sada ćeš videti šta je pravi kurac! — prostenja ujak i poče životinjski da mi zabija otpozadi kao pastruv! Od siline nabijanja njegovog klina u moju šupljinu udari mi krv u obraze, zanesvestih se od te siline, gorela sam ritaiući se kao kobila pri parenju! Čvrsto sam zgrabila lavabo kako me ne bi zalepio za ogledalo. Kako li je životinjski gurao to nenormalno nadrkano meso u mene. Stisnuh zube, jedva sam izdržavala to čerečenje. Molila sam boga da što pre svrši. On nije prestajao da me divljački jebe. Zajauren kao vepar, šišteći, stenjući sve žustrije, zakucavao je svoju seljačku kurčinu u moju vaginu, u utrobu, žareći i paleći je. Samo da što pre ištrca i ostavi me da predahnem. Počela sam drhtati i grčiti se u neugodnom položaju, primajući u suludoj jebačini žestoke udarce u potpuno neravnopravnoj borbi — orijaški kurac protiv moje male pičkice!
Rovario je moj ujak silovito kao kad se pastuv ropne na rasnu kobilu … A ja sam se osećala kao ždrebica kad se pari sa rasnim vrancem! A, onda, uh, hvala bogu, osetih tople mlazeve sperme kako kuljaju u moju vaginu. Praznio se on, đubre seljačko, mlazeve sperme je istresao i punio me, a kad je napokon, izvukao to idiotsko veliko kurčevo meso, odahnula sam sa olakšanjem. Ovako natrćena, raširenih nogu, stajala sam neko vreme drhteći, a onda sam osetila kako se iz mene izliva topla sperma, cedeći se niz unutrašnje strane butina sve do poda kupatila između mojih stopala. Dahtali smo ubrzano oboje, a ja se nisam mogla pomeriti onako izjebana kao kobila!
On zadovoljno navuče odeću na sebe, ostavljajući me samu sa svojim utiscima. Malaksala i iscrpljena, bukvalno razvaljene pičke, oprala sam se a potom legla u svoju sobu razmišljajući o svemu. Nekakav čudan i nepoznat osećaj me prožimao, osećaj da sam iskorišćena u zabranjenom seksu. Na bol sam potpuno zaboravila, bol moje razvaljene pičkice nastao od silovitog nabijanja. U stvari, više sam se stidela nego što sam brinula o samom činu. Vrtela sam film unazad i da nije bilo onog nespretnog seksa sa mojim momkom, možda se ovo ne bi desilo, jer kako se može zamisliti da se jebem sa odraslim čovekom od 45 godina, ali u punoj snazi. A uz to on je moj krvni rod i staratelj! Opšta zbrka u mojoj glavi. Razmišljala sam šta će do*i dani koji slede. Da li opet seks sa ujakom, odlazak od kuće u nepoznato, u neizvesnost. . .
Pa ja uopšte nisam pružala otpor, pomislih, već sam tako jednostavno prihvatila tu orijašku kurčetinu koja me temeljno preorala. Da li ću imati snagu, a i želju da ga sledeći put odbijem? Mnogo pitanja za mene . . . Moj dotadašnji odnos prema ujaku je bio više prijateljski. On je čovek bez žene i možda više nije mogao izdržati. .. Počela sam da ga pravdam, a kasnije sam ga čak razumela. Ali tada nisam tako razmišljala, on me je naprosto izjebao kao neku mladu drolju čim mu se ukazala šansa, a ja sam imala taj peh da me je zatekao onako raskrečenu u štali. ..
Par dana sam ga izbegavala na sve načine, a i on mene, činilo mi se. Oboje smo bili pod utiskom one divlje jebačine. Kuvala sam i radila sve po kući. I tako, raspremajući njegovu sobu otkrila sam nekoliko pornografskih časopisa, izlizanih od duge „upotrebe”. Drkao je, dakle, nije želeo da se ženi. Kad je trebalo da ponovo krenem u školu, upitao me je da li ja uopšte želim da učim. Bila sam loš dak i na njegovo pitanje sam samo slegla ramenima. Ako nećeš da učiš, zaposliću te, reče promatrajući me znatiželjno. I gle čuda: iako sam bila maloletna klinka osetila sam da on želi da me ponovo jebe. Nevična razgovorima sa starijim muškarcima, samo sam ćutala i prepuštala da on donosi odluke. Ja sam do tada želela samo da se lepo obučem, namontiram i dopadnem se momcima iz grada i seoskim đilkošima.
– A, šta da radim?
– Možeš i ovde, ima puno posla. Zavalio se na trosed, pijući rakiju. A ja mu nisam smela odgovoriti da neću zauvek ostati na selu da čistim štale, muzem krave i širim noge za njega. Zgražavala sam se od te pomisli!
– Možeš gde hoćeš, da ja ti nudim da radiš, kad školu ne jebeš dva posto. — Pošto nisam reagovala, ujak je odustao od svog predloga. Morala sam ići u školu, a posle škole — učenje i rad na imanju. Od našeg prvog tucanja prošlo je nekoliko dana, ali sam osećala da na reprizu neću dugo čekati. Na to su me podsećali njegovi požudni pogledi. Ali, ovog puta sam bila spremna.
– Malena, dođi ovamo — doviknuo mi je iz hangara, a onda mi je pokazao šta sve treba da uradim. Približio mi se, uhvatio za lakat i primakao se tik uz mene. Oboje smo bili napeti u iščekivanju. On naglo skide pantalone, otkrivajući svoj već nabrekli debeli kurac. Uhvati me levom rukom za glavu stavljajući mi do znanja da kleknem. Kurčina je štrčala ukočena tik uz moje lice. Zgranuto sam razgledala to nadrkano spolovilo, kurac nad kurčevima, žilav i tvrd kao konjski. . .
Glavić se kočoperio čekajući da ga usisam. Desnom rukom je drkao koren kurca i insistirao da ga strpam u usta. Nije čekao više, ugurao mi ga je bez obzira na moje protivljenje. Počeh nespretno, kao prava klinka početnica, da ga pušim ali nisam mogla u prvi mah da dovoljno raščepim usta da ga celog primim. Koliki je bože! — pomislih i onda se upreh da ga usisam . .. Trudila sam se da ga zaglabam usisvajući ga uz razrogačene oči. Pušila sam ujaku kurac kao pomahnitala, terao me je na to. Teško sam dolazila do daha. Gurao ga je u moja razvaljena usta i više nego što može da mi stane, ne osvrćući se na moje mumlanje i mlataranje rukama. Čoveče uguši me, panično sam razmišljala. U jedan mah sam se zagrcnula, kao da mi je drašnuo krajnike. Dao mi je kratak predah, pa mi ga je ponovo strpao u usta . . .Sisam, pušim i pokušavam da mu udovoljim, uvlačeći ga maksimalno do grla. Lizuckam mu glavić — gle! — sad mi on postaje interesantan. A jaja su mu sigurno puna sperme, za mene . . . kakva lekcija iz sisanja debelog kurca mog ujaka! Kada zatim leže svom težinom na moje mlado krhko telo, raskreči mi noge, i sjuri mi razgoropađeni kurac u pičkicu, kriknula sam.
– Boooli, čoveče … ej . . . oooh, jooj, boliiii! Joj bre … uf. . . jeh . . . ooh! Kako je zabijao kurčinu u moju rupu ja sam vrištala od bola, stenjala, šišteći kroz stisnute zube, zgrčena lica. On je razvaljivao moju pičku! Bukvalno tako, to debelo tvrdo kurčevo meso mi je nateralo suze na oči. Vrištala sam kao kreten, zgrabila sam ga za ramena, zarivajući nokte u meso, i stenjala od silovitog zabijanja batine u moju pizdu. Ubiće me, pomislih, kad on naglo izvuče kurac iz moje pičke i prosu spermu po meni, štrcajući na sve strane, po licu, grudima i stomaku. Baš sam kučka, pomislih drhteći, i ostadoh u ležećem položaju raskrečena i rastočene pičke; topla sperma mi se slivala niz bradu. Bio je to samo početak! Pričekala sam da ode u kuću, a zatim sam otišla do kupatila. Pogledala sam se u ogledalo i zapitala se šta ja to radim? Da li je to normalno? Počela sam da se istinski jebem, a još sam maloletnica. Ali tu je bilo i jedno novo saznanje: klinka jesam, ali među nogama imam rupu, imam pičku spremnu za jebanje. A slučaj je hteo da mi prvu obuku iz jebanja pruži moj ujak.
Dok sam se posmatrala u ogledalu osećala sam se nekako čudno. Gledajući svoje mlado telo razmišljala sam o tome da sam ipak veoma brzo pristala na seks sa ujakom, bez obzira što sam se kao protivila. Zašto? Odgovor je bio jasan: postala sam žena!
Legla sam na krevet gola i pušeći cigaretu pokušavala da se opustim. Ujakov dolazak u moju sobu me nije iznenadio. U međuvremenu se okupao i izbrijao. Odbacio je mantil, a ja ugledah ogroman otromboljeni kurac koji je visio među njegovim dlakavim nogama. Ćutali smo, samo se čulo naše ubrzano disanje, prišao je lagano i blago mi privukao glavu. Ovog puta se nisam protivila. Sisala sam mu ponovo sve dok nije narastao i zapušio mi usta. Činilo mi se da u usnoj šupljini imam konjski ud! Treptala sam, ne verujući da gutam to debelo kurčevo meso, široko razjapivši usta kako bih ga mogla primiti duboko, u samo grlo! Sada sam to radila sa zadovoljstvom!
– Ah . . . dobra si, ti kučko mala . . . aaah, da, tako . . . samo ga sisaj . . . uf. . .
Stenjao je dok sam mu ga pušila, gutala, sisuckla, drkala pa ponovo uvlačila u svoja usta. Nesvesno sam se vežbala u pušenju i gutanju kurca, postajala sam sve bolja pušačica, sisačica, gutačica i drkačica ujakovog seljačkog kurca. Obrađivala sam ga kao prava kurvica. Ujak je dahtao kao pastuv, očigledno je bio presrećan što mu jedna klinka puši. Ja sam se sve više prepuštala i oslobađala od stida. Okrenuo me je i onda mi ga otpozadi zabio, krvnički. Vruć pendrek u mojoj pički. Kriknula sam pa zatim se opustila i pripomogla, nabijajući se sa svoje strane na njegov kurac. Kako je žario u mojoj utrobi. Nametnuo mi je žestoki tempo pa sam pokušavala da usporim njegove brutalne prodore u moju pizdu. Činilo mi se da će mi njegov kurac izleteti na usta. Ali tu je bila i slast koja je palila moje telo, za mene jedan sasvim novi osećaj, i onda . . . da li je to moj prvi *azam? Čvrsto sam stezala ivicu kreveta, boreći se da me ujak i njegov kurac ne raznesu! Čerečio me je, cepao mi pičku divljački. Vrišteći sam svršavala, a onda osetih kako njegov paorski kurac opasno vibrira. Izvadi ga i ubrzano ga drkajući štrcnu dva tri mlaza sperme po meni. Plašio se valjda da ne začnem pa nije svršavao unutra.
Tako je počeo totalni seks sa mojim ujakom. Maloletnica i odrasli muškarac. Sledovala mi je svakodnevna porcija, dve seanse . . . Dva meseca kasnije shvatila sam da sam iako klinka postala seksualno zrela ženka, uvek spremna a i željna dobre jebačine. Postala sam ovisna o seksu, željna da budem jebana non-stop, tako me je naučio moj ujak . .. U školi sam bila reda radi, a onda sam okinula godinu. Za kaznu nisam mogla nigde na letovanje, morala sam ostati celo leto u selu što je najviše pogodovalo mom ujaku, ali i meni!
Došlo je leto i puno poslova na imanju. Mnogo muških ruku je trebalo da završe sve radove na vreme. Tu su bili sinovi od ujaka i neki rođaci. Ja sam im pomalo pomagala i onda postepeno postala njihova mala slatka kurvica! Drolja za pražnjenje njihovih natečenih jaja punih sperme! Već posle nekoliko dana jebao me ujakov stariji sin. Pokušala sam da ga eskiviram, a on mi je rekao da sve zna, i kad može ujak . . . Odveo me je u štalu i jebao me prostački, gotovo celo posle-podne, tri ili četiri puta. A uveče sam, naravno morala zadovoljiti ujaka.
Ušao je u moju sobu gde sam ga spremno čekala. Postalo je to uobičajeno svaki dan, svako veče. Ustima sam mu nadrkala kurac dok nije postao masivan i ukrućen, a onda sam mu okrenula dupe i istrćila ga. U međuvremenu sam naučila da moja pica nije jedini izvor uživanja. Samo sat pre toga njegov sin me je jebao u dupe. Raširila sam guzove šakama, oslobađajući mu prostor da mi lakše zarije kurčinu u mali šupak. Napaljen nije dugo čekao da mi ga zguzi.
– Aooh, što je ovo . . . uh . . . dobro, kučko mala, uh!
Vrisnuh i rukama raširih guzove još više da bi ujaku olakšala prolaz, a svoju patnju smanjila. Njegova jaja su me ritmički lupkala po pizdi. Zabijao ga je divljački, šireći mi dupe maksimalno. Cepao mi je šupak, ispunjavajući ga vrelom kurčevinom … Začudo, moje dupe je sad spremno primalo sve njegove ubitačne ubode. Ritala sam se kao mlada ždrebica pri svakom sledećem zabijanju kurca, ali kao da sam počela da priželjkujem da me pocepa, da mi uništi šupak, da me rasčereči da me tako razjebe da ne mogu da hodam! Napunio je moju guzu toplom spermom i kad je izvukao kurac oko čmara se slivalo njegovo gusto mleko. Šupak mi je žario . . .
Zaspao je odmah, a ja otiđoh do kupatila da se operem. Nisam se čestito ni smestila u krevet, a ujakov sin pokuca na moj prozor. Zvao me je da izađem.
– Ne mogu, umorna sam.
– Ma, hajde, jebo te … šta ti je, nećeš valjda spavati? Kada sam provirila kroz prozor ugledala sam još par momaka koji su tih aana pomagali ujaku na imanju.
– Jesi li lud, ketenu … ujak će nas sve … ako ga probudimo!
Nije upalilo. Na njegovo nagovaranje tiho iskočih kroz prozor, polugola i pridružih se grupi. Momci su bili pripiti i očigledna raspoloženi za zabavu. Ušli smo u staju, bilo nas je šestoro, popeli se na gornji deo ispod krova. Dočekalo me je iznenađenje. Hrana, piće, kasetofon i par prostrtih ćebadi. Nije trebalo puno mašte da se zaključi da su oni i planirali susret sa mnom, ali kakav!
– Hajde mala, popi.. zamezi — neko je dobacio, puštajući tiho muziku. Otpila sam nekoliko gutljaja žestokog pića i atmosfera se popravila. Oni su pre toga već bili urokani. Cerekali smo se i pričali masne viceve.
Počeo je ubrzo pravi *ijaški meč! Pet na jednu! Ta jedna sam bila ja! Jebo te, rekoh sebi, ovi će me uništiti! Raširila sam noge za prvog tipa koji mi iz zaleta nabi kurac u pičku, do korena. Drugi mi strpa kurac u usta tražeći da mu pušim. Približili su se i ostali, pa sam redom i njima sisala kurčeve. Nešto kasnije su me natrćili i redom jebali u dupe. Prepustila sam se sudbini. Rasturali su mi dupe tako neobuzdano i divljački da sam roktala kao prase! Stenjala sam, ječala pri svakom novom prodoru u moju analnu rupu.
– Pocepaćete me, svinje . . .oooh … uh . . . jebo … te! Nisam više mogla trpeti pa sam vikala, vrištala i vrtela dupetom kao mešalica, ali su oni nemilosrdno prekopavali po mom dupetu. Usladilo mi se . . . A onda mi nabiše u usta i u dupe istovremeno, nisu zaboravili ni pičku. Začepili su mi sve rupe — usta, pičku i dupe. Onda izmena, jedan mi ga sjuri u usta, u grlo, drugi ga zabi ispod mene u pičku, a treći mi životinjski ugura u moje rascvetalo dupe. Osetih da gorim. Sapeta kurčevima, kao da ih je bilo stotinu koji su radili bez prestanka. Bila je to sjajna predstava pet veličanstvenih kurčeva i tri rupe! Da li sam patila ili uživala? Izgleda mi ovo drugo više nego prvo.
– Oh, bože . . . jebite me, oooh … jooj… d . .. jebite me, razvalite meee, pocepajte mi pičku, rasturite mi šupak, svinje … tako … tako .. pederčine, izjebite meee… — Vrištala sam idiotski.
Sperma poče da kulja, da bljuje i štrca na sve strane, po meni, po licu i sisama, po stomaku, prljali su me, prazneći svoja muda . . . Osećala sam se kao da plivam u moru tople, lepljive sperme! Blaženstvo! Tražili su da im posisam još jednom svima, da poližem svaku kap sperme … Toliko sam bila izjebana da se nisam mogla mrdnuti od iscrpljenosti. Svaka koščica me je bolela, ležala sam na podu, onako ulepljena oskorušenom spermom, i ubrzo sam utonula u san. Ujutru me je ujak našao onako golu i uprljanu.
– Kurvetino! Postala si seoska drolja! Nisam reagovala. Ovaj susret sa ujakom bio je hladan, rekao mi je da se spakujem i idem. Momci koji su me prethodne noći izjebali, potrudili su se da to rade sa mnom nekoliko narednih noći. Doista sam postala njihova mala seoska drolja.
Kasnije sam otišla u susedni grad i zaposlila se u jednoj kafani. Niko nije postavljao pitanje šta jedna šesnaestogodišnja klinka radi tu. Ali su mnogi znali šta bi trebalo da radi. Moji seoski doživljaji su se raščuli. Postala sam kurva, i to sa šesnaest godina. Moja profesija je bila predodređena, a osnovno sredstvo za rad je bilo moje telo — mlado, atraktivno i spremno na totalni seks.
To što sam u isto vreme konobarica i šankerka, samo je paravan. Moj glavni zadatak je prostitucija, da zadovoljim goste svojim telom. Kad gazda namigne, spremna sam da raširim noge. Zadovoljni su i gazda i gosti i, naravno, ja. Dokle će to da traje, ni sama ne znam. Ali je sigurno da će doći dan kada ću se gorko kajati.
„ŠAŠKA”
Sex Club Broj 17 jul 1993