Sestica

33
Share
Copy the link

Vec duze vreme sam sa drugaricama gledala klipove na inter*u kako se studenti po Americi tucaju na njihovim zurkama igrajuci se pritom raznih igara uz rulet, karte ili izvlacenjem ceduljica. Zivela sam u stanu sa jos dve drugarice. Sve tri smo imale momke kao i redovan seks sa njima. Prepricavale smo izmedju nas kako smo se tucale a znale smo i da noc zavrsimo u jednom krevetu mazeci se i tucajuci se vibratorima. Cinjenica da smo dovoljno iskusne u seksu sa muskarcima kao i to da smo probale seks sa zenama, smatrale smo da treba da nacinimo jos jedan korak ispred tj. da imamo grupni seks. Nismo se plasili reakcije muskaraca je*mo verovale da ce svako od njih pristati da za jedno vece potuca tri devojke. Paznja nam je bila ka tome kako *anizovati to vece i kako probiti led.
Osmislile smo da to bude neka proslava, uz pice koje treba biti glavni pokretac i osmislili smo par igara koje bi trebalo da nas poguraju ka grupnom seksu. Prethodnih dana smo nabacivale nasim momcima, dok bi imale seks sa njima, kako smo primetile da gledaju nase cimerke i da sigurno mastaju o tome da i njih potucaju. Reagovali su osmesima a svaka je uputila pitanje kako im se to moze vratiti ako nas potuca njihov decko.
Te veceri smo se okupili u atmosferi koja je bila stalna i prirodna za nas je*mo ziveli opustenim studenskim zivotom. Sve tri smo bile u ultra kratkim suknjicama i dekolteima i koristile smo svaku priliku da im nabacujemo kako zelimo da se oderemo od kurca, kako cemo im ga pusiti kada se zavrsi zabava. Uz pice i muziku predlozile smo da odigramo partiju pokera. Cesto smo se kartali pa je i to bilo normalno za sve. U sali sam predlozila da mozemo odigrati u nesto jer uvek igramo na prazno. Momci su predlagali veceru, sitne pare, da igramo u pice dok ih Stevana nije iznenadila i predlozila da igramo u skidanje. Malo zabezeknuti i iznenadjeni hrabro su prihvatili izazov. Maja je delila karte a atmosfera je nekako utihnula.
Posle nekoliko partija, Stevana u brusu i gacicama, Maja u brusu i suknjici, ja, Stevanin Darko i Majin Ivica bez skidanja odece, a moj Uros samo u gacama. Videlo se da mu je kurac porastao bas kao sto su se videle i Majine bradavice. Igra se nastavljala dalje, odeca letela na sve strane uz aplauze i zvizdanje. Prave ovacije su dozivele Majine grudi koje su bile ekstra velike, Urosev obrijani kurac i na kraju skidanje Stevaninih tangica. Ostali sa po jos kojim komadom odece ali sa balama na ustima i leptiricima u stomaku. Kako su dva igraca bila bez odece a hteli da igraju predlozila sam da svako napise po 3 zadatka na parcetu hartije koje ce morati da izvrsi onaj ko bude izgubio partiju a nema odecu na sebi. Ne znamo sta su momci pisali ali nas tri smo imale dogovorene zadatke. U sledecoj partiji sam skinula brus i ostala u gacicama, Darko je ostao go u narednoj partiji a onda je izgubila Maja. Izvukla je zadatak na kome je pisalo sledece: Potrebno je staviti povez na oci i onda svakom od muskaraca pusiti kurac 30 sekundi i nakon toga pogoditi kojim redosledom su se muskarci menjali. Ako pogodi onda je zadatak resen, koliko promasaja bude imala toliko casi votki mora da eksira.
Cutanje, neverica, decko je gleda. Ohrabrila sam ga kada sam mu rekla da cu mu ja pusiti dok Maja bude pusila mom decku. Nasmejao se i shvatio igru. Maja je sedela na stolici dok joj je Stevan vezivala oci. Prvi joj je prisao moj decko i stavio joj ga u usta. Pusila ga je polako. Prijao joj je nepoznati kurac u ustima bas kao sto je i Urosu prijalo da mu ga druga devojka pusi. Ono sto sam obecala ispunila sam Ivici. Stavila sam ga par puta u usta gledajuci ka Urosu koji se nije bunio. Onda je Maja pusila Ivici pa Darku. Pogodila je redosled tako da smo nastavili dalje. Stevana je izgubila i izvukla musku karticu na kojoj je pisalo da poljubi decka. Nakon toga, izleda svesno oni koji su bili obuceni izgubili su partije tako da smo svi bili goli. Uros je predlozio da ponovo napisu svoje zadatke jer kada su pisali prvi put nisu znali o cemu se radi. Pristale smo i nastavili da igramo. Stevana je izgubila i izvukla karticu na kojoj je pisalo da mora da se naguzi i da je tucaju narednih minut vremena dva momka ali da to nije njen decko. Jedan je tuca otpozadi a drugom pusi a onda se okrene i uradi isto. U svakoj pozi to traje pola minuta. Namestili smo se da ih gledamo. Maja i ja smo sedele pored Darka da mu pomognemo da odgleda Stevanu u njenom pornicu. Uzivala je po prvi put u zivotu sa dva muskarca dok smo nas dve preplitale jezicima oko Darkovog glavica.
Igra se rasplamsala, svi su se opustili kada smo predlozile da krenemo na novi nivo igre. Ovako smo se zagrejavali po pola minuta ali smo htele da krenemo na zesci i konkretniji seks. Posto su bili uzbudjeni i blizu *azma htele smo da ih pocastimo tako smo ih stavili da sede na tri stolice a nas tri smo klekle ispred njih. Navili smo sat da zvoni na jedan minut i pocele da im pusimo. Po isteku svakog minuta smo se menjale u krug. Momci su uzivali a nas tri smo se prebacivale sa jednog kurca na drugi. Konacno smo dozivele promenu. Prvi je svrsio Darko u Majinim ustima, Maja mi se odmah pridruzila i uhvatila i deo Uro{evog *azma dok mu ga je Stevana pu{ila, dok sam ja popu{ila Uro{u.
Momci su bili odu{evljeni i `eljno i{~ekivali da vide kako }e se nastavak veceri odvijati dok smo nas tri otisle do kupatila da se umijemo od sperme. Kada smo dosle, posedale smo na krevetu, jedna pored druge i pozvale ih da se sada oni pocaste nasim pickicama. Lizali su nas menjajuci se na nama, tucajuci nas prstima. Mi smo se uzajamno ljubile, mazile po grudima, vristale. Prvi koji se oporavio bio je Darko koji je stavio kurac Maji. Ja sam trazila Ivica da mu ga pusim kako bih ubrzala njegovog oporavak dok se Stevana guzom okrenula Ivici i vec uzivala u njegovom kurcu. Posle malo pusenja kurac je bio tvrd i naterala sam ga da sedne na krevet. Zajahala sam ga. Sve tri smo uzivale u jebanju sa drugim momcima. Znojavi, goli, napaljeni jebali smo se i uzivali. Sada je Darko mene jebao otpozadi, pusila sam Ivica dok je on lizao Majinu pickicu. Stevana je jahala Urosa. Svi smo se tucali i tucali i tucali. Sa kurca na kurac, sa jezika na jezik dozivela sam jak *azam. Maji je Darko svrsio u guzu, Ivica se na kraju ispraznio po Stevaninom stomaku dok je Uros svrsio po mojim grudima.
Jutro smo docekali nastavljajuci da se tucamo. Po prvi put u zivotu sam probala sendvic, Maja je imala cak tri u sebi, a Stevana je uzivala dok sam joj lizala pickicu a decko je tucao u guzu. Pojavilo se sunce. Tek je bila subota. Vikend pred nama….